asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosoknak kikapcsolódásra van szükségük a hétvégén, a Rákok pedig békés, nyugodt napokra számíthatnak. Az Oroszlánok egy olyan lehetőséget kapnak, amire már régóta vágytak, a Mérlegeknek pedig harmóniában telik majd a hétvégéjük. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A hangulatváltozásaidat nem csak a környezeted, hanem te magad is nehezen fogod viselni. Szombat vegyesnek, a vasárnap már békésnek ígérkezik. Hétvége van, s a csend és béke megteremtése helyett te már most a jövő hét feladatait tervezed. Állj! Ez nem jó és nem is hasznos számodra. Pihenni ki fog? Kikapcsolódásra lenne szükséged, nem pedig megerősödő nyomásra. Néhányan besokallhatnak attól, hogy nehéz lesz veled tartósan egy térben lenni, mert feszültségedet mások is érezni fogják. Ha nagyon nem tetszik az, ami körülvesz, hát fordíts hátat mindennek és mindenkinek, rúgj ki a hámból, hátha az segít.

Bika

A hétvége érdekes lehetőségeket rejt, hát fordítsd a magad javára, ami megadatik. Alkalmasnak tűnik minden körülmény arra, hogy nyélbe üss egy jó megállapodást, valamilyen üzleti ügyet, netán rendezd anyagi gondjaidat. Ha van, akkor most zárd le a régóta húzódó magánéletbeli kellemetlenségeket, ideje, hogy a boldogság teret kapjon nálad. Akár egy új szerelem is kopogtathat az ajtón, hát engedd be. A jó hírek feldobják a hangulatodat és másokra is remek hatással leszel. A lényeg, hogy mindent alaposan gondolj át, és ösztönösen dönts, ne ésszel, ne érzelmi alapon. Az első megérzés lesz a jó!

Ikrek

Szombaton nem feltétlenül lesznek hozzád kíméletesek az égiek, épp ezért ne vállalj plusz feladatokat, ne terheld túl magadat. Ezek az átmeneti hatások frusztrálttá tesznek, vagy épp felbosszantanak. Ha nem akarod elvégezni a házimunkát vagy az ígéretedet nem akarod teljesíteni, akkor biztosan történik olyasmi, ami miatt mégis kénytelen leszel ezen ügyeket rendezni. Ha nincs kedved találkozni valakivel, netán elmenni egy buliba, a végén akad olyan ember, aki egy kedves gesztussal erre simán rábeszél. Szombaton még elég sok lesz benned az ellenállás, de estére feloldódsz, s akárhol is köss ki, végül elégedett leszel a döntéseddel. Vasárnap lazíts és szeresd azokat, akik körbevesznek.

Rák

Egész héten jól érezted magadat a bőrödben, volt ok örömre, még ha alkalmanként esetleg morgolódtál is. Összességében kellemes nyugalom vett körül, így a kedélyállapotod a hétvégére is jó marad, sőt, talán fáradt sem vagy. A sikerek nem apasztották le az energiakészleteidet, s tudod majd élvezni a békét, ami most körbeölel. Bár több próbálkozás lesz arra, hogy ismerőseid elcsábítsanak különféle zajos programokra, de te igyekszel ennek ellen állni. Vajon sikerül vagy végül beadod a derekadat? Mindegy melyik úton indulsz el végül, mivel mindenképpen pozitív mérleggel zárod a hétvégét. A kreativitásod is megnő, de a munkát halaszd el hétfő reggelig.

Oroszlán

Szombaton jó dolgok történnek, bár megeshet, hogy látszólag semmi nem történik – s ez is jól fog esni. Összességében szépen, békésen haladnak előre az óramutatók, nem kell rohannod, és tényleg azt tehetsz, amihez kedved van. Aktuális terveid apránként megvalósulnak, ám lehet, hogy csak vasárnap derül ki számodra, hogy valami nagyszerű dologra leltél. Egy olyan hír jut el hozzád, ami eleinte nem mozgatja meg a fantáziádat, sőt, el is ereszted a füleid mellett. Vasárnap viszont már tisztán látsz, s rájössz, talán épp ez az a lehetőség, amire régóta vártál, s meg akarod ismerni bővebben a részleteket. Ha valakivel rendezned kell a kapcsolatodat, most tedd meg, a Hold segíti az érzelmek jó megnyilvánulását.

Szűz

Szombaton nagyon jól fog esni a csend és a béke, ami körbe ölel. Lásd be, egész héten rohantál, ügyeket intéztél, segítettél másoknak, tettél-vettél, közös ügyekbe merültél bele. Ám vasárnap a fáradalmaidat ki kell pihenned, fontos, hogy ne hadakozz senki és semmi ellen! Minden, ami történik veled és körülötted, annak oka van. Figyeld az eseményeket, és semmire ne reagálj elhamarkodottan. Ezzel megkímélheted magad pár vitától. Lehetsz engedékeny, de ne annyira, hogy azt mások kihasználhassák. Ha van gyermeked, vagy van a családban, érdemes velük foglalkozni, sokat okulhatsz ezekből a helyzetekből, sőt, az is lehet, hogy olyat mutatnak meg neked, ami eddig rejtve volt előled.

