asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmas élmények, szenvedéllyel teli helyzetek, s akár nagy szerelmek is jöhetnek. Aki mer, az szerelmet nyer? Igen! Július kiemelten kedvez a Rákoknak, Skorpióknak és Halacskáknak!

Kos

Páros: Meglévő kapcsolatodat elemezd ki, s szükség szerint formáld át. Július remek körülményt biztosít minden módosításhoz, amiben kedvesed is partner lesz. Tégy jót magaddal úgy, hogy figyelmesebb leszel és türelmesebb is. A változás pozitív irányba viszi a kapcsolatot.
Páratlan: Minden esélyed megvan egy új szerelemre, ami gyors elmélyülés lehetőségét ígéri. Belegabalyodsz valaki hálójába, melyből aligha létezik kiút. De erre vágytál, igaz? Vesd bele magad az életbe, ismerkedj, flörtölj, ne félj bevállalni egyéjszakás kalandokat, bármi sikert hozhat.

Bika

Páros: az érzelmek hullámvasútja nem tesz jót neked, alkalmanként azt sem tudod, mit kezdj magaddal, kedveseddel, a közös élettel. Talán még a szerelmét is megkérdőjelezed? A figyelmét nem tudod magadra vonni? Biztos így van? Ideje gondolkodni, s eldönteni, merre tovább.
Páratlan: Ördögi kör, sok érdeklődő, de az a remélt szikra csak nem akar kipattanni... Úgy tűnik, semmi nem az, aminek látszik. Aki után sóhajtozol, az más után fut, aki pedig téged akarna meghódítani, kosarat kap tőled. Min kellene változtatni a siker érdekében? Elsősorban magadon!

Ikrek

Páros: Nem várod, de megeshet, hogy valaki megdobogtatja a szívedet... és nem a kedvesed lesz az. Kivirulsz, örülsz mindennek, s hogyan döntesz? Talán érdemes megkeresni azokat az apró örömforrásokat, melyek a kapcsolatotok elején oly fontosak voltak. Végül nagy lehet köztetek a vonzalom ismét.
Páratlan: Mindenkinek jár a szerelem. Neked is. Akár máris, itt és most. Amennyiben elutasítod azt, aki közeledik, és esélyt sem adsz neki, meglehet, hogy komoly hibát vétesz. Légy nyitott és befogadó mindenki közeledésére, akkor is, ha eleinte nem látsz semmi érdekeset a másik félben.

Rák

Páros: ha pórázt akasztasz partnered nyakába, azzal sokat ártasz. Ha szoros a kötél, megfutamodhat. Nem akarhatod ezt! A szeretet szabadon áramlik, feltételek nélkül. Az kapja, aki maga is ad. A ragaszkodás és a birtoklás nem szeretet Talán így kezdhettek tiszta lappal.
Páratlan: Az őszinteséged és a nyíltságod vonzza a másik nem egyedeit, és bizony sokkal kevésbé lesz fontos a külsőd, vagy bármi egyéb. Menj új helyekre, ismerkedj bátran, komoly esély van arra, hogy olyasvalaki fusson be az életedbe, aki eltér az ideádtól és mégis magával ragad.

Oroszlán

Páros: Mozgalmasnak ígérkezik ez a hónap, ám nem kapkodhatsz, nem sürgethetsz senkit és semmit. Összeszedettségre lesz szükség ahhoz, hogy a kapcsolatotok harmonikus maradjon Pár nagyobb döntést meg kell hoznod, ám épp ezek mutatják meg, milyen jól tudtok együttműködni.
Páratlan: A megszokások unalmasak! Ne akard magadnak bemagyarázni, hogy jó egyedül lenni, élni. Formálj magadon, így változik az életed, s végül megadod a lehetőséget arra, hogy valaki felbukkanjon, s meghódítson téged. Próbálkozz új helyeken, új közegben.

Szűz

Páros: kapcsolatodért két ember felelős, Te és Ő. Ketten kell tennetek az ügyért. Vond be kedvesedet a döntésekbe, tervezzétek a jövőt, a nyarat, a közös feladatokat. Fontos a stabilitás, melynek az előbbiek kötelező alapelemei. 16-a után kedvesed figyelmesebb lesz, mint valaha.
Páratlan: a Nagy Ő ott somfordál körülötted, a Jupiter és a Vénusz megteremtik azt a helyzetet, amelyben a megismerkedés váratlan, izgalmas és szívdobogtató lehet. Mindezt biztosan sok flört és randi előzi meg, de esély jár mindenkinek, így a legjobbat választhatod.

