asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák minden kényes ügy végére pontot tehetnek, ehhez az égi konstellációk is segítséget nyújtanak. A Rákok jó hírekre számíthatnak a hétvégén, a Bakok pedig váratlan vendégekre. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Szeretteid közül akár többen is alapos fejmosást tartanak nálad, hisz az elmúlt két hétben szinte csak magadra gondoltál, őket pedig elhanyagoltad. Ám, ez komoly kérdést vet fel: tényleg így van, vagy végre egészségesen önző voltál, s magaddal is foglalkoztál? Ha a válasz egyértelműen igen, beszéljétek meg, miként hozhatod ezt helyre, de ha nem érzed jogosnak a panaszt, akkor hívd fel a figyelmüket arra, mi mindent tettél te az ő érdekükben, hátha képesek ezt észrevenni.

Bika

Aggaszt valami, amit nem mersz elmondani azoknak sem, akikben egyébként megbízhatnál? Kedvesed vagy valamely közeli családtagod előtt ki mered nyitni a szívedet? A hétvégi konstellációk szerencsések számodra, mert minden kényes ügy rendezéséhez kedvező hatásokat biztosítanak, így bátran felhozhatod a kényes témát. Beszéljétek meg a részleteket, szabadulj meg nyomasztó lelki terhedtől, hogy a vasárnap már ennek fényében teljen.

Ikrek

A szombati napon aktívnak kell lenned, némi munka és az otthonod körüli felgyűlt tennivaló tölthetik ki az időt, de vasárnapra tervezz magadnak bátran izgalmas programot, úgy, hogy bízd másra mindeközben a szervezést, s végül add át magadat csak az élménynek. Mondj igent mindenre, nem fogod ezt megbánni! Nem jó, ha mindig csak a kötelező feladataidra gondolsz, hát törődj a barátaiddal is, akik nagyon vágynak a társaságodra.

Rák

A hétvége picit csendesen indul, ami helyet ad a gondolatok rendezésének. Aztán fordul a kocka, s hirtelen beindul minden, jön egy kis izgalom. Szombaton vagy vasárnap egy olyan áhított tárgyra lelhetsz rá, majd tehetsz szert, amire régóta fented a fogaidat. Kutass a piaci standok árukínálata, vagy a webáruházak sorai között, mert nem feltétlenül lesz szem előtt ez a tétel! Egy jó hír is érkezni fog a hétvégén, ezért mindig legyen nálad a mobilod, illetve figyeld az e-mail-jeidet.

Oroszlán

Mivel erre a hétvégére elsősorban a magad igényei szerint terveztél programot, hát ne fogadd el, ha valaki ezért önzőnek tart. Talán mindezt nem közölted környezeteddel időben, így keresztbe húzhatják számításaidat, s ez okozhat némi feszültséget köztetek. Ne legyél mérges, és legfőképpen ne adj hangot elégedetlenségednek, hisz biztosan jót akart neked valaki. Inkább gondold végig, honnan tudhatta volna más, te mit szeretnél, ha te magad nem adtál erről kellő információt?

Szűz

Teljesen biztos, hogy egy egészen érdekes, izgalmas, mozgalmas hétvége lesz a mostani. Lesz minden, mi szem, s szájnak, elmének és léleknek ingere, s ebből az öröm, a jó kedv, a társasági élet sem marad ki. Akár egy újdonság is komoly szerepet kaphat életedben, bár elsőre nem gondolnád, mekkora erővel kelti fel az érdeklődésedet. Szánj kellő időt és figyelmet családtagjaidra, és kényeztesd őket egy kis meglepetéssel és szeretettel.

