asztrológia üzenet tarot ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bolond, a Feltámadás és a Sorskerék lapjai gazdag lehetőségek tárházát kínálják erre a hétre. Ki ne szeretne új dologba kezdeni, egy régen sutba dobott ügyet feltámasztani hamvaiból és végre megvalósítani? Hát itt az alkalom a kitörésre, mert igenis érdemes végre kilógni a sorból.

Legyen bátorságod nemet mondani olyasmire, ami nem szolgálja a fejlődésedet és a gyarapodásodat. Merj kiugrani a mókuskerékből és gyökeresen ellentétes irányba menni, mint eddig bármikor! Merj olyasmit csinálni, amit sosem vagy csak nagyon ritkán! Mert igaz a mondás, miszerint: aki mer, az nyer! Akarsz győztes lenni? Akkor cselekedj!

A bátorság ezen a napon többszörösen kifizetődik. Olyan dolgot fedezhetsz fel, amit egy átlagos napon sosem. Olyasminek az alapját teheted le, amivel eddig még nem volt dolgod, de hát mindent el kell kezdeni egyszer – igaz?

Forrás: Szatmári Nóra, Shutterstock

Kifejezetten javallott mindent elutasítani, amit erőszakkal akarnak rád tukmálni! Menj szembe a társadalmi elvárásokkal! A környezetedben sokan hasonlóan cselekednek majd, így a legjobb túlélési eszköz, ha Te magad is eltérsz a megszokásoktól. Ezen a héten különösen!

Ha érdekel a tarot, itt olvashatsz róla, itt pedig napi tarot üzeneteket kaphatsz.

Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Nagy hódító, szenvedélyes szerető vagy a tűzhely őrzője - Csillagjegyed elárulja, milyen vagy szerelembenhttp://www.life.hu/horoszkop/20150623-csillagjegyed-elarulja-milyen-vagy-a-parkapcsolatban.htmlAz ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.Horoszkóp--Mutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!http://www.life.hu/horoszkop/20150622-mutasd-a-a-csillagjegyed-megmondom-miben-vagy-tehetseges.htmlMindenki szuper valamiben, de mégsincs két egyforma tehetség. Van, aki született vezető, van, aki tökéletes alkalmazott. Kíváncsi vagy, neked mi "fekszik" a legjobban? Mutasd a csillagjegyed!HoroszkópThinkstockAmilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.