asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosoknak alkalmuk nyílik ezen a hétvégén megszabadulni valamilyen rossz szokásuktól, a Bikák pedig sok magánéleti ügyet oldhatnak meg minimális ráfordítással. A Nyilasok váratlan vendégre számíthatnak, a Mérlegeknek pedig a családjukra kell koncentrálniuk. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Van káros szenvedélyed vagy olyan szokásod, amiről tudod, hogy semmit nem ad, inkább csak elvesz tőled? Szabadulnál valamitől, egy érzéstől, egy berögzöttségtől? Mivel a Hold fogyó szakaszba kerül a szombati telihold után, ezért a dohányzás, csoki evés, alkohol bármelyikétől könnyebben tudsz szabadulni! Egészségednek fontos, hogy figyelj rá, s ne csak az élvezetekre összpontosíts! Mivel hosszú hétvége van, adódik mód és idő arra, hogy átgondold, miről mondj le, s mik a szükséges lépések. Itt ez a csodás energetikájú hétvége, kiváló méregtelenítésre, és alternatívák keresésére. Főzz egészségesen, ne egyél szénhidrátokat, és az alkoholt is mellőzd.

Bika

A ragaszkodó jellemvonásodat engedd el, s légy végre tüzes. Jó, ha most a hevesebbeik éned kerül előtérbe. Adj bátran hangot minden gondolatodnak, akkor is, ha formabontók. Mondd el szeretteidnek a következő időszak terveit, hátha támogatót találsz valamelyikhez. Ugyanakkor azt se feledd, hogy nem kell mindenbe belekotnyeleskedned, rákérdezned, ne lépj át határokat! Ezen a hétvégén a különféle magánügyek minimális energia ráfordítással szinte maguktól megoldódnak, hagyd, hogy csak úgy alakuljanak a dolgok. Ne szólj szám, nem fáj fejem! – tartja a mondás, hát építsd a saját terveidet, tegyél le alapköveket, de mások dolgát ne bolygasd.

Ikrek

Szó szerinti lazsálásra és láblógatásra nem lesz módod. Ezen a hétvégén igen sok tennivaló vár otthon, és egy fontos meghívásnak is eleget kell tenned. Nem feltétlenül lesz könnyű egyszerre több helyen lenni, de valahogy mindenkinek tudod teljesíteni a kívánságát. Mozgalmas órák követik egymást, ráadásul jön a nyuszi, tojást kell festeni, és a kedvenc sütiket is meg kell sütni. Családtagjaid és barátaid nem igazán örülnek ennek a túlbuzgóságnak, ugyanakkor ne hagyd magad lebeszélni eredeti terveidről, mert azok nem haszontalanok, és nem is halogathatóak. Oszd be okosan az idődet!

Rák

Szombat reggel még muszáj pár dolgot elrendezni a saját nyugalmad érdekében. A régebb óta függőben lévő – elsősorban családi jellegű – ügyek összes puzzle darabkáját tedd helyre. Azt se bánd, ha kicsit kapkodnod kell és feszültség lesz úrrá rajtad. Halogatott ügyeket intézel, ám délutánra megleled a nyugalmat, harmónia vesz körül, élvezni fogod a csendes perceket. Megmutathatod mindenkinek, hogy milyen szellemes és humoros tudsz lenni, ha akarsz. Felszabadulsz a hétköznapok terhei alól, így élmény lesz a te társaságodban tölteni az időt akár vasárnap is. Újra kibontakozhatsz, a családod és barátaid pedig energiával töltenek fel.

Oroszlán

Ha családoddal, barátaiddal fontos megbeszélni valód van, azt mindenképpen szombatra időzítsd, és eszedbe se jusson homokba dugni a fejedet. Amit rendezni kell, azt rendezd sürgősen, a telihold világosságot és megoldó kulcsokat nyújt ehhez. Az égiek megkönnyítik a kommunikációt. A nem szócskát felejtsd el, bármi kerüljön terítékre, minden esetben a kompromisszum lehetősége legyen fókuszban. Ez hosszú távon meg fogja hozni a pozitív eredményeket. Ráadásul minden bizonnyal akadnak olyan dolgok, melyekkel eddig nem mertél előhozakodni, vagy régebben a szőnyeg alá söpörted, igaz? Kiválóak most a bolygóállások, és másokban megértésre lelhetsz.

Szűz

Nagyszerű hétvége, kiváló lehetőségekkel és ráadásul jó hosszúra is nyúlik! Azt kívánhatod már szombaton, bár soha ne lenne vége ezeknek a jó energetikájú, kellemes pillanatokkal teli időszaknak, annyira kedvezően alakul minden egyes pillanata a húsvétnak. Remekül érzed magadat a bőrödben és másokat is megmosolyogtatsz. Régen volt olyan harmonikus és örömteli hétvégéd, amikor mindenre volt időd, és nem kellett semmivel sem rohannod. Sütés, főzés, tojásfestés, egyszerűen élvezd a helyzetet, kényeztesd magad, és örülj mások boldogságának is.

