asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák átmeneti gonddal küzdhetnek, de szerencsére egy új kaland gyorsan eltereli a figyelmüket ezekről. Az Ikrek jelentős változásra szánhatják el magukat, aminek éppen itt lenne az ideje, a Skorpióknak pedig egy a lelküket háborgató kérésre kell határozottan felelniük. Nézd meg, hogy számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Szokatlan hétvége lehet a mostani, váratlanul üzleti ügyeket kell intézned, vagy egy új pénzforrási lehetőség kínálkozhat számodra, pedig ilyesmivel egyáltalán akartál foglalkozni. Ne utasítsd vissza azt, hogy ismeretlen dolgokat fedezhess fel, például meghallgass egy előadást vagy valakit, aki hirtelen felbukkan a régmúltból. Talán eleinte nem látsz a témában komoly fantáziát, de ez még nem ok az elutasításra. A későbbiekben – alapos előkészületek után - az anyagi jólét teremtődhet meg ezen lehetőség által. Nem kell kapkodva döntened! Ne csapd be senki előtt az ajtót, vagy le a telefont! Figyelj, fülelj, értékeld a hallott információkat, dönteni ráérsz később.

Bika

Tőled eléggé szokatlan módon aktív és heves, sőt, már-már kissé harcias kedvedben leszel egész hétvégén, emellett akadnak olyan pillanatok, amikor dúlsz-fúlsz, pedig kár az elpazarolt energiáért. Valójában mit szeretnél? Döntsd el, ne töltsd az idődet a semmin való bosszankodással. Talán jó lenne megszabadulni a család, vagy egy barát befolyásától? Esetleg egy fergeteges bulit csapnál, de mégsem jön össze erre a hétvégére? Lehet, hogy elsőre kaotikusnak látod a helyzetet, ám legalább szerelem terén még van mit keresned! Hirtelen egy új kaland lehetősége foglalkoztat, ami eltereli a figyelmedet az átmeneti gondokról...

Ikrek

Rengeteg szabad időt terveztél be erre a hétvégére, hogy lazsálhass és bátran lógathasd a lábaidat. Szerencsére, ha mindezt okosan teszed, akkor kellő lelki és testi feltöltődéssel számolhatsz, valamint a jövőddel kapcsolatos gondolatok és is kipattanhatnak a fejedből. Talán végre rászánod magad egy jelentős változásra, aminek bizony nagyon itt van az ideje. Tarts ki, mert nem lesz könnyű jó döntést hoznod, sokat vacillálsz, ám ne feledd! Az első lépés megtétele nehéz! Ám, ha már elindultál az úton, nem is fogod érteni, miért is nem tetted ezt már meg sokkalta korábban.

Rák

Érzelmi háború pattanhat ki a környezetedben, s bizony téged is érinteni fog. Elégedetlenség feszíti békés lelked szűk határait, és több olyan függőben lévő téma is ott hever az asztalodon, melyekkel összefüggésben egyáltalán nem látod az alagút végén a fényt. Ám egy percre se kedvetlenedj el, mert ez a hétvégé nem csak kedvező számodra, hanem nyugalmat és tisztánlátást eredményez. Ráadásul valami olyan dolog történik veled vagy körülötted, ami választ ad sok-sok kérdésedre. Talán jót tenne neked, ha most egyedül töltenéd a hétvégét, szabadon engedve fantáziádat, tervezve a jövőt.

Oroszlán

Tölts sok időt azzal ezen a hétvégén, hogy informálódsz, olvasol és legfőképpen kérdezel, így a válaszok is megérkeznek. Mások szavai visszhangzanak majd a füleidben, a betűk szinte életre kelnek, egy könyv vagy egy magazin sorai között olyan lehetőségekre lelhetsz, amit a munkádban, szakmai előmeneteledben vagy épp tanulmányokkal összefüggésben képes leszel a közeljövőben kamatoztatni. A hét eddigi, leginkább pozitív eseményei miatt csak nehezen tudod magad függetleníteni a karrieredtől, és folyamatosan tervezel, ötletelsz... no, persze, miért is ne használnád ki, hogy kreatív vagy?

Szűz

Ha már elkötelezted magad tartósan egy kapcsolatban, akkor tudasd kedveseddel, hogy Te hűséget fogadtál, kitartasz mellette, ám ez nem jelenti azt, hogy ne beszélgethetnél másokkal, például egy társasági esemény során. Ne hagyd, hogy féltékenységet hozzon párod a kapcsolatotokba, az sokat árthat nektek. Nyugodtan nézegesd ezen a hétvégén a másik nem szép példányait, ne legyen lelkiismeret-furdalásod, csak fogd a csillagokra! Ugyanakkor, ha épp most keresed a Nagy Őt, tényleg semmi nem tarthat vissza, hogy kivesd a hálódat egy remek személyre, s Ő be is hódoljon neked!

