asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 5-én telihold vár ránk a Kos jegyében. Erősen leterhelő lesz, energiáinkat alaposan felemésztjük. Érdemes a fontos döntéseket inkább a jövő hétre halasztani, viszont a lemondás és az eleresztés nagyszerű pillanatait élhetjük meg. Nézd meg, mit tartogatnak számodra a csillagok!

Kos

A múlt hét sikerei további erőt adnak ahhoz, hogy a most következő napokban is remekül érezd magadat, és legyen kedved megfelelni az új kihívásoknak. Meglehet, hogy kevesebb eredményt érsz el, mint tervezed, ugyanakkor semmilyen tetted nem marad dicséret és elismerés nélkül. Bátran ugorj bele az ismeretlenbe, viszont alaposan járj körbe minden témát az indulás előtt, így pontosan oda jutsz, ahová szeretnél. Fő a biztonság és az alaposság. Most is sokan mutatják ki bizalmukat feléd, amit hálálj meg. Új ötleteidre nyitottak lesznek az emberek, és találsz segítőként olyasvalakit, aki felkarol, s általa még magasabbra juthatsz. Örülj ennek, bármiről legyen is szó! Segíts ott, ahol csak tudsz! Szerelmi téren fellendülés várható.

Bika

Te is érzed, hogy jól vagy, fitt az állapotod, bár csütörtökön kissé legyengülhetsz, elkedvetlenedsz, ám lehet, hogy valójában ekkor veszel épp új lendületet. Ezen a napon fennakadások jellemzik lépteidet, hol jó lesz a kedved, hol hullámzó. Ne aggódj, a telihold okozza ezt a furcsa hatást, s péntektől minden visszaáll a normál, békés kerékvágásba. Összességében jó ütemben haladsz előre, s több feladatot tudsz kipipálni, mint egy átlagos héten. Tulajdonképpen az a lényeg, hogy hatásos és eredményes légy, szorgalmaddal elismerést vívj ki magadnak, ami nagyon jókor fog jönni, hisz építi az önbizalmadat. A mindennapi élettel együtt járó apró örömöket többre értékeled, s képes vagy elfeledkezni a régebb óta húzódó gondokról.

Ikrek

A következő napokban nem érdemes a csodára várnod, sem homokba dugnod a fejedet. Légy lendületes, hisz a változást nem tudod megállítani. Fogadd be az új impulzusokat, a jó dolgokat építsd be a mindennapjaidba, és ha akad segítséged, azért legyél hálás. A telihold a te jegyed képviselőinek hozza a legtöbb pozitív energiát, úgyhogy ne helyezd magadat kényelembe, míg a kiváló égi hatások elmúlnak. Bár meglepően sok tennivaló vár rád a napokban, és az új, egyben nehéz kihívások sem kerülnek el, mégis lényeges, hogy a különféle hatások mellett legyen erőd és bátorságod belevágni egy hirtelen felbukkanó, fantasztikus lehetőségbe. Minden, ami most adatik meg számodra a sikert garantálja.

Rák

Rákként nem vagy kiszámítható, döntéseid során gyakorta az érzelmek vannak jelen nagyobb százalékban a racionalitással szemben. A most következő napokban ezt a tendenciát meg kell fordítanod, s mindent csak alapos elemzéssel érdemes megközelítened. Előtérbe kell helyezned az észérveket, a logikát és a tudatosságot, s ennek segítségével kell haladnod tovább utadon. Vedd észre, hogy erőből és kitartásból rengeteg lakozik benned, s ezt fel kellene használnod fejlődésed és boldogulásod érdekében. Ez a hét meghozza számodra azt az eredményt, amire régóta vársz. Harcolj a sikerért többszörös energia befektetéssel! Valami olyan dolgot tudsz megteremteni, amelyről sokat álmodoztál, és bizony meg is érdemled a jutalmat.

Oroszlán

Hová ez a nagy sietség? Netán elfeledkeztél egy fontos dologról? Az óriási rohamtempó, amit diktálsz, épp az apró örömök felismerésétől vonja el a figyelmet és a lehetőséget, így pedig megszaporítja a hibák számát. Ezt feltétlenül tartsd szem előtt, amikor a különböző feladataidat végzed. Élj meg minden napot teljes egészében, s ne nézd, mi volt tegnap, s mi lesz holnap. Minden nap csak egyszer adatik meg. Amit most nem élsz meg, aminek ebben a pillanatban nem örülsz eléggé, annak holnap vagy a jövő héten már aligha tudsz! Lassíts egy kicsit, némi csend, béke és nyugalom még nem a világ vége. Amikor történik valami jó, akkor mosolyogj, és elemezd a helyzetet, így talán meg tudod ismételni mihamarabb a pozitív eredményeket. Tedd félre ezekben a napokban a távoli jövőt, azt nézd, ami most itt van.

Szűz

Szerda estig álmodozós hangulatban leszel, rózsaszín felhők közt repkedsz, a realitást pedig inkább kizárod az életedből, de tudod mit? Ez egyáltalán nem baj! Ugyanakkor fontos észrevenni azt, meddig mehetsz el, mi sürgős és mi fontos, hisz vannak feladataid, elvállalt kötelezettségeid, amiket nem hanyagolhatsz, és végképp nem tologathatsz el napokkal vagy hetekkel. Könnyen megeshet, hogy környezetednek kicsit többet kell inspirálnia és kérnie Téged ahhoz, hogy tedd a dolgod picit tempósabban. Valójában megvan ennek a helyzetnek az oka, hisz az elmúlt időszakban igen sokat dolgoztál, szorgalmas voltál, így persze némi feszültség is felgyűlt benned, és a felszaporodott tennivalókon túl szinte semmire sem jutott időd. Próbálj arany középutat találni, jusson idő mindenre.

