asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bakoknak nagyon kedvez a heti csillagállás, bármit elérhetnek a remek hatások segítségével, míg a Vízöntők elé a vártnál picit több akadály gördül. A Halakra viszont jó hangulatú és sikeres napok várnak! Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Ez a hét meglepően sok lehetőséget rejt, figyeld a különféle eseményeket, mert minden neked kedvez. Szakmai előmenetel és akár tanulás terén is új dolgokat próbálhatsz ki, ne félj változni, változtatni a megszokott rutinon. Karriered fejlődésének kedveznek az égiek, amihez minden segítségedet megkapsz, olyan dolgok történnek, melyre normál esetben azt mondanád, hogy a „véletlen művei", ám ez nem igaz! Sokat tettél azért, hogy jó és látványos eredményeket érj el, most pedig itt van az előtted a cél, csak át kell lépned a vonalat. Ha tanulsz, akkor most meglepően fogékony leszel, érdemes több időt és energiát szánni a szellemi fejlődésre, ha viszont hanyagoltad ezt mostanság, akkor mindent bepótolhatsz, új kapuk nyílnak meg előtted, csak figyelj!

Bika

Elmondhatod, hogy összességében egész jól alakult november havának eddig eltelt része, sok örömteli pillanatban volt részed, így pedig sikerrel fogod zárni ezt a hónapot, ha ezen a héten is szorgalmas leszel. Garantáltan jó hírekkel és remek hangulatban indulhat e jövő héten az adventi szezon. Topon kell lenned, mert sok megoldandó feladat vár még rád a napokban. Ráadásul valahogy meglepően sok ember látja most benned a lehetőséget arra, hogy a saját dolgait, bajait, gondolatait, ötleteit veled ossza meg, és tőled várjon iránymutatást. Jó hír az, hogy kitartásodért, odaadásodért, figyelmedért a jutalom sem marad el, sokak szemében nagyot nősz, és a dicséretek is megérkeznek, amelyek jól fognak esni, építik az önbecsülésedet, és még jobb dolgok megalkotására ösztönöznek.

Ikrek

Itt a változás ideje, egy olyan hét köszönt be, amikor biztosan feleslegesen dugod a fejedet a homokba. Remélheted, hogy ha nem vagy jelen valahol, akkor a különféle módosulások nem érintenek, de jobb, ha tudod, hogy fognak, és épp ezért célszerű jelen lenni a saját életedben. Ne húzd tovább az időt olyan témákkal összefüggésben, melyek régóta esedékesek, és bár megpróbáltad ezek legtöbbjét a szőnyeg alá seperni, már túl nagy puklit formáznak... Hidd el, érdemes nekidurálnod magad a teendők elvégzésének, és nem kell tartanod attól, hogy zsákutcákba futsz. Ahogy telnek a napok, egyre több lesz benned az energia, befogadod az inspirációkat, ráadásul közeleg az adventi szezon, amikor rengeteg egyéb dolgod lesz. A hét egésze alkalmas arra, hogy összegezd, mi az, amit nem jól csináltál idén.

Rák

Munkád, vállalkozásod, szakmai előmeneteled fókuszba kerül, s így lesz ez a tanulással vagy – ha vannak – a különféle vizsgákkal is. Bizony muszáj lesz most átgondold azt, vajon tényleg jó helyen vagy-e! Ha kicsit is meginogsz a kérdés megválaszolása során, s elvágyakozol, akkor legyen bátorságod ahhoz is, hogy elkezdesz keresgélni az álláshirdetések közt, mert óriási eséllyel futhat be egy érdekes ajánlat. Könnyen döntéshelyzetbe kerülsz, s a kérdés, amit neked szegeznek, nem várhat a válasszal! Menni vagy maradni? Feljebb lépni, nekikezdeni tanulni, változtatni az eddig megszokott dolgokon, melyek már rég nem kényelmesek számodra... Nem halogathatsz semmit! Tedd azt, amit a belső hangod diktál. Még akkor is, ha mindez gyökeres ellentétben áll a józan eszed észérveivel.

Oroszlán

Összességében kellemesnek ígérkezik ez a hét, legfeljebb akkor adódhat gond, ha eleve teret hagysz a félelemnek, és a rosszat keresed mindenben, vagy túl sokat hitetlenkedsz, és megkérdőjelezed azt, hogy veled is megtörténhet a csoda. Ne hidd, hogy nincs jó, és nincs egy újabb lehetőség számodra is! Az égiek segítik a felemelkedésedet, a szellemi fejlődést, kapaszkodót nyújtanak, ha szükséged van ilyenre, megmutatják a fényt az alagút végén, neked csak merésznek kell lenned, és haladnod kell tovább az úton. Sokkal jobban alakulnak a dolgaid, mint azt remélted volna. A jókedv és a pozitív eredmények a hét második felére sem fogynak el, ahogy közeledik a hétvége, még inkább kivirulsz, a kedélyállapotod egyre csak emelkedik, rengeteget mosolyogsz, ez pedig igenis jó.

Szűz

November eddigi része leginkább leterhelő és fárasztó volt, alkalmanként talán még kaotikus is. Kimerültél, gyakran érezhetted magad frusztráltnak és nyűgösnek, néha megesett, hogy vitába keveredtél másokkal. Ám ezekben a napokban fordul a kocka, hisz ismét növekedésben van a hold, feltöltődsz energiával, könnyebben rukkolsz elő izgalmas, formabontó ötletekkel, és megtalálod a közös hullámhosszt szinte mindenkivel. A lelked nyugalma garantált, nem valószínű, hogy kibillensz a békés egyensúlyból. Kiváló döntés az is, ha megelégszel annyival, amennyit az élet az adott pillanatban felkínál neked. Így pedig harmónia költözik életedbe, hisz lezárul ez a kimondottan feszültnek mondható időszak, amikor gyakorta nem találtad a helyedet.

