asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára minden adott lesz a héten ahhoz, hogy valami igazán nagy dolgot vigyenek véghez, de az Ikreknek is eljön a megvalósítás ideje. Az Oroszlánokra örömteli, sok jó hírt hozó napok várnak, a Szüzek pedig sok váratlan eseményre számíthatnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Hétfőn és kedden olyan konstellációk lesznek az égen, melyek több, régen szőnyeg alá söpört probléma előkerülését segítik. Remélted, hogy ezek már sosem jönnek a felszínre, de most mégis ez történik. Ezek gyökere abból ered, hogy bizonyos ügyekkel összefüggésben nehezen hajlottál a kompromisszumokra, nem igazán akartad meghallgatni mások érveit, sőt, elég egyoldalúan úgy döntöttél: neked van igazad. Ennek persze van jó oldala, ám akad buktatója is. Most be kell látnod, hogy muszáj engedni a berögzült dolgokból, mert csak így képesek megoldódni a bonyolult ügyek. Még szerencse, hogy csütörtökre teljesen helyre áll a rend körülötted, nem veszel mindent a lelkedre, sőt, még te kínálsz fel néhány nagyszerű ötletet mások problémáira.

Bika

Összességében egy kellemes hétvége van a hátad mögött, így minden körülmény adott ahhoz, hogy belevesd magad az élet sűrűjébe, és valami egészen nagy dolgot hajts végre. Szerencsére igen sok benned az energia, és kedved van ahhoz, hogy formabontó tettekre szánd el magadat. Hétfőn és kedden inkább kevesebb dolgot csinálj, de ezekben légy alapos. Az ötleteidet és a lehetőségeidet észszerűen használd fel. Lényeges, hogy semmilyen turpisságon ne járjanak a gondolataid, csakis pozitív, építő tevékenységre használd az erődet és hidd el, ez maximálisan meg fog térülni számodra. Sutba dobott ötleteid megvalósításának végre elérkezett az ideje.

Ikrek

Engedd szabadon a legőrültebb fantáziádat, és merj teret engedni a megvalósításnak – akkor is, ha mások erről lebeszélnének. Repülj bátran! Kiemelkedően jó lehetőségeket hoz számodra ez a hét, a Vénusz és a Merkúr segítik a jó kommunikációt és a lendületes előrehaladást. Extra energiatartalékokhoz jutsz, így pedig csak rajtad múlik, mennyi jó dologra bólintasz rá. Sokat mosolyogsz, másoknak is örömmel segítesz, akár jó megállapodásokat is köthetsz, új fő- vagy mellékállás mellett kötelezheted el magadat. Bármi megtörténhet, s ha tudsz spontán lenni, akkor a sikered kimagasló lehet ezekben a napokban. Ha most gondolkozol költözésen, azt is a legjobb időben teszed.

Rák

Ne vegye el a kedvedet az a tény, hogy az előtted álló napokban a cél nem mindig szentesíti az eszközt. Sokszor kell nekifutnod ugyanannak az ügynek, hogy a végére érj. Kétszer vagy háromszor is be kell járnod ugyanazon utakat, de végül sikerrel jász. Érezni fogod, hogy a jól megtervezett lépések sokkalta kacskaringósabb utakat eredményeznek, mint azt remélted. Légy spontán, figyeld a körülötted zajló változásokat, talán így mégis könnyebben elérsz a feladatok végére. Az esetleges kudarcok miatt ne légy szigorú vagy kritikus önmagadhoz, éppen elég lesz az, ha a környezetben lévő emberek erőteljesebben bírálják cselekedeteidet. Ha mosolyogsz, az mindenre megoldás lehet!

Oroszlán

Összességében örömteli, sok jó hírt hozó napok várnak rád, különösebb problémával, jelentős változással, bonyodalmakkal nem kell számolnod. Nemcsak a hét szorgosabbik része, hanem szerencsére a hétvége is a tervezettek szerint fog alakulni, bármilyen jó buliban érdemes részt venned. Jó és előremutató fordulatot hozhat a hét középső szakasza, valamilyen információt már nagyon vártál, s környezeted is örülni fog annak, hogy te elégedett és mosolygós vagy. Magánéletedben sokat javíthatók vagy stabilizálhatók a rokoni kötelékek, vagy akár a párkapcsolati szál is. Ha valaki szívességet kér tőled, mondj arra igent, hisz bármikor szükséged lehet neked is az ő segítségére. Ha új dolgokba vágnád a fejszédet, azt bátran tedd meg!

Szűz

A most kezdődő hét sok váratlan eseményt jelez, s ezek többsége akár meglepetéssel is szolgálhat számodra. Örülj mindennek, mert bármi megtörténhet – jó és rossz -, de a végeredménnyel elégedett leszel. Szerencsére problémából kevés akad, ugyanakkor nyugalomból, jó hírekből, örömből és harmóniából bővelkedni fogsz. Elsősorban – a Vénusz jótékony hatásának köszönhetően - munkahelyeden vagy az iskolában alakulnak legjobban a dolgok, kimagasló eredményekre leszel képes, s ezek hosszú távon segítik utadat, fejlődésedet. Nem ártana, ha a benned összegyűlő, és felhasználásra váró energiát ki tudnád aknázni maximálisan.

