Hétvégi horoszkóp (március 24-25.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára ennek a hétvégének a második felében az érzelmeken és az örömön lesz a hangsúly. Az Ikrek mozgalmas hétvége elé néznek, fontos beszélgetésre is sor kerülhet. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Ha nem foglalkoznál banális apróságokkal nap napot követve, akkor nem menne veszendőbe az energiád jelentős része. Ezt a hét eddigi részében többször megtetted, ideje változtatni ezen a hozzáálláson. Irány a szabadság két napja! Nem számít, milyen az időjárás, mert vannak beltéri programok is, amik szórakoztatóak, és feldobják a hangulatot. Nem lényeges, hogy a legkedvesebb barát nem ér rá, hívj valaki mást, aki az adott időintervallumra a legjobb társad lesz. Ne foglalkozz a hétfői munkával, ráérsz vele. Egyszerűen csak örülj annak, hogy van két napod, amit kedved szerint alakíthatsz.

Bika

A szombati napod bonyolult lehet, akár vitákra is sor kerülhet, ugyanakkor összességében rádöbbensz később, hogy az égiek csupán fel akarták hívni a figyelmedet arra, hogy a rég halogatott dolgaidat ideje összegyűjteni, sorba rendezni, aztán megoldani – különösen akkor, ha ezek a családdal és az otthonoddal függenek össze. Takarítás, mosás, szelektálás, apróbb javítási munkák... Csak tedd a dolgodat, hisz ezekre az ügyekre is kell néha időt szánnod! Vasárnap már az érzelmeken és az örömön lesz a hangsúly. Kellemes pillanatokat élhetsz majd át, s azok, akikkel az idődet töltöd, meghálálják szeretetedet.

Ikrek

A szombat délelőttöd biztosan nagyon mozgalmas lesz, talán szaladgálással, kapkodással, vásárlással vagy pakolással telik. Viszont dicsérendő, hogy felkészültél ezekre a feladatokra, tudod, hogy sok dolgot kell elintézned, ám cserébe garantáltan békés és végtelenül harmonikus délutánt kapsz ajándékba. Vasárnap a baráti kötelékeket érdemes erősíteni, egy fontos beszélgetés kezdődhet el, amiben jó, ha részt veszel, még akkor is, ha eleinte inkább kifogást keresnél. Lényeges témákról lesz szó, és most úgy érezheted, nem akarod az érzéseidet szavakba önteni. Ám mégis szükség lesz erre, többen is várják a véleményedet, kritikádat, ötleteidet.

Rák

Az aktuális égi konstellációk nagyon kedvezők az ismerkedéshez, valamint a régebb óta fennálló, vitás helyzetek tisztázásához. Érdemes a függő ügyekre időt szánni, ugyanis gördülékeny lesz a kommunikációd, és könnyen megtalálod más emberekkel a közös hullámhosszt. Adódhatnak olyan pillanatok, amikor szinte kényszert érzel arra, hogy őszintén elmond a véleményedet, vagy épp alaposan beolvass valakinek, aki egyébként meg is érdemli azt. Bőven van mit megbeszélned a rokonokkal, barátokkal. A nagy összhang kialakulása közben egy kis féktelen szórakozás is férjen bele a hétvégi programba.

Oroszlán

Megfoghatatlan érzés lesz úrrá rajtad, s azt érezheted, nincs minden rendben. A kérdés az, vajon ez igaz vagy csupán képzelegsz? Igyekezz mihamarabb megtalálni a választ a kérdésre, hiszen, ha a negatív jellegű megérzés a jó, akkor szombaton lehet egy-két kisebb kellemetlenséged, ám ezekért ne hibáztass senki mást, inkább okulj a különféle történésekből! Sokkal érzékenyebb vagy, mint máskor, ezért félreérthetsz valamit, ez pedig tovább bonyolítja a dolgokat. Vasárnapra szerencsére javul a helyzet, jobban érzed magadat a bőrödben, és a végén még te vidítasz fel másokat.

Szűz

Most nem leszel tipikus Szűz, sokkal inkább akaratos Koshoz vagy kitartó Oroszlánhoz lehet téged hasonlítani. Többször is megtörténhet, hogy előbb mondod ki a véleményedet a kelleténél, s azon később módosítani már nem lehet. Épp ezért bánj óvatosan a kommunikációddal! Ügyelj a gesztikulációdra, a kiejtett szavakra, mert a hirtelenkedés, a meggondolatlanság, egy rossz szófordulat, s gyorsan vita robbanhat ki. Könnyen megbánthatod egy szerettedet, akit nehéz lesz kiengesztelned. Ugyanakkor semmi nem lehetetlen. Tudatossággal mindkét nap képes leszel visszafogni magad, bár pár békát talán le kell nyelned. Inkább vedd elő a mosolyodat, ez könnyű és ingyen van.

