asztrológia december hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a hétvégén a Merkúr és a Vénusz lesz hatással a jegyekre, főleg a nagy karácsony előtti készülődést befolyásolhatják, de a személyes ügyeket is. A Bakokat ezen a két napon csak a türelem viheti előrébb, a Bikáknak pedig félre kell tenniük a munkát, ha az otthoni teendőkkel is haladni akarnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Meglehetősen leterhelt és energiarabló napok vannak a hátad mögött, ennek ellenére te mégis tele vagy energiával, kreatív ötletekkel, környezeted nem is érti, hogy csinálod ezt. Már szombat délelőtt turbó fokozatra kapcsolsz, és szorgalmasan végzed különféle feladataidat. Honnan ez a rengeteg rejtett energia? A bolygóállások kedvezőek, ráadásul a Mars segít abban, hogy megállíthatatlan legyél, mindent el tudj intézni, és a hanyagolt ügyeknek is a végére járj. Sok sikert!

Bika

Ezen a szombat reggelen remélhetőleg nem azon töröd a fejedet, hogy a hétvégén a munkáddal haladj előrébb, nem pedig az otthoni ügyekkel? Ugye ez csak egy kósza gondolat, és gyorsan elveted? Ha mégis ki akarsz tartani banális elhatározásod mellett, hát tedd, ki fogja elkezdeni a karácsonyi készülődést, és élvezni az ízeket, illatokat? Ki oldja meg a családi galibákat? Ki békíti ki a barátokat? Már alig van hátra pár nap az ünnepig, úgyhogy tedd félre a munkát, az nagyon is ráér hétfőig!

Ikrek

Nincs valódi okod a feszültségre, és legfőképpen nincs erőfitogtatásra szükséged! Nyugodj le, ne hagyd magad felbosszantani, főleg ne banális ügyek miatt. Összességében minden rendben van jelenleg az életedben, ezt tudatosítsd magadban, s ha kell, hát fuss messzire, ne bonyolódj vitákba. Gondold csak végig a dolgaidat, s rájössz, igenis eljött az a pillanat, amikor minden a helyére kerül, s a tisztánlátás garantált. A lényeg, hogy ne keress olyan hiányosságot, amik nem is léteznek. Fogadd el, hogy erőfeszítéseid végre visszaköszöntek.

Rák

Figyelj azon jelekre, egyértelmű üzenetekre, melyeket a szervezeted küld számodra, nem véletlen egy fejfájás, emésztési probléma, vagy a megfázás tüneteinek látványos felbukkanása. Amennyiben szombaton egy kicsit frusztráltabb, ingerültebb vagy a szokottnál, a vasárnapot szánd teljes mértékben a lazításnak. Nincs arra szükséged, hogy jövő hétre összeszedj valami nyavalyát, épp karácsony előtt. Ugye nem az a cél, hogy ágyban töltsd az ünnepet? Akkor vigyázz testi épségedre, és szombaton is csak megerőltetéstől mentes dolgokat tégy.

Oroszlán

Érdekes, izgalmas és végre minden igényedet kielégítő nemes feladatokat sóznak rád szeretteid ezen a hétvégén. Nem nyűgnek, hanem örömteli lehetőségnek tartod, amire kérnek. A pihenés gondolata teljesen mellékes számodra, kifejezetten igényled az aktivitás különféle formáit. Nemcsak a karácsonyi előkészületek javítanak a kedélyállapotodon, hanem egy régi barát, vagy egy távoli, kedves rokon felbukkanása is örömre adhat okot. A sok otthoni munka igazi kihívást jelenthet számodra, így mozgalmasan, tartalmasan, ráadásul érzelemdúsan telik a hétvégéd.

Szűz

Anyagi ügyeid gyors rendezése, egy új pénzforrás hirtelen felbukkanása alaposan lefoglalja minden szabad percedet a hétvégén, így pedig talán kimaradsz abból az izgalmas és bizsergető érzésből, ami az ünnepek előtt tölti el az embert. Döntsd el, mi fontos számodra. Ha lehet, tedd egy kicsit félre a kétely érzését, engedj teret a negatív gondolatoknak, mert összességében nincs is semmi jelentős baj veled vagy épp körülötted! Az tény, hogy még az évzárás előtt muszáj megoldanod pár dolgot, de azt ne annak árán tedd, hogy a karácsony csodás hangulatát mellőzöd.

