Hétvégi horoszkóp (szeptember 30. – október 1.)

Forrás: Thinkstock -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára romantikusan alakulhat a hétvége, az egyedülállók nyugodtan bevállalhatnak egy vakrandit, mert jó vége lehet. A Rákok sok energiát pazarolnak ezen a két napon, ha a dolguk végére akarnak érni, fontossági sorrendet kell felállítaniuk. Az Oroszlánoknak viszont egyetlen feladatuk lesz: elmerülni az élet szépségeiben Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Amennyiben otthon maradsz, úgy biztos, hogy otthonod meglehetősen forgalmas hellyé, szinte átmenőházzá változhat, jöhetnek és mehetnek a rokonok, barátok, ismerősök, ám Te mégis élvezni fogod ezt a felhajtást, mert jó szívvel gondoskodhatsz róluk, figyelhetsz rájuk, meghallgathatod napi bajaikat, és még jó tanácsokkal is elláthatod némelyiküket. Fontossá válnak a mély beszélgetések, neked is meg kell nyílnod most valaki előtt, hogy tiszta lehessen újra a lelkiismereted.

Bika

Hajlamos leszel ezen a hétvégén szinte bármit megtenni a boldogságért. A Vénusz jóvoltából akár arra is vetemedhetsz, hogy álomszerű és idealista terveket szövögess, túlzásokba ess, elrugaszkodj a valóság talajától. Sőt akár a romantikázáshoz is kedved támadhat, és nem hagyod, hogy párod nemet mondjon. Kedvesed meglepve figyel téged, mostanában nem tapasztalt nálad ehhez hasonló hangulatot, ám élvezi az általad teremtett közeget. Ha viszont még keresed a vágyott személyt, vállalj be egy vakrandit, garantáltan be fog jönni!

Ikrek

Már napok óta a szakmai lehetőségeid, előmenetel, új munka, saját vállalkozás vagy valami elsajátításának gondolatai járnak a fejedben, s ez nem lesz másképp ezen a hétvégén. Néhány nehézséggel kellett az elmúlt időszakban szembe nézned, melyek elterelték gondolataidat családodról, barátaidról. Ám jó, ha tudod, hogy ezeket a problémákat nem ezen a hétvégén fogod tudni megoldani, éppen ezért inkább próbálj kikapcsolódni, és élvezni a lazsálás lehetőségét a legnagyobb mértékben.

Rák

Megállás nélkül szaladsz valahová, annyi tennivalót halmoztál fel magadnak erre a két napra. Ez nem tesz jót neked, mert túl sok energiát fogsz így elpocsékolni, és a dolgok felének sem érsz a végére. A pihenés meg teljesen elmaradna? Az egyetlen észszerű megoldás az, hogy még szombat reggel alaposan végignézed feladataidat, korrekt fontossági sorrendet állítasz fel, s ennek megfelelően haladsz előre. Természetesen egy kiadós alvás is szerepeljen azon a listán.

Oroszlán

Számos nehézséget átvészeltél az elmúlt napokban, alaposan megedződtél, így nagyon is ideje van annak, hogy kikapcsolódj, lazsálj, lógasd a lábad bátran. A takarítással, mosással, vagy egyéb házimunkákkal eltöltött időt tervezd máskorra. Ezekkel ráérsz jövő héten is foglalkozni, s ha még nem tartod késői döntésnek, akkor menj el egy wellnessközpontba, s töltsd ott az egész napot. Hívd el kedvesedet vagy egy régi, jó barátodat, cseréljetek eszmét, merüljetek el az élet szépségeiben, mert szerencsére azért abból is megadatik neked.

Szűz

Valamilyen egészen izgalmas hír fut be hozzád, ami alaposan felvillanyoz. Az is lehet, hogy az infó már pénteken megjött, de a hétvégén tudsz majd neki igazán örülni, és megfelelően értékelni. A téma meglehetősen vegyes, lehet, hogy a szakmáddal áll összefüggésben az információ, vagy alkalmad adódhat egy utazásra, ám az is megtörténhet, hogy nem várt anyagi gyarapodás áll a házhoz. Mindezt a legjobbkor küldik neked az égiek. Mindegy mi az, ami most változást hoz, de fogadd tárt karokkal, és örülj neki.

