asztrológia éves szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párban élő Kosoknak el kell gondolkozniuk, hogy a közös úton szeretnének-e továbbmenni, vagy mindenki a maga feje után megy, a párkeresők számára viszont az év eleje nem hoz változást. Az elkötelezett Ikrek számára ez az év rengeteg romantikát tartogat, de az egyedülállóknak sem kell panaszkodniuk, nekik is kijut a szenvedélyből. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

ELKÖTELEZETT: Párkapcsolati vonalon elég sok változás vár rád, leszel fent és lent, s alkalmanként magad sem tudod, hogy most jó ez a helyzet számodra vagy sem. Ideje megállni, eltűnődni jelen helyzeteden, és átbeszélni a másik féllel, hová tartotok, milyen közös céljaitok vannak, merre menjetek tovább 2018-ban, s ha túl sok a kétely, vajon legyen-e az út közös... netán ezentúl külön haladjatok, eltérő irányban? Biztosan jó döntést hozol, és az átmeneti kihívások végül rendbe teszik szerelmi életedet. Amennyiben az egyedüllét mellett teszed le a voksodat, akkor az gyorsan, a meleg nyár vagy a kora ősz új szerelem lehetőségével ajándékoz meg.

PÁRKERESŐ: A 2018-as év első fele nem feltétlenül hoz átütő sikert számodra, ám mivel egyéb életterületeken nagyon sok elfoglaltságod akad, talán ez nem is fog fájdalmat vagy hiányérzetet okozni. Nagy kérdése ennek az évnek, hogy vajon fel vagy-e készülve egy új kapcsolatra. Hajlandó vagy elengedni a régi dolgokat és egy új utat felfedezni? Bár nem jön tucatnyi randiajánlat, ám a nyár és az azt követő időszak átírhatja végre életed ezen területét. Már tavasszal érezni fogod, hogy mozgolódnak körülötted, de a sikert a meleg évszak hozza meg. Vonzó leszel és csábító, ám ezt házon kívül kell megmutatnod, nem a tükörnek...

Bika

ELKÖTELEZETT: 2017-ben adódtak olyan pillanatok, amikor a kérdéseidre nem kaptál választ, ez pedig komoly kételyeket hozott elő belőled. Mindent megkérdőjeleztél, magadat, partneredet, az érzéseidet, a másik fél őszinteségét, sőt még az is felmerülhetett, hogy vele akarsz-e maradni vagy sem. Fogd kezedbe életed gyeplőjét mihamarabb, s helyezd új alapokra szerelmi életedet. A problémák gyökere ott keresendő, hogy kevés idő jut egymásra, s ez rányomja bélyegét a mindennapokra. Változtassatok ezen most azonnal, s tavasz végére mindent tisztán láttok. Rájöttök, hogy még véletlenül sem szabad ezt a szerelmet elpazarolni.

PÁRKERESŐ: A 2017-es esztendő nem a vártaknak megfelelően alakult, ám, ami eddig késett, most már biztosan nem múlik. Ha eddig nem sikerült megtalálnod a Nagy Őt, akkor ezt 2018 automatikusan felkínálja számodra. Az égiek nem fukarkodnak a partnerjelöltekkel, mondj igent a randikra. Ne halogasd tovább a keresést, vár már rád valaki. Érdemes különféle helyeken és módszerekkel kutatnod az igazi után, így gyorsabban éred el a sikert. Minden esélyed megvan arra, hogy megleld azt, akit keresel, s az év végén már a boldogság töltse fel mindennapjaidat.

Ikrek

ELKÖTELEZETT: Eseményekben, izgalmakban, sőt szenvedélyben gazdag időszak áll előtted, kifejezetten javallott kimozdulni a megszokott közegedből. Energiával és érzelmekkel teli év lesz 2018, életedben jelentős változások történnek, s legvégül minden kedvedre lesz. Partneredtől elismerést, biztatást, szeretetet és figyelmet kapsz, mi kellhet ennél több? A nyári időszakban sokat romantikáztok, s remek terveket szőtök együtt. Ezt a lehetőséget használd ki és becsüld meg, hisz fontos vagy a számára. Ha teheted, viszonozd is kedvességét, mosolyogj sokat, és adj neki olyat, amit mástól nem kaphat meg.

