asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák hétvégéje a kedvük szerint alakul majd, lesz benne bőven érdekes és izgalmas esemény, a Rákok hétvégéje sem lesz unalmas, bár nem éppen úgy alakul majd, ahogy várták. A Szüzek két napja pedig kellemesnek és energikusnak ígérkezik majd. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

A közelgő telihold feltöltő hatása már most jót tesz veled, segíti utadat, aktivizál, mosolyra és tettekre sarkall, s ha ez nem lenne elég, akkor tudd, hogy lépésről lépésre minden terved teljesül. Légy boldog és elégedett azzal, ami megadatik számodra. Valójában ez is része annak, amin a boldogságod és a boldogulásod múlik jelenleg. Örülj a kevésnek is, a sokat pedig oszd be jól, bármit is ajándékozzon neked a sors. Az pedig eszedbe se jusson, hogy esetleg nem érdemled meg a sok jót. Jelentős mennyiségű erőfeszítés áll az eredményeid mögött, ezt ne feledd!

Bika

Ez a hétvége kedved szerint alakul, lesz benne érdekes, izgalmas történés, így pedig a mozgalmasság és az örömteliség is feltűnnek a színen. A pihenés nem garantált, sőt, készülj fel arra is, hogy esetleg munkába kell állnod, be kell segítened egy családtagodnak, vagy otthon akad halaszthatatlan tennivaló. Nem az a kérdés, lesz-e hozzá kedved, hanem az, hogy valamiféle határidőt be kell tartanod... Kénytelen leszel a végére járni több függő ügyednek, ám tudd, hogy minden jól alakul a végén és elégedett leszel. Megtörténhet, hogy egy fura kényszerhelyzet ad neked egy fantasztikus lehetőséget, használj ki minden alkalmat a változtatáshoz!

Ikrek

Végre itt a hétvége, és ez nem csalás, nem ámítás, csupán szín tiszta valóság. Engedd el magadat, hisz minden adott a remek kikapcsolódáshoz. Eleinte talán eltűnődsz a semmittevés gondolatán, ám végül a mozgalmasság jobban fog vonzani. Bátran vállalj valamilyen feladatot, és ha valaki kér, akkor nyújts neki segítő jobbot. Olyan embereket támogass, akikről tudod, hogy tényleg rászorulnak a te jóindulatodra, így valóban hasznos helyre fekteted az idődet és az energiádat. Emellett átgondolhatnád egy rövid diéta beiktatását a jövő hétre, ennek terveit most fektesd le.

Rák

Szépen eltervezed a hét folyamán, miként alakul majd a hétvégéd, de tudvalévő, hogy ember tervez, és másvalaki végez! Már szombat reggel teljesen eltérő irányba halad az életed, mint remélted, de ez ne aggasszon! Az első percekben, amint megérzed a változás szelét, nem leszel mámoros állapotban, ám az élet gyorsan visszaigazolja, hogy ami most történik veled, az bizony hasznos és örömteli lesz számodra. Olyannyira, hogy a végén minden program sokkal jobban alakul a reméltnél. Bármibe is kezdj ezen a két napon, annak gyorsan és sikerrel jutsz a végére.

Oroszlán

Vértezd fel magadat minden eshetőségre, ugyanis semmi nem alakul az eredetileg tervezettek szerint! Talán egy nyugalmas hétvégre vágynál? Biztosan mozgalmas lesz, ráadásul olyan meglepetés érhet, amilyenre nem is számítottál. Hab a tortán, hogy mindez pozitív eredményeket hoz. Feltöltődsz energiával még akkor is, ha sportolsz vagy kirándulsz. Lesz módod megcsillogtatni a kreativitásodat, s meglepő ötletekkel rukkolsz elő. Még az is lehet, hogy visszakapod a rég kölcsön adott pénzedet, vagy találkozol egy évek óta nem látott baráttal... Örülj annak, amit kapsz!

Szűz

Kifejezetten kellemesnek és energikusnak ígérkezik a hétvége, pozitív gondolatokkal leped meg környezetedet, s igyekszel valakit vagy többeket rávenni arra, hogy valósítsatok meg pár jó dolgot közösen, hisz az együttes feladatvégzés sokkal örömtelibb, mint egyedül küzdeni egy célért. Lehet ez a kerted vagy az otthonod rendbe tétele, közös sütögetés és piknik, egy szombat esti buli megrendezése... Nincsenek gondok, csupán a vidámság ölel most körbe. A leterhelő munkát messzire kerüld el, hisz családod, barátaid igenis előrébb valók mindennél!