Mérleg

Bár szombaton alaposan felpaprikázhat valaki egy banális dolog miatt, ettől függetlenül és összességében nyugodalmas és örömteli hétvégéd lesz. Az apró bosszúságok hangulatodra csak akkor lesznek valóban romboló hatással, ha te magad hagyod, hogy eluralkodjanak rajtad ezek a negatív erők. Igyekezz türelmes maradni és könnyedén befogadni a dolgokat, és semmire ne reagálj kapkodva! Sőt, ha lehet, sehogy ne reagálj, akkor nem te, hanem a másik fél lesz morcos, s ez már nem a te dolgod!

Skorpió

Látványosan le vagy lassulva, s ez leginkább a szombati napodra lesz jellemző, így pedig meg is határozza annak tendenciáját. Úgy tűnhet, minden ólomlábakon jár, semmi nem halad, nem gyarapszik... Ez csupán azért van, mert egy meglehetősen fárasztó hetet tudhatsz magad mögött, ám gondolj arra, minden eredményért megdolgoztál, s minden a javadra vált! Igyekezz kikapcsolódni, pihenni, s hétfőn újult erővel állsz munkába. Vasárnap jöhet egy laza kiruccanás, a te igényeid szerint.

Nyilas

A szombati nap nem lesz könnyed számodra, hisz sok feladatot tűztél ki magad elé, s mindegyik lényeges, ráadásul hosszú távú tervek előkészítésével függenek össze. Mozgalmas hétvégéd csúcspontja vasárnap várható, mikor valakivel egy olyan újdonságot próbálhattok ki, ami meghatározza emberi kapcsolatotok további folytatását. Nem biztos, hogy ez gyakorlati úton fog történni, lehet, hogy még csak beszélgettek róla, de a végeredmény mindenképpen pozitív lesz.

Bak

Szombaton váratlan vendégek kopogtathatnak az ajtón, ami először lelomboz, de később igazán fel leszel dobva a helyzettől, mert meghozzák a kedvedet a társasági élethez. Az is lehet, hogy olyan emberrel futsz össze, aki mellett az élet csupa móka, öröm és kacagás, ráadásul érdekes dolgokat mond, ami felkelti a figyelmedet. Optimizmusa nagyszerű hatással lesz rád, új ötleteket kaphatsz tőle, melyeken egész vasárnap tűnődni fogsz.

Vízöntő

Nem vágysz másra ezen a hétvégén, mint csendre, békére, és talán némi magányra is? Rád fér, hogy rendet tégy a gondolataid körül, és átalakíts néhány folyamatban lévő dolgot. Vedd számba, mi avult el, minek nincs jelentősége, s mi változott meg benned. Énednek igenis nagy szüksége van egy kis csendességre ahhoz, hogy lecsillapítsa a benned mozgolódó, zavaros érzelmeket és szélsőséges gondolatokat, amiket valaki alaposan felkorbácsolt a napokban.

Halak

Egy régi sérelem ismét terítékre kerülhet ezen két nap egyikén, aminek ugyan nem örülsz, mégis mélyen elgondolkodtat... Vajon ez a véletlen műve, vagy tényleg törődnöd kell az adott témával? Egyik rokonodat korábban megbántottad, ami most visszaüthet, ha más nem, hát lelkiismeret-furdalás formájában, s ezt nem lehet szőnyeg alá seperni! Talán a további viták helyett inkább elcsitítani és megbeszélni kellene a gondot. A családban nem egészséges a harag.
Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Nagy hódító, szenvedélyes szerető vagy a tűzhely őrzője - Csillagjegyed elárulja, milyen vagy szerelembenhttp://www.life.hu/horoszkop/20150623-csillagjegyed-elarulja-milyen-vagy-a-parkapcsolatban.htmlAz ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.Horoszkóp--Mutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!http://www.life.hu/horoszkop/20150622-mutasd-a-a-csillagjegyed-megmondom-miben-vagy-tehetseges.htmlMindenki szuper valamiben, de mégsincs két egyforma tehetség. Van, aki született vezető, van, aki tökéletes alkalmazott. Kíváncsi vagy, neked mi "fekszik" a legjobban? Mutasd a csillagjegyed!HoroszkópThinkstockAmilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.