Hétvégi horoszkóp (szeptember 23-24.)

Forrás: Thinkstock -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikákat olyan emberek vagy érzelmek befolyásolják, akik vagy amik nem voltak rájuk eddig hatással, míg az Ikrekkel szemben olyan elvárásokat támasztanak, amiket nem tudnak és nem is akarnak teljesíteni. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Bonyolult, kissé lehangoló lehet ez a hétvége, de Te is tudod, hogy magad is tehetsz azért, hogy jobb és vidámabb legyen, de ehhez oda kell figyelned minden történésre. Eleinte számos lehangoló, valamint szomorúságra, borúlátásra okot adó hír kopogtat az ajtódon, s akad majd olyan pillanat, amikor már-már engedsz ennek a negatív nyomásnak. Ugye nem akarsz kedvetlenné, lehangolttá válni? Nem, nem akarsz! Eszedbe se jusson az átmeneti égi hatásoknak teret engedni, most te légy az erős, és ismételgesd: jól vagyok, minden ok, a kedvem remek, nagyszerűen alakulnak a dolgaim. Igyekezz a környezetedben élőket valahogy felvidítani.

Bika

Ezen a két napon meglepően sok érdekes felismerésben lehet részed, ráadásul olyan ügyekkel vagy épp emberekkel összefüggésben, amik és akik eddig nem voltak rád hatással. Épp ezért figyeld a körülötted zajló eseményeket, mert nem tudhatod, miből lesz a cserebogár. Eleinte úgy fogod érezni, bár ne is tudtál volna ezekről a dolgokról, aztán elég hamar fény derül majd arra, hogy mégis érdemes volt ezekkel törődni, akár el is mélyedni bennük. Kiderülhet valakiről vagy épp valamiről, hogy messze nem olyan, mint amilyennek eddig mutatta magát, - hanem sokkalta jobb és érdekfeszítőbb.

Ikrek

Ezen a hétvégén adódhat némi galiba. Olyan elvárásokat támaszthatnak veled szemben szeretteid, barátaid vagy akár kivételesen a munkahelyed, esetleg az iskolád, melyeknek egyáltalán nem kívánsz megfelelni, és ez érthető. Semmi kedved az igényeik szerint táncolni. Képtelen leszel a követelményeknek megfelelően teljesíteni, s ahelyett, hogy engednél a nyomásnak, s a hátadra pakolhatnák a terheket, inkább mondj hangosan nemet, értse meg mindenki, ennyit bírsz és nem többet. Neked is kijár a pihenés, a lazítás, úgy, ahogy Te szeretnéd. Nem vagy málhás szamár.

Rák

Egy régóta húzódó ügynek szeretnél sürgősen a végére járni? Remek időpontot választasz, a Merkúr segíti a nyugodt, békés kommunikációt másokkal. Persze közben azt se feledd, hogy a hétköznapokról benned maradt stressz miatt csaponganak a gondolataid, sok veled történt esemény ad okot a kétkedésre. Szinte semmire sem tudsz kellőképpen koncentrálni, pedig épp te vagy az, aki akár két, vagy három dologra is képes vagy egyszerre odafigyelni. Ez most is megy, de felkészülést és okos taktikázást kíván, hát cselekedj ennek megfelelően. Aztán helyezd középpontba a pihenés csodás fogalmát és éld is meg.

Oroszlán

Valakiről és a hozzá kapcsolódó nem elhanyagolható tennivalókról alaposan elfeledkeztél a közelmúltban, s ez a hétvégén kerül ismét előtérbe, némi pironkodások közepette. Ekkor ér derült égből villámcsapásként, hogy egy ígéretedet nem teljesítetted, ami egyébként rád egyáltalán nem jellemző. Szerencsére azonnal felveszed a fonalat, és megmutatod, rád bizony lehet számítani, s minden erőddel azon fogsz tüsténkedni, hogy pótold a hiányosságot. Amikor pedig elkészültél, nyugtával tudod dicsérni az egész hétvégét.

Szűz

Ezen a hétvégén nem hagysz teret mások elképzeléseinek, csak a saját fejed után akarsz menni, magadat tolod előtérbe. Alkalmanként a szélsőségesség jelei fedezhetők fel rajtad, ám egész másképp, mint gondolnád. Kifejezetten ellentétes dolgot fogsz érezni néhány dologgal összefüggésben, mint eddig. Valakinek meglátod az álarc mögé bújt arcát, és alaposan be is olvasol ezért. Ez a fajta szembesülés rosszul eshet, és semmit nem fogsz szó nélkül hagyni. Vasárnap estére lenyugszol, de a felkavaró érzések alaposan átformálnak benned pár dolgot.