Mérleg

Egész hétvégén meglepően gyors tempóval forognak a kerekeid, szaladgálnak a gondolataid le és fel, még a pihenés is nehezedre esik, hisz állandóan elkalandozol, családod, barátaid is észreveszik ezt rajtad, sőt vasárnap már számon is kérik nyughatatlanságodat. Újabb információk után kutatsz egy adott témával összefüggésben, s láss csodát, rá is lelsz valami érdekes dologra. Ez nagyon sokat fog neked segíteni hamarosan! Ám addig se feledd, a hétvégén elkél némi pihenés, nem igaz?

Skorpió

Óriási mennyiségű szeretetet, támogatást és odafigyelést fogsz kapni ezen a hétvégén környezetedtől, már, ha mersz kérni ilyesmit! Hisz, ki tilthatja meg, hogy kinyisd a szád, és elmond, ölelésre, jó szavakra, biztatásra vágysz? Bármilyen gond és probléma nyomja a lelkedet, most szinte mindenre megoldást lelsz gyorsan, ne félj attól, hogy szeretteid hátat fordítanak neked. Ha ez mégis megesik, akkor az az ember sosem volt jó és igaz barátod, vagy valódi szeretted!

Nyilas

Olyan dolgok kerülnek terítékre ezen a két napon, melyek téged nagyon kíváncsivá, egyben izgatottá tesznek, hovatovább, egyenesen vonzanak, ám eddig nem mertél ezekkel előhozakodni környezeted előtt, de lehet, hogy még saját magad előtt is igyekeztél eltitkolni érdeklődésedet. Nem biztos, hogy másokat is annyira fog vonzani ez a dolog, mint téged, de az biztos, hogy rengeteg új információ birtokába jutsz, melyek nagyon hasznosak lesznek számodra a későbbiek folyamán.

Bak

Elképesztő mennyiségű dolog, ember és esemény fog motiválni ezen a hétvégén, sőt te magad is nagyszerű tanácsokat adsz azoknak, akik hozzád fordulnak tanácsért, vagy akár egyetlen jó szóért. Régóta van egy halogatott vágyálmod, mely a napokban újra fókuszba került, s egyre inkább azt érzed, nagyon is itt az ideje annak, hogy belefogj a megvalósításba. Ki tarthat vissza? Legfeljebb néhány pesszimista ember, de ezt ne hagyd! Mosolyogj, hisz az élet szép.

Vízöntő

Ezen a hétvégén a csendet választod a zsongás helyett? Tudatosan magadba fordulsz kissé, nem vágysz minden áron nagy társaságra, hangos és zajos bulizásra, vagy némi alkoholizálásra, túlevésre, pörgésre. Remek gondolatok, megvalósításra valók. Egyszerűen csak csendet és nyugalmat kívánsz magad körül, vissza szeretnél húzódni, hogy rendezd kusza gondolataidat, s kicsit tervezgesd a jövődet. Nem fogja mindenki megérteni vágyaidat, ez vitát szülhet, ám végtelen türelemmel ezeket a helyzeteket is fogod tudni kezelni.

Halak

Már szombat délelőtt befut hozzád pár izgalmas, érdekes információ, s ezek nem csak felkeltik a figyelmedet, hanem igen alaposan el is fogsz rajtuk töprengeni, mert eleinte nem is akarod elhinni, hogy ennek a sok furcsaságnak tényleg lehet valóságalapja. Mint máskor, most is egészen jók a megérzéseid, úgyhogy légy óvatos és körültekintő, mert a látszólag jó hírek könnyen tévútra vihetnek, s megeshet, hogy egy komplett, de jól álcázott csapda áll a háttérben. Ne higgy el mindent, mert nem minden arany, ami fénylik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.