Heti horoszkóp (február 5-11.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára meglepően kiegyensúlyozott lesz ez a hét, az Ikreket azonban átmenetileg bizonytalansággal tölti fel a Hold. Az Oroszlánok új és hasznos ismeretségekre tehetnek szert, a Mérlegeknek viszont feszültségeket hoz a hét eleje. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A hétvégén talán nem sikerült kellőképpen kipihenned magadat, ezért nem csoda, ha nyűgösnek és kimerültnek érzed magad hétfőn. Persze ugyanúgy tele vagy feladatokkal, amelyek várják, hogy sorba rendezd azokat és nekikezdj a megvalósításnak. Bár nem sok kedved van nekikezdeni teendőid ellátásának, akkor is muszáj lesz aktivizálnod magadat, hát keresd meg azt a valamit, ami inspirációt adhat. Szerdáig azt tapasztalhatod, hogy bármerre lépsz, falakba ütközöl, de szerencsére ez csupán átmeneti állapot, csütörtöktől ismét lendületes leszel. Péntekre sokat javul a helyzet, s megnyugszol.

Bika

Mostanában sokszor meglepted a környezetedet, hisz tüzes, akaratos és kitartó voltál, ám ezekben a napokban ez a tűz kissé lecsitul, s most nem vágysz nagy kalandokra, komoly kihívásokra, nem akarsz falakat áttörni, egy kis békesség az, ami leginkább vonz. Szerencséd lesz, mert egy összességében kellemes, már-már meglepően kiegyensúlyozott hét lesz a mostani, még önmagad számára is igen jónak vélt időszakot jeleznek az égiek. Felfordulás vagy bonyodalom csak akkor keletkezhet, ha eleged lesz a harmóniából, s szeretnél végre egy kis izgalmat vinni a mindennapokba. Ám mivel sokat tettél az elmúlt hetekben azért, hogy végre jól és kiegyensúlyozottan érezhesd magad a bőrödben, most élvezd az élet szépségét.

Ikrek

A Hold – szerencsére csak átmenetileg – némi bizonytalansággal tölt fel, így sokat aggodalmaskodsz majd a hét folyamán, s teljesen indokolatlanul attól félsz, hogy olyasmi történhet veled vagy egy szeretteddel, ami elkedvetlenít, netán nem tudsz megoldani egy feladatot, nem felelsz meg valaki elvárásainak. Pedig valójában nincs okod arra, hogy feleslegesen gyötörd magadat, inkább temetkezz a munkádba, vállalj fel valami extra teendőt, hozd ki magadból a maximumot, ha pedig akad egy kis szabadidőd, hát találkozz régi barátaiddal, mozdulj ki a négy fal biztonsága közül. A változás szelét meghozza a hétvége, a rád nehezedő nyomás is jelentősen csökken péntekre.

Rák

Az elmúlt hetekben észlelt kisebb és nagyobb gátak és nehézségek végre a hátad mögött vannak, dolgaid jól, alakulnak, s eljuthatsz arra a pontra, ahol az elégedettség szót bátran és hangosan kimondhatod. Egyáltalán nincs okod aggodalomra és ne engedj teret a kételyeknek. Ezekben a napokban is tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy a legtöbbet kihozd magadból, így pedig olyan emberek is elismerik munkádat, tehetségedet, kreativitásodat, akik eddig csak irigykedtek, vagy épp figyelmen kívül hagytak téged. Tartsd szem előtt azt, hogy hosszútávon a mostani cselekedeteid meg fogják hozni a kiemelkedő eredményeket.

Oroszlán

Jól és lendületesen futsz neki ennek a hétnek, fitt vagy és erővel teli, néhány új ötlet is lapul a tarsolyodban, talán érdemes megvalósítani közülük párat, - ez a te érdeked! Új és egyben érdekes kapcsolatok alapjait teheted le, hagyd inspirálni magadat és ad teret a fura, formabontó személyiséggel rendelkező embereknek is. Összeismerkedhetsz egy olyan személlyel, akivel kölcsönösen mély benyomással lesztek egymás iránt, sőt, akár hosszú távú barátság vagy épp kiváló üzletkötés születhet találkozásotokból, ráadásul jóval gyorsabb tempóban és látványosabb eredménnyel, mint azt bárki remélné. Épp itt az ideje, hogy a januárban veled történt negatív eseményeken túltedd magadat.

Szűz

Tény, hogy a naptár egyértelműen februárt mutat, ráadásul az időjárás sem túl lélekemelő, neked még sincs okod aggodalomra, hisz jó tempóban haladsz, s a dolgaid is úgy alakulnak, ahogy reméled. Használd ki azt a képességedet, hogy sok mindenhez értesz, így pedig a benned rejtőző örök tüzet szítsd fel. Ötletelj, rejtett tehetségedet és kreativitásodat szabadon engedve mutasd meg környezetednek, mit tudsz. Ha bátor leszel, az jót tehet előmenetelednek, tanulmányi eredményeidnek vagy akár a vállalkozásod felfuttatásának. Ezekben a napokban olyan területen tudsz nagyszerűt alkotni, amitől eddig kissé idegenkedtél, ám épp ez hoz sikert.

