asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák érdekes meghívásra számíthatnak a hétvégén izgalmas emberekkel. Az Oroszlánok pedig szombaton kiruccannak, de érdemes felkészülniük minden eshetőségre. A Szüzeknek sem érdemes otthon maradniuk, keressenek izgalmas programot. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Szombat reggel emelkedett a kedélyállapotod, részben, mert egyszerűen fitt vagy, másodsorban mert egy szinte teljesen elfeledett, régi barátnak eszébe jutsz, és felveszi veled a kapcsolatot, így pedig akár közös programot is szervezhettek. Légy nyitott mindenre, a spontaneitás most többszörösen kifizetődik. Ismerd be, épp egy ilyen váratlan impulzusra van szükséged, hogy kirángasson a mindennapok egyhangúságából, és egy kis pozitív energiát adva, új erőre kapsz. A közös emlékek felelevenítése, a nevetés felszabadítóan hat rád. Ezt a jó hangulatot a családodnak is átadod, s a vasárnap is kiváló lesz.

Bika

Kedves személyiséged a hétvégén is remek hatással lesz másokra, így érthető, ha ennek köszönhetően egy szuper meghívást kaphatsz, egy izgalmas helyre, jó társaságba. Egy üzleti partner, egy kolléga vagy egy távoli ismerős tűnik fel váratlanul a színen, amire kötelező igent mondanod! Figyeld az események menetét, ugyanis meglepően érdekes és változatos dolgokban lehet részed, amit még vasárnap is élvezettel idézel fel. Olyasmi eshet most meg veled, ami hosszú távon is hasznodra lesz, s a haszon elég sokféle lehet.

Ikrek

Nem vagy fitt, annál inkább fáradt, hisz az elmúlt pár nap alaposan kifárasztott, a tartalékjaid nagy részét elhasználtad. Átmeneti kedvetlenség szombat reggelre látványosan kiül az arcodra, kevesek fogják úgy vélni, hogy jó társaság vagy. Az sem tölt el örömmel, hogy sokan nyaggatnak téged gondjaikkal, amit máskor szívesen fogadsz, hisz a középpontban érezheted így magadat. Úgy vélheted, rád jár a rúd, pedig nem így van! Keress új forrást a feltöltődéshez. Gyakorlatilag lemerültél, ezen kell sürgősen változtatnod. Frissítő, nyüzsgő programokat kell szervezned, ami biztosan feltölt és jókedvre derít.

Rák

Egyre jobban érzed, hogy szükséged lenne egy kedves rokon vagy egy régi barát támogatására? Egy megbízható személyre, akivel mostanság keveset vagy egyáltalán nem kommunikáltál? A folyamat okát ne firtasd! Mivel egy ideje hanyagoljátok egymást, hát hívd fel vagy írj neki sürgősen! Ha kissé félsz ettől a gondolattól, vedd számba, mit veszítesz azzal, hogy ezentúl végképp hiányolnod kell őt! Hidd el, érdemes cselekedned, ugyanis a Vénusz nagyon kedvező hatást biztosít az emberi kapcsolatok rendezéséhez! Ha tényleg barátok vagytok, történt bármi is a múltban, örülni fog neked!

Oroszlán

Ha erre a hétvégére kiruccanást terveztél, akkor készülj fel minden eshetőségre, bármi megtörténhet, még az is, hogy máshol kötsz ki, mint ahová eredetileg szerettél volna eljutni. Kisebb bonyodalmak adódhatnak már az induláskor, vagy később, útközben. Legyen nálad vastag ruha, takaró és az úti patikádat is vidd magaddal! Légy felkészült, s talán felesleges cipekedésnek tűnhet ez az egész, később rájössz, jól cselekedtél. A lényeg az okos előrelátás. Ha mindent előkészítettél, biztos kellemesen fog telni mindkét napod, élményekben is gazdag lesz.

Szűz

Kellemes, egyben békés lehetne ez a két nap, amennyiben nem zsúfolná tele a családod vagy barátaid köre programokkal vagy épp otthoni teendőkkel. Kissé tartasz ezektől a kötelezettségektől, szívesen kibújnál alóluk, hisz leginkább csend és nyugalom után áhítozol. Kutyaharapás szőrével! – tartja a mondás? De téged ez nem vonz, s bár eleinte a zajos és mozgalmas hétvége gondolatát is a hátad közepére kívánod, mégis érdemes lenne megfontolni, hogy a teljes visszavonulás helyett inkább egy izgalmas programot keress. Jó lenne, ha nem mondanál nemet a meghívásokra, különben meg fogod bánni, hogy az unalmas TV-nézést választottad.

