asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák családias hangulatú, békés és örömteli hétvége elé néznek, de a Rákoknak sem lesz okuk panaszra: alkalmuk nyílik csak a saját kényelmükkel, testi és lelki harmóniájukkal foglalkozni. Az Oroszlánok feladata pedig a visszavonulás lesz ezen a két napon. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Erre a hétvégére összegyűjtötted minden leterhelő vagy épp kellemetlen programodat, tennivalódat? Netán munkával összefüggő tennivalókra akarod a szabadidődet feláldozni? Tényleg dolgozni akarsz? Na, ne már! Ha mégis így döntesz, légy tisztában azzal, hogy az időt szeretteidtől veszed el. Biztos, hogy ez az egyetlen alternatíva, és egy icike-picike szünet sem fér bele? Nem éri meg elpazarolni az adventi napokat a túlbuzgóságoddal, ismerd be! Elég idegeskedésnek vagy kitéve amúgy is, úgyhogy vesd le a béklyóidat, és helyezd magadat a középpontba.

Bika

Családias hangulatú, békés, örömteli, harmonikus, picit álmodozó, fantáziadús hétvége lesz a mostani, amit ha megfelelően fordítasz a javadra, igen jól alakulnak majd az év még hátralévő hetei számodra. Használd ki kreativitásod, ötleteidet ne vesd el, csak mert valaki bolondnak tart miattuk! Ha jól irányítod a kommunikációt, a családtagjaid is értékelni fogják sziporkázó hangulatodat, s a végén magaddal tudod őket húzni, sőt még a segítségüket is fel fogják ajánlani.

Ikrek

Nem minden alakul úgy, ahogy eredetileg eltervezted, ám ez nem baj, mert vasárnap estére összességében elégedett leszel azzal, amit ebből a hétvégéből sikerül kihozni. Ne keseregj egy pillanatig se, inkább alkalmazkodj a megváltozott körülményekhez, s tartsd azt szem előtt, hogy minden rosszban van valami jó! Ha valaki hirtelen előkerül a múltadból, azt fogadd örömmel, viszont utasítsd el azt, aki csakis anyagiakról akar veled beszélni.

Rák

A héten volt példa pár kaotikus pillanatra, amikor azt sem tudtad, merre lépj, hová kapj, és lesz-e kiút a csávából. Ám te ismét remekeltél, megoldottad a gondokat, így a hétvégén teljes nyugalommal szentelheted idődet annak, ami neked jólesik. Ne dolgozz szombaton, lehetőleg még a családi dolgokat, a házimunkát is told félre, és csak a saját kényelmeddel, testi és lelki harmóniáddal foglalkozz. Így vasárnapra már kellően fitt leszel, mintha kicseréltek volna, amit a szeretteid is értékelni fognak.

Oroszlán

Itt a hétvége, és ez nem a munka, sokkal inkább a kikapcsolódás ideje! Te is érzed, hogy az utóbbi, napok eseményei, terhei, plusz feladatai kezdenek az idegeidre menni, és legszívesebben menekülnél a tennivalók elől? Vonulj vissza a világtól, töltsd fel magad örömteli pillanatok segítségével, és találj vissza azon önmagadhoz, akivel elégedett vagy, és akit mások is annyira szeretnek. Már igazán nincs sok az évből hátra, ezért vasárnap este fogj egy papírt, s írd össze, mit szeretnél még megvalósítani, és cselekedj a szerint!

Szűz

A szombat nyugis és harmonikus órákkal telik, ugyan túl sok hasznos dolgot nem fogsz csinálni, ám az a tény, hogy magaddal foglalkozol, a lehető legjobb választás! Vasárnap délután viszont egy kisebb vita kerekedhet körülötted, s ha nem figyelsz kellőképpen a környezetedben zajló eseményekre, még a végén téged is belerángatnak, ennek feltétlenül állj ellen! Beszéljétek át a vacsora során a probléma forrását, és orvosoljátok.

Mérleg

Bár az utóbbi hetekben sokat dolgoztál, és minden feladatból a legtöbbet hoztad ki, nem uralkodott el rajtad a fáradtság, sőt egyenesen tombol benned az adrenalin, és csinálnál még valami nagyszerűt. Vajon honnan van benned ez a rengeteg fölös energia? Mások ennyi hajsza után már rég kidőltek volna, de te rendíthetetlen vagy. Az égi konstellációk kedvezők számodra, úgyhogy használd ki, amíg tartanak, és élvezd pozitív hatásukat! Már nincs sok karácsonyig, ami szintén fontos számodra, nem igaz?

Skorpió

Legszívesebben visszavonulnál a világ gyors forgatagától? Eleged van már a stresszből? Mindez érthető, de ha nem akarod magad emiatt egy családi konfliktus kellős közepén találni, akkor ne mondj szeretteid kéréseire durva nemet. Ezen a hétvégén inkább ne nyilváníts egyértelmű véleményt semmiről, hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. Ha valaki tanácsot kér, ne utasítsd őt el. Jó támasza vagy másoknak, ezt ne feledd.

Nyilas

Érzelmi stabilitás jellemzi a hétvégédet, ugyanakkor tele vagy energiával, hatalmas lendülettel végzed az otthoni dolgaidat. Természetesen e két tény nagyon is kedvedre való, így sok mosollyal fűszerezve telik majd mindkét napod. Tégy kedvedre bármit, és oszd meg idődet szeretteiddel is! Sokszor nélkülöznek téged, ne zárd ki őket életedből. Végre túl vagy december legzűrösebb részén, s végre teljes erőbedobással tervezheted a karácsonyt és a szilvesztert.

Bak

Mivel anyagi jellegű kérdéseidre nagyszerű válaszokat találtál mostanság, így jól alakul a hangulatod, nő az önbizalmad, és elégedett is leszel. Ugyanakkor enyhe túlzásokba eshetsz, ha túl lazán kezeled a pénzhez való viszonyodat. A túlköltekezés, a felesleges pénzkidobás hatásait most nem, csak később fogod érezni, ezért lehetsz kicsit elbizakodottabb a kelleténél. Nem ártana, ha figyelembe vennéd, hogy a tartalékolás lényeges dolog, élj is ennek lehetőségével!

Vízöntő

A kissé eseménytelen, ám összességében békés szombatot követően egy sokkal mozgalmasabb vasárnapnak futsz neki, sok dolgod lesz. Ne bánd, mert minden az elképzelésed szerint alakul még a magánéletedben is. Inkább élvezd az advent illatait, ízeit, a karácsonyi vásárt, - az események, amelyek ezen a napon veled megtörténnek nem véletlenek, sok tanulságot vonhatsz le belőlük. Az, hogy minden jól alakul, valójában neked köszönhető, és eddigi szorgalmas munkádnak.

Halak

Ha még nem kezdtél neki a karácsonyi tervek szövögetésének, valamint az ajándékok és a vacsora alapanyagainak beszerzését is halogattad, talán itt a remek alkalom, hogy nekiduráld magad a legnagyobb részfeladatoknak. Vagy a jövő héten, már tumultusban akarsz vásárolni, nézelődni? Ha nincs kedved semmihez... akkor is tedd meg a kezdő lépéseket, mert most mindent simán elintézhetsz, és a végén mosollyal nyugtázod a hétvégét. Most még csak advent felénél járunk, nem olyan vészes a helyzet, mint két hét múlva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.