asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikreket a Mars nem kíméli ezen a héten, bőven adódik megoldandó ügy, köztük olyan, amely azonnali tűzoltást igényel. Az Oroszlánokat pedig a Szaturnusz befolyásolja: kihozza belőlük a barátot, a megbízható kedvest. A Rákoknak pozitív eseményekre kell számítaniuk, a Szüzeknek viszont bonyolult lesz a hetük. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok. 

Kos

Apró, ugyanakkor meglehetősen egyértelmű jelek tucatja jelzi már a hét első két napján azt, hogy új utakra kellene lépned, ha az új céljaidat meg akarod valósítani. Ismerd be, hogy a struccpolitika nem visz előrébb. Végre lépéseket tehetsz egy régi, fontos vágyaddal összefüggésben, az égi segítséget is megkapod a Merkúrtól és a Jupitertől. Bármi, amit most teszel, lényeges hatással lehet a következő időszak sikereire, anyagilag és erkölcsileg gyarapodhatsz. S ha már így lesz, akkor nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy a „majd lesz valahogy" elvére hagyatkozol. Ha szükséged van okos gondolatokra, akkor számíthatsz szeretteid támogatására.

Bika

Mivel a hétvégén összességében sikerült kipihenned magadat, ezért egészen jó formában vagy, telve erővel és energiával, így itt lehet az ideje annak, hogy valami egészen új dologba fogj. Bátran vágj bele az ismeretlenbe, egy egészen extrém feladat kivitelezésébe! Bármit helyezz most fókuszba, később magad is meglepődsz majd azon, milyen gyorsan, hathatósan, ezáltal sikerrel fejezed be az adott témát, s emellett semmit nem kell elhanyagolnod. Merőben új ötletekkel rukkolsz elő, olyan tervek születhetnek meg benned, melyek hosszú távra mutatnak előre, s bizony mind meg is valósíthatók. Persze sose feledd, hogy mindig csak egy dologgal foglalkozz, így azt biztosan el tudod végezni.

Ikrek

Vértezd fel magadat minden eshetőségre, ugyanis már akár hétfőn reggel történhet olyan fordulat, amire nem számítottál. Bőven adódik megoldandó ügy, köztük olyan, amely azonnali tűzoltást igényel, a Mars most nem kímél meg téged semmitől. A hét első fele igen nehéz, leterhelő, kellemetlen, vagy akár vitákkal tűzdelt is lehet, s bár nem jellemző rád, hogy indokolatlanul konfliktusokba bonyolódj, ám többször is megeshet most ez. Ismerd be, hogy sok, egyben negatív hatás halmozódott fel benned mostanság, s ha nem adod végre ki magadból a mérgedet, az a későbbiekben csak még több bajt okozhat. A kockázat abban rejlik, hogy esetleg olyan valakin csattanhat az ostor, aki nem érdemli meg ezt, ezért minden szavadat előre fontold meg!

Rák

Magad is meglepődsz azon, hogy milyen eseményekkel fogsz szembetalálkozni a most következő napokban. Kicsit későbbre tervezted a most zajlódó történéseket, ám fogadd tárt karokkal az összes változást, a pozitív energiákat, melyek hozzád érkeznek, és végül mind a segítségedre lesznek. Sokkalta jobban alakulhatnak pénzügyeid a vártnál, egzisztenciádat is szilárdabbnak érezheted egy váratlan fordulat kapcsán, de könnyen megeshet, hogy éppen most találhatsz rá egy olyan lehetőségre, mely segít a stabil körülményeidet megalapozni. Új munkaajánlattal lephetnek meg, melyre tilos nemet mondani! Nemcsak jól jön ez azt ajánlat, hanem hosszú távon kamatoztathatod a kialakulóban lévő üzleti kapcsolataidat. Gondolj a jövődre, bátran válts!

Oroszlán

Érzelgős hétre számíthatsz, tele kedves pillanattal, örömteli, mosolyra okot adó változással. A Vénusz kihozza belőled a nagyon kedves, odaadó Oroszlánt, a barátot, a megbízható kedvest. Mivel számodra mindig lényegesek voltak a családi és a baráti kötelékeid, itt az ideje, hogy meg is mutasd ezt mindenkinek, de csakis szívből tedd mindezt. Ezen a héten olyan élethelyzetekbe kerülsz, ahol bizonyítanod kell, valóban lehet rád számítani. Mindig legyen egy mentő ötleted, egy jó szavad, ha úgy adódik. Segíts, ahol csak tudsz, s ha túllendültök valakivel közösen egy ügy megoldásán, hát ne felejts el pihenni és szórakozni. Az elmúlt héten nem volt alkalmad lazításra, hát sürgősen pótold be!

Szűz

A múlt heted kissé döcögős volt? Akkor kapaszkodj, mert ez a hét még bonyolultabbá válhat... Hétfőn reggel útnak sem akarsz indulni, aztán kedden és szerdán sem sok kedved lesz dolgozni, tanulni, tüsténkedni. Persze eközben a feladatok egyre csak szaporodnak, gyűlnek megállíthatatlanul... Még szerencse, hogy csütörtöktől fordul a kocka, s változás érkezik az álmos mindennapokba. Végül újra elkezd gyorsan vágni az eszed, s nagyszerű ötletekkel állsz elő, amelyek másoknak is elnyerik a tetszésüket, s ők mind arra buzdítanak téged, hogy valósítsd is meg azokat. Hétvégén pedig szókimondóvá válsz, nem takargatod senki elől a véleményedet.

