asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek csak úgy dúskálnak a pozitív élethelyzetekben, a Jupiter pedig remek hátszelet ad a céljaik eléréséhez, de az Oroszlánokat is jó irányba terelgetik a bolygók: inspiráló lesz számukra ez a hét. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A hét végén esedékes telihold hatása napokig érezhető, egyre többet dolgozol, fitt vagy, semmi nem ingatja meg a jó kedvedet. Pozitív energiák vesznek körbe, s cselekvésre ösztönöznek. Jól teszed, ha merész leszel, és új dolgokba kezdesz. Ez a hét arra alkalmas, hogy lezárj néhány régi ügyet, s azonnal indíts is el újakat! Ne félj a különleges, furcsa vagy épp teljesen formabontó szituációktól. Nyiss új fejezetet életedben, és keress motiváló dolgokat, embereket, melyek és akik segítenek abban, hogy haladj, fejlődj, növekedj, - szellemileg és anyagilag is. Egy Kosnak bármikor jót tesz a változás, és kifejezetten hasznos, ha eleresztesz pár rossz szokást, és persze ne hagyd, hogy mások mondják meg, mit és hogyan tegyél.

Bika

Ha nyugodt napokra vágysz... akkor ezek nem lesznek azok. Ha remélted, hogy elkerülheted a sok munkát, nagy döntéseket, akkor tudd, hogy felesleges ebbe az álomba ringatnod magadat! Jó hír persze, hogy kifejezetten jól fogod magad érezni a bőrödben, s képes leszel meglátni minden történésben a jót és a tanulnivalót. Nincs ok aggodalomra, ugyanakkor az adott pillanat kihívásait feltétlenül fogadd el és vállald fel! A sors tálcán kínál számodra pár praktikus dolgot, melyek sokat segíthetnek a boldogulásod során. Nem másé, hanem a te érdeked az, hogy ezeket a saját javadra fordítsd. Fogadd el bátran, amit kapsz, ne legyenek kételyeid! Hidd el, nem kapnád, ha nem érdemelnéd meg!

Ikrek

A heti végi konstellációk minden igényedhez megadják az alaphangot, szó szerint nem fukarkodnak az áldással, a pozitív élethelyzetekben bővelkedni fogsz. Ugyanakkor kedden és szerdán megeshet, hogy egy-két kellemetlen pillanat elveszi a jó kedvedet, ugyanakkor az is biztos, hogy a hét lezárásával összességében a sikerekből és az elégedettségből lesz jóval több. Alkalmanként eléd kerül egy-két komolyabb akadály, ám te mindent le tudsz győzni! Elsősorban szakmai és tanulmányi téren érdemes aprólékosnak lenned, és a feléd irányuló kérdésekre és kérésekre válaszolj mihamarabb. Amennyiben nem veszel félvállról semmit, úgy sikered garantált, s emelt fejjel, sok elismeréssel zárod a hetet. A Jupiter remek hátszelet ad ahhoz, hogy elérd a céljaidat.

Rák

Mindenki tudja, hogy nagy erényed a szociális érzékenységed. Az, hogy képes vagy őszintén és teljes odaadással figyelni mások gondjaira, meghallgatni az emberek mindennapos nyűgjeit, sokak szemében jó pont. Ezen a héten is megmutathatod ezt az oldaladat, ha módodban áll, segíts a bajba jutottakon, a segítséget kérőkön! Érdemes még a megszokottnál is jobban kitárnod szíved kapuját mások előtt. Légy befogadó arra, hogy meghallgass és utat mutass, hogy tanácsot adj és véleményt formálj – hisz az empátiád hatalmas. Látványosan nő az alkalmazkodó képességed, emellett tudsz mosolyogni, örülni, vagy éppen végtelenül megértő lenni, sokak szemében nagyot nősz. Most még az idegeneknek sem mondasz nemet, - akár karitatív szolgálatot is hajlandó leszel vállalni.

Oroszlán

Az aktuális égi állások a lehető legjobb irányba terelnek, kiválóan inspirálnak, napról napra felturbóznak, új ötletek megvalósítására sarkallnak, sőt, még mások támogatása is kiemelten fontossá válik számodra, különösen kedden, szerdán és pénteken. Ha elakadtál mostanság, garantáltan ki tudsz mozdulni a holtpontról, s tökéletes ösztönösséggel ráérzel arra, hogy most rengeteget tudsz tenni a saját szellemi vagy akár anyagi fejlődésedért. Ne lazsálj, azzal ráérsz decemberben, ez most a cselekvés ideje, mert remek lehetőségek sora vár rád, melyek által tovább léphetsz, állást változtathatsz, sőt, akár egy költözés lehetősége is előkerülhet váratlanul, látszólag a semmiből. Bármilyen akadály kerüljön most utadba, azt könnyedén megoldod, átléped, lerendezed.

Szűz

Úgy érzed, valami nem stimmel, s ennek legegyértelműbb jele, hogy nem leled a helyed? Keresel valamit, de nem leled? Még szerencse, hogy ez a fura állapot csak a hét elején nehezíti meg a dolgodat, s a hétfőn és kedden jelentkező szeleburdiságot és alkalmankénti figyelmetlenséget gyorsan magad mögött hagyod, a hét második felében pedig produktív leszel, és a remélt eredmények is sorban megérkeznek. Nagy szerencsének számít az, hogy olyan emberekkel tudod körbevenni magad, akik még az esetleges hibákat is elnézik neked, sőt, nem róják fel azt se, ha pici késősbe esel. Csütörtökön vagy pénteken befut egy-két érdekes lehetőség, melyek jó eséllyel leginkább egy saját vállalkozás megalapítása felé mutatnak, vagy a már meglévő felturbózására sarkallnak.

