asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára itt a lehetőség, hogy új emberekkel ismerkedjenek meg, az Ikreknek pedig nem lehet okuk panaszra. A Rákok meglehetősen mozgékonyak lesznek, a Skorpiók pedig jobb, ha átvizsgálják a pénzügyeiket. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Tüzességed ezen a hétvégén látványosan jelen lesz minden döntésedben. Ott akarsz lenni, ahol a dolgok történnek. Nem létezik olyan akadály, melyet ne tudnál átugrani. Sokszor igen lobbanékony és heves természeted ezen a hétvégén is teret nyer, akár pár vita árán is, de megmutatod, ki az úr a háznál, vagy épp a baráti társaságban. Ám igyekezz uralkodás helyett jól sáfárkodni a lehetőségeiddel, tégy szívességeket másoknak is, hisz erődből és idődből kitelik mások támogatása. Ha még keresed a Nagy Ő-t, ezen a két napon eljött az ideje a randizásnak, flörtölésnek.

Bika

Bikaként általában ügyelsz a határok megtartására, ám soha nem fogod megbánni azt, ha a következő két napon átlépsz néhány határvonalat, és belekóstolsz a tiltott dolgok valamelyikébe, vagy akár többe is! Vannak magad által felállított etikai és morális szabályok, melyek megállítottak, ugyanakkor most a benned feszülő nyughatatlanság és felfedezési vágy helyet követel. Ha megint lenyeled a békát és behódolsz mások vágyainak, akkor a legrosszabbat teszed önmagaddal, s ismét mellőzöd a saját terveid megvalósítását. Keress új, izgalmas dolgokat, ismerkedj idegen emberekkel, hívd fel azokat, akiket már rég nem kerestél.

Ikrek

Nagyszerű a kedélyállapotod, jól érzed magad a bőrödben, úgyhogy éld meg ezt a hétvégét kedved szerint, és ne nézd, mások mit igényelnek, a saját vágyaid teljesítésén dolgozz elsősorban. Nem lehet okod panaszra, csak örülj annak, ami megadatik. Biztos jönnek a jó ötletek, bölcs tanácsok, de te csakis a saját belső hangodra figyelj. Netán meg akarsz győzni valakit valamiről? Akkor ne légy visszafogott, de erőszakos sem. Legyél rámenős, de csak annyira, hogy a másik még úgy érezhesse, önmagától adja be neked a derekát, bármiről is legyen szó. Találd meg a céljaidhoz vezető legrövidebb utat.

Rák

A tőled általában megszokott nyugodtsággal és csendességgel ellentétben meglepően mozgékony, rugalmas és aktív leszel, ha nem jön valami lehetőség a kimozdulásra, egy bulira, akkor teremtesz olyan körülményt magad körül, ami feldob. Látványosan ott van benned a kitörni vágyó energia, úgyhogy jobban teszed, ha házon kívül keresel magadnak izgalmas programokat, melyek segítségével le tudod vezetni esetleges feszültségedet, s akár az ismerkedésnek is teret adsz ez által. Ha ahhoz van kedved, hát indulj neki a városnak, csapj egy szezonvégi bevásárlást.

Oroszlán

Fantasztikus hangulatban leszel a hétvégén, egyszerűen nem adódik olyan helyzet, mely lelombozhatna. Minden kedves szó, simogatás és elbűvölő mosoly csak magasabbra emel, s te is mindent megteszel azért, hogy megörvendeztesd szeretteidet, ráadásul ezt a jó kedvet képes leszel átragasztani másokra is. Családod, sőt barátaid nagy része minden hajmeresztőnek tűnő gondolatodat helyesli, s ez téged felvillanyoz és megvalósításra sarkall. Érdemes lenne otthonról kimozdulnod, hisz az idő még bőven meleg, ugyanakkor már lassacskán közeleg a nyár vége...

Szűz

Ezen a hétvégén stabil talajra van szükséged ahhoz, hogy tényleg jól érezhesd magad – bárhol légy, bármilyen meghívásnak tegyél eleget. A legfontosabb jellemvonásaid kapnak főszerepet, mint a pontosság, megbízhatóság, szervezettség. Bizony szükség lesz az önfegyelmedre és toleranciádra, valamint logikus gondolkodásra, ugyanis a kezedben összefutó szálak összegubancolódhatnak, s végül te lehetsz ezek kibogozója. Most minden furcsa dologról leránthatod a leplet, ám a megszerzett információkkal ne élj vissza. A konfliktushelyzeteket könnyen el fogod tudni simítani.

