asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák izgalmas és mozgalmas hétvégére számíthatnak, ezzel szemben a Rákok csendes és nyugodt napoknak néznek elébe. A Skorpióknál az emberi kapcsolatok kerülnek fókuszba, a Vízöntők hétvégéje pedig izgalmas és fordulatos lesz. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A szombati nap meglepetéseket tartogat, kapkodhatod is a fejedet, mert érdemes lesz minden eseményen részt venni, mindenre és mindenkinek igent mondani, bármit kérjenek vagy javasoljanak neked. Időben reagálj, és legyen mindenkihez egy kedves szavad. A figyelmedet folyamatosan meg kell majd osztanod, erre előre készülj fel. Sok jó dolog történik majd veled, ami az elégedettség érzését hozza el számodra. Talán minden ugyanúgy alakul, mint bármikor máskor, viszont sokkal pozitívabb vagy, és a kicsinek is képes leszel örülni? Vasárnap a dolgok ismétlődnek, minden nagyszerűen alakul, és jó kedvvel teli leszel.

Bika

Változatosságra vágysz? Mivel igényeled most az izgalmat és a mozgalmasságot, jó hír számodra az, hogy ezen a hétvégén meg is kapod. Kedves arcodat mutatod a világ felé, sokakat meg is lepsz azzal, hogy Bikaként örömmel alkalmazkodsz másokhoz, ráadásul elfogadod a családod vagy épp a barátaid programjavaslatait, ötleteit. Szint bármire rábólintasz, s nem akarod magadhoz ragadni az irányítást. Igen, te bizony az átváltozás nagy mestere leszel ezen a két napon. Most megmutathatod, hogy nem mindig mész fejjel a falnak.

Ikrek

A hétvége egy kicsit megviselhet, leterhelhet, egyszer fent, a következő pillanatban lent lehetsz. Sok fura szituációt élsz meg, egy részük jó hírt, pozitív élményeket jelez, ugyanakkor akadhatnak olyanok, melyek megingatnak és kérdőjeleket idézhetnek elő benned. Bárhogy alakuljanak is a dolgok, kerüld el azt, hogy elszomorodhass, ha pedig valaki látványos jelzést ad arra, hogy vitatkozni akar, azt kerüld ki messziről. Aludj sokat, ne kelj fel idejekorán, teremts csendet magadban és környezetedben, hogy gondolkodhass, és a közeli jövőt tervezgethesd. Ez majd feltölt téged kellő energiával.

Rák

A szombati nap meglepően nyugodt és csendes lehet, persze változtathatsz ezen, de jó, ha inkább mégis elmerülsz a saját gondolataidban. Jól is fog esni ez a csend és béke a hét leterhelő munkanapjait követően. Már-már gyanús lehet ez a békesség, de ne fess ördögöt a falra, mert tényleg minden rendben van. Használd ki ezt a remek idillt arra, hogy rendezd a gondolataidat, s beszélj olyanokkal, akik fontos szereplői az életednek. Mindeközben valaki lehet, hogy épp arra vár, vajon eszedbe jut-e a neki tett ígéreted... Sebaj, egy kis késlekedés belefér, ha máshol jár az eszed szombaton, vasárnap még rohamtempóban pótolhatod a hiányosságot.

Oroszlán

Az élet mindig hoz valami újat, különlegest, ezen a hétvégén egyenesen olyasmit, ami meglepetésszerű lehet számodra, ráadásul okot ad az örömre. Váratlanul felbukkanhat valaki a régmúltból, vagy megeshet, hogy anyagiak terén is adódhat pozitív élmény, csak légy szemfüles! Kiszámíthatatlan helyen és formában talál meg téged most egy lehetőség vagy ajánlat, melyet tilos elszalasztani. Magánügyek terén lenne mit rendezni? Arra a vasárnap lesz megfelelő, könnyen tisztázhatók az elmúlt időszak félreértései.

Szűz

Családtagjaid vagy akár egy barátod alaposan felpaprikázhat, emellett te magad sem leszel a türelem és a kedvesség mintaképe, így, ha a te és a közvetlen környezeted eltérő energiái összecsapnak, abból könnyen konfliktus kerekedhet. Különösen a szombat délutáni időszak alakulhat zűrösen, ám ha kordában tartod érzéseidet, és tudatosan veszed az akadályokat, nem emeled meg a hangodat, akkor el tudod kerülni a komoly bonyodalmakat. Légy elnéző mindenkivel. Most a Hold fogyó időszaka miatt sok ember fáradtabb, nyűgösebb. Vasárnapra viszont feltétlenül iktass be némi szórakozást.

