asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok számára fontos időszak kezdődik, ezért nagyon fontos, hogy figyeljék az eseményeket. A Bikák alkalmat kapnak arra, hogy jelentősen javítsanak anyagi helyzetükön, a Halakra pedig lendületes, mozgalmakkal teli napok várnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Fontos időszak indul el, mindenképpen figyeld az eseményeket, mert a különféle történések egy-egy újabb lehetőséget kínálnak számodra a fejlődéshez vagy épp a gyarapodáshoz. Memorizáld a megszerzett információkat, hisz mindennek jelentősége lesz a következő napokban és hetekben. Új dolgokba érdemes belefognod, nem pedig tovább halogatnod a változást! Alapjaiban formálhatod át eddigi életedet, anyagi és erkölcsi lehetőségeidet kitágíthatod, - mindezt úgy, hogy közben az Oroszlánban járó Nap teljes erővel támogatja ambícióidat. Ne riadj meg az új tennivalóktól, most sokat okulhatsz az ismeretlen dolgok feltárásából.

Bika

Köszönöd szépen, jól vagy. Remekül érzed magadat a bőrödben, napról napra egyre energikusabb és eredményesebb leszel, rajtad múlik, mit vállalsz be a nyár közepén. Ez a kellemes közeg igazából nem csoda, bár erre az állapotra nem kell találni semmilyen indokot, egyszerűen csak fogadd el az örömteli napokat. Az elmúlt hetek szerencsésnek mondható időszaka nem törik meg, ezután is sikeresen alakulnak különféle dolgaid. Szakmai téren feltűnnek újabb lehetőségek, valamint arra is kapsz alkalmat, hogy anyagilag stabilizáld, vagy akár jelentősen javítsd a helyzetedet. Új üzleti lehetőségeket és pénzforrásokat kutathatsz fel, vagy jó helyre fektetheted be meglévő tartalékaidat.

Ikrek

Az időjárás nem kedvetlenít el, tele vagy erővel, energiával, a kedved remek, másokat is inspirálsz. Mindent meg akarsz valósítani, régi és új lehetőségeket akarsz végre sínre állítani és a célig juttatni. Szeretnél társakat találni egy konkrét ügy közös megvalósításához, de most sokat kell kutakodnod ahhoz, hogy rálelj a potenciális segítőre, arra, aki meglátja az ötletedben a fantáziát. Ám néhány nem után még ne add fel a keresést! Hidd el, a kitartásod eredményt hoz. Ugyanakkor semmiképpen se vállald túl magadat, erre hajlamos lehetsz most is. Tartsd szem előtt, hogy egy nap neked is 24 órából áll. Oszd be okosan, előre és alaposan megtervezve az idődet és energiádat, ne végezz olyan feladatot, ami nem a te reszortod!

Rák

Általában képes vagy az alaposságra és a megfontoltságra, azonban ezen a héten ebbe a folyamatba hiba csúszhat. Épp ezért legyél a megszokottnál is körültekintőbb, óvatosabb, egyben precízebb és pontosabb – így a bajt el tudod kerülni. Ha szeleburdi leszel, és csak kapkodsz, azzal bonyodalmat okozhatsz. Tudd, hogy visszapörgetni az eseményeket már nem lehet, ezért lényeges a teljes koncentráció és a kellő tudatosság! Terveid, álmaid hullhatnak darabokra, ha nem figyelsz a részletekre. Megéri ezt a pár napot úgy megélni, hogy minden szabályt betartasz. Ha elkotyogod a terveidet, megtörténhet, hogy valaki más is meg akarja azokat valósítani, gyorsabb tempóban, mint te... Azaz légy résen!

Oroszlán

Kissé akadozva haladnak különféle ügyeid a hét első felében, hisz a Mars nem könnyíti meg a dolgodat. Ne aggódj, minden jóra fordul, pici türelem szükségeltetik ehhez. Ezt az akadályoztatást már a múlt héten is tapasztaltad, ugyanakkor mégis sok feladatot megoldottál. Mivel most bonyolódnak a dolgok, ezért sürgősen menj vakációra, így elkerülhető a vitás helyzetek jelentős része, ha nem megy, hát légy óvatos és toleráns, mert lelkivilágod nagyon törékeny, még az építő kritikát is sértésnek, támadásnak véled. Ez a feszültség csütörtökre jelentősen csökken, és nagyot fordul majd a kocka. Most inkább ne kezdj semmi újba, ráérsz ilyesmivel jövő héten.

Szűz

Keresed a helyedet, és még másoknak is feltűnik, hogy szinte semmit nem tartasz elég jónak, erősnek, vagy épp kielégítőnek, keresed a hibákat. Változékony kedélyállapotod szerdáig nem módosul, ezzel mások dolgát is megnehezítheted. Mintha csak egy hullámvasúton ülnél: egyik órában fenn, a következőben már lenn. Rengeteg intéznivaló szerepel a listádon, ám a töredékével sem leszel képes végezni. Hidd el, az most fontosabb, hogy ne kapkodj, hisz így nem jutsz előrébb. Inkább szedd össze a gondolataidat, készíts részletes listát aktuális teendőidről, állíts fel fontossági sorrendet, s ez alapján haladj előre. Mivel a Nap időközben az Oroszlán jegyét meghódította, ez neked is lendületet ad a hét második felében.

