Hétvégi horoszkóp (május 19-20.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák a hétvégén még magukat is meglepik, és a cél érdekében mindent megtesznek, bármit elviselnek. Az Ikrek a környezetüket fogják meglepni, hiszen nem lesznek hangulatingadozásaik, állandóan mosolyognak majd. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Szombaton a lelked nagyon sérülékeny lesz, ezért jobb, ha nem bonyolódsz vitába senkivel. Mindent magadra veszel, még azt is, ami nem neked szólt – viszont jó hír, hogy ez elkerülhető. A kritikát rettentő nehezen viseled majd, és mások véleményével most nem fogsz tudni egyet érteni, de te csak ne vitatkozz senkivel. Most javallott inkább lenyelni a békát. Szerencsére nem alakulnak ki komoly, éles vitahelyzetek, de a lelked estére darabokban heverhet. Sebaj, néha mindent le kell ahhoz rombolni, hogy újjá lehessen építeni, igaz? Nem baj, ha valaki megtalálja a gyenge pontodat, hisz az csak erősít téged, ezt ne feledd! Vasárnap fordul a kocka, erősen, energiával feltöltődve ébredsz, és jobban alakul a napod, mint remélted! A hétfő egyenesen pazar lesz.

Bika

Szombaton tele leszel erővel és energiával, a kitartásod figyelemre méltó, a végére akarsz járni számos családi, illetve magánjellegű dolognak. Jól teszed, ha aktív leszel, hisz a Merkúr segít, hogy békében és eredménnyel rendezd különféle ügyeidet. Akadhat olyan pillanat, amikor még magadat is megleped, hogy a cél érdekében mindent elviselsz, és bármit megteszel, akár olyasmit is, amitől eddig ódzkodtál. Környezeted ámulva figyeli, hogyan jutsz el a startvonaltól a célig. Nem a választ kell keresni, igaz? Azért persze jusson eszedbe, hogy ez itt egy ünnepi hétvége, tehát a muszáj feladatok mellett lazíts is.

Ikrek

Ikrek létedre megleped környezetedet azzal, hogy ezen a hosszú hétvégén rettentő kiszámíthatóvá válsz, állandóan mosolyogsz, senkinek nem kell félnie attól, hogy hangulatingadozásaid lesznek. Akik jól ismernek, igencsak meg lesznek rökönyödve, hisz ez a fajta szárnyalás, örömmel telítettség nem mindig jellemző rád, de most nagyon! De kit érdekel, hogy milyen vagy máskor? Néha igenis ki kell lépni a komfortzónából, és másképp kell viszonyulni, gondolkodni, no és cselekedni is! Épp emiatt fogod rendkívül jól érezni magad a bőrödben. Ne hagyd, hogy bárki visszarángasson a való világba!

Rák

Ezen a hosszú hétvégén sok minden eltérően fog alakulni, mint ahogy azt tervezted, de ez ne szegje kedvedet egy pillanatra sem. Csak hagyd magad sodortatni az árral, és oda kerülsz, ahol jól érezheted magadat. Szűkebb vagy épp tágabb családod biztosan igényt szeretne tartani rád, ne mondj nekik nemet! Talán előkerül pár régebbi, szőnyeg alá sepert téma, amit ideje lenne átbeszélni, lerendezni. Ebben az égiek segítenek, kifinomult kommunikációt biztosítanak számodra. Lényeges, hogy légy őszinte, ne beszélj félre, csak mondd, ami kiszakad belőled. Ha pedig ezen túlestek, a hosszú hétvége maradék részében mindenki végtelen elégedett lehet, élükön veled!

Oroszlán

Szombaton meglepően csendes és magadba forduló leszel, eltűnődsz a közeli és távoli múlton, és jól átlátod aktuális ügyeidet. Hol hibáztál, vagy épp hol alakítottál kiemelkedően nagyot. Ezen a hétvégén egyébként sem fog vonzani a zaj, a felfordulás, a mozgalmasság. Inkább visszahúzódsz a világ kusza körforgása elől, ami jól jöhet neked, mert éppen ezért fogod észrevenni a környezetedben zajló eseményeket, megérteni azokat, s végül ötleteket gyártani arra, mit és hogyan tudsz átalakítani. Ez a nagy elmélyülés hozzásegít ahhoz, hogy amit eddig nem vettél észre, azt tisztán lásd!

Szűz

Ez a hétvége remeknek ígérkezik, főleg a hosszúsága lesz kiemelkedő. Épp minden úgy zajlik, ahogy megálmodtad. Sok tennivalód akad szombaton, de a töredékét sem végzed el, ami nem gond, ez mégiscsak egy hosszú, egyben ünnepi hétvége, igenis a pihenés most fontosabb a mosásnál, meg a vasalásnál! Bátran lógasd a lábaidat, vagy menj bulizni, esetleg strandolni. Feltétlenül mozdulj ki otthonról, szórakozz, csinálj olyasmit, amire rég nem volt alkalmad. Energiakészleted kifogyhatatlanak tűnik, menj, kirándulj, mozgasd át a testedet, a fontos dolgokat meg hagyd keddre.

