December havi szerelmi horoszkóp

Forrás: Shutterstock -
asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párban élő Bikák szenteljék ezt a hónapot egymásnak, próbáljanak ki olyan dolgokat, amiket eddig még sosem, a páratlanok pedig nyugodtan kezdeményezhetnek. Az egyedülálló Ikrek számára a december elhozhatja a nagy Ő-t, lehet, hogy éppen az lesz az, aki elsőre nem tűnik főnyereménynek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Páros: Kétségek gyötörtek? Megfoghatatlan az, amit érzel? Bizonytalankodsz a kapcsolatod stabilitása miatt? Nos, a függőben lévő kérdésekre kedvesed válaszolni fog, és megnyugtat. Ismét harmónia költözik életedbe. Ez a hónap legyen csak a tiétek! Élvezzétek egymás társaságát!
Páratlan: December hava meglepően sok alkalmat kínál a szórakozáshoz, ismerkedéshez, remekül flörtölsz, és valakinek a szívét biztosan megdobogtatod. Engedd, hogy udvaroljanak neked, meghívjanak randikra, melyek során légy önmagad, s Ámor nyila célba ér.

Bika

Páros: Ez a hónap legyen a tiétek, s minden lépésnél, jelentősebb döntésnél kettőtök közös érdeke kerüljön fókuszba. Amit mostanság nem tudtatok megbeszélni, az most könnyen rendezhető, mindkét fél kommunikatív kedvében lesz. Próbáljatok ki számotokra eddig ismeretlen dolgokat.
Páratlan: Kivetnéd valakire a hálódat? Merj lépni, tégy azért, hogy észrevegyen! Ne csak áhítozz valaki után, hanem cselekedj. Ez most megengedett és javallott is. Mutasd meg, milyen kedves vagy, tégy olyat, ami felkelti a figyelmét, így a siker garantált. Csak ügyesen!

Ikrek

Páros: December minden napja úgy telhet, ahogy azt szeretnéd. Erőlködés nélkül is jól alakulnak a dolgok. Apró örömforrások felkutatásával még emlékezetesebbé teheted az együtt töltött időt. Vess be új fortélyokat, és a siker sem fog elmaradni, párod nagyra fog becsülni!
Páratlan: December havában neked kell keresned a lehetőségeket, azok nem jönnek maguktól. Ugye nem akarod a 2018-as esztendőt magányosan kezdeni? Hát hozd magadat formába, bólints a meghívásokra, s olyan emberrel is randizz, aki elsőre nem tűnik főnyereménynek. Épp Ő lehet az igazi...

Rák

Páros: Egy érdekes és egyben különös érzés ölel körbe a hónap első harmadában, s ez nem lesz feltétlenül örömteli. Eleinte nem tudod, miként értékeld a bonyodalmakat, vitákat és félreértéseket, amik ekkortájt kialakulnak. Tedd azt, amit a belső hangod sugall. Elsősorban teremts békét, az szinte mindenre megoldás.
Páratlan: Még keresed az igazit? Akkor lehet, hogy ügyesen rejtőzködött eddig... Szerencsére nem kell sokáig várakoznod, ugyanis december 7. és 23. között feltűnik a színen, még az is lehet, hogy hihetetlen gyorsasággal vesz le a lábadról. Innentől kezdve tiéd lesz a világ.

Oroszlán

Páros: Ebben a hónapban a romantika kerül fókuszba, és ne legyen szégyen kimondani a legtitkosabb vágyadat – bármi legyen is az. Élvezz ki minden percet, lepd meg kedvesedet szokatlan dolgokkal, így számára ismét vonzóvá válsz. Az önbizalmad nő, - kell ennél több?
Páratlan: Olyan emberek bukkannak fel életedben, akik közül többen is a kegyeidbe akarnak férkőzni. Ám, magad sem tudod, mit is szeretnél, így azt végképp nem, kit válassz. Légy okos, és ne a külsőségek alapján tedd le a voksodat valaki mellett, hanem nézd az összképet.

Szűz

Páros: Le vagy terhelve? Nincs elég időd a kapcsolatodra? Egy biztos... Ne őröld magad feleslegesen, inkább adj kevesebbet magadból, de a kevés legyen tökéletes, így kedvesed sem vethet semmit a szemedre. Vénusz segítségetekre lesz abban, hogy szerelmetek egyben maradjon.
Páratlan: A struccpolitikának most kell véget vetned, tárd ki szíved ajtaját, különben az újesztendőt is egyedül kezded. Hidd el, rád is vár szerelem, de nem otthon, a négy fal között. Merd megtenni az első lépést, hidd el, utána minden szépen alakul! Fogadd el a meghívásokat, és nem fogsz csalódni.