Mérleg

Az utóbbi napokban nem kellett nélkülöznöd az örömöt és a sikert, bár meg kellett dolgoznod az eredményekért. Ennek pozitív hatása hétvégén is érezhető lesz, látványosan feldobott hangulatban leszel, mások is észreveszik ezt. Folyamatosan mosolyogsz, emellett bármilyen ötletes vagy akár bolondos dologra is szívesen bólintasz. Az, hogy végre kissé elrugaszkodsz a földtől, örömmel tölti el családtagjaidat is, hisz már régen láttak ilyen felszabadultnak és kiegyensúlyozottnak. Kényeztesd magad mellett a szeretteidet is, vesd be azokat a dolgokat, amikről tudod, hogy leveszi őket a lábukról. Jusson időd beszélgetni, zenét hallgatni.

Skorpió

Bár voltak a közelmúltban fenntartásaid egy közeli barátoddal vagy rokonoddal összefüggésben, ám ezen kételyeid szombaton egy csapásra szertefoszlanak. Ez gyors megnyugvást jelent számodra, a lelked is megbékél, hisz minden a helyére kerül. Egy érdekes esemény során nyilvánvalóvá válik, hogy a bizalom megmarad kettőtök közt, és alaptalanok voltak gyanúid. Este akár együtt is lehettek, ünnepeljétek meg kapcsolatotok fennmaradását. Vasárnap keresd a csend és a béke lehetőségét, alakíts ki magad körül harmóniát, így elmélyülhetsz gondolataidban, és kicsit tervezgesd a jövődet. Mi hiányzik még az életedből? Pótold!

Nyilas

Teljesen normális az, hogy nem vonz az otthoni feladatok elvégzése, pedig jó adagnyi felgyűlt – igaz? Talán muszáj lesz nekifognod, különben a fejed fölé fognak tornyosulni a tennivalók. Lépj a tettek mezejére, csak pár óráról van szó, s a hétvége többi része tényleg békében telhet. Később megpihenhetsz a csend közegében. Ne halogasd tovább házkörüli teendőidet, ha másokkal élsz együtt, kötelező a munkamegosztás! Nyilasként tele vagy erővel, úgyhogy kapd össze magadat, hisz most is kétszer annyi munka elvégzésére vagy képes, mint bárki más. Ezután a szombat este teljen házon kívül, s ha bátor vagy, netán még szingli is, akkor a vasárnapnak már nem egyedül futsz neki...

Bak

Mozgalmas lesz ez a két nap, légy bátor és csinálj valami formabontót, szokatlant, amit eddig sosem. Éld boldogan az életedet úgy, ahogy az neked tetszik. Örülj annak, ami megadatik itt és most. Lesz mindenféle élményben részed ezen a hétvégén, akár kisebb vitákra, aztán pedig édes kibékülésekre, fura élethelyzetekre, és nagy leleplezésekre is készülhetsz. Magad is meglepődsz majd azon, hogy bármi történik, te meg fogod oldani könnyedén a váratlan helyzeteket, és ez sokakat ámulatba fog ejteni. Ragyogj, mosolyogj, vonz be új barátokat.

Vízöntő

Dolgos, szorgos, tennivalókkal teli munkanapokkal zártad a hét eddigi szakaszát, hát jöhet a megérdemelt pihenés, kikapcsolódás, s bátran választhatsz aktív vagy passzív formát. Mivel eredményeid is látványosak, ne is próbálkozz azzal, hogy a hétvégén a munkádba temetkezel. Tegyél különbséget a munkanapok és a hétvégék közt. Csakis két választási lehetőséged van! Vagy valamiféle csendes magányba húzódsz vissza, mert a hétköznapok zaja eltelítette a fejed, vagy kitombolod az összes felgyülemlett frusztrációt. Végül is mindegy, a lényeg, hogy te jól érezd magadat, és örömöt okozhass másoknak ezzel.

Halak

Ez a hétvége kiváló pillanatokat kínál számodra, egyben lehetőséget nyújt ahhoz, hogy alaposan kitakaríts magad körül, a szó fizikai és szellemi értelmében egyaránt. Rendezd a soraidat sürgősen! A lelked nagyon igényli, hogy egy kis csend vegyen körül, így talán végre meghallod a belső hangod üzeneteit. Nyugodtan valld be, hogy igen nagy a rumli odabent – és a rendrakás is rád marad. Emellett persze hab a tortán, ha a környezetedet is átmozgatod, új energiákat engedsz otthonodba, ez javít a hangulatodon és bizony közvetve másokén is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.