Mérleg

Egy Mérleget semmi nem gátolhat abban, hogy sikert érjen el, amikor azt Ő valóban úgy akarja. Igaz? Így van, hát állítsd át magadat turbó fokozatra és cselekedj. Feltétlenül kezdj bele most egy régen dédelgetett ötlet megvalósításába, akár másvalakivel közösen, ugyanis a Jupiter támogatja ambícióidat. Minden esélyt és lehetőséget megkapsz ahhoz, hogy jelentős sikert érj el, s látványos tűzijáték övezze a végeredményt. Különösen akkor igaz ez, ha gyors munkahelyváltáson, másodálláson, netán saját vállalkozás beindításán töröd a fejedet. Ha anyagiakkal összefüggésben kerülsz válaszút elé, ne halogass semmit, most biztos, hogy nem fogsz rosszul dönteni, csakis a megérzéseidre hallgass, ne másokra!

Skorpió

A bolygók együttes hatása nem mindig lesz kedvező. A hét első felében alaposan felbolygathatja a nyugalmadat, így a gondolataid összekuszálhatnak. Az égiek kellemetlenkedése miatt kissé frusztrálttá válhatsz, ami egészen csütörtök estig eltart. Szinte minden – még a jól megszokott dolgok is – zavarni, alkalmanként idegesíteni fognak, nem találod a helyed, semmi nem megy úgy, mint a karikacsapás. Épp ezért, az egyetlen logikus kiút ebből a nyakatekert helyzetből, hogy nem hozol nagy döntéseket, nem sietteted a dolgokat, hanem várakozó álláspontra helyezkedsz. Maradj nyugodt, uralkodj az indulatokon, palástold el a nyűgösségedet, így megelőzöl minden problémát.

Nyilas

Felejtsd el azt a hibás vélekedést, hogy neked semmi sem sikerül mostanság, és ez talán már nem is változik. Tény, hogy a hangulatod szerdára mélypontra juthat, ez még nem jelenti azt, ez örökre így is marad. Lásd be, hoztál pár elhibázott döntést mostanság, de csak azért történt mindez, mert valójában másoknak akartál jót, s közben magadra nem figyeltél, ezért pedig kellemetlen dolgokkal kellett szembenézned. Nos, vagy menj szabadságra, vagy vonulj vissza, s ne hagyd, hogy mások bármiben befolyásolhassák gondolataidat és lépéseidet. Energiáidat csak részben használd fel, mindig legyen tartalék! Mivel a hétvégére javul a helyzet, csak a kitartásodon múlik, hogy viták nélkül megúszod-e ezt a pár nehézkes napot.

Bak

Ne kapaszkodj meg semmiben, ami a földön tart! Bár földies jegy vagy, kivételesen bátran járkálj két lábbal a föld felett. Hagyd magad vinni a széllel, légy spontán! Fontos, érdekes és igen jelentős napok követik egymást, bőven akad tennivaló, amelyeket sürgősen és nem halogatva el kell rendezned. Munka és magánélet területén egyaránt fontos döntéseket kell meghoznod. Sok erőre, rengeteg energiára, s még több kitartásra lesz szükséged, ne sajnáld az időt semmire! A heti feladatok ugyan nem hoznak azonnali és látványos eredményt vagy kimagasló sikert, ám a későbbiekben többszörösen megtérülnek neked. Több új ismeretségre is szert tehetsz.

Vízöntő

Kedélyállapotod megkérdőjelezhető a hét elején, lesznek jó és kevésbe örömteli pillanataid is. Egészségeddel, közérzeteddel összefüggésben viszont felmerülhetnek problémák, ugyanis átmeneti leterheltség nehezítheti életedet, főleg lelkivilágod lesz sérülékeny, mert még azt is magadra veszed, amit nem is neked címeztek. Olyan dolgokon is fennakadsz, akár meg is sértődsz, amiken máskor csak mosolyognál. Szerda este vagy csütörtök reggel lesz a mélypont, azt tapasztalhatod, mintha az életed darabokban heverne, s minden csak egy nagy összevisszaság lenne körülötted. Csütörtök délutánra a Hold és a Jupiter is hathatós segítséget nyújt, hirtelen mindent szebbnek fogsz látni.

Halak

Lendülettel teli, mozgalmas napok követik egymást. Annak ellenére, hogy nyár van, meglehetősen kiélezett versenyhelyzettel kell számolnod, és nem húzódhatsz háttérbe, mert azzal most sokat veszíthetsz. Bármi adódjék a napokba, azért harcolj odaadóan és teljes erőbedobással, csak így érheted el a célodat. Emellett feltétlenül tartsd be az írott és íratlan szabályokat! Ne taposs át másokon csak azért, hogy nagyobb szeletet vehess el a tortából. Maradj tisztességes, így az eredményeid megkérdőjelezhetetlenek lesznek. Bár több kisebb nehézség is gátolhatja előrejutásodat, mégis fontos, hogy képes legyél minden pillanatban diplomatikus maradni, és emelt fővel viselni azt is, ha mégsem te érsz be elsőként a célba.

Ezekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigoMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.