asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok számára ez a hét sikereket tartogat, de csak akkor, ha a cselekvést nem halogatják. A Rákok sziporkázni fognak, az Oroszlánok előtt pedig új lehetőségek nyílnak meg, amikre igent kell mondaniuk. Nézd meg, számodra mit üzennek a csillagok!

Kos

Már egy ideje megszületett benned egy gondolat, s talán az év vége előtt meg is kellene azt valósítani. Érlelődik benned az elhatározás, ismerd be, ne titkold tovább, engedd szabadon a fantáziádat és adj teret saját magadnak! A csendesebb, józanabb éned azt súghatja, hogy told el ezt 2018-ra... de ne tedd, hidd el, képes vagy bármire, és a körülmények is adottak a sikerhez. Szerdán már világmegváltó gondolataid lesznek, másként fogsz véleményt alkotni ugyanerről a helyzetről, s a belső hangod azt kiáltja, hogy cselekedj! Hidd el, lesz elég erőd, energiád és kedved a megvalósításhoz. Bár már nyakadon a karácsony, te ne tedd le idejekorán a lantot, hanem dolgozz kedved szerint! Ha most érzed azt, hogy át kell lépned egy határvonalat, tedd meg!

Bika

Ezekben a napokban többször is azt érezheted, hogy környezeted néhány tagja tudatosan próbál téged akadályozni. Olyan, mintha pórázt akasztanának a nyakadba, és a saját érdekük okán tartanak vissza a haladásban. Nehezen fogsz tudni a saját dolgaidra fókuszálni, s csupán harcok árán tudsz végül a magad ura lenni. Nagyon lényeges, hogy nem hagyhatsz másoknak döntési jogot a saját életeddel, céljaiddal és fejlődéseddel kapcsolatban. Nem engedheted meg, hogy bárki kihasználjon. Bátran mondj nemet mindenre, ami hátrányos vagy kényelmetlen számodra. Merülj bele a tennivalóid elvégzésébe, fektess ezekbe több kreativitást, és vonj be másokat is a megvalósításba, így a közös munka remek eredményeket hozhat.

Ikrek

Ez a hét és a benne zajlódó események elég fárasztók lesznek számodra, így a kedélyállapotod gyakran lesz hullámzó, alkalmanként fent, aztán meg lent leszel, közben érezni fogod, hogy kissé vontatottá válsz, és kevés dologhoz lesz igazán affinitásod. Legszívesebben idejekorán visszavonulnál, és az ünnepekre koncentrálnál. Még nem teheted meg ezt, ahhoz rengeteg a tennivalód, és mások is számítanak a támogatásodra. Szerdán és csütörtökön egyfolytában szaladnod kell, hogy a legfőbb ügyeket rendezd, ráadásul segítségre sem számíthatsz másoktól. Péntekre besokallsz, ugyanakkor büszkeség öntheti el a lelkedet, mert semmit nem hagysz félbe, így nyugalommal rakhatod le a lantot. Hétvégén az őszinteség sokat segíthet, tisztázd mindenkivel, ki és milyen igényeket támaszt a másikkal szemben.

Rák

Egy nagyon szimpatikus, majdhogynem varázslatos arcodat mutatod a világ felé ezekben a napokban, s bizony sokak tetszését elnyered. Különösen a hét közepén fogsz sziporkázni, könnyen magadhoz vonzol idegeneket, és jól kommunikálsz, ha az szükséges. Amennyiben meg akarsz valakit győzni valamiről, akkor erre most tökéletesek a körülmények. Ugyanakkor fontos, hogy minden veled szemben támasztott elvárásnak megfelelj, közben persze ne feledkezz meg arról, hogy mik a valódi céljaid. Mostanság volt rá példa, hogy háttérbe szorítottad önmagadat, ennek is érdemes véget vetni. Most tényleg ne ígérgess senkinek semmit, viszont a felszabaduló időt tested és elméd karbantartására szánd. Hirtelen több olyan válaszút is utadba kerül, amik nagyon csábítók lesznek, ne kapkodj el semmit.

Oroszlán

Úgy futsz neki az előtted álló napoknak, hogy bármi megtörténhet, mindenre fel vagy készülve, ugyanakkor jó lenne, ha elsősorban a béke és a nyugalom ölelne körbe. Felejtsd el ezt sürgősen! Figyelj, mert tanulmányok vagy karrier terén valamilyen egészen új lehetőség nyílik meg számodra, amire azonnal igent kell mondanod, januárban, így pedig a jövő esztendőben garantáltan késő lesz. Megtörténhet, hogy egy jelentős üzleti ajánlatot kapsz, új munkát kínálnak, vagy saját vállalkozás indítása kerül porondra. A Jupiter gondoskodik az izgalmakról és a mozgalmasságról, a Merkúr inspirál, mi kellhet ennél több? Van benned kellő spiritusz, erő, energia és ambíció ahhoz, hogy sikert arass, hát cselekedj!

Szűz

Hétfőtől csütörtökig rengeteg tennivalód akad, így természetesen érezni fogod a napok múlásával, ahogy napról napra fogy az energiád, és persze a lendületed is. Ám te egy belevaló és kitartó Szűz vagy, s tény, hogy sokak nem bírnák azt a terhelést, ám te igen, ezzel pedig sokak tiszteletét elnyered. Őszinte odaadásodért a sors tálcán kínál számodra remek lehetőségeket, jobbnál jobb ajánlatok futnak be hozzád, s hab a tortán, hogy az emberi kapcsolatok terén is sokat tudsz tenni azért, hogy mindenki jó véleményt alkosson rólad, és az esetleges félreértések rendeződjenek. Ezek a napok kedveznek új barátságok, érdekes üzleti kapcsolatok megalapozásának, akár egy új szerelem kialakulásának, vagy régebben megromlott kapcsolatok estén a békülésnek.