Mérleg

Ezen a hétvégén nagyon szenzitív leszel, a feléd irányuló különféle impulzusokra meglepő gyorsasággal reagálsz. Ezt sokan észre fogják venni, akad, aki ki is szeretné használni ezt a pillanatot. Lesz, aki kímél majd, hisz kedvel téged, ám akadhat olyasvalaki, aki épp most akar majd fogást találni rajtad. Cselezd ki őket, és mosolyogj a hétvégén mindenkire, még akkor is, ha sírni lenne kedved! Igyekezz így erősnek mutatni magad, senki ne láthassa meg az átmeneti elgyengülést. Ez az egy lehetőséged nyílik arra, hogy ne tudjanak visszaélni sebezhetőségeddel. Vasárnap délre rendeződnek majd a dolgaid, addig is legyen idő a pihenésre is.

Skorpió

Szombaton valaki egy elég speciális, valamint a lelkedet háborgató kéréssel fordulhat hozzád. Szeretne kölcsön kérni tőled valamit, ám nem biztos, hogy ez a dolog vagy tárgy pénz lesz. Bármiről legyen szó, bátran mondj nemet, azzal a tudattal, hogy szükséged van az adott dologra, s óriási az esély arra, hogy búcsút mondhatsz a tulajdonodnak. A hétvégi konstellációk nem kedveznek komoly üzleti jellegű ügyek lebonyolításához, semmilyen cserebere témához, de még a kölcsönöknek, hiteleknek, adakozásnak sem most van itt az idejük. Nyugodj le, ne kapkodj, a végső döntések előtt járj mindent körbe.

Nyilas

Ha nem figyelsz oda magadra, így pedig a tested és a lelked üzeneteire, akkor bizony igen könnyen ledönthet lábadról egy betegség. Az egyre kedvezőtlenebb, hideg időben leginkább egy fránya nátha nehezítheti mag napjaidat. S ha ez még nem lenne elég, most biztosan kell pár nap a teljes felépüléshez, úgyhogy inkább óvd meg magadat, hogy elkerülj minden galibát. Megfelelő öltözködéssel, pihenéssel, gyógyteákkal bármit megoldasz. Ha lengén öltözve mész ki az utcára, lemondhatsz a hétvégi buliról. Biztos ezt akarod? Nem! Úgyhogy bárhová mész légy felkészült, és figyelj arra is, mit eszel, iszol!

Bak

Kétségek gyötörnek egy régóta függőben lévő, megoldatlan ügy miatt? Nehezen látod át a jelenlegi helyzetedet, és ez kétségeket ébreszt benned? Pénzügyekben is tapasztaltál mostanság némi elakadást? Más életterületed is akadozik? Tudod mit? Ne aggódj, néha az ilyen lassulások hozzák ki belőled a legjobb ötleteket. Komoly aggodalomra nincs ok, a hétvégén meglátod az alagút végén a fényt, s bár meglehet, hogy nem jutsz közelebb a célhoz, de legalább tudni fogod, merre haladj tovább. Hallgasd meg a bölcsebbek tanácsait, mert lehet, hogy egyszerűen valamit te nem csinálsz jól. Hallgass végig mindenkit, de a végső döntést te mondd ki.

Vízöntő

Fantasztikus és igen mozgalmas hétvége elé nézel, minden lehetőséget ragadj meg, minden meghívásra mondj igent, s legfőképpen minden randin légy ott időben! Érdekes eseményekből és izgalmakból bőven akad majd. Már mindent megterveztél a sűrű hétköznapok folyamán? Akkor ne változtass semmin, az előrelátás és a felkészülés sikert hoz neked. Mindig az első ötleteid válnak be, nem vetted még észre? Tartsd magad máskor is ehhez a jó szokásodhoz. A pénzügyekkel légy körültekintő, mert túlzásokba eshetsz, aminek később látod majd kárát.

Halak

Tervezz be egy komoly nagybevásárlást mindenféle életterületre kiterjesztve. Visszavonhatatlanul itt az ősz, a hideg idő, alkalmanként a zimankó jelei is megmutatkoznak, s erre fel kell készülni. Mire kettőt fordulsz, már a tél is megmutatja az arcát, neked pedig szükséged van pár új holmira. Ráadásul a kamra polcai is foghíjasok, ott is pótolni kell a hiányosságokat. Az anyagiak miatt ne aggódj, hidd el, amit most elengedsz, az hamarosan visszajön hozzád más irányból. Légy megfontolt, okos, tervezetten haladj előre, így elkerülheted a túlköltekezést.
Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.