Mérleg

Ezen a hétvégén mindenkivel megértő és toleráns leszel, még olyan személyekkel is, akik kevésbé figyelnek arra, kinek és mit mondanak, vagy akik régebben megbántottak téged. Felül tudsz emelkedni sértéseken, vagy akár pletykákon is, de tudod mit? Ez a legtöbb, amit most önmagadért megtehetsz! Igazad van, hogy nem hagyod magad befolyásolni a külvilág impulzusai által. Képes lesz új kapcsolatokat létesíteni, s ezek nagyon jól fognak jönni a későbbi idők folyamán. Vasárnap este viszont inkább nem mész emberek közé, hisz szeretnél már végre pár nyugis percet? Jó gondolat!

Skorpió

Ezen a hétvégén az anyagiak fókuszba kerülnek, váratlanul, mert a hétvégén kevésbé szokott ez téma lenni. Meglepően jól fogsz tudni bánni a pénzeddel, csak annyit költesz, amennyit éppen muszáj, vagy még annyit se, mert érdekes megoldásokat találsz ki a költéssel szemben alternatívaként. Ráadásul ösztönösen érzed azt, hová lenne érdemes befektetni a közeljövőben, így nagyszerűen tudsz előre tervezni. Ha költözésen, eladáson vagy vételen gondolkodsz, remek lehetőséged fog adódni, keresgélj, kutass, mert rálelhetsz az álmod megvalósításának forrására.

Nyilas

Annak ellenére, hogy Nyilas jellemed rendszerint tüzes, ambiciózus és persze egy picit akaratos is, most nem lesz az. Általában tudatosan keresed az emberek társaságát, mert a magány nem kenyered, most ezt megcáfolod. Ám ne feledd, az egyedüllét sokszor nagyon hasznos, hisz teret engedd a gondolatoknak, a tervezésnek. Ne bánd! Valójában tudod, hogy rengeteg apróságot kell otthon elrendezned, s a takarítás, mosás, vasalás gyorsabban megy, ha senki nincs láb alatt. Emellett át tudod gondolni az elmúlt hetek, néha egészen bonyolult eseményeit, s új megoldások is körvonalazódnak végre.

Bak

Egész hétvégén nagyon felfokozott lelkiállapotban leszel, s ha valaki megkérdi, mi van veled, talán a választ sem tudod megadni. Tele megmagyarázhatatlan érzésekkel, ráadásul megbízol olyanokban, akikben egyáltalán nem kellene, s olyanokban pedig nem, akik még sosem adtak okot kételkedésre. Fura egy helyzet, nem igaz? A Szaturnusz nehezíti meg ezeket a napokat, ugyanakkor a Merkúr könnyíti a kommunikációt. Most célszerű keveset beszélni, de sokat mondani. Hétfőre enyhül ez a kíméletlen hatás. Egy dolgot tehetsz, egyszerűen nem mondasz fontos dolgokra sem igent, sem nemet, hanem alszol mindenre egy hétvégényi időt.

Vízöntő

Anyagi jellegű problémáid akadtak a közvetlen közelmúltban? Vagy egy régi ügy tűnt fel ismét a színen, ami azonnali megoldást követel, piszkál és talán aludni sem hagy? Lehet, hogy nem is olyan vészes a helyzet, mint amilyennek elsőre tűnik, csupán le kellene ülnöd, s alaposan összeszámolni, mi, merre és hány méter. Ezen a hétvégén az égi konstellációk ehhez adnak óriási inspirációt, különösen a Merkúr lehet igazán nagy segítségedre. Szánj legalább egy órácskát arra, hogy átgondold, hol tudnál kicsit spórolni, vagy átcsoportosítani néhány tételt.

Halak

A nyugalmat keresni kell, inkább a felfokozottság és a mozgalmasság jellemzi a hétvégédet. Erőteljes és megállíthatatlan változások indultak el az elmúlt napokban, s ezek nem állnak le azért, mert a kalendárium szombati és vasárnapi napot mutat. Eleinte megpróbáltál nem tudomást venni ezekről, mert te inkább a biztosat választod a bizonytalan lehetőségek helyett. Ám rosszul teszed, ha meg sem próbálsz belekapaszkodni a változás szelébe, mert most olyan impulzusok érkeznek, melyek remek irányba visznek téged. Adj egy esélyt annak, hogy valami nagyon jó dolog történjen. Általában a biztos keveset tartod jó választásnak, de most megérné kockáztatni, ugyanis semmit nem veszítesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.