asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosoknak a hétvégén időt kell szánniuk a halogatott dolgok elvégzésére, hogy tiszta lelkiismerettel térhessenek nyugovóra, az Oroszlánok hétvégéje pedig kifejezetten jó hangulatban telik majd, főleg az első fele. A Mérlegek figyelmét az újdonságok és nagy volumenű célok felé terelik az égiek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Fárasztó napok vannak mögötted, és ezt nem kell eltitkolni! Vállald fel, mihez van kedved a hétvégén. Ha kell, hát bátran lustálkodj mindkét reggel, és add át másoknak a rutinfeladatok egy részét. Néha neked is kijár a nagy semmit tevés, a tétlen láblógatás, - legalább pár óráig. Fontos, hogy találd meg azt a körülményt, ami neked is jó, és amit a környezetedben élők is még jól viselnek. Szombaton szánj időt a mostanság halogatott dolgok tisztázására, rendbe tételére, fontos beszélgetések megejtésére, így tiszta lelkiismerettel térhetsz nyugovóra, és várhatod a vasárnapot, ami végtelen békét és nyugalmat hoz neked.

Bika

A szombatod tele lesz különféle tennivalókkal, érdemes tüsténkedni, s a függő ügyek végére járni. Így pedig igen hamar véget ér a nap, szinte észre sem veszed, úgy elrepül az idő. Ám az előbbieket egy pillanatra se bánd, legalább nyugodt lelkiismerettel bulizhatsz vagy tehetsz bármit kedvedre. Összességében majd elmondhatod, hogy minden, amit a szombati napon megcselekedtél, fontos volt és hasznos. Vasárnap egy kicsit érzékenyebb hangulat uralkodik el rajtad, a Merkúr összegubancolja a szálakat. Adódhatnak olyan pillanatok, amikor egyenesen gombócot érzel a torkodban, ám ez épp arra ösztökél, hogy kimond, ami a fejedben jár.

Ikrek

A munkahét jó ütemben és egészen békésen telt, ám a hétvége kissé másképp alakulhat. Valószínűleg igen sok tennivaló felgyűlt és érdemes lenne ezek végére járni. Többször is úgy érezheted, hogy kapkodnod kell a fejedet, annyi dolgod lesz. Ha van hozzá kedved, akkor javasolt még a barkács eszközök használatba vétele is, biztosan jó dolgokat tudsz alkotni. A Hold szombat délután és vasárnap dél között konfliktust generálhat körülötted, ám, ha olvasod ezeket a sorokat, akkor ügyesen tudod a dolgokat irányítani és a baj elkerülhető. Ha szombaton nem tetted, akkor vasárnap feltétlenül töltsd néhány órát házon kívül, új embereket ismerhetsz meg.

Rák

Nagyon segítőkész voltál egész héten, méltó módon a Rák jegyhez. Ha adakozni kellett, megtetted. Ha önkénteskedni kellett, nem voltál rest beállni a sorba. Ezek a kedves gesztusok pedig visszaköszönnek, sokan lesznek hálásak, akár szavakkal, akár tettekkel is. Fogadd el, ha valaki adni akar neked valamit. Ezen a hétvégén is adódhat arra alkalom, hogy adj valamit másoknak, ugyanakkor jusson eszedbe, hogy a pihenés és a szórakozás neked is jár. Okosan taktikázz az időddel, így mindenre juthat időd. Ha viszont egy túl ragadós mézes madzagot húznak el előtted vasárnap, az után ne kapj hevesen, könnyen félrevezethetnek. Bármi megtörténhet, hallgass a józan eszedre.

Oroszlán

A hétvége első fele kifejezetten jó hangulatban és kellemes körülmények között telik, még akkor is, ha otthon töltöd az idődet. Szinte minden a pontosan megtervezettek szerint alakul, sőt, még egy érdekes meghívás is érkezhet, amit érdemes megfontolni. Rábólintasz, vagy inkább otthon maradsz? Jót tesz neked az, ha kimozdulsz a négy fal szorítása közül. A Hold kellemetlen pillanatokat okozhat neked vasárnap, adódhatnak váratlan akadályok, amelyek azonnali megoldást kívánnak. Kapd össze magadat, s figyeld meg, hogy a lendületeddel a hirtelen adódó élethelyzetekre jó megoldást találsz.

Szűz

A hétvége első felében sok apró-cseprő tennivalót kell megoldanod, s bizony nem csak otthon, hanem akár egy rokonnál, szülőnél vagy egy barát is a segítségedet kérheti. Sok olyan ügyre derül fény, melyek nem kívánnak sok áldozatot, ugyanakkor gyors megoldást annál inkább. Amennyiben jól és okosan osztod be az idődet, gyorsan megleszel mindennel. Neked is kijár a pihenés, így pontosan szabd meg azt az időt, amikor abbahagyod a saját és mások ügyeinek intézését, és csakis magadat helyezd fókuszba. Vasárnap öröm lesz számodra a rokonokkal vagy barátokkal töltött idő, maradandó emlékekkel is gyarapodsz.

