Hétvégi horoszkóp (július 7-8.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlánok kellemes szerelmi kalandra számíthatnak, de a Bakok is jó hétvége elé néznek: minden az ő elképzeléseik szerint alakul, szó szerint az égiek kegyeltjei lesznek. A Vízöntőkre pedig emelkedett kedélyállapotuk miatt sokan felfigyelnek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Ezen a hétvégén elkövethetsz pár banális hibát - ugyanakkor akár el is kerülheted ezeket, ha most végigolvasod ezt a pár intő sort! Azt gondolhatod, hogy valamiben te vagy a legjobb, okosabb és tapasztaltabb vagy sokaknál, és ezért akármiről legyen is szó, mindenben ellentmondasz a többieknek. Nem hallgatod meg, hogyan vélekednek mások, ami vitát szülhet. Amennyiben nem leszel kompromisszum kész, akkor nem csupán elpazarolod az energiáidat, hanem egy, vagy akár több ember is alaposan megharagudhat rád. Miért nem veszed elő a békepipát inkább?

Bika

Három dolgot helyezhetsz fókuszba ezen a hétvégén. Akár külön-külön, akár egy időben foglalkozol a témákkal, a lényeg az, hogy ne térj el a terveidtől! Buli, kiruccanás, láblógatás – ebben a sorrendben megfelel? Sem többre, sem kevesebbre nincs szükség, csak örülj annak, ami megadatik. Használj ki minden pillanatot az örömteli kikapcsolódáshoz, s ha ez a szimpla semmittevéssel egyenlő, hát legyen úgy! Egyszerűen csak érezd jól magad, találkozz régi barátokkal, légy nyitott új kapcsolatokra, fedezz fel új helyeket.

Ikrek

Ezen a hétvégén kiemelt szerepet kap az egészség, az étkezés, a pihentető alvás. A te érdeked, hogy a mozgalmasságot megfelelő lazítás övezze. Figyeld a testedet és az elmédet, minden rezgésben ott lesz egy üzenet, hogy épp mire vágyik a tudatalattid. Bátran valósítsd meg a vágyaidat, mindegy milyen igényeid legyenek! Ha sportolnál, aludnál, netán tombolnál, - csak azt tedd, amihez tényleg kedved van. Olyan emberekkel légy, akiktől kapsz valamit, nem csak elvisznek. Talán érdemes lenne néhány természetgyógyászattal foglalkozó könyvet vagy cikket átböngészned, hátha találsz benne számodra alkalmazható útmutatást.

Rák

Kissé változékonyra sikerülhet ez a hétvége, lesznek nagyon jó pillanatok és adódhatnak kellemetlen vagy akár leterhelő helyzetek. Különféle élményekben lesz majd részed, társasági és nyugalmas körülmény egyaránt adódik. Hátrányoddá válhat, ha most a körülötted zajló dolgokat és folyamatokat nem követed, ugyanis megeshet, hogy valakit ezzel felbosszanthatsz. Légy aktívabb tagja a társaságnak, mondd ki a véleményedet! Viszont javadra legyen mondva, hogy ha váratlan helyről kellemetlen sértés ér, gond és harag nélkül tudod kezelni a helyzetet.

Oroszlán

Pozitív energiát hoz ez a hétvége, töltsd kedved szerint az időt, akár programokkal, szórakozással, új emberek megismerésével vagy csendesen, otthon. Úszkálj bátran az érzelmek tengerében, s ennek eredményeképpen kellemes szerelmi kalandban lehet részed, ha még keresed a nagy Ő-t. Az elkötelezettek is elcsábulhatnak, akár izgalmas szexuális felfedezéseket tehetnek. Emellett egy családi kupaktanácsra is sor kerülhet, ahol a nyakadba akarnak sózni egy feladatot, de csak akkor vállalj ilyen kötelezettséget, ha felelősséggel el tudod látni, és biztosan lesz erre elég időd!

Szűz

A hétvége abból a célból kapta nevét, hogy munka, tanulás, netán fontos megbeszélések helyett kikapcsolódni legyen lehetőséged. Lehet hangos és zajos, de talán most jobban esne a nyugalom és a csendes kikapcsolódás! Mégis megeshet, hogy egy visszautasíthatatlan ajánlattal lep meg valaki, s látványosan magával ragad a munkamánia nevű energia. Állj ellen a kísértésnek! Inkább engedd, hogy a lazsálás, napozás, fürdőzés gondolata alakuljon át valós tettekké. Nincs más hátra, mint előre a pihenés irányába - legyen ez a mottód! Nem ücsöröghetsz örökké a kötelezettségek tengerében.

