asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok igen eredményes hét elé néznek, bármit megtehetnek, minden jól alakul majd, de a Bikáknak sem lesz okuk a panaszra: váratlan anyagi gyarapodás szépítheti a napjaikat. A Rákok elindulhatnak a teljes megújulás felé vezető úton, de a Szüzek sorsát is megfelelő irányba terelik a héten a csillagok. Nézd meg, számodra mit tartogatnak!

Kos

Ha legbelülről piszkál egy furcsa érzés, figyelj, mert fontos lehet! Talán arra sarkall, hogy frissítsd fel mindennapjaidat! Ez a belső elvárás jogos, tegyél is érte most! Bizony növelni kellene tudásodat, tágítani a horizontot, kipróbálni új helyeket, ismerkedni emberekkel, akár tanulmányok megkezdésén is törheted a fejedet. Most bármit megtehetsz, mert minden jól alakul, csak egy kicsit bátrabbnak kell lenned a megszokottnál. Érzed, hogy ideje lenne belekezdeni valami új dologba? Készítsd elő az alapokat, aztán lépj a megvalósítás útjára. Régi vágyad teljesülhet valami újnak az elsajátításával. A megszerzendő tudást hosszú távon is tudod majd kamatoztatni.

Bika

A Merkúr ezen a héten sokat javíthat kommunikációdon. Segítségével napról napra jobban alakulnak a dolgaid, hisz könnyebben megérteted magadat másokkal, - főleg szakmai téren várhatóak változások, ha ki mered mondani, mit tervezel, min módosítanál. Egy új vállalkozás, üzleti lehetőség, utazás vagy akár váratlan anyagi gyarapodás is asztalra kerülhet, s megszépítheti a napjaidat. Ez az örömteli helyzet egész hétre meghatározza a hangulatodat, ám mindemellett azért ne feledkezz meg a kötelezettségeidről sem, hisz ezek alapvető fontosságúak ahhoz, hogy jól menjenek a dolgaid. Egyik napról a másikra változhat most nagyot az életed, fogadd el ezt, ne tiltakozz ellene.

Ikrek

A hétfői és keddi napod összességében rutinszerűen zajlik, mész az aktuális célok felé, és aligha adódik olyan helyzet, mely kizökkent a megszokott kerékvágásból. Szerdától azonban fordul a kocka, mozgalmasabbá válik az életed, sok ügy okozhat fejtörést neked, és nem érted, miért történik mindez. Különösen szakmai téren kerülhetnek eléd olyan akadályok, melyekkel most nehezen tudsz megbirkózni. A megoldás kulcsa a toleranciában keresd. Maradj békés és ne arra törekedj, hogy letudd a pillanatnyi gondokat szuper gyorsasággal, hanem arra, hogy logikusan végiggondolva feltárd az eredetét a hibáknak, s ezeket kijavítva megakadályoz azt, hogy a jövőben ismét nehézséget okozzanak.

Rák

Ha teljes megújulás után áhítozol, akkor a Skorpióban járó Jupiterre abszolút számíthatsz! Állásváltoztatás? Másodállás? Saját vállalkozás elindítása? Költözés? Új barátság vagy egy szerelem? Mindegy, mi az aktuális cél, mert amibe ezen a héten kezdesz, azt garantáltan sikerre viszed. Kizárólag rajtad múlik, mennyire leszel merész a változtatások számának növelésében. Olyan váratlan lehetőségek kerülnek színre, melyek régebben félelemmel töltöttek volna el, ám most bátorságra ösztönöznek. Minden tervedet valósítsd meg, ami csak belefér az idődbe. Ne szalassz el semmit, sokáig nem lesz újra ilyen kiváló a bolygókonstelláció.

Oroszlán

A hét első fele meglepően mozgalmasra sikeredik, alig bírod tartani az emelkedett tempót, ráadásul a jól megszokott tennivalókon túl újak is befutnak, s egyik sem tűr halasztást. Szerda vagy csütörtök magasságában egy váratlan, ugyanakkor pozitív dolog megtörténtére számíthatsz. Érdekes munkaajánlatot kaphatsz, esetleg lehetőséged nyílhat egy utazásra, új barátságok kötésére, vagy egy ingatlannal kapcsolatos ügy rendezésére. Tulajdonképpen mindegy milyen jellegű támogatást kapsz, ebből a helyzetből csak előnyöd származik, ha élsz az alkalommal. Péntektől viszont légy kicsit figyelmesebb, váratlan vitáid alakulhatnak ki szeretteiddel.

Szűz

A Merkúr sok támogatást ad neked, főleg szakmai téren lendíthet nagyot rajtad, ha tanulsz, vizsgázol vagy tervezel ilyesmit, pozitív irányba terel, és tisztán láttatja veled jelen helyzetedet. Az égi hatások a legmegfelelőbb irányba terelik sorsodat, számos fontos és egyben hasznos dologra kell időt szánni a napokban. Most tényleg ne halogass semmit, mert jövő héten minden lelassul és akár kétszer annyi időbe és energiába kerül majd, mint most! Ne tétovázz, dönts hamar, bátran, erőd teljében vagy, ki kell használnod, hogy most több munkát tudsz elvégezni, mint más időszakokban. Sok érdekes információ is a birtokodba juthat, melyeket szintén a saját hasznodra tudsz fordítani.

