asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok változatos, de ugyanakkor eredményes hétvégére számíthatnak. A Mérlegek semmiben sem szenvednek majd hiányt ezen a hétvégén, a Skorpiók pedig akkor teszik jól, ha csak önmagukkal, és az érzéseikkel foglalkoznak. Nézd meg, számodra mit tartogat ez a hétvége!

Kos

Kosként bármit kibírsz, és bármekkora terhet elcipelsz, hát most is készülj egy mozgalmas, izgalmas, néha drámai gyorsasággal változó, ugyanakkor összességében kifejezetten eredményes hétvégére. Persze advent kezdődik el, így a feladatok is szaporodnak, ráadásul sokan most találnak meg extra igényeikkel vagy épp bánatukkal, s réd zúdítják nyűgjeiket. Van, aki úgy véli, az a legjobb, ha vele mész buliba. Szinte darabokra fognak szedni szeretteid és barátaid, nem leszel könnyű helyzetben. Tudod mit? Gyárts előre nagyszerű indokot azon felkérésekre, melyeket nem tudsz, vagy egyszerűen nem akarsz teljesíteni.

Bika

A felelősség az bizony komoly vállalás, hát csak olyasmit ígérj meg, amit tutira be is tartasz. Amennyiben igent mondtál valamire, azt most számon kérhetik rajtad. El kell gondolkodnod azon, vajon miért vállaltál be olyan feladatokat, amihez nincs is kedved? Ez a hétvége megmutatja, mi az, amit ne csinálj legközelebb, tulajdonképpen jó kis tanulópénzedbe fog kerülni pár dolog. Ha viszont megígértél valamit, az kötelez, s meg kell felelned az elvárásoknak, ezt ne felejtsd el, különben szemrehányások kereszttüzében találhatod magad. Lódulj neki a tennivalóknak, és vasárnap reggelre mindent ki tudsz pipálni.

Ikrek

A szombati nap igencsak zsúfoltnak ígérkezik, jobb, ha időben, azaz korán nekilódulsz a feladatok elvégzésének. Rengeteg a tennivalód, ráadásul pár elhanyagolt ügy is terítékre kerül ismét, amit rendezni kell. Emellett eljut a tudatodig az is, hogy máris kezdődik az advent. Miután az utóbbi időben túl sok a munkád, emiatt pedig a félbehagyott dolgaid is alaposan felgyűltek, ezt tovább tetézi, hogy lassacskán lemerülnek az energia készleteid is. Te sem gondoltad komolyan, hogy ezt sokáig csinálhatod, ugye? Az égiek mellett a szeretteid is az orrodra koppintanak, s figyelmeztetnek arra, légy kíméletesebb magaddal!

Rák

Picit engedned kellene a ragaszkodásból, túl görcsös vagy mostanság... Sok ígéretet teszel, de nem mindegyikre jut időd, ez pedig kellemetlenségeket okozhat neked. Folyamatosan nyüstölöd magadat és persze a környezetedet is, amit egyre kevésbé tolerálnak az emberek. Nem kell olyan erősen ragaszkodni bizonyos dolgokhoz, főleg akkor nem, ha már kissé elavultak. Mi van, ha nem mentek vásárolni, és mi történik akkor, ha szombaton nem a takarításé a fő szerep? Hát semmi! Próbálj meg egy kicsit lazítani, kikapcsolódni, sétálni, és feltöltődni, hisz szükség van rád a következő hetekben.

Oroszlán

Pár hete kissé egyhangúan alakultak a hétvégéid? Meglehet, hát kérdezd meg önmagadtól, mire vágysz valójában, s mi az, amit másképp kellene csinálni ahhoz, hogy örömtelibbé váljanak ezek a napok? Ha semmit nem teszel annak érdekében, hogy egy kicsit feldobd, kiszínesítsd például advent első hétvégéjét, akkor ne várj csodákat. A sült galamb nem repül magától a tányérodra, ne is várd, hogy majd maguktól izgalmas programok íródnak a naptárba. Keress valami új kikapcsolódási lehetőséget, és ne feledd az adventet sem!

Szűz

Ez a két nap épp úgy alakul, ahogyan azt megálmodtad! Csendet, békét és nyugalmat szerettél volna, a tiéd lehet! A hétvégi harmóniában könnyen megtörténhet, hogy egy isteni szikra pattan ki a fejedből, s ezért mégsem tudsz megülni a fenekeden tartósan. Ugye nem terveztél semmi komolya dolgot erre a két napra? Ha túlhajtod magadat, nem lesz időd elmélkedni, s oda a jó ötlet részletes kidolgozása! A Merkúr segít, hogy ezzel a gondolattal komolyan megalapoz a jövődet, csupán az álmodozás helyett a megvalósítás útjára kell lépned!

