asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jupiter ezen a hétvégén sokaknak segít, az Oroszlánok előtt például tisztára sepri a szerencse útját. Ez a két nap sokaknak hoz változást, van, akiknek a hétköznapi hajtás után éppen a nyugalmat és a békét adja ajándékul. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Meglepően sok olyan kérdés kerül terítékre ezen a két napon, melyek megválaszolását már igen régóta halogatod, ám a továbbiakban nem lehet. Hab a tortán, hogy most már a környezeted több tagja is elvárja, hozz valamiféle döntést. Ne várj tovább, az égiek most arra buzdítanak, hogy gondolkodj el alaposan a különféle dolgokon, emberi kapcsolataidon, szellemi fejlődés lehetőségén, s megtalálod majd a megfelelő válaszokat is a kérdésekre! Érdemes bizalmasaiddal is eszmét cserélni, hisz több szem többet lát!

Bika

Kifejezetten mozgalmas és izgalmakkal teli lesz a hétvégéd, szinte te magad is nehezen bírod majd követni az eseményeket, ezekből lesz bőven. Egy váratlan történés még a szombati napon lázba hoz, és azonnali tettekre sarkall. Most könnyen, erőlködés nélkül kibékülhetsz egy régi ellenlábasoddal, vagy a múltból érkezik vissza életedbe valaki, akit már szinte el is felejtettél. Bármi történjék, fogadd örömmel a változó folyamatokat, mert jó hatással lesz a jövődre is, a lelkiállapotodat pedig gyorsan helyrebillentik az események.

Ikrek

Végre lesz időd és energiád a kielégítő pihenésre, apró szórakozási formák megélésére, s bár a tested nem, de a gondolataid egyfolytában mozgásban lesznek. Folyamatosan figyeled, mi történik körülötted, de most inkább külső szemlélő maradsz. Elemzed az elmúlt időszak eseményeit, és merészen tervezed a közeljövőt. Ezen a hétvégén nagyon sok olyan ötlet pattan ki a fejedből, mely a későbbiekben megvalósul, és remek eredményeket produkál. Bárhol légy, bármit csinálj, a hirtelen jött ideákat mindig jegyezd fel, nehogy elfelejtsd valamelyiket. Csak le kell írnod, a részleteken eltűnődhetsz később.

Rák

Ámor nyila rád irányul, és el is fog találni,- ne akarj elmenekülni! Igenis, rád fér, hogy szenvedély és vágy árasszon el. Ha szingli vagy, akkor ez a hétvége kiváló lehetőség kínál a változásra, ugyanis valami egészen fergeteges érzelmi vérátömlesztésben lehet részed. Azonban, ha már van kedvesed, és elkötelezted magad mellette, figyelj oda, mert alaposan felforgathatja békés napjaidat egy harmadik személy, aki a semmiből, hirtelen bukkan fel. Bár nyitott vagy mindenre, inkább gondold végig, megéri-e ekkora kockázatot vállalni...

Oroszlán

A jelenlegi égi konstellációk remek, örömmel teli hétvégét ígérnek, főleg a Jupiter sepregeti teljesen tisztára előtted a szerencse útját. Zöld jelzést kapsz mindenre, bátran valósítsd meg a legmerészebb álmaidat is. Ami adódik, hát élj annak lehetőséggel. Már szombat reggel találd ki, mit akarsz csinálni a hétvégén, és ragaszkodj is a tervedhez! Kirándulás, buli, tánc, vagy egy jó kis házi finomság elkészítése? Mindegy, csak tedd azt, amire régóta nem jutott időd, közben ne feledkezz meg szeretteidről sem.

Szűz

A hétközbeni hajtás után végre nyugalomra és békére vágysz? Érthető és persze jogos az igényed. Érezd magadat szerencsésnek, mert a szombati nap harmonikusan, szeretetteljesen alakul, de valaki azért mégiscsak megpróbál majd felbosszantani vasárnap egy banális aprósággal. Készülj fel rá, és próbálj meg higgadt maradni, csak így lehet felülemelkedni a helyzeten. Nem biztos, hogy hétvégén a munkával vagy tanulással kell foglalkoznod... tégy félre most mindent, még, ha szorít a határidő, akkor is!

