asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikáknak muszáj szánniuk időt a kikapcsolódásra, ne merüljenek el a feladatokban. A Rákok minden próbálkozása pozitív élménnyel fog zárulni, míg az Oroszlánok hétvégéje tele lesz mozgalmas programokkal. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Ezen a hétvégén – a magad és mások szerencséjére - igen messze kerülsz tüzes, heves, akaratos énedtől, aki mindig bizonygatni akar valamit. Fura leszel, hisz szinte tudatosan gondolkodsz kissé borúlátó módon, keresed a hibákat, a buktatókat, mert egy újabb nagy dolog előtt állsz, s nem akarsz elcsúszni a banánhéjon. Talán most még nem akarod elhinni, hogy áttörést tudsz elérni valamiben, pozitív kimenetellel. Pedig képes vagy bármire, csupán nem szabad hagynod, hogy a környezetedben felbukkanó emberek meggyőzzenek ennek ellenkezőjéről! Ez a hétvége a tervezés ideje, adj ennek helyet, időt és teret!

Bika

Tennivalók sokasága vár rád, tele a hétvégi programlistád. Ne süppedj bele a rutinfeladatok elvégzésébe, emellett szánj időt a kikapcsolódásra, örömszerzésre, mély beszélgetésekre! Nem kell csak takarítással, molyolással, tanulással töltened a hétvégét. Végképp ne foglalkozz a hét közben el nem végzett feladatokkal, úgysem most van ezeknek az ideje. Neked is kijár egy kis vakáció, hisz nyár van, és már nem tart sokáig. Szakadj ki a kötelezettségek hálójából, mozdulj ki a négy fal közül, és keress kellemes társaságot!

Ikrek

A hétvégéd bármely napján azt érezheted, hogy valaki – a saját vágyai érdekében - sarokba akar szorítani. Az a fura helyzet is előállhat, hogy nem tudod ki az illető - csupán az érzés furakodott be békés lelkivilágodba, és talán különféle hírek is befutnak ezzel kapcsolatban hozzád. Szerencsére hamar fény derül a turpisságra, te pedig okos vagy, helyén lesz az eszed, s mindent elrendezel pikk-pakk. Vasárnap akadnak többen is, akik szeretnének hozzád közelebb kerülni, s remélhetőleg ekkorra már különbséget tudsz tenni a pozitív és a negatív szándék között. Gyűjts erőt és bátorságot, beszélgess az emberekkel, így hamar kiszűröd, kivel akarsz barátkozni, s kivel nem.

Rák

Ezen a csodásnak ígérkező hétvégén egy dolog elől biztosan nem fogsz tudni megfutamodni: ez pedig önmagad árnyéka! Ki kell állnod magadért, a véleményedért, az igazadért, kreatív ötleteidért, és végül mázlistának érezheted magadat, hisz nemcsak erőd lesz ehhez, hanem lehetőséged is. Minden törekvésed pozitív eredménnyel jár - csak tedd a dolgod! Több érzelmi, anyagi és szakmai kérdést halogattál az elmúlt időszakban, nézz ezekkel szembe bátran, és rendezd viszonyaidat szeretteiddel! A pénzügyeket is alaposan gondold át, aztán tervezd meg hosszú távra, Merkúr most segít a tisztán látásban.

Oroszlán

A szombati nap tele lesz mozgalmassággal, ám ez a nagy lendület azért hozhat némi feszültséget is. Nem leled a helyed, hiába szerveztél jónak tűnő programot, nem sok kedved lesz csatlakozni a többiekhez, vagy egyáltalán útnak indulni. Könnyen elromlanak körülötted dolgok, tárgyak, összekuszálódnak emberi kapcsolatok, úgyhogy muszáj lesz változtatni a hozzáállásodon. Gyűrd le a Bakban kullogó Plútó kellemetlen hatásait és mosolyogj újra! Szabadulj ki mihamarabb otthonról, vagy arról a helyről, ahol úgy érzed, pórázt akasztottak a nyakadba, és gátolják valamilyen formában a szabad akaratodat!

Szűz

Sok érdekes, egyben elgondolkodtató esemény zajlik majd körülötted, így pedig rengeteg élményben lesz részed ezen a csodás hétvégén. Meglehet, hogy sietned kell, gyakran fogod kapkodni a fejedet a történések zsúfolt folyamataiban. Ehhez persze elkerülhetetlenül ki kell mozdulnod otthonod négy fala közül. A lényeg, hogy ne légy egyedül, keress társaságot! A magány könnyen pesszimista hangulatba sodorhat, ami nem a te stílusod. Szükséged van vidám emberekre, nevetésre, lazításra, a búbánatot szorítsd ki életedből, ebben az az idő, amit emberekkel töltesz sokat fog segíteni.