Mérleg

Emberi kapcsolataid fókuszba kerülnek a héten, kiemelten fontos szerepet kapnak az érzelmeid és a fennálló viták megoldásai. A Vénusz erőteljes befolyással lesz mindennapjaidra, érzelmeidet, lelkivilágodat néha felturbózza, máskor viszont darabokra törheti, így ez a felemás helyzet nem teszi könnyűvé a dolgodat. Az előbbiek miatt vértezd fel magad arra, hogy egyik pillanatban a békesség és a nyugalom, a következőben pedig akár egy konfliktus is megtörténhet. Akadnak olyanok, akik a szeretetükről biztosítanak, mások pedig a szemedre vetnek valamit. Fontos lenne, hogy türelmes légy, ne veszítsd el a béketűrésedet, inkább kezdeményezz olyan beszélgetést, amely mindkét fél számára nyújthat végül egyezséget. Rendezd a sorokat visszafogottsággal!

Skorpió

Hullámvasutas lesz ez a hét, leszel fent és lent, sokszor kiszámíthatatlan az, hogy épp hol vagy és hová tartasz. Több nehézséggel is szembe kell nézned, melyek részben materiális jellegűek, ugyanakkor lelkileg is megterhelnek, ám te erős vagy és kitartó, így mindent megoldasz végül. A bizonytalanság és a kétség érzése átmenetileg felüti fejét a mindennapokban, ez érintheti munkádat, tanulmányaidat, kapcsolataidat, esetleges vállalkozásodat. Munkahelyváltás, lakáscsere is átfuthat a gondolataidon, úgy érezheted, most azonnal szükséged van valamilyen gyökeres változtatásra ahhoz, hogy ismét magadra találj. Ha tenned kell, hát tedd, amit jónak látsz.

Nyilas

A hétvégét követően lassan és kissé nehézkesen rázódsz vissza a mindennapokba, a feladataid elvégzése hétfőn és kedden leterhel. Ez stresszt és feszültséget válthat ki belőled, hisz mindig gyorsan és tempósan haladsz előre, de most bármennyire erőlködsz, ez nem megy. Ne aggódj, talán jót is tesz az, ha átgondoltabban járhatod be az előtted álló utat. Sokszor véled majd azt, hogy a környezeted is inkább hátráltat, mint hogy segítene téged. A hét első három napjában még alkalmatlan vagy a mélyebb szintű kommunikációra, többek közt azért, mert kissé szétszórt és figyelmetlen vagy, ami egyébként nem jellemző rád. Csütörtöktől sokat javul a helyzet, addig tarts ki.

Bak

Hétfőn minden reményed az, hogy végre vissza tudsz térni a régi egyben tempós kerékvágásba, ám kedden lelkivilágod igencsak kizökkenhet nyugalmából, közérzeted sem lesz a legjobb, és hiába fordul hozzád bárki tanácsért, most nem te leszel a megfelelő iránymutató. Elsősorban a saját dolgaidat kell rendezned, s csak utána foglalkozz mások ügyeivel. Gondold át az év eddigi két hónapját, s rá kell jönnöd, hogy kevés lehetőséged adódott arra, hogy csönd és nyugalom vegyen körül, s tisztán lásd jelenlegi helyzetedet, így tervezve a közeli jövőt... - pedig nagyon nagy szükséged lenne erre! Leginkább azért, mert néhány dolgot alaposan át kellene alakítanod egy napfényesebb életért. Még ezen a héten.

Vízöntő

Már a múlt hét is kedvező volt számodra, de a mostani mindenben úgy alakul, ahogy eltervezed – hát mi ez, ha nem jó hír? Bátran lépj a tettek mezejére, akkor is, ha romantikázni támad kedved. Cselekedj mindig úgy, ahogy az számodra a lehető legkedvezőbb. Energiád, tenni vágyásod és lehengerlő, szellemes stílusod sokak tetszését elnyeri, még olyan embereket is magad mellé állítasz, akik eddig nem voltak feltétlenül jó véleménnyel rólad. A körülötted élő és dolgozó emberek képtelenek lesznek nemet mondani neked, ha előállsz a legújabb ötleteiddel. Amennyiben van olyan egyedi dolog a tarsolyodban, mellyel felettesedet, ügyfeleidet, vagy épp a családtagjaidat el tudod varázsolni, tedd meg a kellő lépéseket!

Halak

A Vénusz kifejezetten pozitív hatással lesz mindennapjaidra, jó ötleteidet érdemes szabadon engedni, s mindegyiket megvalósítani. Ez végül azt eredményezheti, hogy a szokásosnál is sokkalta jobban tele leszel erővel, energiával, tenni akarással. Igazán jól teszed, ha ezt a rengeteg tettvágyat a számodra igazán lényeges dolgokra fordítod. Kiváló lehetőségeket kínálnak ezek a napok, leginkább kedd, szerda és csütörtök kínálnak fel remek helyzeteket a megszokott dolgok megváltoztatására. Egyengetheted szakmai előmeneteledet, s hosszú távú terveidhez stabil alapot teremthetsz. Legyél naprakész, szellemileg pedig fitt, járj nyitott szemmel, s vedd észre, ahogy a lehetőségeket tálcán kínálja neked a sors...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.