asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek ezen a hétvégén nem tudnak leállni, pedig szükségük lenne a pihenésre, míg a Rákoknak éppen cselekedniük kell, méghozzá valami egészen szokatlant. Az Oroszlánoknak pedig egy kis dorbézolás tenne jót, de a Skorpiók is jobban teszik, ha kimozdulnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Mindennel végeztél? Kitakarítottad az egész lakást? Netán a garázst és a pincét is, valamint a szekrények rejtett zugait? Átválogattad a ruhatáradat, s a fiókokat is szelekciónak vetetted alá? Akkor ne lepődj meg azon, hogy már szombat estére alig marad energiád, és semmihez sem lesz kedved. Mire ez a nagy buzgóság? Pihenni szerinted nem kell? Nem szükséges mindent egy napba összesűríteni, és teljesen kizsigerelned magadat. A hétvége két napból áll, szombat és vasárnap. Inkább fél gőzzel tevékenykedj, kivételesen megteheted, és a lelked sem fog háborogni!

Bika

Mikor jártál utoljára egy vidámparkban vagy állatkertben? Vagy egy kiadós sétára mikor volt példa? Egy kis mozgás bizony elkelne szombaton, hisz szükséged lenne arra, hogy alaposan kiszellőztesd a fejedet, átválogasd a gondolataidat. Ha az idő engedi, látogass el valahová, ahol egy kicsit újra önmagad lehetsz, mindenféle megkötés nélkül. A levegő, a természet csendje sokat segíthet más világításba helyezni bizonyos dolgokat. Most felejthetetlen élményt nyújthatnak azon körülmények, melyeket gyermekként nagyon élveztél. A társaságodat válaszd meg okosan, olyan emberekkel szervezz találkozót, akiket igazán szeretsz!

Ikrek

Ezen a hétvégén nem tudsz leállni, aligha bírsz magaddal, energiáik sokasága tobzódik benned, fel akarod használni valamire a belőled kikívánkozó kreativitást. Engedd szabadjára a fantáziádat, s gondold végig, milyen terv megvalósításába kezdesz bele, s vajon tényleg akarod ezt? Vajon lesz rá elég időd, s hozzá kedved és kitartásod? Valóban hiányzik most neked egy lakásfelújítás, egy teljes átrendezés, netán állásváltoztatás? Pont most? Ha senki nem tud valamelyikről lebeszélni, legalább kérj segítséget. Ha megszületett benned a végső döntés, azután keríthetnél valami jó programot, - mégiscsak hétvége van!

Rák

A hét eddigi része leterhelő, alkalmanként nehézkes volt, és hát... maradt benned némi stressz, így szombat reggel bal lábbal ébredhetsz. A legkétségbeejtőbb az, hogy rohannak a napok és hetek, s te úgy véled, mindig ugyanaz történik, és valahogy mintha egy helyben toporognál, semmi sem mozdul előre. Merő ciklikusság az életed, mindig ugyanabba a mókuskerékbe ugrasz vissza? Akkor ideje a változásnak! Ezen a hétvégén csinálj valami formabontót, vakmerőt, egyedit, légy exhibicionista és lógj ki a sorból! Lehet, hogy éppen ez az, ami majd alapjaiban megváltoztatja végre az életedet.

Oroszlán

Az egész heti rohanást, alkalmankénti kapkodást követően a hétvégén csak magaddal foglalkozz, és igenis helyezd énedet fókuszba, mert épp annyira fontos vagy, mint bárki más. Tedd ezt meg akkor is, ha ez néhány ember szemében önzőségnek tűnik. Hívd fel egy rég nem látott ismerősödet, és rúgj ki a hámból! Igen, neked is jár egy kis izgalom, nem beszélve arról, hogy jót fog tenni némi dorbézolás, és a szokásoktól való eltérés. Épp így fogod tudni kipihenni magadat, s a környezetedben senki sem fog rád ismerni hétfőn. Ha otthon is tüsténkedni akarsz, akkor legfeljebb egy-két órát szánj erre.

Szűz

Szedd össze a családod néhány tagját, köztük időseket és kicsiket egyaránt, és töltsetek el együtt egy igazán szuper és emlékezetes hétvégét, amelynek légy a szervezője és a meglepetések folyamatos biztosítója. Távolodjatok el az otthonotoktól, szükség van a változatosságra. Ha belefér időbe, energiába, költségvetésbe, hívd a barátaidat is, minél nagyobb a társaság, annál izgalmasabb lesz a program. Már rég nem volt lehetőségetek egy ilyen jó kiruccanásra, hát rajta. Ne foglalkozz az időjárással, induljatok útnak!