Mérleg

Páros: a forróság a legjobbat hozza ki belőled, kedves és odaadó leszel, hab a tortán, hogy kreatív is. Remek ajánlatokkal állsz elő, s kedvesed minden javaslatodat megfontolja. A szenvedély izzik köztetek, s bizony megtörténhet, hogy nem csak Ő, hanem másvalaki figyelmét is felkelted...
Páratlan: Randevúkra és flörtökre vágysz? Ez érthető, ám ezeket nem a négy fal közt, hanem azon túl találod meg. Tartós szerelemre áhítozol? Hát tudasd a világgal, hogy készen állsz mindenre. Izgalmakban bőven lesz részed, minden randira mondj igent, és a szerelem nem várat magára.

Skorpió

Páros: Mire vágysz régóta? Béke? Nyugalom? Szenvedély? Odaadás? Ha megfogalmazod, minden álom teljesül. Tudja ezt a kedvesed is? Oszd meg vele a gondolataidat, ugyanis szívesen teljesíti a kívánságaidat, ha tudja, mik azok... Tervezzetek sok közös programot, s ez közelebb hoz titeket egymáshoz.
Páratlan: Zárd le a szingli korszakot. Nem holnap, nem augusztusban, hanem itt és most. A szerelem igenis képes helyettesíteni az egyedüllétet! Engedd el a kételyeidet, próbálj élni, érezni, mosolyogni. 15-e után randik, flörtök, aztán jöhet a robbanás, melyet a Nagy Ő megjelenése idéz elő.

Nyilas

Páros: Légy őszinte, mondd el, mit szeretsz, élvezel vagy épp hiányolsz a mindennapok során. Ha partnered tisztán lát, tud módosítani bármin. Ne beszélj félre, ne titkolózz! Ha egy új ismeretség lehetősége bukkan fel, akkor annak adj teret! Ha mennél, hát tedd meg ezt bátran!
Páratlan: Felejts el mindent, ami az egyedülléthez és a szingliséghez kapcsolódik. Együtt lenni a kedveseddel, megélni a szerelmet sokkal mókásabb. Ott somfordál körülötted a szerelem, csak ki kell tárnod az élet ajtaját! Vár a mámor, az odaadás, a kedvesség! Mikor indulsz útnak?

Bak

Páros: Valami elmúlik, valami megújul. Beteljesülésére és örömteli napokra számíthatsz partnered jóvoltából, légy hálás mindazért, amit kapsz tőle. Harmónia és szeretet? Ötvözzétek e két csodás érzést, így többet tudtok adni egymásnak, s végül erősödhetek a köteléketek.
Páratlan: Egy ideje van már a közeledben valaki, aki talán még nem adta kelét érdeklődésének, de most megteszi a szükséges lépést. Ha eddig elsétáltál mellette, ne tedd meg ezt többször. Nyisd ki a szemeidet, s hidd el azt, amit látsz és amit érzel. A szerelem megdobogtatja a szívedet.

Vízöntő

Páros: Békés, csendes, szerelemes pillanatokban reménykedsz? Július viszont inkább hektikus lesz, a hullámvasút élményével, vegyes hatásokkal. Alkalmanként viták is kirobbanhatnak köztetek, ám talán épp ezek segítik a kapcsolatotok jobbá formálását. A megoldás a szeretet áramoltatásában rejlik.
Páratlan: A magány nem nevezhető elfogadható választásnak! Ez legfeljebb átmeneti állapot, amin van mód változtatni. A vágyaid most beteljesülhetnek, ha mered sodortatni magadat az árral. Változtass és a világ is napsütéssel lesz teli! Mondj igent minden randira, flörtölj bátran.

Halak

Páros: a kánikula nem tesz jót neked, nyűgös lehetsz, sőt, alkalmanként nehezen visel el a kedvesed téged. Épp ezért a tudatosság és a visszafogottság lehet az egyetlen jó döntés ahhoz, hogy békét teremts. Kedvesedet nem könnyű kihozni a sodrából, a türelme átsegít titeket ezen az időszakon.
Páratlan: Ne várj csodára, ne várj másokra! Mozdulj ki a komfortzónádból, újulj meg kívül és belül, ez pedig automatikusan más embereket vonz hozzád. Mutasd meg az igazi énedet, ne hordj álarcot. Hivatalos közegben adódik a legnagyobb esély arra, hogy valaki megdobogtassa a szívedet.

Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Mutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!http://www.life.hu/horoszkop/20150622-mutasd-a-a-csillagjegyed-megmondom-miben-vagy-tehetseges.htmlMindenki szuper valamiben, de mégsincs két egyforma tehetség. Van, aki született vezető, van, aki tökéletes alkalmazott. Kíváncsi vagy, neked mi "fekszik" a legjobban? Mutasd a csillagjegyed!HoroszkópThinkstockEzekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.