Mérleg

Ezen a hétvégén a nosztalgiázás magával ragadhat, ám az már nem mindegy, hogy mennyi időre. Sokat mélázol régi, elavult dolgokon, ismerősök hogylétén, befejezetlen ügyeken, s ez talán pár órára lenyugtat, kikapcsol a hétköznapok forgatagából, de összességében nem visz előrébb és nem visz közelebb aktuális céljaidhoz. Inkább az ismerősök invitációját kellene elfogadnod, vagy elmenni egy remek koncertre. Mindegy, hogy végül mi mellett teszed le a voksodat, de a mélabú nem lehet megoldás semmire. Vidámság, öröm és mosoly! Ezek a fő csapásvonalak a hétvégén.

Skorpió

Elégedett és boldog vagy, kiemelkedően jó lesz a hangulatod mindkét napon – hát kell ennél több? Akad majd olyan személy, aki tönkre akarja tenni felhőtlen jó kedvedet, ám te csak mosolyogj, ne törődj senki véleményével. A mosolyt, mint jó szokást tartsd meg a leterhelő hétköznapokra is. Alig várod, hogy végre kedveseddel vagy közeli barátaiddal kiruccanj és kedved szerint utazgass vagy bulizz? Ha szombat reggelig még bizonytalan vagy a programokat illetően, akkor sürgősen tervezz, szervezz, majd indulj útnak. Ha valamilyen munkával kapcsolatos beszélgetés indulna útnak, hallgasd meg a másik felet, talán valami felkelti a figyelmedet.

Nyilas

Túlzott akarás és erőlködés? Hidd el, ezek nélkül is remekül alakul a hétvégéd! Jó hír számodra az, hogy az elképzeléseidet úgy tudod másokkal közölni, hogy azokat senki nem veszi tolakodásnak. Környezeted most befogadó lesz ajánlataidra, így érdemes ezt kihasználnod úgy, hogy nem csak programötletekkel leped meg szeretteidet, hanem régi, szőnyeg alá söpört ügyekkel is előhozakodsz apránként. A kommunikációd ezen a két napon kiváló, így minden kellemetlen téma megoldásra lel, közös erővel. Ez új lendületet ad majd neked, s hétfőtől munkádban is jobban teljesítesz.

Bak

Minden jó, ha a vége jó? Márpedig a lezárult munkahét összességében jól alakult, vége a hajtásnak, a leterhelő élethelyzeteknek, végre jöhet a megérdemelt pihenés. Probléma legfeljebb abból adódhat, ha a gondolataid visszatérnek a munka világához, amit természetesen senki nem vesz majd jó néven, erre figyelj oda. Azt is érezned kell, hogy magánéleti téren megoldódhat, vagy lezárulhat egy régóta húzódó ügy, aminek pozitív végkicsengése lesz, bár már nem sok jót reméltél tőle. Örülj mindennek, ami a javadat szolgálja.

Vízöntő

Ez a hétvége nyugalmasnak, harmonikusnak és csendesnek mondható, ez az elsődleges iránymutatása az égi állásoknak, ez pedig jó hír. Te döntöd el végül, hogy ebben a harmóniában töltöd az időt, vagy mégis felpörögsz és útnak indulsz. Csinálhatsz hangos, zajos, bolondos két napot – ennek sincsen semmiféle gátja. A lényeg, hogy te jól érezd magadat, ezért akár kissé önző is lehetsz, s nyugodtan menj arra, amerre a szíved húz. Végül senki nem fog neked nemet mondani. Eközben persze megmozgatnod a jövőddel kapcsolatban a fantáziádat, s kitervelhetsz pár új tervet a jövő hétre.

Halak

Jó napokat zársz, így a hétvégéd is kedvezően alakul majd. Sokakat zavarba fog ejteni, hogy te szinte ünnepi hangulatban leszel, pedig nincs szülinapod. Bármi legyen a cél, azt valósítsd meg, akár azt, hogy békében és csendben töltöd ezt a két napot. Egyszerűen csak érezd jól magad a bőrödben! A barátaid, szerető családtagok jó eséllyel alkalmazkodnak az igényeidhez és most elfogadják a döntéseidet, nem akarnak semmire rábeszélni. Képes leszel örülni annak, ami már a birtokodban van. Az sem lesz meglepő, hogy szeretnél valami jót tenni környezetedért, vagy akár az emberiségért, és csak ezen téma körül járnak a gondolataid. Tedd, amit jónak érzel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.