Mérleg

Már hétfőn nagyon elemedben vagy, tele energiával, jó kedvvel és hatalmas lendülettel. Mindenre nyitott és befogadó leszel a hét egészében, akár több dologba is belefogsz egyszerre. Folyamatosan járkálnak a gondolataid, már-már zakatol a fejedben mindenféle terv, olyan ötletekkel leped meg környezetedet, amik előremutatók és eredményesek lesznek. Minden porcikádban érzed, hogy sürgősen változtatni kell azon, ahogyan eddig viszonyultál a munkádhoz, a tanuláshoz, sporthoz, elfogadáshoz vagy épp elengedéshez. Az a nagyszerű a következő napokban, hogy külső hatás nélkül tudsz előre haladni, s bár néhányan megkérdőjelezhetik tetteidet, de neked garantált sikert hoz minden, amit megcselekszel.

Skorpió

Életed egy olyan fordulóponthoz érkezhet el, amikor jelentős, és hosszú távra előremutató döntést kell hozni. Változtatsz, vagy beragadsz a jelen helyzetedbe? Lesz bátorságod szembe menni mások akaratával? Ki kell mondanod, - elsősorban önmagadnak -, hogy a struccpolitika rossz taktika. Vágj bele bátran a következő nagy terv megvalósításába. Az égi konstellációk igen erős kettősséget mutatnak egész héten, legfőképpen a hétvégi telihold zökkenthet ki nyugalmadból, ugyanakkor épp ez a fura kettősség az, ami biztosítja számodra a szabad döntés lehetőséget. Mész vagy maradsz? Bármely utat válaszd magadnak, abban környezeted támogatni fog téged. Légy merész, módosíts a szokásaidon, kutass új munka, és új pénzforrás után.

Nyilas

Ideje beismerni magadnak, hogy akad pár régóta húzódó, szőnyeg alá sepert ügy, aminek a nagy részét elavultnak hitted, ám ettől még nem tűntek el végérvényesen a süllyesztőbe. Ezek közül pár darab ismét terítékre kerülhet a napokban, ami azon túl, hogy igencsak kizökkent a lelki egyensúlyból, akár anyagi kiadással, vagy némi bosszankodással is együtt járhat. Elsősorban azt tartsd szem előtt, hogy ezen dolgok megoldása végsősorban és hosszú távon a te érdekedet szolgálja. Könnyen lehet, hogy napokig nem leled majd a helyedet, és azon fogsz töprengeni, vajon miért nem rendezted ezeket akkor, amikor sokkal jobbak lettek volna a feltételek? Nyilvánvaló, hogy könnyebb volt kifogást keresni, mint megoldást, de most ez utóbbin lesz a hangsúly.

Bak

Az elmúlt hetek meglehetősen vegyes eredményeket hoztak számodra, pedig te sok mindent megtettél azért, hogy minden a lehető legjobban végződjön. Voltak kiemelkedően jó pillanataid, s akadtak olyanok is, amikor viharfelhők gyűltek össze a fejed fölött, - igaz? Sebaj! Ez is egy lecke, sokat tanultál a különféle helyzetekből. Összességében jól kezelted a különféle helyzeteket. Ez a te érdemed! Kimondható, hogy mások is sokat tanulhattak tőled, ha figyeltek rád és követték megfontolt lépéseidet. Ezen a héten a saját napi feladataidon túl még mások bajára is gyógyírt kellett találnod, de persze biztosan sikerülni fog. Komoly reményekkel indítod a hetet, és hiszed, hogy minden tökéletessé válik. Így is lesz.

Vízöntő

Jelentős napok következnek, ne csukd be a szemeidet, hanem nagyon is figyelj a körülötted történő dolgokra, az emberek reakcióra, sokat okulhatsz ezen helyzetekből. Igenis jó lehetőség az, hogy nem a saját károdon kell megtapasztalni bizonyos dolgokat. Tudd, hogy minden égi segítséget megkapsz ahhoz, hogy álmaid és vágyaid kézzel fogható eredményekké változzanak. Ehhez különösen a csütörtöki és a pénteki napok kedveznek – hát adj bele mindent. Közben ne feledd, hogy a sült galamb nem repül a szádba, s el kell döntened, mennyi áldozatot vagy hajlandó meghozni a sikerért. Kapcsolj magasabb fokozatra, a céljaid legyenek reálisak, s így nem csak átszakítod a célszalagokat, hanem komoly elismeréseket fogsz tudni bezsebelni.

Halak

A terveid között nem szerepelhet most lazsálás, könnyedség vagy épp könnyelműség. Jönnek nagy feladatok, akár jelentős kihívás is, s ha koncentrálsz, jó eredményekkel zárod a hetet. Az egy helyben toporgás – telihold előtt - hibás döntés. Tartsd szem előtt, hogy Te egy belevaló, vagány Halak vagy, aki ugyanakkor érzékeny és fogékony, s emellett képes remek dolgokat megalkotni, ha épp kedved tartja. Nos... az előbbiek alapján kapd össze magad, és mutasd meg a világnak rejtett tartalékjaidat, különleges képességeidet. teliholdig könnyebb jelen lenni, teljesíteni, sikert elérni, sziporkázni. A tétlenkedés és a bizonytalanság fogalmát töröld ki a szótáradból, és buzdítsd cselekvésre önmagad! Ez nem mások feladata, hanem a tiéd!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.