Mérleg

Bátran ismerd be, hogy alaposan elfáradtál a hétköznapi hajtás során, és még szombat reggel vagy délelőtt sem leszel elég fitt ahhoz, hogy kedved legyen egy kiruccanáshoz. A feltöltődés lassacskán halad, ám a semmittevés sem biztos, hogy örömmel tölt el. Keress arany középutat, ne habozz egy percig sem, ha jön egy jó ajánlat a programokat illetően. Látogasd meg a hozzád legközelebb eső uszodát, sporttermet, vagy kirándulj egyet, de csak úgy, hogy közben semmit ne vigyél túlzásba! Nem kell teljesítménytúrára indulnod, elég egy könnyed séta, vagy pár hossznyi úszás. Hívj el valakit, akivel beszélgethetsz közben.

Skorpió

Akár akarod, akár nem, ezen a hétvégén ki kell mozdulnod otthonról, a négy fal szorításából, igenis szükséged van változatosságra, társaságra, és még az ismerkedés is megadatik neked. Legyen a családé és a barátoké lesz a főszerep. A jó szervezés kulcsa légy te magad, learathatod a gyümölcsét annak a munkának, ha ügyes taktikával hívsz meg embereket egy konkrét helyre. Megéri a fáradozást minden tetted, és sokan lesznek hálásak azért, hogy felvállaltad a szervezés nehézségeit. Ha esetleg azt hitted, hogy másokért tetted az egészet, most rá fogsz jönni, hogy igazán neked segített a legtöbbet ez az összejövetel.

Nyilas

Olyan rég nem volt időd kedvenc tevékenységeidre, hobbidra, netán egy kis olvasásra, vagy éppen négylábú barátodra, hogy az szinte fájó élményént hatol most beléd. Mindenki megérdemli a törődést, így Te is, s a törődés legkifinomultabb formája az, ha szereted magadat, s teret engedsz a vágyaidnak. Bárhova is mész, vidd magaddal a mosolyodat. Ha van farkcsóválós kutyád, szeresd őt tiszta szívedből, vagy lepd meg magadat azzal, hogy a legjobb barátoddal töltesz el sok időt. Mindkét napod legyen nyugalomra ítélve, felejtsd el a munkát!

Bak

Ez a bulik, a mozgalmasság és az izgalom hétvégéje... vagy nem? Döntsd el te, bár tudd, hogy érdemes társaságba menned, beszélgetned, ismerkedned, s ha nincs kapcsolatod, hát legfőképpen szerelembe esned. Ne ücsörögj otthon, és nehogy unatkozással csapd el a drága időt! Csak úgy dübörög majd az adrenalin benned, központi szerepet játszhatsz ezen a hétvégén, minden turpisságban vegyél részt! A többiek irigyelnek és el sem tudják képzelni, honnan van neked ennyi energiád. Nincs jelentősége, a lényeg, hogy az optimizmus övezi utadat.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Eszedbe se jusson dolgozni házimunkát végezni, és legfőképpen ne legyen bátorságod mások óhajainak és sóhajainak megfelelni! Ez itt egy hétvége, nem pedig egy munkanap! Egy percig sem gondolhattad komolyan, hogy pihenés vagy buli helyett bolondos hedonistává válsz! Hidd el, épp elég hétköznap robotolni, s vég nélküli feladatokat teljesíteni. Itt most nyomd be a stop gombot és pihenj vagy szórakozz. Attól nem lesz jobb neked, ha még otthon is a karrieredet helyezed előtérbe a magánéleti ügyek helyett.

Halak

Meglehetősen soknak tűnik az a feladatmennyiség, amit összegyűjtöttél magadnak szombatra, így, mikor reggel elkezded ezek kipipálását, még egyáltalán nem sejtheted, miként fog végződni a napod. Ne csodálkozz, ha elfáradsz, és valami extrémitásra vágysz... például egy jó kis karaoke buliba is érdemes becsatlakozni, vagy ülj le ismeretlenekkel trécselni egy kávéházban... Használd ki, és élvezd azt, hogy Vénusz támogatja új ismeretségek kialakulását. Ne foglalkozz komoly kérdésekkel, hisz hétvége van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.