PÁRKERESŐ: Párkapcsolati téren a semmi és a minden egyaránt jellemző volt a 2017-es esztendőre, ám 2018 a harmóniát, s némi szenvedélyt hoz be életedbe. Érdemes lenne picit engedni a vágyaidból, s hagyni, hogy bárki kopogtathasson szíved ajtaján. Ha ennek a szabadságnak teret adsz, meglepődhetsz sikered gyorsaságán. S bár az év első felében úgy tűnhet, hogy jönnek-mennek a partnerjelöltek, s valahogy senki nem akar megállapodni melletted, aztán jön a nyár, a meleg, s ez meghozza a várt változást. Sok izgalmas találkozásra kerül majd sor, s akad valaki, akivel igen óvatos és lassú ismerkedésbe kezdetek, ám a siker garantált.

Rák

ELKÖTELEZETT: Szerelmi kapcsolatodnak jól kellett alakulnia és fejlődnie az elmúlt időszakban, s minden esély megvan arra, hogy a reményeid szerint haladjatok tovább a közös úton. Tűzzetek ki együtt új célokat, állítsatok fel megfelelő sorrendet, így a megvalósítás során nem tévedtek el, és bízhattok egymásban. Szerelmi életedben a hűség és a figyelem alapvető tényezők lesznek. Élettel és érzelmekkel teli energiákkal leszel feltöltve, s mindenhol helyt állsz, akár otthon, asztalnál, ágyban, így partnered is elégedett lesz helyzetével. Újra és újra képes leszel kedvesedet elcsábítani, és magadhoz vonzani.

PÁRKERESŐ: Már a tél-tavasz fordulóján meglepetés érhet, jelentős fordulatot tartogat a Vénusz számodra. Friss érzelmekkel telítődsz, s új szerelem van kilátásban. Egy igaz lovag tűnik fel a színen, elvarázsol, de talán mégsem leszel annyira biztos a dolgodban, legalábbis eleinte nem. Nem Ő ad okot a kételyre, hanem te magadat bizonytalanítod el. Jó az, ha nagyon óvatos és körültekintő vagy a leendő partner megválasztása során, ám, ha esélyt sem adsz magadnak, akkor tartósan szingli maradsz. Kerüljön mérlegre az észszerűség és a megfontoltság, valamint a szív és az érzelem. Egyensúlyozd ki ezeket, s megkapod a megfelelő válaszokat, ha nem az év elején, akkor ősszel.

Oroszlán

ELKÖTELEZETT: Egyáltalán nem lehet okod panaszra télen és tavasszal, minden adott ahhoz, hogy kapcsolatod fejlődjön, s bár ezt alkalmanként talán lassúnak fogod érezni, ám hidd el, nem kell rohanni vagy siettetni a dolgokat. Kiegyensúlyozottság, nyugalom és meghittség jellemzi az év első felét, a viták jó eséllyel messzire kerülik a házatok táját. Meglehet, hogy pár dologban nem lesz teljesen azonos a véleményetek, ám mindkettőtökben lesz nyitottság kompromisszumra, így meg tudtok állapodni, bármi legyen a téma. Ami jól működik, azt ne bolygassátok, ami kétséges, arra találjatok ki közös megoldást. Augusztusban vagy szeptemberben nagy fordulat jöhet...