Mérleg

Ezen a hétvégén a szeretet az, ami jelentős plusz erőt, energiát, jó kedvet, s persze ezek mellett extra lendületet ad számodra, bárhol légy, bárkivel találkozz, bármi történjék körülötted. Szerencsére ezen pozitív érzésekben most nem szenvedsz hiányt, sőt néha még túl is csordul a pohár, sebaj! Kell, hogy az ember érezze, hogy szeretik, és visszaadja a másiknak ugyanezt! Vasárnap egy váratlan telefonhívás vagy írásos üzenet érkezhet, ami még jobb kedvre derít, és hosszú távú perspektívát nyit meg előtted. Légy kellően merész!

Skorpió

Bár titkon pihenésre vágyakozol, nem igazán lesz rá módod, ugyanis a vártnál jóval mozgalmasabbra alakul az előtted álló két nap. Ha még nem tartasz sehol a karácsonyi előkészületekbe, akkor húzz bele, a további halogatás szó szerint kapkodáshoz fog vezetni, aminek nem lehet jó vége. Hol vannak az ajándékok, a menülista, a dekoráció, a kedves szavak? Tényleg 1-2 nappal az ünnep előtt akarsz bevásárolni a tumultusban? Akkor legalább a menüt eszeld ki most. A munkát legalább az egyik napon told félre! Te is emberből vagy, kell a pihenőidő!

Nyilas

Ezen a hétvégén nem lesz ínyedre az, ha mások akarják megmondani, mit tégy... s ha nem akarod, hogy mások irányítsák a Te dolgaidat, akkor ragadd időben magadhoz a gyeplőt, s mindez nem történik meg. Ne pufogj, hanem légy bátor és előrelátó, alakítsd a saját sorsodat a saját igényeid szerint. Az utóbbi időben a családban valaki átvette, vagy jelenleg is próbálja átvenni az irányítást, s ha ez zavar, lépned kell. Ne bosszantsd fel magad, inkább örülj neki, hogy igyekeznek pár feladatot levenni a válladról. Vasárnap épp ezért azt fogod érezni, hogy szinte semmi különösebb dolgod sincs, tehát pihenhetsz.

Bak

Türelemre és megértésre lesz szükséged ezen a két napon, ugyanis sok ügy kerülhet elő a szőnyeg alól – mindez váratlanul érhet, de képes vagy megoldani mindent. Mivel folyamatosan jössz-mész, állandóan találsz magadnak valami tenni- vagy javítanivalót, s közben megtörténhet, hogy kissé ideges, ingerült emberekbe botlasz. Ne húzd fel magad ezen, maradj türelmes, és megértő. A családban is kibontakozhat egy konfliktus, amit te fogsz tudni még csírájában elfojtani! Kivételesen felvállalhatod a békebíró remek szerepét, a Vénusz támogat ebben.

Vízöntő

Eddig halogattad az ajándékvásárlást, az előkészületeket vagy épp a menülista összeállítását? Az alapvető lépéseket sem tetted meg? Csak most ugrik be, mekkora késésben vagy? Sebaj! Egy Vízöntő csodákra képes! Ha te ma nekiveselkedsz egy feladatnak, azt teljesíteni is fogod, aztán gyorsan jöhet a következő. A kezdeti kétségbeesés az elmaradások miatt gyorsan elmúlik, mert egy külső segítség kihúz a bajból. Jó tanácsok, praktikus ötletek formájában megkapsz minden támogatást, amire csak szükséged van. Gyorsan összegezd a hátralévő feladatokat, és oszd be, ki, mit, mikor tegyen meg.

Halak

Az utóbbi időben tett jelentős erőfeszítéseid már ezen a héten elkezdték meghozni látványos eredményeiket, de most, a hétvégén is szolgálnak pozitív újdonsággal. Nem hiába szántál kellően sok időt és energiát arra, hogy otthonodban jelentős változtatásokat vigyél véghez. Az új dolgoknak szeretteid is örülnek, még ha nem is tapsolnak állva, és dicsérnek meg hangosan... akkor is. Ha a változtatások sorából a lelki problémák megoldása kimaradt, arra is szánj időt. Bármi nyomja a szíved, ezen a hétvégén mond ki, a Merkúr segíti a tiszta kommunikációt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.