Mérleg

A hét közepi telihold miatt már hétfőn és kedden is megeshet veled, hogy kicsit szétszórt és szeleburdi leszel, s a haladás érdekében sokszor kapkodsz. Rosszabb esetben inkább álmodozol, így pedig elfeledkezhetsz egy lényeges ügyről, vagy halogatsz egy elvégzendő tennivalót. Nem kellene, figyelj jobban a dolgaidra, és különösen a határidőkre! Próbáld működésre bírni a memóriádat, és kitalálni, mi az, amit ígértél, hová köteleződtél el, s a tudatalattid segítségedre fog sietni. A kapkodás nem visz előrébb, csak a nyugodt, logikus gondolkodás segít vissza a kiegyensúlyozottság állapotába. Vedd számba elmaradásaidat, készíts pontos időtervet, és szépen, de biztosan indulj el a megvalósítás útján.

Skorpió

Ha hibázol, akkor vállald annak következményeit! Hidd el végre azt, hogy nem a hibázással van a gond, hanem a felelősségvállalással. Ismerd be, ha bakizol, így segítséget kaphatsz az adott dolog vagy ügy rendbetételéhez. A siker és a kudarc egyaránt benned van, s attól leszel igazán nagy, ha a beismerést követően újra próbálkozol. A telihold előtt összekuszálhatsz pár dolgot, de tarts ki, mert minden rendeződik a hét második felében. Lehet, hogy egyedül, lehet hogy másokkal közösen, de megoldasz minden függő dolgot. Néha bizony azért kell átélni nehéz élethelyzeteket, hogy legközelebb valamit még jobbá tudj tenni. A következő napokban több hasonló helyzetbe is belekerülsz, ne futamodj meg ezek elől! Nem kell szégyellni semmit, egy-két ballépés nem tragédia.

Nyilas

Az ősz egyre jobban fitogtatja erejét, ám szerencsésnek érezheted magadat, hisz a hűvös reggelek és az egyre borongósabbá váló időjárás ellenére is képes leszel megtartani a jókedvedet. Ennél pedig nem is kell több. Kellemesen telnek a napjaid, hát tervezd a jövőt, apránként pedig haladj az aktuális feladatok megvalósításának irányába. A kedélyállapotod remek, és senki nem tudja szétrombolni ezt! Ami a szíveden, az a szádon? Ez most különösen fontossá válik, semmit ne tarts magadban, viszont a béke kedvéért keresd meg a kommunikáció legdiplomatikusabb formáját, sőt! Néha beszéd helyett inkább válaszd az írásos kommunikációt, Merkúr hozzásegít a megfelelő szavak, szófordulatok kiválasztásához. Összességében sok örömteli pillanat vár rád.

Bak

A Bak jegy szülöttjeként nem lesz zökkenőmentes ez a hét, bármi megtörténhet, és sok terved messze nem úgy alakul, ahogy reméled. Bonyodalmakat tartogat számodra Mars és a csütörtöki telihold, hát vértezd fel magadat minden eshetőségre. Különféle, kellemetlen élethelyzetek követik egymást, otthon, szakmai téren vagy épp a suliban, és még egy baráttal is összerúghatod a port. A kívülről érkező negatív hatásokat nehéz lesz teljes mértékben kivédeni, még akkor is, ha a hét végére jelentősen enyhülnek ezek. A sok leterhelő ügy ellenére is tarts ki, hisz minden kocka fordul egyszer. Tudatossággal és visszafogottsággal jól lehet kezelni mindent. Kerüld el a héten a hebehurgyaságot, ne beszélj túl sokat, ne állj le vitatkozni senkivel. Keresd a békét.

Vízöntő

Leterhelő lesz a hét első fele, a vártnál jóval több tenni- és tanulnivaló vár rád, s a régebb óta függőben lévő ügyeket sem halogathatod tovább. A telihold miatt könnyen kerülhetsz mások célkeresztjébe, váratlan támadásokat kell kivédened, de ügyes leszel, és minden helyzetben fel fogod magad találni. Segítőid is akadnak, ha elakadsz, csak nézz körül, s azt fogod látni, sokan sietnek, hogy kihúzzanak a gödör mélyéről. Amennyiben a tudatosságot választod a pillanatnyi gondok megoldásához, nem eshet bajod. A türelmetlenség és a hevesség nem jó irány, ezért próbáld felvértezni magad minden eshetőségre, és feltétlenül kerüld el azt, hogy azonnali reakciókkal tovább bonyolítsd az amúgy sem egyszerű szituációkat. Ne hagyd, hogy bárki uralkodni akarjon raktad.

Halak

Most azonnal mondj nemet a hibás berögzöttségeidre. Ezek gátolnak a fejlődésben, a tovább lépésben, a növekedésben és a gyarapodásban. Többek közt ilyenek a felesleges negatív gondolatok, a múlt sérelmei, az irreális célok. Még a csütörtöki telihold előtt szánj magadra pár órát, amikor egyedül lehetsz, csend és béke vehet körbe. Ragadj papírt, tollat, s írd össze a gondjaidat, bánatodat, kétségeket. Ez segíthet tisztán látni, és megtervezni a közeljövőt. Igyekezz félretenni a napi bajokat, ne foglalkozz az időjárással, se mások gondjaival, egyszerűen csak a magad dolgát végezd. Igenis szükséged van arra hogy végre te legyél a saját életed középpontjában. A hétköznapokban van bőven örömforrás, kutasd fel ezeket. Foglalkozz olyasmivel, amit nagyon szeretsz, - különösen akkor, ha régóta hanyagolsz valamit.
Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.