PÁRKERESŐ: Egy percig se kételkedj abban, hogy épp az a jó, amit megteszel magadért és a szerelemért. Ha vársz, ha sietsz, ha randizol... minden akkor és ott jó, ahol és amikor az megtörténik. Ha nem jön össze, tanultál belőle. Ha összejön, akkor legalább tudod, hogy te bizony mindent megtettél a cél érdekében. Ne félj átalakulni, s mindent megtenni azért, hogy felfigyeljenek rád az ellenkező nem szingli tagjai. Meglepően sok alkalmat kínál a 2018-as év arra, hogy ismerkedj, flörtölj, és többeknek elcsavard a fejét,- mindezt úgy, hogy nem törsz össze szíveket. Köztük lehet az igazi is, aki igen gyorsan megmutatja, jó helyen vagy mellette, akár már a nyár elején.

Szűz

ELKÖTELEZETT: A téli-tavaszi időszak fordulóján, sőt talán még a nyár elején is zűrös lehet szerelmi életed, érzelmeid kuszák, s nem találod partnereddel a közös hangot. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy rossz a kapcsolat, azt viszont igen, hogy egy párhuzamos vágányon haladtok, s egy pár vagytok, de mintha más utakat járnátok be. Hiába nehézkes a kommunikáció, s eltérők a vágyaitok, erről beszélnetek kell, hogy ismét legyen közös jövőképetek, s te magad el tudd hinni, van értelme maradni ebben a kötelékben. Bizonytalanságodra egyetlen embernek van megoldókulcsa, hát ösztönözd őt arra, hogy segítsen megérteni, mi történik köztetek. Egy harmadik bezavarhat nyáron, ez pedig akár továbblépésre is ösztönözhet...

PÁRKERESŐ: A magányos Szüzeknek nem kell sokat várniuk a változásra. A zsigereidben fogod érezni, hogy eljött a te időd, s bizony az égiek is támogatják ezen törekvéseidet. Lesz mód randira, flörtre, sőt akár egyéjszakás kalandokra is – csakis rajtad múlik, meddig mész el, kinek adod be a derekadat. A lényeg, hogy szerezz új tapasztalatokat, rúgj ki a hámból, és csinálj szokatlan dolgokat. Épp egy ilyen lehetetlennek tűnő szituáció kellős közepén toppan be életedbe az, akire annyira vársz. A nagy durranást a nyár vége és a kora ősz hozhatja meg számodra, de persze lehet előbb is malacod. Légy bátor, vakmerő és céltudatos!

Mérleg

ELKÖTELEZETT: A 2017-es esztendő összességében jó volt, s ha nem akarsz nagy dolgokat tenni, akkor arra törekedj, hogy a meglévő állapotot stabilan fenntartsd 2018-ban is. Van részed hűségben, kitartásban, kölcsönös érzelmekben, ez épp elég a boldogsághoz. Természetesen nem ülhetsz a babérjaidon, de ezt te is tudod. Fontos, egyben hosszú távú elköteleződés jöhet létre köztetek, legyen szó akár összeköltözésről, közös lakás vásárlásáról, házasságról, gyermekvállalásról, s talán nem elvetendő gondolatként, egy közös vállalkozás megalapítása is jó ötlet lehet. Bármibe kezdjetek együtt, mindenben csak sikeresek lehettek, ha összefogtok.

PÁRKERESŐ: Meglepően változatos időket hoz a 2018-as év, ám épp ezáltal juthatsz komoly elhatározásra. Végre el tudod engedni a régit, s így hamar jöhet egy új, mindent elsöprő érzelem. Ehhez te kellesz, s az a tudat, hogy van élet a régi szerelmen túl. Akadhatnak futó kalandok, ám ezek biztosan nem ragadnak magukkal. A melegebb hónapokban viszont jön, lát s győz valaki, levesz a lábadról, elkápráztat, s nem fogsz egyetlen pillanatig sem kételkedni abban, hogy jó vele lenni. Figyelj oda azokra a jelekre, melyeket az ellenkező nem képviselői küldenek számodra, - s reagálj arra, ami elnyeri a tetszésedet. Többen is érdeklődnek irántad, válogatni, tesztelni pedig ér!