Mérleg

A hét eleje a nem lesz könnyű számodra, ugyanis tele leszel feszültséggel, a kérdéseid egy részére pedig nem leltél választ múlt héten, s ez bizony frusztrálhat. Ügyelj arra, hogy ne tégy vagy mondj olyasmit, amivel megbánthatnál másokat, nem jutsz előrébb, ha áttaposol valaki lelkén. A hét közepén a Hold kissé álmodozóvá tehet és némi figyelmetlenségre is okot adhat, könnyen hibázhatsz olyan tennivalók során is, amiket egyébként könnyed rutinnal végzel el máskor. Ezért sokkal jobban oda kell figyelned különféle teendőidre, emellett pedig az értékeidre egyaránt. Szánj az eddiginél több időt környezetedre, örülj mások sikerének.

Skorpió

A fogyásban lévő Hold kisebb energiaveszteséget jelez, ez pedig megvisel, leginkább kommunikációs téren adódhatnak problémáid, fennakadások. Ám, az egyszer fenn, máskor lenn elve alapján már szerdára magadra találsz, és megy minden ismét könnyedén. A Hold a hét utolsó harmadában komoly segítségedre lesz, s Merkúr pozitív hatása átsegít minden akadályon. Ez végül még arra is sarkallhat, hogy segíts másokon, különösen olyan embereken, akik valamilyen komoly dilemmával küzdenek. Most egymás után többször is megtapasztalhatod, milyen jó érzés, ha valaki önzetlenül a kezét nyújtja feléd.

Nyilas

Egész héten nyüzsögsz, jössz és mész, ügyeket intézel, remek dolgokat hozol létre, s kivívod sokak elismerését. A Hold kifejezetten jó hatással lesz rád, s talán magad is meglepődsz azon, hogy olyan dolgokba kezdesz, amelyek átalakítanak, vagy éppen lezárnak más ügyeket, például akár emberi kapcsolatokat is. Ez a hét kiemelten kedvez az otthoni munkáknak, felújításnak, önmagaddal való foglalkozásnak, sőt, a tanulásnak is. A hétvégéig sok dolgos és szorgos munkanap vár rád, mindezt úgy, hogy közben megvalósíthatod egy régi álmodat, valaki segítségével. Elérkezett az idő arra, hogy ne csak gondolatban teljesíts egy feladatot, hanem a való életben is megcselekedd, amit kell.

Bak

Hétfőn nagyon energikus, így pedig lendületes leszel, ám meglehet, hogy ebből kifogysz keddre. Utána szerdán és csütörtökön kissé nehezen találod a helyedet, gondolataid csaponghatnak, lehetőségeidet most könnyedén elszalasztod, vagy bátortalanságod okán későbbre halasztod, várva a jobb körülményeket. Ebből csak akkor lehet fennakadás, ha a látványosan jó lehetőséget tolod arrébb. Ne tedd! Sosem tudhatod, mikor lesz jobb alkalom, s mi is a jobb? Inkább égy nagyon bátor és céltudatos, hisz csak így érhetsz el komoly sikereket! Tartsd szem előtt azt, hogyha nem te, akkor helyetted majd valaki más valósítja meg ezt a lehetőséget.

Vízöntő

Összességében egy meglepően jó hét lesz a mostani, Jupiter és Merkúr nem fognak fukarkodni a pozitív energiák osztogatásával, a jó ötletek pedig ott tobzódnak a fejedben, engedd ezeket szabadon. Kiemelkedően jó sikerekre van lehetőséged, főleg tanulmányok, munka és szakmai előmenetel terén kedveznek neked az égiek. Figyelj minden apró momentumra, keresd tudatosan azt a helyet, időt és személyt, akivel megoszthatod ötleteidet, és akitől megkapod a megfelelő válaszokat kérdéseidre. Akire rátalálsz, az nem fog becsapni vagy ámítani, s amellett, hogy meghallgat, szívesen támogat is terveid végrehajtásában.

Halak

Fordulóponthoz érkeztél kedves Halak szülött, most tényleg nincs idő a tétovázásra. Ha eddig – akár csak egy percig is - úgy vélted, valamiféle korlátok közé vagy szorítva, akkor tudd, hogy ezek csupán az elméd szüleményei, s most eljött a Te időd, s valami nagy dolgot alkothatsz! Ötleteidet akadályok nélkül tudod kivitelezni, különösen szakmai téren léphetsz nagyot előre, s arra is óriási esély van, hogy végre elismerje környezeted cselekedeteidet, eddigi tetteid pozitív eredményeit. S bár ettől jelentősen nem változik a helyzet, de lelkivilágod megnyugszik, kiegyensúlyozottabbá válsz, így az állandó feszültség is csökkenhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.