Mérleg

Könnyen megeshet, hogy elveszíted a fonalat már szombat reggel, ugyanis fény derülhet arra, hogy több helyre elígérkeztél, de mivel nincs belőled több, csak egy, így kényszerűségből döntened kell, merre indulsz, ki vagy milyen program mellett teszed le a voksodat. Szerencsésnek érezheted magadat, ugyanis vannak olyan jó barátaid, akik észreveszik a zavart, s azonnal a segítségedre sietnek, utat mutatnak, s nem veszik zokon, ha nem őket választod társaságnak. Ha vannak olyan emberi kapcsolataid, melyeket elhanyagoltál mostanság, akkor ezen a hétvégén helyezd ezeket fókuszba!

Skorpió

Ezen a hétvégén leeresztesz, túl sokat dolgoztál az elmúlt napokban, és eleinte egyáltalán nem lesz hangulatod ahhoz, hogy zajos, társasági életet élj. Szombaton melankolikus hangulatba kerülsz, és a csend jobban vonz, mint bármi más. Ugyanakkor eszedbe jutnak azok az emberek, akiknek régebben segítettél, és akiknek a viszonzására, segítő ötleteire most neked lenne szükséged. Légy bátor, emeld meg a telefont és hívd fel őket, figyeld csak meg, mi történik! A jó kommunikáció gyors eredményeket hoz neked, pozitív gondolatok, jó tanácsok érkeznek, aztán már az estét sem akarod otthon tölteni.

Nyilas

Sok Nyilas lesz jó hangulatban, s ennek eredményeképpen már-már gyanúsan barátságosan közelít másokhoz. Ez sokakat meglephet, hisz inkább szurkálódtál mostanság, mert a leterheltségedet nem tudtad másképp kezelni. Ám, úgy tűnik, most ki akarsz törni a búskomorság szorító közegéből, és inkább kedves odaadó és csupa mosoly leszel. Bármit, amit ezen a két napon teszel, azért legyen, hogy másoknak örömöt okozz. Ha van egy konkrét cél, amit mások által akarsz elérni, akkor irányítsd cselesen a dolgokat. A megfontolt döntések ideje jött el, ne habozz, ha ki kell mondani az igent vagy a nemet.

Bak

Most tényleg szinte minden a te elképzeléseid szerint alakul, szó szerint az égiek kegyeltje leszel – úgyhogy a hála se maradjon el részedről. Bármiről is áhítozz, az létre fog jönni, megszerezhető, megalkotható. Akár a divat, az öltözködés is jelentős helyet kaphat pár órára. Szeretnél csinos és vonzó lenni, hogy remekül érezhesd magad a bőrödben? Akkor légy egy kicsit merészebb a megszokottnál, méregesd magad a tükörben, a figyeld meg, mi a szép, mi áll jól rajtad, s mi az, amin javítani kellene, így tudod majd átalakítani a stílusodat, vagy akár a teljes ruhatáradat. Kérd ki egy őszinte barátod véleményét is!

Vízöntő

Ezen a csodás, nyári hétvégén emelkedett lesz a kedélyállapotod, így nem csoda, ha még idegenek is keresik a társaságodat. Többen is felfigyelnek rád, pörögsz, látványos allűrökkel élsz, jössz és mész, elintézel pár tennivalót. Annyi energiád van, hogy az másokat is lázba hoz. Nagyon fiatalos vagy, akkor is, ha már átlépted a sokadik x-et. Nyerő pozícióban vagy most a legkülönfélébb élethelyzetekben, sőt, visszakaphatsz egy kölcsönt, amivel már régóta tartoznak neked. Örülj mindennek, ami most történik veled és körülötted.

Halak

A pénteki nap felemésztette energiáidat, ezért kissé akadozva indul a hétvége, és minden terved ellenére a legfontosabb, hogy aludj egy jót. Könnyen szembetalálhatod magad azzal a problémával, hogy szombat reggel, az eltervezett dolgok szálai alaposan összekuszálódnak, nem találsz egy fontos tárgyat, vagy egyszerűen csak elkésel valahonnan. Emiatt átmenetileg borús lesz a hangulatod, de a legrosszabb az lehet, hogy másokat is lehangolsz. Ugye jó lenne ezt elkerülni? Akkor mosolyogj, és semmin ne bosszankodj! Ébredj fel, rázd meg magadat, ne hagyd, hogy magával rántson a depresszió. Mozdulj ki otthonról, mindegy hová, csak érezd jól magadat.
Ezekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigoMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.