Mérleg

Ugye milyen kellemetlen és megterhelő tud az lenni, ha valamilyen teher nyomja a vállaidat? Talán ideje lenne az egyiktől vagy épp többtől megszabadulni, tenni viszont neked kell ennek érdekében. Ez a hét kiválóan alkalmas arra, hogy a különféle nehézségek alól felszabadítsd magadat. Most nagyon könnyen teremtesz kapcsolatot az emberekkel, akár idegenekkel is, akik sok érdekes ötletet és okos iránymutatásokat adhatnak neked. Régi problémákat tudsz helyre billenteni, ez lelkivilágodat is elcsendesíti. Új barátságokra tehetsz szert, s ezek hosszútávon is megmaradnak, úgyhogy érdemes ismerkedni. Hétvégén szentelj elegendő időt a pihenésre, és ez nem vicc!

Skorpió

Kommunikációs készséged egészen sokat javul ezekben a napokban, így pedig képessé válsz arra, hogy mindenkivel megtaláld a tökéletes összhangot, legyen szó tanulásról, munkáról, vagy akár aktuális magánügyekről. Ez óriási erővel és elégedettséggel tölt fel, jobban végzed a dolgodat, és akár döntőbírói szerepeket is magadra vállalhatsz. Kibékítesz ellenfeleket, és tulajdonképpen okulsz más emberek konfliktusaiból. Remek meglátásaidat mindenki jól fogadja, hát beszélj bátran és őszintén! Feladataiddal jól és könnyen boldogulsz, sőt, most még ahhoz is lehet merszed, hogy olyat vállalj fel, amit eddig nem mertél.

Nyilas

A hétfői napod csendesen telik, semmi nem zavarja meg békédet. Ám kedden több váratlan, egyben érdekes lehetőség kínálkozik, ezek segítségével pedig egy-két régóta dédelgetett terv és ötlet valósulhat meg. Most könnyű lesz a tervezés, a szervezés és a lebonyolítás is, ha kell, külső segítséget is kérhetsz. Családod, barátaid most nyitottak lesznek mindenre, merd elmondani, ha elakadtál, vagy ha nem találod egy kérdésre a választ. Hétvégén fontos lesz, hogy szánj időt a kikapcsolódásra, mert energiatartalékjaid az elmúlt időkben vészesen megfogyatkoztak. Olyan helyre menj, és olyan emberekkel találkozz, akik feltöltenek, és semmit nem vesznek el tőled.

Bak

Erőteljes égi hatások jellemzik ezt a hetet, összezilálódhatnak a gondolataid, néha azt sem tudod majd, hol áll a fejed. Ugyanakkor ne aggódj, csupán a sürgős tennivalók szaporodnak meg, a jókedved még nem veszik el. Főleg hivatásod terén érhetsz el jelentős sikereket, úgy, hogy komolyabb erőfeszítésedbe sem kerül a céljaid megvalósítása. Tulajdonképpen bármi, amit kigondolsz, az meglepő könnyedséggel valósítható meg. Új barátokra tehetsz szert, akikre a későbbiek folyamán jóban-rosszban számíthatsz. A most kialakuló új emberi kötelékek nem felszínesek, érdemes időt szentelni rájuk. Vasárnap már csökken az erőd, úgyhogy pihend ki magadat.

Vízöntő

Tele leszel tenni vágyással, akarással, és szinte teljesen mindegy mit, de csinálni akarsz valami kiemelkedőt és hasznosat, aminek látszata van, és amiért dicséretet lehet bezsebelni. Üde és friss vagy a hét kezdetén és később sem veszítesz a lendületedből. Ez nem csak az eredményességedet javítja, hanem abban is támogat, hogy kreatív ötletek pattanjanak ki a fejedből, melyek megvalósíthatók. Szárnyalsz, jó a kedved, korábban kelsz, később fekszel, mely arra jó, hogy felhalmozódott feladataid nagy részét le tudd végre. A rengeteg megoldandó ügy jelentősen felemészti tartalékjaidat, ám mégis végtelenül jó érzéssel tölt el az, hogy a hétvégére bejelentheted: „Kész vagyok"!

Halak

Ne állj ellen az újdonság varázsának, engedj a csábításnak! Csupán azért, mert félnél változtatni a pillanatnyi biztosnak tűnő helyzeteden, nem éri meg ellenállni a jó dolgoknak, melyek most kínálkoznak. Ha leragadsz a jelen állapotban, akkor megtagadod magadtól a fejlődés és a növekedés lehetőségét. Biztosan erre vágysz? Vagy kipróbálnál valami újat? Igen, légy bátor, és kezdj valami vadonatúj dologba ezen a héten. Ne foglalkozz a kockázatokkal, csupán légy merész, és csak annyira kell résen lenned, hogy az igazán nagy veszélyeket elkerüld. Egyébként pedig most ettől sem kell félned, mert a Jupiter megvéd mindentől. Sok problémád nem adódhat, sőt, gyors eredményeket érhetsz el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.