2017. október 26-án 20:10-kor tetőzik a Nap és a Jupiter együttállása

Forrás: Thinkstock -
Nap Jupiter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nap és a Nagy Szerencse bolygójának együttállása akár tökéletes is lehet. Jótevő bolygónk képes minden pillanatnyi állapotot felnagyítani. A tudatosság, a megfelelő önkifejező készség, a szárnyaló kreativitás fókuszba kerül.

A Nap és a Jupiter együttállásának segítő támogatásával most egész könnyen meglelhetjük a vágyaink és a terveink kibontakozásához szükséges eszközöket vagy épp embereket.

A Jupiter és a Nap együttállásával fókuszba kerül a kreativitás - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Személyiségünk meglepően vonzó lehet olyanok számára, akik eddig sosem kedveltek minket. Ha nagyvonalú leszel ezekben a napokban,

a jóságot más irányból és más formában biztosan visszakapod.

Amennyiben most olyan célokért küzdesz, amelyek adakozással, a világ jobbá tételével függenek össze, akkor garantáltan szerencsével jársz. A túlkapásokkal azonban óvatosnak kell lenni. Könnyű elszállni, s azt hinni, mi bizony mindent megtettünk egy adott ügyért. Maradj józan minden pillanatban!

Akinek a radixában Nap - Jupiter együttállás van, általában nagyon optimista, barátságos, befogadó. Képes a meglepően gyors fejlődésre és növekedésre. Élete során megleli a módját annak, hogy befolyásra tegyen szert - hívja fel a figyelmet Szatmári Nóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.