Mérleg

Szombaton a társasági életé és a mozgalmasságé a főszerep! Ha nem nálad lesz összejövetel, akkor fogadd el mások invitálását, menj emberek közé, vállald fel, ha idegenekkel kell ismerkedned, kell egy kis vérfrissítés! Eközben valaki mindent megtesz azért, hogy felhívja magára a figyelmedet, ezért kedvességet és erőt is bevet. Lehet, hogy ez sikerül is, csak az a gond, hogy nem tudod őt hová tenni, eleinte nem látod át, mit is akar tőled. Barátságot? Többet? Nyílj meg, légy kíváncsi, figyelj rá, ha más nem, hát egy jó kis beszélgetésre mindenképp esély van, a többiről dönthetsz később. A családodat se szorítsd háttérbe!

Skorpió

Szombaton nem leszel fitt, egyértelműen a fáradtság jeleit észleled magadon. Ne enged magad legyűrni holmi energiaszegénység által, találd meg a feltöltődés valamilyen formáját. Egy frissítő zuhany, hajmosás, egy kis napfürdőzés, telefonos trécselés egy kedves ismerőssel... biztos feldob. Keresd a jó barátaidat, hogy menjetek ki a szabad levegőre. Persze, ha van kedvesed, ő is biztosan csatlakozik. Felejtsd el a „nincsen kedvem semmihez" hozzáállást, ez itt mégiscsak egy hosszú hétvége, élvezd hát ki minden percét! Mit szólnál egy vasárnapi piknikhez? Biztos sokan csatlakoznának hozzád.

Nyilas

A szorgos munkanapokat követően bizony jár neked a kikapcsolódás, pihenés, láblógatás. Ideje önmagaddal foglalkozni, úgy, ahogy az számodra jólesik! Ezen a hétvégén remekül érzékelheted a magánéletedben elinduló, pozitív változásokat. Szokatlan dolgok történnek most veled, többségük még téged is meglep, ám épp az a lényeg, hogy légy befogadó mindenre, mert a változás úgysem elkerülhető, viszont ennek megélése lehet kiemelkedően jó. Az életed kedvező irányt vehet, csak meg kell ragadnod életed gyeplőjét. Miért akarnál ellenállni a jónak? Miért ne hihetnéd el, hogy mindez veled történik? Három csodás nap, kiváló élményekkel, és jövőbe mutató változásokkal. Kell ennél több?

Bak

Szombaton valaki nem lesz jó kedvében a környezetedben, és biztosan téged talál meg a bánatával. Ha nemet mondasz bármire, amit kér, jó eséllyel még meg is sért, hogy pocsékul érezhesd magadat. Hát hallgasd végig, talán van mód arra, hogy segíts neki, hisz támogató szándékkal fel tudod nyitni az illető szemeit. Aztán lépj tovább ezen az ügyön gyorsan, mert a hosszú hétvége maradék része mindenben megfelel reményeidnek, épp ott leszel, ahol tervezted. Minden jól alakul, menj társaságba, az nagyon jót fog tenni neked, beszélgess sokat, figyeld az embereket, tanulhatsz tőlük.

Vízöntő

Ezen a hosszú hétvégén az emberi kapcsolatok kiemelt szerepet kapnak, és nem dughatod a fejedet a homokba, ha van mit megoldani, azt most kell megoldani. Feltétlenül figyelj másokra, kommunikálj mindenkivel, és kioktatás helyett elég lesz, ha csak meghallgatod azokat, akik téged fogadnak bizalmukba. Ne hagyj senkit az út szélén, még akkor se, ha kissé bele kell folynod valamely ügyének rendezésébe. Szerencsés helyzet az, hogy a konfliktusok elkerülnek, és végre harmónia lesz úrrá rajtad és körülötted. Ezen a hosszú hétvégén érdemes mindent megbeszélni és tiszta vizet önteni pohárba, bármiről is legyen szó! Fontos, hogy kimondd végre, mi nyomja a lelked!

Halak

A szombatod érdekes és mozgalmas lesz, jössz-mész, intézkedsz, helyre raksz dolgokat, a magánjellegű függő ügyeket is sorban megoldod – azaz összességében remek eredményeket érsz el, akkor is, ha ezek nem vastagítják a pénztárcádat és nem öregbítik a hírnevedet. Készülj fel lelkileg arra, hogy a szombatod pihenés nélkül telik, talán este viszont már kikapcsolódhatsz. Így is marad még további két napod a hosszú hétvégéből, amikor lazsálhatsz, és nem kell aggódnod semmiért. Szép és pozitív impulzusokkal teli események történnek majd veled, különösen a barátaid okozhatnak sok örömöt, mely fel is tölt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.