Mérleg

Egészen jól alakultak az elmúlt napok, sok okod nem lehet panaszra. Épp ezért szombaton bármit megengedhetsz magadnak, akárhova elmehetsz, s lehetsz végre spontán. Szombat reggel sugárzik belőled a jókedv és az optimizmus, így az embereket is könnyen magadhoz vonzod. Főleg a vasárnap lesz számodra felemelő és mozgalmas, valahová már hivatalos vagy, hát mosolyogj sokat, élvezd az ismerkedés lehetőségét! Jó eséllyel összefuthatsz valakivel, aki ad egy jó ötletet, vagy remek eszmecserét bonyolíthatsz vele. Lehet, hogy valaki közelebb szeretne kerülni hozzád, mint gondolnád. Csak rajtad múlik, miként reagálsz.

Skorpió

A munkahét leterhelő volt számodra, ugyanakkor sok dolognak a végére értél. Cserébe a feszültség péntek estére tovaszáll, kitisztul az ég a fejed felett, és az időjárástól függetlenül te már érzed a tavasz előjeleit. Szombat délután és este viszont sokakat zavarba ejtesz, egyenesen forr a véred, ugyanakkor kérdésként merül fel, vajon lesz-e bátorságod valami különleges programhoz. Amennyiben kapcsolatban élsz, akkor a hűség nagy szerepet játszhat az életedben, ha szingli vagy, akkor lépj ki a szűkre szabott komfort zónádból. Megtörténhet, hogy képtelen leszel nemet mondani valakinek... Egy a lényeg! Magadhoz légy feltétlenül hű, így nem okozol csalódást!

Nyilas

A szombati nap délelőttje jövés-menéssel telik, apró ügyeket rendezel, otthoni feladatokat intézel, és a hagyományos házimunkák is eléggé feltorlódtak – lesz kedved nekifutni? Mindemellett közeli szeretteid is egyértelműen közlik különféle igényeiket, hosszas felsorolásba kezdenek, úgyhogy muszáj lesz türelmet tanúsítani irányukba. Szombat délután téged kérhetnek fel egy kínos ügy békebírói szerepére, amit kezelj jól! Foglalj egyértelműen állást, de maradj diplomatikus – ez nem könnyű, de te meg tudod oldani. Nagy szükséged lesz diplomáciai érzékedre! Vasárnap a béke ölel körbe, lazíts bátran.

Bak

Csendes, békés hétvégére számíthatsz, most nem is vágysz többre, nem pörögnek az események, nem kell a mozgalmasság, és kellemetlen történésekre sem kell felkészülnöd. Örülj, hogy mindez megadatik neked. Ugyanakkor az is megeshet, hogy a nagy nyugalom gondolkodásra és tervezésre ad időt neked, így minden apróságot ki tudsz elemezni, megtalálod a saját hibáidat, és rájössz, min és hogyan kellene javítani. Ez a két nap új perspektívát kínál számodra, s hirtelen másképp fogsz kezelni néhány helyzetet vagy személyt. Ha netán valami miatt lelkiismeret-furdalásod lenne, mihamarabb rendezd az ügyet, mert sosincs késő semmihez.

Vízöntő

Kíváncsiságod jó dolog, azonban ezen a hétvégén ehhez kapcsolódhat jó szándék és segíteni akarás, azonban elfelejtheted megkérdezni az érintett feleket, kérnek-e belőled. Ez pedig lavinát indíthat el otthon vagy baráti körben. Segítenél, ám talán nem jól sül el a dolog. Ezen a hétvégén nem tudod tartani a szádat, nehezen őrzöd meg a titkokat, és – bár rossz szándéktól mentesen - kibeszélhetsz valamit átgondolás nélkül. Valójában mások problémájára keresel megoldási kulcsot, ám ha nem kérték a segítségedet vagy a tanácsodat, akkor ne üsd bele az orrod semmibe! Végül – mert okos vagy - Vízöntőként talán mégis képes vagy ellenállni a fecsegés csábításának.

Halak

A szombati nap feszített tempóban telhet, hisz kiderül, hogy elég sok rendezendő ügyet sepertél mostanság a szőnyeg alá. Sok dolgod lesz otthon, és jó eséllyel azon kívül is, de te légy erős, tarts ki, mert vasárnap már csend és béke ölel körbe. Ha eleinte nem is, de végül élvezni fogod a sürgés-forgást, a szeretteiddel töltött idő pedig felbecsülhetetlen. Teljes odaadással figyelj rájuk, hallgasd meg őket, örömeiket és bánatukat, adj tanácsot, ha kérnének erre téged. Igyekezz mindenki elvárásainak maximálisan eleget tenni, hisz máskor fordított a helyzet, igaz? Vasárnap keress olyan elfoglaltságokat, melyek nem túl zajosak és feltöltenek.
Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Mutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!http://www.life.hu/horoszkop/20150622-mutasd-a-a-csillagjegyed-megmondom-miben-vagy-tehetseges.htmlMindenki szuper valamiben, de mégsincs két egyforma tehetség. Van, aki született vezető, van, aki tökéletes alkalmazott. Kíváncsi vagy, neked mi "fekszik" a legjobban? Mutasd a csillagjegyed!HoroszkópThinkstockMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.