Mérleg

Ezen a hétvégén egyáltalán nem garantált, hogy a saját örömödet és vágyaidat tudod megvalósítani. Talán, valahol mélyen tartasz attól, hogy átmeneti gondjaidra nem akad gyors és hathatós megoldás? Nyugodj meg, hisz, ami nemrég ütötte fel a fejét, annak nem kell feltétlenül tovább gyarapodnia megállíthatatlanul. Ülj le, pihentesd a testedet, áramoltasd a gondolataidat, és tervezd meg következő lépéseidet! Ha mindezt csak felületesen, vagy másokra mutogatva teszed, akkor nem fogsz tudni előrébb haladni. Mindenre van megoldás, és sokak sietnének a segítségedre, ha ezt kérnéd... Kérd!

Skorpió

Már pénteken is tele voltál pozitív, éltető energiákkal, remek ötletekkel, és meglepően sok ember kereste a társaságodat, még olyanok is, akik ritkán vagy eddig tán sosem. Ez a helyzet szombat délelőttre csak tovább fokozódik, már-már úgy érezheted, hogy újjászülettél, és a sok kellemes dicséret és jó szó komoly szellemi és lelki táplálék számodra. Igazi kis energiabomba vagy, úgyhogy nemcsak a szombat, hanem a vasárnap is a te napod! Rengeteg pozitív hatás ér, mely folyamatosan mosolyra sarkall, s napi rutinfeladataid egyáltalán nem fognak neked gondot okozni.

Nyilas

Pénteken még volt benned némi feszültség? Biztos megvolt ennek az oka, ám szombatra változik a helyzet, a hétvégi napok pedig egyenesen lenyugtatnak, frusztráltságod teljesen feloldódik, megtalálod a közös hullámhosszt a számodra fontos emberekkel. Bárki kerüljön is az utadba, az válaszol a kérdéseidre, vagy te adsz remek tanácsokat másoknak. Még olyanokkal is találsz közös témát, akikkel eddig csak vitákba gabalyodtál. Sőt még egy régebben megakadt dolog fogaskereke is működésbe hozható, neked pedig ott kell lenned fejben, hogy mindent a megfelelő mederbe terelj, és végül látványos eredményeket érj el.

Bak

Váratlan események sorozata követi egymást ezen a hétvégén, kapkodhatod a fejed, hogy mindenhol ott légy, minden kérdésre válaszolj, és ne maradj le semmiről. Figyelj és légy készen minden eshetőségre, ugyanis már szombat reggel kezdetét veszi valami új, ami két napon keresztül éberen tart, topon kell lenned, hogy helyt tudj állni és teljesítsd a rád kirótt feladatokat. Ezen a két napon meg kell tanulnod, hogy gyorsan és rövid átgondolás után reagálj egy-egy kérdésre, felvetésre, javaslatra, időhúzás pedig egyértelműen kizárva. Természetesen sosem lehetsz biztos abban, hogy mindig a legmegfelelőbb dologra mondasz igent, de most ez is megtörténhet.

Vízöntő

Ezen a hétvégén emberi kapcsolataid kerülnek célkeresztbe, azon belül is leginkább a baráti viszonyok átértékelésére vesz rá Szaturnusz, úgyhogy lesz min tűnődni, és ha döntésre kerül a sor, ne hátrálj meg. Érdemes a számodra fontos kötelékeket alaposan és részletesen felülvizsgálni, s ahol komoly kételyeid támadnak, azt inkább zárd le, ahol viszont teljes a bizalom, és az elköteleződés egymás iránt, azt mélyítsd el, és vedd sokkalta komolyabban, mint eddig. Ideje, hogy különbséget tégy a felszínesség és a mélység közt, - ez a te érdeked! Ez munkádra is igaz, úgyhogy elgondolkodhatsz azon is, azt csinálod-e, amit terveztél, vagy ideje lenne váltani?

Halak

A hét eddigi napjai során felmerültek kérdések karriereddel és/vagy tanulmányaiddal összefüggésben, és sok mindenre nem érkezett még válasz. Ezek a témakörök még a hétvégén is lefoglalják alkalmanként a gondolataidat, és ez nem véletlen! Többször megesik majd, hogy messze járnak a valóság kissé rideg talajától. Ugyanakkor szárnyal a fantáziád, nem is akárhogyan, és ez jót tesz az új tervek megszületésének. Azért persze nem árt, ha odafigyelsz szeretteidre is, nehogy észrevegyék, ügyet sem vetsz rájuk. Legyen helyén a szíved, ráérsz szakmai témákkal foglalkozni a hétvégét követően.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.