Mérleg

A hétvége első fele könnyedén, örömtelin és jelentősebb mozgalmasság nélkül telik, ami tulajdonképpen elégedettséggel tölt el, hisz azt jelzi, hogy nem kell rohannod vagy kapkodod. Valld be bátran, hogy nem vágysz hangoskodásra, forgatagra, csakis tökéletes harmóniára. Még szerencse, hogy a családod vagy a barátaid sem akarnak mást rád erőltetni, jól viselik, hogy te mutatod meg az irányt, amit együtt követhettek. Kerüld el a döntéshelyzeteket, halassz minden ilyen jellegű fontos dolgot a jövő hétre. Semmi nem lehet annyira jelentős, hogy elhamarkodottan dönts. Hétvége van, így ennek megfelelő programokat válassz magadnak.

Skorpió

Ez a hétvége vegyes tendenciákat tartogat számodra, így adódhat némi bonyodalom, vita, félreértés, vagy jelentős programmódosítás, ami nem fog tetszeni. A Hold érzelmileg megingathat, bizonytalanná tehet, váratlanul sok kérdőjel bukkanhat fel, amikre szeretnél sürgősen választ kapni, ám most ez biztos nem fog megtörténni. Ugyanis ez a hétvége nem a gyors válaszok ideje, sokkal inkább alaposan megfontolt kérdéseké. Ha ezek megvannak, akkor a megfelelő feleletek is megérkeznek. Egyáltalán nem baj az, ha a problémás dolgokon rágódsz kicsit. Végül akad olyan, amire magadtól is rájössz, de lesz, amivel kapcsolatban mások fogják felnyitni a szemeidet.

Nyilas

Ezen a hétvégén a teljes nyugalom helyett bonyodalmakra számíthatsz. Bármerre mész, mintha minden akadály kétszer akkora lenne, mint máskor, és persze azon túl, hogy ezt nem érted, valójában nem is akarsz ezekkel a problémákkal mélyrehatóan foglalkozni. Tudod, mit? Igazad van! Egyszerűen mellőzd az aktuális körülményeket és csak azt lásd meg, ami a szemeidnek kellemes és örömteli. Ha valami nem megy, hát ne erőltesd. Mivel hátráltatnak az égiek, ez egy dolgot jelenthet! Nem kell dolgoznod, annál inkább lábat lógatnod! Szórakozz, örülj, találkozz emberekkel. Örülj az apró dolgoknak is, ne most akard meghódítani a világot.

Bak

Ezen a hétvégén szabad kezet kapsz, a dolgokat te irányítod, hát tervezz bátran, valósíts meg bármit kedved szerint. Bármit tehetsz, ehetsz, bárhová mehetsz, de ne lépj át határokat, ne tesztelgesd, mennyit bírnak mások, hol van a türelmük határa. Bulizz, ha ehhez támad kedved, de ne igyál mértéktelenül, randizz, de ne keveredj olyan szituációba, amit később megbánnál. Mindent mértékkel cselekedj meg és később jó emlékként fogsz visszatekinteni erre a hétvégére. Vasárnap kicsit figyelj oda az egészségedre, lelki állapotodra, mert az égi hatások megnehezíthetik az emésztésedet, vagy egy váratlan fejfájás okozhat bosszús órákat. Ne kockáztass, legyél előrelátó, igyál gyógyteákat, egyél könnyű ételeket!

Vízöntő

Vége a borús napoknak, a hátráltató hatásoknak, a kellemetlenkedő emberek jelenlétének. A rengeteg munkának, a stressznek bátran fordíts hátat és élj a hétvégének. Érezhetően enyhül benned a feszültség, és ezt mások is észreveszik. Kiszálltál a mókuskerékből, hétfő reggelig eszedbe se jusson visszaugrani! Végre képes vagy arra, hogy tényleg a pihenésnek és önmagadnak szentelj két napot, úgy, ahogy az számodra megfelelő. Ami ezt a két napot illeti, úgy tűnik, minden rendben, és a tervezettek szerint alakulnak a programjaid, mindenhová odaérsz, s akikkel találkozol, azok örömmel vannak a társaságodban. Jól teszed, ha most az alkotás irányába fordulsz.

Halak

Ezen a hétvégén kapkodhatod a fejedet, s megtörténhet, hogy sok gonddal kell szembenézned. Rosszul érezheted magadat, hisz nem keresed a bajt, most viszont, mintha csőstül jönne. Azért lásd be, bármi adódjék, az nem nagy dolog, csupán első látásra tűnhet nehéznek vagy megoldhatatlannak Fontos leszögezni, hogy mindaz, ami most megesik veled és körülötted, az sok tanulnivalót hordoz magában. Épp ezért ne állj ellen a kihívásoknak, hanem alkalmazkodj azokhoz. Ha kell, állj ki a gyengébbek mellett, de ha úgy alakul, védd meg a saját érdekeidet – bármelyik megtörténhet. Ha rád sóznak egy feladatot, azt vállald el, mert szükséged van új tapasztalatokra, és a családod is örül a veled töltött időnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.