Mérleg

Az elmúlt napok és hetek fura, sokszor igen szélsőséges történései, valamint vegyes hatásai miatt szombat reggel nem leszel fitt. Ez átmenetileg elveheti a kedvedet egy házon kívüli programtól, ám talán akad valaki, aki mégis meggyőz téged erről. Szerencsére ismered magadat annyira, hogy tudd, a legrosszabb, amit tehetsz, ha bezárod magadat a négy fal közé. Azt érezheted, bármihez nyúlsz, annak nem lesz pont olyan végkimenetele, mint ahogyan azt te szeretnéd, de azért ne csüggedj! Fogadd el ezt a helyzetet, alakítsd át a programjaidat, és amit nem létkérdés most megcsinálni, azt halaszd el a pihenésed javára.

Skorpió

Ezen a hétvégén emberi kapcsolataid kerülnek fókuszba, szeretnéd kibogozni az összekuszálódott szálakat, elnézést kérni vagy épp megvitatni pár tervet. Eleged volt a konfliktusokból, békét akarsz, s ezt most meg is teremtheted, csak a megfelelő kommunikációs csatornát kell megtalálnod a többiek szívéhez. Ez a két nap rendkívül alkalmas arra, hogy mindent tisztán láss és jól ítélj meg, így akár függő ügyeket végre felszámolj. Értékeld ki a régi dolgokat, gondold át az elkövetett hibákat, keresd meg az okokat, mert ha ez utóbbiakat megleled, akkor a dolgok rendbetétele meglepően könnyű lesz.

Nyilas

Szombat reggel békés közeg ölel körbe, még nem gyűlnek felhők a fejed felett, ugyanakkor délutánra ez megtörténhet, ha és amennyiben nem teljesíted azokat a vállalásokat, amelyeket éppen erre a napra ígértél. Ne bújj ki a felelősség alól, mert az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó. Vidd véghez azt, amire rábólintottál. Nem lenne szép megfutamodni és nem is lenne illő lépés. Kerüld el a konfliktushelyzeteket, és csakis olyan emberekkel beszélj vagy találkozz, akik jellemzően nem szoktak kibillenteni a lelki egyensúlyodból. Ha mégis belecsúszol egy veszekedésbe, gyorsan keresd a békülés módját.

Bak

Kellemes hétvége vár rád, a szombati nap izgalmas és mozgalmas lesz, sok új ismerősre tehetsz szert, ha kimozdulsz a négy fal közül. Még akár valamilyen üzleti modell megismerése is szóba kerülhet. Különösen a vasárnap fog kellemesen és számodra minden szempontból jól telni, elégedett leszel mindennel, ami történik. Csak úgy árad belőled a lelki nyugalom és a kiegyensúlyozottság, ezt pedig élvezni fogják azok, akik együtt töltik veled az időt. Szó szerint belőled merítenek erőt, érezhető lesz a pozitív gondolkodás léte.

Vízöntő

Izgalmas és fordulatos eseménysor veheti kezdetét szombaton, kapkodhat a fejedet, és fontos, hogy semmiképpen se maradj otthon! Főképp a szerelmi életed változhat drámai gyorsasággal, hagyd magad sodortatni az árral. Valaki figyel minden rezdülésedre, s mivel igen régóta álmodoztál a romantika megéléséről, hát felkínálkozik a lehetőség, hogy át is éld. Élvezd minden percét a hétvégének, akár egyedül vagy, akár elkötelezett! Vasárnap viszont valamely családtagod kérheti figyelmed, ne mondj nemet neki, lényeges számára a véleményed, s téged is érint az ügy, amivel megkeres!

Halak

Légy ügyes és tudatos, ne kapkodj, a tervezésre viszont szánj sok időt. Jól és előre rakd össze az időbeosztásodat, így garantáltan sikerül minden kötelezettségednek eleget tenni szombaton, hogy azt követően viszont csak a saját vágyaid megélésen dolgozhass. Pikk-pakk letudod a kötelezettségeidet, így a szombati nap jelentős része, majd a vasárnap is maximálisan a kedved szerint alakul. Összességében ez egy csendes hétvége, talán még a telefon sem fog csörögni. Ezért szinte hálás leszel az égieknek. Rád fér már az alapos pihenés, igaz? Ne tedd függővé az időjárástól, hogy kimozdulsz-e otthonról, vagy sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.