Mérleg

A hátad mögött lévő zsúfolt munkanapok alaposan leszívták az energiádat, de sebaj, majd a hétvégén feltöltődsz. Volt részed kiemelkedő és kellemetlen élményekben egyaránt, ám szombat reggel mégis jó kedvvel kezded nézegetni a programlistádat. Néhány dolog a tervezettekkel ellentétben egészen zavarosan alakult, ám ez a kettősség most egyáltalán nem nyomja rá a bélyegét a hangulatodra. Könnyen eltávolodsz a munkádtól, sőt másokat is erre ösztönzöl. A szombat esti buli jó hangulatának, meg a bimbózó szerelemnek adj szabad utat.

Skorpió

A most következő két napon mindenképpen szánj időt a tervezésre, az otthoni dolgok rendezésére, sőt, bizony a pénzügyeid alapos átvizsgálása is időt és figyelmet igényelne. Kutass fel új forrásokat az esetleges tartozások csökkentésére, vagy a közeljövő terveinek megfinanszírozására. Kizárólag rajtad múlik, milyen magasságokba, vagy épp mélységekbe tudsz eljutni. Most is rendelkezel elegendő plusz energiával ahhoz, hogy a nehézségeket átvészeld, s megoldást találj problémáidra. Hiába mutat a naptár hétvégét, résen kell lenned, mert a lehetőségek bármely irányból érkezhetnek.

Nyilas

Szombaton csupán egyetlen igazán lényeges dolog fogja a gondolataidat uralni. Nemrég még békés, csendes hétvégéről álmodoztál, de mostanra fordult a kocka s azon tűnődsz, miképp hajszolhatnád teljes erővel az élvezeteket. Ki akarsz rúgni a hámból, többet enni vagy inni a kelleténél, mértéktelenül bulizni, táncolni? Megteheted, és talán most az is rendben van, hogy túlzásokba ess. Ám kérdés, hogy mit akarsz ezzel elérni. Netán el akarod nyomni az esetleges problémákat, amik felgyűltek a héten? Tedd azt, ami jól esik, de azért tudd, hol vannak a határok, a féktelenség is visszacsaphat kellemetlenül. Légy ura önmagadnak!

Bak

Új dolgokra vágysz, szeretnéd felfedezni az ismeretlent, idegen emberek társaságát keresed egész hétvégén. Mindemellett régi és hibás berögzöttségeken változtatnál, amire lesz is mód. Bakként kissé földhöz ragaszkodott vagy, mégis sokakat meglephetsz remekbe szabott gondolataiddal. Koncentrálj augusztus havának további terveire, kötelezettségekre és lehetőségekre egyaránt. Vértezd fel magad arra, hogy döntéseket kell hoznod! Hétfőig még két napod van a lazsálásra, tedd, ami egyszerűen csak jól esik!

Vízöntő

Ezen a két napon feltétlenül légy egészségesen önző, s szánj magadra kellő időt, valamint energiát. Olyan dolgokat tégy, oda menj, olyan programot szervezz, ami a te kedved szerint való. Minden mást mellőzz bátran. A hét elrohant, sok dolgod volt, s leginkább csak mások bajaival törődtél. A legegyszerűbb az, hogyha megfigyeled, mit diktál a tested, s az összhangban van-e az elméddel. Ennél? Egyél! Innál? Igyál! Táncolnál? Tedd azt! Lustálkodnál vasárnap reggel? Tedd meg! Ki tarthat vissza? Elmennél teniszezni? Ki tarthat vissza? Légy jó viszonyban önmagaddal, kényeztesd a tested és a lelked egyformán!

Halak

Vállalj kockázatot, mert most erre van szükséged ahhoz, hogy izgalommal töltődj fel, s tényleg jól érezhesd magadat! Ne futamodj meg a nagy lehetőségek elől csak azért, mert minimális rizikót is magukban hordoznak! Mindegy, hogy mely életterületen kerülsz választás elé, mondd ki a legtitkosabb álmodat, és ne foglalkozz azzal, hogy mások akarják-e ezt hallani vagy sem! Miért ne lehetne jó végre egyszer neked is? Nem kell bármi áron megfelelned a külvilág elvárásainak. Ha pedig valaki ezért önzőnek, netalán önfejűnek tart, az az ő problémája, nem a tiéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.