Skorpió

ELKÖTELEZETT: 2017 során bizony voltak olyan pillanatok, melyek kétkedésre adtak okot, ám mindaz, ami zavaros volt, vagy végleg lezáródik kora tavaszig, s gyorsan tovább is lépsz, vagy minden erőt és energiát befektetve megoldódik, s ezért leszel ismét mosolygós és boldog. 2018-ban jobban alkalmazkodsz a másikhoz, könnyebben megérted a vágyait, és örömmel adsz neki oda olyasmit, amit eddig sosem. Ez akár a szeretet, a bizalom és az odaadás egy új formája is lehet. Rosszul teszed, ha az esetleges gondokat nem beszéled meg társaddal, hanem a fejed a homokba dugva struccpolitikát folytatsz.

PÁRKERESŐ: 2017-ben sokat tettél a változásért, ám több volt az akadály, mint a pozitív eredmény? Nos, akkor jusson eszedbe, hogy minden tetted, gondolatod kifizetődik... igen, a 2018-as esztendőben biztosan. Ha mostanság a vonzás és a viszonzás elmaradt, akkor ez legkésőbb tavasszal megváltozik, s egyszerre többen is kopogtathatnak szíved ajtaján. Ne félj, légy bátor, tarts több vasat a tűzbe. Kiemelkedően jó időszakot hoz a 2018-as év, fantasztikus lehetőség áll előtted, bátran légy szerelmes és szenvedélyes. Könnyen lehet, hogy baráti, ismerősi köröd segítségével vonzod be jövendőbeli társadat.

Nyilas

ELKÖTELEZETT: Ha kicsit is bizonytalan vagy a meglévő párkapcsolatodat illetően, akkor 2018 első fele drasztikus válaszút elé állít. El kell döntened, hogy vele vagy nélküle mész-e tovább, és nem lesz lehetőség időhúzásra. Eljön az a pillanat, amikor rá kell venned a társadat az őszinteségre. Ez biztos, hogy komoly kockázatot rejt magában, de megéri vállalni azt, hogy mit mond, s megmutassa, mit érez irántad. A Vénusz és a Merkúr segítik a kommunikációt, a jól megfontolt döntéseket. Tudatosítsd a másik félben azt, hogy igenis te vagy számára az igazi, csak te tudod megadni neki azt, amire vágyik.

PÁRKERESŐ: Amennyiben a tavasz végéig nem érkezik meg a Nagy Ő, az legfeljebb azért lehet, mert a munkád és a tanulás 100 százalékban lekötik a figyelmedet. Mindennek rendelt ideje van, s a szerelemnek 2018-ban meg kell érkeznie a te portádra is. Bár azt hiheted, nem vagy teljesen felkészülve egy tartós kapcsolatra, lassan, de biztosan haladsz azon az úton, amin olyan tapasztalatokat szerzel, melyek az előbb említett hiedelmet messzire űzik. Ha késlekedik az ügy, akkor októberben megtörténik a várva várt esemény. Élvezd ki a nyár által kínált flörtöket, a randikat, a lehetőségeket, bármi adódjék számodra. A szerelem pedig megérkezik, amikor arra teljesen nyitott leszel.

Bak

ELKÖTELEZETT: Szerencsés vagy, ugyanis partnered képes téged újra és újra meghódítani, elvarázsolni, te pedig hagyd magad! Ha adna neked valamit, ha átölelne, ha elvinne, ha meglepne, az mind azt jelzi, hogy rád fókuszál, neked él. Ismer téged, s tudja, mi van ínyedre. Ám jó az, ha te is hasonló örömöket biztosítasz számára, így a mérleg nyelve mindig ki lesz egyensúlyozva. Közös életetek minden, csak nem monoton, ezért is olyan jó a kapcsolatotok. Ha eddig nem tettetek volna lépést azért, hogy végleg elkötelezzétek magatokat egymás mellett, akkor itt az idő ezen is módosítani.