Mérleg

Túl vagy egy igen megterhelő, alkalmanként bonyodalmakkal terhelt munkahéten, ugyanakkor néhány dicséretet is sikerült bezsebelned, ami a hosszú hétvégére átformálódik mosollyá és vidámsággá. Már csak hab a tortán, hogy a húsvét is terveidnek megfelelően alakul, mindennel elkészülsz, az összes apróságot elrendezed, amit mostanra időzítettél be magadnak. Ugyanakkor feltétlenül figyelj oda szeretteidre, akik már hiányolnak téged, és jogosan igénylik, hogy az ünnep az együttlétről szóljon. Mivel még mindig vannak rejtett tartalékjaid, képes leszel bárkit felvidítani, s úgy alakulhatnak a dolgok, ahogyan szeretnéd. Ezen a hétvégén semmi se legyen fontosabb szeretteidnél.

Skorpió

Jól indul a hétvégéd, lendületesen és sikeresen, talán jobban is, mint ahogyan eltervezted, ráadásul az ünnep miatt extra hosszúságúra nyúlik, ami már csak hab lesz a tortán. A szombatod mozgalmas lesz, sok apró feladattal zsúfolt, ezért szükség lesz szorgalmadra, hisz az otthoni teendők ellátása nem tűr halasztást. Ám cserébe a vasárnapodra már a nyugalom és harmónia lesz jellemző, és kicsit rád telepedik majd a húsvéti ünnep varázsa – imádni fogod az órákat és a különféle történéseket. Fokozott igényed lehet ezen a hosszú hétvégén arra, hogy beszélgess szeretteiddel. Legyenek közös programok, és leginkább ne otthon, hanem házon kívül!

Nyilas

Örülsz, hogy túl vagy a feladatokkal zsúfolt munkanapokon, már nagyon vágytál a pihenésre, és kicsit az ünnepi hangulatra is. Megkapod, hisz a hosszú hétvége mindenért kárpótolni fog. Megtörténhet, hogy nem leszel felhőtlenül vidám szombaton, inkább kissé unalmasan, egyhangúan alakulnak a dolgok, de tudod mit? Talán erre is szükséged van, tekints minden helyzetre ennek megfelelően. Legbelül tudod, hogy nem kell a zaj vagy a nyüzsgés. Vasárnap viszont a családod nem hagy neked békét, meghozzák majd neked a jókedvet, és mosolyt csalnak az arcodra. Egy váratlan vendég betoppanása hirtelen nem okoz örömöt, de később sokat módosul a véleményed.

Bak

A szombati napod vegyes hatásokkal bír, akár szélsőségesre is sikeredhet, ezért tudatosnak kell lenned, ne engedd szabadon a haragodat, ha valakinek sikerül felpaprikáznia téged. Biztosan lesznek nagyon jó pillanataid is, de adódik alkalom, amikor semmihez nem lesz kedved. A hangulatod ingadozik, s hajlamos leszel mindent magadra venni. Egy félreértett szó gyorsan a kedvedet szegheti. Meg akarod védeni az érdekeidet? De ne egy kiadós veszekedés árán, rendben? Ugyanakkor van pozitívuma ennek a helyzetnek, méghozzá az, hogy végül megnyugszol. Így viszont az estéd és a vasárnapod már sokkal vidámabb körülmények között telik.

Vízöntő

Szombaton délelőtt rohamtempóban intézz el minden olyan kötelezettséget, függő ügyet, ami határidős, és ami elsősorban a családhoz vagy az otthonodhoz kapcsolódik. Ne halogasd tovább a takarítást, a bevásárlást, de a csekkek átutalását se. Érj ezek végére mihamarabb, hogy a délutánod és a vasárnapod csak pihenéssel, az ünnepléssel, örömteli együttlétekkel, így pedig saját magad kényeztetésével telhessen. Senki nem róhatja ezt fel neked, hisz épp eleget tüsténkedtél az elmúlt időszakban, a láblógatás pedig néha szükséges ahhoz, hogy újult erőre kapj. Szeretteid meg fogják érteni, hogy neked erre most nagy szükséged van.

Halak

Ez a hétvége remek lesz, aligha akad alkalom morgolódásra vagy viták kirobbanására. A várakozásokon felüli mennyiségben lesz részed mosolyban, örömben, elégedettségben és pihentető pillanatokban. Szombat délelőtt még adódhatnak kisebb akadályok mindenféle élettéren, de magadat is megleped azzal, hogy gyors tempóban lerendezel mindent. Extra gyorsasággal szabadítod fel magad a különféle terhek alól, s a továbbiakban csak rajtad múlik, hogyan telik a szombat délután és a vasárnap. Tartsd mosolyodat örök készenlétben, ne fukarkodj vele, bárkit is sodorjon utadba a sors. Békélj meg mindenkivel, hidd el, ez egy jó döntés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.