Mérleg

Mivel a hét eddigi részén leginkább csak a monoton robot, és a mások igényeinek való megfelelés jutott neked, jó lenne egy kicsit mozogni és kikapcsolódni a hétvégén. Egy kis adrenalin csodákra képes, s te ezt az érzést ismered, csak mostanában ritkán jutott neked belőle! Jó eséllyel szombaton egy remek, egyben érdekes tartalmú hír fut be hozzád, ami csak fokozza majd jókedvedet. Adj ebből az élettel teli energiából másoknak is, vasárnap viszont tényleg tedd le a popsid, és lazsálj.

Skorpió

Egy olyan beszélgetésre kerül sor ezen a hétvégén, amelyre oda kell figyelned, mert nem mindegy, miképp beszélsz, s mondod el a saját véleményedet. Ez az egész szituáció kihatással lesz más emberi kapcsolataidra is, sőt, még néhány berögzöttséget is feloldhat benned. Valaki végre fel fogja nyitni a szemeidet egy konkrét üggyel összefüggésben, s te pedig beismered, hol és miként hibáztál. Fura, de mégis nagyon jól fog esni ez az őszinteség! Szerencsére mindez pozitív irányba fog téged terelni, így új erőre kapsz munkádban és magánéletedben is egyaránt. A hétvégén elhangzó témák lelkileg és szellemileg is építő erővel hatnak rád.

Nyilas

Reméljük, pénteken időben kiugrottál a mókuskerékből, és nem akarod előszedni a szakmai kérdéseket, netán boncolgatni azokat. Ha nem tudnád, hétvége van, a szakmai kérdések pedig türelmesen meg fognak várni. Akkor is tedd félre a nem magánéleti témákat nagyon sürgősen, ha ez kifejezetten nehezedre esik. Ezen a hétvégén a rokonok, barátok, partner sokkal jobban igénylik a társaságodat, mint az elmúlt hetekben, nem fordíthatsz nekik hátat önzőséged miatt. Ne okozz nekik csalódást! Ugye nem szeretnél vitát abból, hogy veled akarnak tölteni némi időt?

Bak

Ezen a hétvégén mágnesként fogod vonzani magadhoz az embereket, férfiakat, nőket, gyermekeket, kortól, nemtől teljesen függetlenül. Főleg az ellenkező nem képviselőit mozgatod meg, még akkor is, ha nem készültél kifejezetten arra, hogy hódíts! Élvezd a flört és az ismerkedés lehetőségeit, és szórakozz annyit, amennyit csak tudsz. Érezd jól magadat, menj, keress házon kívüli programokat, és ne foglalkozz hivatalos ügyekkel, csak magaddal, mert megérdemled a teljes kikapcsolódást. Szép vagy, okos és kívánatos. Ki akarhatna ennél többet?

Vízöntő

Egy jelentős, az életedet alaposan felforgató döntés előtt állsz? Amennyiben házasságon, váláson, netán épp gyermekvállaláson gondolkodsz, csak nem mersz előállni a vágyaddal, ez a hétvége kedvező, hogy mégis előhozakodj a témával, akár azon az áron is, hogy a másik fél nem feltétlenül fog örülni ennek. Beszélgess partnereddel erről, meg fogsz lepődni, mert a változás lehetőségét – bármi legyen a téma -, jól fogadja majd. Akik viszont a szinglilétet élvezik, elgondolkodhatnak, meddig akarják még ezt csinálni? Vagy végre kimerészkedsz a barlangodból, és beleveted magadat az életbe? Rajta!

Halak

Ez a hétvége meglepő csendben telik, a nyugalom és a béke fenséges érzése lesz jelen, kívül és belül egyaránt. Semmi és senki nem fog tudni kihozni a sodrodból, kibillenteni lelki egyensúlyodból, sőt, még arra is lesz mód és alkalom, hogy te légy a békéltető mások vitái során. Régóta vágytál már egy ilyen csendes időszakra, amikor totálisan feltöltődhetsz, nincsenek kötelezettségek, s azt csinálhatsz, ami éppen jól esik. Randizz, ismerkedj, vagy menj el egy wellness hétvégére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.