Mérleg

Érzed minden porcikádban, hogy közeleg az év vége, jön a karácsony és mintha nem csökkennének, hanem csak szaporodnának a feladatok. Persze titkon reméled, hogy lazíthatsz egy picit ezen a héten, ám ez aligha valószínű. A kívülállóknak olybá tűnhet, hogy már semmi nem fontos számodra, és ezzel lehet, hogy valaki haragját kivívod. Inkább állj a realitás talajára, s ne ringasd magad illúziókba, bőven akad tennivaló, s fontossá válik, hogy megpróbáld rendezni függő ügyeidet. Jó lenne, ha semmit nem vinnél át a jövő esztendőre, és – még ha eleinte nem is tűnik úgy -, erre a körülmények alkalmasak lesznek. Főleg az emberi kapcsolatok terén kell sepregetned egy picit, békülni, barátkozni, kiengesztelni másokat, ez mind ennek a hétnek a feladata. Bárkivel is volt nézeteltérésed mostanság, keresd meg, és próbáld tisztázni az ügyet!

Skorpió

Összegezd a 2017-es esztendőt, és ismerd be: egy egészen jó év áll mögötted, s bár nem szabad elfeledni, hogy maradt pár megoldatlan kérdés és rendezetlen ügy, viszont még mindig van benned tartalék, rejtett ötlet és energia, s képes vagy a karácsony előtti hajrában jó dolgokat alkotni, másokat meglepni. Ha hajlandó vagy tenni valamit önmagadért, a céljaidért, a fejlődésedért, akkor a sors megjutalmaz. Ezekben a napokban remekül fog működni az ösztönösséged, könnyen és gyorsan ráérzel arra, mit akar hallani vagy éppen látni a környezeted, hogyan tudsz segíteni, miként válhatsz mások támaszává. Észreveszed, mi töltené el örömmel szeretteidet, ami mosolyt csalna az emberek arcára. Képes leszel olvasni szeretteid gondolataiban, és ez egyszerűen jó.

Nyilas

Szinte még el sem indul a hét, máris egy igen érdekes, egyben összetett lehetőség kopogtat az ajtódon. Engedd be, járd körbe, elemezd ki, aztán vágj bele, mert a sikered garantált! Bár tény, hogy lélekben és fejben kezdesz messzire kerülni az egyszerű hétköznapi rutinoktól, ám mivel nagyszerűek a konstellációk a szakmai vagy az iskolai sikerekhez, eredményes üzleti ügyek, tárgyalások lebonyolításához, érdemes belefektetni az időt és az energiát ebbe az életterületbe. Emelkedett kedélyállapotodat sikerülhet átragasztani másokra is, öleld át az egész világot! Bármit elérhetsz most, sikert sikerre halmozhatsz, csak rajtad múlik, mikor indulsz, mennyit vállalsz, s milyen feladatra mondasz igent.

Bak

Az időjárás nem lesz túl kegyes hozzánk, ám neked ez meg se kottyan, hisz a tél szülöttje vagy. Tele leszel szeretettel, őszinte odaadással, figyelemmel és melegséggel, másra sem vágysz, mint adni, adakozni, kedvesnek lenni, mindezt ellenszolgáltatás nélkül. Egyáltalán semmit, vagy csak nagyon keveset vársz el másoktól, az is inkább egy mosolyban és jó szóban fogalmazható meg. Örömmel tölt el, ha boldogságot tudsz más emberek arcára és szívébe csalni. A karácsonyt megelőző időszak tökéletes teret kínál arra, hogy minden alkalmat megragadj az őszinteségre, s elmond a környezetedben élőknek, mit érzel irántuk, így az emberi kapcsolataid sokat javulhatnak. Kezdeményezz beszélgetést, ha kell, békülést, így a lelkiismereted is megnyugszik.

Vízöntő

Figyelj a külvilág jeleire, mert pontosan azokat az információkat kapod meg, melyekre szükséged van az aktuális teendőid elvégzéséhez. A különféle impulzusok sokasága jókor jön, a hozzád eljutó hírek nagy része pedig pozitív lesz. Ezen a héten mindennek, még a látszólag apró dolgoknak is kiemelten fontos jelentéstartalmuk lesz, és minden a te javadat szolgálja. Rajtad múlik, hogy mindent befogadj, elemezz, feldolgozz, aztán pedig a magad javára fordíts, így pedig a haszon is garantált. Váratlan anyagi gyarapodás lehetősége is megadatik, s csak akkor nem veszed észre, ha behunyod a szemeidet! Olyan javakról, esetleg egy vagyontárgyról lehet szó, amely sokkal szilárdabbá teheti az egzisztenciádat, vagy meglepő könnyedséggel mutat utat egy jobb világ felé. Sok sikert!

Halak

Ha komolynak tűnő akadályok emelkednek eléd ezekben a napokban, s alaposan megnehezítik hirtelen az utadat, akkor ne rémülj meg, és ne fuss el ezek elől! Mind komoly tanulási és megtapasztalási lehetőséget rejt magában. Ezek a napok nem lesznek könnyedek, épp ezért, nincs mit tenni, mint bevetni a személyes vonzerődet, a tudásodat, ismert és rejtett képességeidet is üzleti vagy éppen magánügyeid intézése és rendezése során. Bár rád, alapvetően igaz, hogy szereted a tiszta, egyenes ügyeket, és ritka az, hogy a csinosságoddal vagy kedvességeddel akarnál előnyöket kicsikarni magadnak, ám most kifejezetten javallott mindent bevetni a siker érdekében. Mutasd meg, milyen különleges és egyedi vagy, hogy épp te vagy alkalmas valamilyen tennivaló, esetleg egy pozíció ellátására.

Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.