Mérleg

Sokkal jobban és egész lendületesen kezdődik ez a hét, a reményeid sorban valóra válhatnak. Valahogy minden a helyén van, vagy oda kerül végre, még azok a dolgok is kiegyensúlyozódnak, melyeket már abszolút félresöpörtél megoldhatatlanságuk miatt. Most belátod, hogy nem létezik kivitelezhetetlen feladat. Energiából és jókedvből akad bőven ezekben a napokban, minden pillanatban találsz rutinfeladataid vagy szellemi fejlődésed mellett valami érdekes elfoglaltságot is. Új ötletekkel és tervekkel állsz elő, már nagyon készülsz ezek megvalósítására, így épp itt az ideje, hogy belekezdj egyikbe... vagy másikba. A siker garantált.

Skorpió

A most rád köszöntő napok során a Szaturnusz nem lesz túl kíméletes hozzád, hiába jár a Bakban, te azt fogod érezni, hogy rákényszerít különféle döntésekre, vagy arra, hogy kissé visszatekints a múltba. Végül arra vesz rá, hogy elgondolkozz jelenlegi helyzeteden, elmélázz a jövődön, kitaláld, min kell sürgősen módosítani, hisz ezek a dolgok mind a múltban gyökereznek. A hét második felében is úgy tűnik, hiába kínálják számodra tálcán az égiek a különféle, nagyszerűnek tűnő lehetőségeket, szinte semmihez sincs kedved, amit környezeted nem fog szó nélkül hagyni. Az élet nagy kérdésein mélázol folyamatosan, mi és hogyan működik, miként alakulnak bizonyos dolgok. De rá kell döbbenned, a realitás talaja kissé rideg...

Nyilas

Egyszer fenn, máskor lenn - mindennap érezni fogod ezt a meglehetősen vegyes hatásokkal teli közeget, ami az érzelemingadozásoktól sem fog megkímélni. Ha valaki nem mond igazat, vagy mismásol, azt nem is hagyod szó nélkül. Szerdára már több lesz benned a harag, mint a jó kedv, ugyanis meglepően sok, egyben váratlan akadállyal kerülhetsz szembe, s valójában nem akarsz ezek ellen harcolni. Talán akkor jársz a legjobban, ha a fontos döntések meghozatalával megvárod a hétvégét. Családi életed terén is feszültség ütheti fel a fejét, könnyen elvesztheted a türelmedet, kibújhat belőled a kisördög, s az egyet nem értés veszekedésbe torkollhat. Mindig számolj el tízig, hátha az megkímél pár vitától.

Bak

A hétvégéd egészen jól telt, de a hétfőd már kevésbé lesz magával ragadó, ugyanis a Mars konfliktusokat generálhat. Sok vita és összezördülés lehetőségét hordozza magában a hét első fele, főleg azért, mert tele leszel sürgősen megoldandó feladatokkal, váratlan problémák követelnek figyelmet maguknak, így pedig az idődet sem tudod az eredeti terv szerint alakítani. Könnyen megeshet, hogy nem tudsz elvégezni mindent, ami végül feszültté tehet téged. Magánéletedre, munkádra, kommunikációdra is hatással lesznek ezek az események, így muszáj ezt előre számításba venni. Próbálj türelmes maradni, ugyanis, ha azonnal reagálsz mindenre, akkor sokakkal összeakaszthatod a bajszodat. Ezek a súrlódások szerda estig rendszeresek lesznek körülötted, utána enyhül a feszültség.

Vízöntő

Az tulajdonképpen rendben van, hogy a hét munkásabbik részét feladatokkal és elmaradt ügyek gyors ütemű rendezésével töltöd ki, ugyanakkor egy-egy este ki kellene mozdulnod otthonról, még akkor is, ha hűvös van, zord az idő, vagy nincs jó programötleted. Szükséged van friss levegőre, némi változásra, és ne fogd az időjárásra lustaságodat! Egy kis mozgás, esetleg új emberek megismerése bizony rád fér, és meglepően jó eredményt hozhat! Ebben kérheted akár a barátaid közreműködését is. Az egész heti túlhajtottságnak nagyszerű ellenszere lesz egy kis szórakozás. Lazíts, kapcsolódj ki, érezd jól magad, olyan emberek között, akiket nagyon kedvelsz, s tudod, hogy nem fognak a szemedre vetni semmit!

Halak

Már a hétvégéd sem volt mindenben olyan, ahogy eredetileg tervezted, s hétfőn is hasonló tapasztalataid lesznek. Érdemes nagyon figyelned mindenre, sőt! Fel kell kötnöd az alsóneműdet, ha tartani akarod másokkal a tempót, és nem akarsz lemaradni semmilyen lehetőségről. Ezekben a napokban leginkább abból adódhatnak a vitahelyzetek, hogy nem vagy hajlandó beszélni a kételyeidről, s most is szeretnéd homokba dugni a fejedet - mert ez tűnik a legkézenfekvőbb megoldásnak. Akármennyire is logikus az, hogy nem akarod másokra zúdítani gondjaidat, mégis azt üzenik az égiek, hogy nem cselekszel helyesen, ha tudatosan visszafojtod a bánatodat, gondjaidat, és nem kérsz tanácsot másvalakitől. Így sosem fogod megoldani függőben lévő ügyeidet, és a neked segíteni akaróknak sem hagyod, hogy bölcs tanácsokkal lássanak el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.