Mérleg

Ez a hét kellemes lesz, sok örömteli pillanatot tartogat számodra, pozitív élmények sokasága vár, a különféle égi hatások minden terved megvalósítását támogatják. Ugyanakkor fontos figyelembe venned azt, hogy a különféle emberi kapcsolataid javítására, átformálására, vagy épp újak kialakítására időt kell szánnod, sokat kaphatsz most környezetedtől – iránymutatásként, kedves gesztusok vagy jó szándék formájában. Ismerkedj bátran, érdekes emberekkel lesz módod megismerkedni, akik mind adnak neked valami különlegest, ami számodra fontos és előremutató lehet. Ha viszont van olyasvalaki az életedben, aki csak visszahúz, hátráltat és nem inspirál, attól szépen, békében meg kellene válnod. Tedd ezt meg mihamarabb!

Skorpió

November utolsó harmada igen erőteljes hatással lesz rád. Minden, ami most történik veled és körülötted, az elgondolkodtat, inspirál, így pedig végül cselekvésre sarkall. Olyan érzés lesz úrrá rajtad, mintha lezárulna egy hosszú életszakasz, és kinyílna előtted egy új kapu. Mintha valaminek most értél volna a végére, és feltétlenül ismeretlen terepre kell tévedned. Lehet, hogy ebben van is igazság... Amennyiben azt érzed, hogy a hátad mögött kellene hagyni pár elavult, sehová sem mutató dolgot, akkor ehhez tedd is meg a szükséges lépéseket. Fordíts hátat bátran mindannak, ami kedvezőtlen számodra, ami hátráltat és csak korlátoz! Ha kell, zárd le a párkapcsolatodat, keress új munkahelyet, költözz másik kerületbe vagy városba, sőt ha ennél is komolyabbak az ambícióid, akkor a külföld felé való törekvésnek sem állít akadályt most semmi.

Nyilas

Hétfőn és kedden meglepően jó tempóban haladsz a feladataiddal, különféle ügyeid a vártnál jobban alakulnak, szinte minden megy a maga útján, és neked figyelned ugyan kell, de most az extra energia és időráfordítás nem szükséges. Akár egy érdekes kihívásra is rálelsz, ami már szerdára, vagy legkésőbb csütörtökre meglepő eredményt hozhat. Tapasztalatszerzési célból kitűnő lesz ismeretlen ösvényre lépni, s azt felfedezni. Megismerhetsz valakit, aki sokat segíthet őszinte és jószándékú segítségével abban, hogy merre kellene tovább menned a garantált siker érdekében. Eredetileg úgy tervezted, hogy november vége miatt kicsit kisebb sebességre szeretnél kapcsolni? Elfáradtál az elmúlt hetekben? Ne lépj vissza kettőt, inkább előre hármat!

Bak

A heti csillagállás nagyon kedvez neked, a remek hatások segítségével bármit elérhetsz, bármit megvalósíthatsz, csak rajtad múlik, mennyire leszel bátor. Legyen merszed végre kilépni a komfortzónádból, és valami igazán nagyot létrehozni. A különféle energiák és a téged körülvevő emberek hozzásegítenek ahhoz, hogy maximálisan feltöltődj, ötleteidet szabadon engedd, így pedig nagyon inspirálttá válsz. Annyit dolgozhatsz, amennyit csak szeretnél, nem tudsz kifulladni, képes leszel újra és újra feltöltődni, motivációra lelni. Remek ötletek, kreatív megoldások jellemzik napjaidat, minden könnyedén és problémamentesen alakul. Többet tudsz elvégezni a tervezetteknél, ha mostanában állsz vizsga vagy munkahelyváltás előtt, garantált a siker! Ne keresd a miértet, csak élvezd a jó dolgokat.

Vízöntő

Ezen a héten picit több akadály emelkedik eléd, mint amennyire számítottál. Így megtörténhet, hogy igencsak le leszel terhelve mindennap. Kizárólag az vihet előrébb, ha kitartó és céltudatos leszel, és akár többször is nekifutsz ugyanannak a feladatnak, amennyiben erre szükség lenne. A pozitív eredmények közel vannak, csupán picit rögösebb út visz el most a vágyott célig. Ha a megszokottnál kreatívabb, határozottabb és tudatosabb leszel, továbbá eltérsz a megszokásoktól, akkor garantáltan mindent megoldasz, talán még a vártnál is jobban. Csináld a rutinfeladatokat egy kicsit másképp, igyekezz a különféle ügyeket és élethelyzeteket több oldalról körbejárni, kielemezni, és más metódusokkal megoldani. Mondj nemet arra, ha valaki a saját akaratát szeretné rád tukmálni.

Halak

Összességében jó hangulatú és sikeres napok várnak rád, ragadd magadhoz az irányítást, mindent úgy tégy, ahogy azt az ösztöneid súgják. Kizárólag olyan döntéseket hozz, amik neked kedveznek, nem kell örökké másoknak megfelelned, és más emberek feladatait megoldanod. Fontos, hogy minden cselekedeted a te javadat szolgálja! Szorgalmasnak kell lenned, ráadásul jó hírek érkeznek, új barátságokra tehetsz szert, pozitív események követik egymást. Olyan lehetőségek keresztezik az utadat, amelyekre régóta áhítoztál - és bár nem vártad, hogy épp most érkeznek, de fogadj örömmel mindent. A hét első napjaiban a karriered vagy tanulmányaid terén jöhetnek kifejezetten pozitív fordulatok, utána viszont fontos, hogy kiemelt helyet kapjanak az emberi kapcsolataid.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.