Mérleg

Szereted a hagyományos dolgokat? Nem rajongsz a hirtelen adódó élethelyzetekért és változásokért? Pedig az égiek mindent meg fognak azért tenni ezen a hétvégén, hogy mégis felkeltsék a figyelmedet az újdonságok és nagy volumenű célok lehetősége iránt. Adódik olyan pillanat, amikor azt fogod érezni, hogy igen, bizony mégis valami egészen másra, formabontóra vágysz. Valld be ezt magadnak és a környezetednek is, talán még támogatókra is lelhetsz. Szombaton, napközben még hajlandó vagy behódolni környezeted elvárásainak, de este és vasárnap nem sok kedved lesz másokhoz alkalmazkodni, kizárólag önmagad igényeit akarod kielégíteni. Csak így tovább!

Skorpió

Annyi felé kell figyelned szombaton, hogy mire észbe kapsz, órák telnek el a hétvége első napjából úgy, hogy szinte semmi lényeges nem történt. Vagy legalábbis ezt gondolhatod, de persze ez nem biztos, hogy tényleg igaz. Tudod, mit? Ha csak lustálkodsz, az is jó, mert kell, hogy feltöltődj! Aztán persze kapd össze magadat, ez most nem a lazsálás hétvégéje, főleg azért nem, mert tettél pár elhamarkodott ígértet, melyeket teljesítened kell. Kerüld el a konfliktusokat, inkább békében és szeretetben teljen ez a két nap. Vasárnapra felszabadul a lelked a felesleges terhek alól, és minden jól alakul.

Nyilas

Egy kicsit túlvállaltad magadat ezen a héten, így persze a fáradtság és az esetleges nyűgösség teljesen normális velejárója lesz a hétvégédnek. Már, ha hagyod! Eldöntheted, hogy komor leszel vagy mosolygós. Közben ne feledd, hogy tettél pár elhamarkodott ígéretet a hétvégére, és ezek alól aligha bújhatsz ki. Találd meg az arany középutat, igyekezz helyt állni, aztán, ha a végére jártál különféle ügyeidnek, azonnal dobd fel a lábaidat a kanapéra és pihenj kedvedre. Így talán a vasárnap nyugalomban telhet, és a gondolataidat is képes leszel rendezni.

Bak

Nem lesz időd úgy lábakat lógatni, ahogy azt még a hét szorgosabbik részén eltervezted. Annál inkább számíthatsz mozgalmasságra, izgalmas eseményekre, ismerkedési lehetőségekre – főleg szombaton. Talán nincs is szükséged semmittevésre, a jövés-menés is pihentető tud lenni, ha megtalálod az arany középutat az aktív és passzív irányok között. Fontos, hogy ne vállalj el olyasmit, ami komoly fizikai fáradtságot eredményezhet. Szereted a hétvégéket aktívan tölteni, ezért már alig várod a családi, vagy baráti összejöveteleket, ám ne te álldogálj órákig a grillsütő mellett. Segíts, amiben tudsz, de ne azon az áron, hogy minden energiatartalékodat felemészted.

Vízöntő

Pontosan eltervezted mivel akarsz foglalatoskodni és hol akarod eltölteni az idődet? Ezzel szemben nehezen fogod viselni azt, hogy szeretteid meglepetést tartogatnak neked, és szembe mennek vágyaiddal, azt gondolván, az ő ötleteik jobbak. A vágyaid meghiúsulása először nagyon bosszant, ugyanakkor – a béke kedvéért - próbáld magad túltenni ezen, mert hidd el, ha elfogadod a kialakult körülményeket, valójában magadnak teszel jót. Fogadd örömmel a neked szánt szeretetet és figyelmet, mert ezek mindenért kárpótolni fognak! Így végül a kecske is jól lakik, és a káposzta is megmarad!

Halak

Halakként nem mindig vagy részletes és alapos – legalábbis, ha a hétvégi tervekről van szó. Ám most nagyon előrelátó voltál, és időben megkezdted a különféle programok előkészületeit. A bevásárlás már kész, a menüt is kitaláltad, sőt, a konyhában töltött idő vagy rövid lesz, vagy nagyon fogod élvezni azt. Végül minden a helyén lesz ahhoz, hogy jól érezd magad ott, ahová készülsz. Mindenképp menj társaságba, beszélgess a családod tagjaival, barátokkal és ismeretlenekkel, mindenkinek jót fog tenni, ha elmondhatja, milyen örömök, esetleg bosszúságok érték. Vasárnap nyugalom vár rád, mosolyogj sokat!
Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Mutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!http://www.life.hu/horoszkop/20150622-mutasd-a-a-csillagjegyed-megmondom-miben-vagy-tehetseges.htmlMindenki szuper valamiben, de mégsincs két egyforma tehetség. Van, aki született vezető, van, aki tökéletes alkalmazott. Kíváncsi vagy, neked mi "fekszik" a legjobban? Mutasd a csillagjegyed!HoroszkópThinkstockMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.