PÁRKERESŐ: 2017-ben akadályokból több volt, mint sikerből, ám ez 2018-ban megváltozik, és jöhet a szerelem, az érzelem és a szenvedély remek egyvelege. Ha késlekedett, hát fogadd el, majd most kárpótol téged a Vénusz. Nem a te hibád, ha nem találtál rá a szerelemre, ha pedig épp túl vagy egy szakításon, akkor idő kell az elengedéshez. Békélj meg jelen helyzeteddel, és tekints 2018-ra úgy, mint a szerencsekerékre, melyet magad forgatsz, s ha nem tetszik, amit kaptál, újra pörgetheted. Leginkább a tavasz vége, május, június hozhat hirtelen változást, csak ki kell mozdulnod otthonod négy fala közül.

Vízöntő

ELKÖTELEZETT: Szerelmi életed igazi hullámvasút lesz, néha magad sem tudod majd, hogy épp fent vagy, netán lent... Különösen a nyár ígérkezik változatosnak, leginkább azért, mert egy harmadik tűnhet fel a színen, s nehéz lesz ellenállni a csábításnak. Könnyen lehet, hogy ez nem egy teljesen új kapcsolat lesz, hanem egy régi szerelem, ám az biztos, hogy valaki alaposan megdobogtatja a szívedet és felforgatja az életedet. Minden körülmény arra utal, hogy nagyon nehezen tudsz majd ellenállni a csábításnak, s talán nem is szükséges! Talán épp itt az ideje a váltásnak, a továbblépésnek, egy új szerelemnek...

PÁRKERESŐ: Élj egy kicsit másképp! Szabadabban, vadabbul, mosolygósabban, jobban, izgalmasabban – azaz eltérő módon, mint eddig! Ragadj magadhoz minden kezdeményezést, mutasd meg, ki vagy és mire... pontosabban kire vársz régóta. Menj bele bátran váratlan és furcsa élethelyzetekbe, ne várj feleslegesen semmire és senkire. Ha változtatni akarsz az életeden, azt most tavasszal vagy nyáron kell megtenned. Ha azt reméled, jön a lovagod és levesz a lábadról, még szerencséd is lehet, ám nem árt, ha te magad is aktív részese leszel a saját életednek. Energiád és vonzerőd a maximumon lesz, igéző pillantásoddal bárkit leveszel a lábáról.

Halak

ELKÖTELEZETT: Meglévő párkapcsolatod sürgős átalakítás után kiált, s ha nem teszel valamit ezért, hát egy harmadik fog majd kopogtatni az ajtón. Megteheted, hogy kalandozásra adod a fejedet, vágyaidat aligha tudod palástolni. Adj teret a szenvedélynek, s ha nem akarsz mellékvágányra tévedni, akkor sürgősen tegyél rendet meglévő kapcsolatodban. Ha valamiféle önigazolásra lenne szükséged, akkor indulj útnak, udvarolj, vagy udvaroltass magadnak, s bizonyosodj meg arról, mennyire jó a jelenlegi kapcsolatod. Hamar kiderül, hol is van a te helyed... Hidd el, a változás mindig jót tesz, ha viszont bebetonozod magadat egy semmitmondó helyzetbe, az csak árthat. Légy bátor – önmagadért!

PÁRKERESŐ: Nem érzed jól magad egyedül? Mi ebben az új, vagy a furcsa? Nem vagy magányra ítélve, s jogos az igényed arra, hogy végre melletted is legyen valaki, aki elhalmoz szeretettel és figyelemmel. 2018-ban minden adott a sikerhez, s ahogy telnek a napok, úgy egyre erősebb késztetést fogsz érezni arra, hogy megkeresd, felkutasd az igazit. Itt az ideje, hogy tegyél valami nagyon fontosat önmagadért, ennek pedig első lépése az, hogy hátat fordítasz a megszokásoknak, s olyan helyekre mész, ahol végre ismerkedni is lesz módod. Légy nyitott és szemfüles, figyeld, ki érdeklődik irántad, adj lehetőséget arra, hogy bemutatkozzon neked. Flörtölj bátran, ne zárkózz be!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.