Mérleg

Erő, energia, jó kedv jellemez, emellett pazar adventi ötletek sokaságát akarod megvalósítani. Semmiben sem szenvedsz hiányt ezen a hétvégén, ez már szombat reggel kiderül. Ám az kérdés, hogy jó ez neked? És a családtagjaid is pont így szeretnék, hogy te ennyire pörögj, s állandóan valami új dolgon töröd a fejedet? Gondold végig, mert a nagy sürgés-forgásban talán fel sem tűnik egy apróbb figyelmeztető jel, mely egy nagyobb családi konfliktus közeledtére hívhatja fel a figyelmet. Próbálj kicsit lenyugodni, s igyekezz több csendes, békés pillanatot beiktatni a hétvégébe.

Skorpió

Már nagyon vártad ezt a hétvégét, íme, megérkezett, a tiéd hát élvezd ki minden percét. Örülj mindennek, kicsinek és nagynak, s használd ki azon változásokat, amelyek szerelmi életedben mutatkoznak, mert most bármi megtörténhet. Tilos munkával foglalkozni, csak és kizárólag az érzelmeiddel, a te jó kedveddel, örömöt okozó foglalatosságokkal, és nem utolsó sorban szíved választottjával. Jó dolog az, ha nem vagy egyedül, becsüld meg ezt az állapotot, főleg, ha fontos számodra, hogy így is maradjon minden! Szingliként mondj igent egy randira!

Nyilas

Akármilyen borongós is legyen az idő, szerencsére a hangulatod kiegyensúlyozott és az egészségi állapotod megingathatatlan, - úgy tűnik, minden rendben van. Ugyanakkor valahogy mégsem érzed magad százszázalékosnak, mintha valami visszafogna az előre haladásban. A szombati napod úgy indul, hogy eleinte kicsit nehezen tudod a darabjaidat összeillesztgetni, persze ez nem véletlen. Ne rémülj meg, nem bújik meg semmi komoly gond a háttérben, csupán a hétköznap elvégzett munka terhe most érezteti hatását. Épp ezért vasárnap tarts kanapé napot, ne mozdulj el a közeléből, lazíts.

Bak

Légy egy picit türelmesebb szeretteiddel és barátaiddal, de még a szomszédokkal is, különben ezen a hétvégén vitát robbanthatsz ki. Nyeld le a békát, fogd vissza magadat, nem kell morogni és konfliktusba keveredni úton-útfélen mindenkivel, akinek kicsit is eltérő a véleménye a tiédtől. Ha nem vállaltál volna annyi pluszfeladatot a közelmúltban, most nem lennél kimerült, így pedig frusztrált. Inkább aludj egy kicsivel tovább vasárnap reggel, vagy menj el masszőrhöz, de ne a szeretteiden csattintgasd az ostorodat.

Vízöntő

Végre itt a hétvége, vártad, a tiéd, tégy olyasmit, ami neked kedvező, örömteli, és boldogságodat leled benne! Jól tetted, hogy már péntek este eleresztetted magad, szombaton meg rád sem ismerni... kicsattansz az erőtől, energiától. Még az is megtörténhet, hogy picit szeszélyes leszel, s ha ezt valaki szóvá teszi, azért ne morogj. Hallgasd meg a másik fél véleményét, de nem kell azonnal ugrani, és álarcot magadra öltve megfelelni az elvárásaiknak. Mivel nyugis lesz a vasárnapod, lesz időd egy jó kis eszmefuttatásra legkedvesebb barátaiddal.

Halak

A pénteki napon picit összekuszálódtak a szálak, de a szombat... Hát, az még zavarosabbnak tűnik, s már reggel érzed, hogy valami lóg a levegőben. Eleinte viszont mégsem teszel a furcsa érzés ellene semmit, hanem hagyod, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. Ha nem beszéled meg az érintettekkel az esetleges problémát, előbb-utóbb összecsapnak a fejed felett a hullámok, és most kivételesen nem te kerülsz ki a vitából győztesen. Jó lenne, ha szerveznél egy családi, vagy éppen baráti kupaktanácsot, ahol rendeznétek a sorokat mindenki örömére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.