Mérleg

Páros: Az ünnep és az előkészület igencsak kizökkent a komfortzónából, és sok időt elvonhat a kapcsolatodtól. Erre készülj fel, s kerüld el azt, hogy kedvesed elhanyagoltnak érezhesse magát. Mivel szereted, ezért igyekezz az arany középutat fellelni, adj neki figyelmet, mert a figyelem a legértékesebb dolgok egyike.
Páratlan: Mostanában jó volt a szingli lét? Elköteleződés helyett inkább bulikba jártál? Talán eddig ez jó irányvonalnak tűnt, ám decemberben be kell ismerned, hogy kezd nyomasztóvá válni ez a helyzet. Az égiek is megadják a segítséget neked, ugyanis sok alkalom adódik ismerkedésre, s váratlanul rátalálhatsz egy remek emberre.

Skorpió

Páros: December minden lesz, csak megszokott vagy unalmas nem. Fokozódik a szexualitás iránti vágyad, és ennek bátran adj hangot. Emellett az ismeretlen iránti vágyad is növekszik, amit a párod egy percig sem fog ellenezni, sőt partner lesz az újdonságok felfedezésében.
Páratlan: Eddig még nem jártál sikerrel? Ne szomorkodj, Vénusz a segítségedre lesz, olyan embereket sodor eléd, akikre nem is gondoltál volna! Neked csak annyit kell tenned, hogy kinyitod a szívedet és a lelkedet, válogatsz kedvedre a kínálatból, megismersz minél több embert, hogy megtalálhasd a számodra tökéleteset.

Nyilas

Páros: Az év vége megérkezésével szükség lesz arra, hogy átszervezzétek az eddigi rutint, így pedig másképp, leginkább tartalmasan tölthetitek az időtöket együtt. Feltétlenül beszélnetek kell a 2018-as esztendőről, az új célokról, melyek komoly mérföldkövek lehetnek! Merjetek nagyot álmodni!
Páratlan: Dobd végre sutba a magányt, s az e köré épített életstílust is! Vedd kezedbe a sorsod, tégy lépéseket önmagadért és a szerelem bevonzásáért. Söpörd le a port mindenhonnan... azaz menj fodrászhoz, változtass az öltözködéseden, vesd bele magadat az éjszakába, és hódítsd meg valaki szívét.

Bak

Páros: Az érzéseid és a hangulatod kissé csaponganak mostanában? Ezáltal a pároddal is nőtt a viták száma? Ezen sürgősen változtatni kell, nem engedheted, hogy ez az érzés a hatalmába kerítsen. Tedd magad tüzessé, vonzóvá, tudod, mire vágyik a másik, hát add meg neki. Hidd el, hogy jó választás vagy!
Páratlan: Teljesen elvette a kedvedet az, hogy mostanság egyáltalán nem voltak szerelmes impulzusok az életedben? Ne csüggedj! A kétségbeeséssel nem jutsz előrébb, ám egy randioldalra történő regisztrációval annál inkább. Fokozd a tempót, ami eddig késett, most már ideér! A karácsony meglepetést tartogat neked.

Vízöntő

Páros: December eleje picit bonyolulttá válik, sok különféle dologban fog eltérni a véleményetek, s ez akár vitákat is kirobbanthat köztetek. A felbukkanó kétségek nem tesznek jót a kapcsolatotoknak, így rajtatok áll, mit vagytok hajlandók megtenni egymásért és a szerelmetekért.
Páratlan: Vedd kezedbe a dolgokat! Ne hagyd, hogy a magány teljesen úrrá legyen az életeden! Változtass a hozzáállásodon, a szemléletmódodon, ismerkedj új helyekkel, más típusú emberekkel, merj kipróbálni ingoványosnak tűnő ösvényeket. Ami eddig váratott magára, az karácsonyra megérkezhet...

Halak

Páros: Mostanság többször is eluralkodott rajtad a kétely? Talán nem vagy biztos abban, hogy jelenlegi kedveseddel kell együtt lenned, vagy a hűségében kételkedsz? Nos, ne húzd az időt, kevés van belőle és elég drága is. Gondold át, vele akarsz-e maradni vagy sem. Cselekedj mihamarabb, mondd ki, merre szeretnél tovább menni!
Páratlan: Vajon miért nem kopogtat be hozzád a szerelem? Azért, mert nem határoztad meg pontosan mire és kire is vágysz oly nagyon. Azon tűnődj el, mit tehetsz a változásért. Vannak barátaid, akik segíthetnek összehozni egy vakrandit, és könnyen lehet, hogy most a Vénusz is megteszi a magáét azért, hogy boldog légy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.