Hétvégi horoszkóp (július 21-22.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosoknál ez a hétvége új világításba helyezhet sok dolgot az életükben, a Bikák számára kellemes, nyugalmas két napot ígérnek az égiek. Ezzel szemben a Skorpiókra mozgalmas, bulizós napok várnak majd. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Ez a hétvége meglepően új megvilágításba helyezhet több dolgot is az életedben. Az elégedetlenséget végre kitörölheted a szótárból, sok függő kérdésedre érkezik végre válasz. Figyelj minden apróságra, jelre, sőt, még a pletykákra is, bármi tartalmazhat olyan dolgot, ami később a hasznodra lehet. Érdekeljen minden, ami, és aki csak utadba kerül. Az információk sokat hozhatnak neked a konyhára a későbbiekben, csak fülelj, legyenek a szemeid tágra nyitva! Nevess sokat, és okozz örömöt másoknak. Akad olyasmi, aminek a valódi értelmét és értékét ezen a hétvégén fogod felfedezni, megérteni, így a véleményed is teljesen át fog alakulni.

Bika

A vegyes eredményekkel zárt munkahét ne aggasszon, cserébe egy igen kellemes, nyugalmas hétvége vár rád. Egyetlen dologra figyelj, de arra nagyon! Ne vedd magadra, ha valaki sértő módon kommunikál veled, talán csak rossz a hangulata. Engedd el a füleid mellett a piszkálódásokat, és ne húzd fel magadat semmin. Hagyj figyelmen kívül mindent, ami mellékes, hisz te vagy a fontos! Kizárólag a valódi és értékes dolgokra, emberekre, eseményekre fókuszálj, így minden óra jól fog telni. A problémák most elkerülnek, viszont muszáj lenne pihenned, mert a jövő hét leterhelőnek tűnik.

Ikrek

Jól vagy? Ki mered mondani, hogy minden rendben van? Igen? Remek! Ennek épp így kell lennie, legalábbis, ha a hétvégi, égi konstellációkat vesszük szemügyre. Minden adott ahhoz, hogy kedved szerit alakuljanak a dolgok, lehetsz aktív vagy passzív, maradhatsz otthon vagy mehetsz világgá. Egy biztos: nem lesz okod panaszkodni. Minden, amire eddig nem volt válasz, most lesz, és amit eddig nem értettél, azzal összefüggésben tisztán fogsz látni. Vasárnap este kijelentheted, hogy az életed sínen van, a pihenés érdekében pedig tolj háttérbe mindent, ami elvenné az időt vagy az energiát a teljes kikapcsolódás lehetőségétől.

Rák

A szombat reggeled kissé lehangolónak tűnhet, aminek minden bizonnyal semmi más oka nincs, mint az, hogy leterhelő napok vannak mögötted. A hét szorgos napjain alaposan kifulladtál. Vigyázz, ne bonyolódj kellemetlen vitába, és ha kialakul ilyen körülötted, te bátran fuss messzire! Mindent seperj szőnyeg alá, nem éri meg elrontani ezt a két napot. Tervezz valamilyen házon kívüli kikapcsolódást, örülj mindennek, ami eléd tárul, kirándulj, szórakozz, találkozz más emberekkel. Ha arra fókuszálsz, milyen jó lehet a hétvége, akkor az is lesz. Egyszerűen csak tedd azt, ami jólesik!

Oroszlán

A szeretett családi vagy a szűk baráti kör teljes biztonsága kínál harmóniát és kiegyensúlyozottságot ezen a hétvégén. Az idegenek társaságát – valamiféle belső indíttatásból - inkább elkerülöd, nem igazán leszel nyitott ismeretlenek közeledésére, vagy egy randimeghívásra. Kedved támadhat kiszolgálni szeretteidet, gondoskodni az ebédről és a bevásárlásról. Lásd be, jólesik, ha felvállalod ezt a feladatot. Örülsz annak, hogy nem leszel egyedül, és szívesen végighallgatod szeretteid beszámolóit, s ha kell, hát felvidítod őket. Az együtt végzett házimunka, a beszélgetések remek hangulatot biztosítanak.

Szűz

Az elmúlt napokat összességében jókedv és a harmónia uralta eddig, s ez szerencsére nem szűnik meg a hétvégén sem. A panaszkodást felejtsd el, élj a mának, örülj minden apróságnak, és vidíts fel másokat, ha szomorúak lennének. Amennyiben szükségét érzed, hát lustálkodj mindkét reggel, s ne törődj azzal, ha ezt valaki a szemedre veti. Még az esetleges bulit követő macskajaj sem foghat ki rajtad, így a vasárnapi terveidet is maradéktalanul véghez viszed. Minden épp úgy alakul, ahogy reméled. Nem kell erőltetned semmit, legyen ez a hétvége az örömteli kikapcsolódásé. Ha régóta szeretnél ellátogatni valakihez, akkor tedd meg, de ne kérés nélkül!

Mérleg

Ezen a hétvégén aligha vonzanak a féktelen, hajnalig tartó bulik, annál inkább a lazsálás, az őszinte és mély beszélgetések, egy kerti parti kis sütéssel és főzéssel. Ám, ha mégis benevezel egy hangos és mozgalmas összejövetelre, akkor is szánj elegendő időt otthonod rendezgetésére, bútorok tologatására, így a közérzeted is javulhat. Ha nem is érzel kedvet ezekhez a tevékenységekhez eleinte, legalább egy fiókot húzz ki, egy szekrényt nyiss ki és szortírozz át, jó érzés lesz a haszontalan dolgoktól megszabadulni. A kidobásra ítélt tárgyakat add oda valakinek, akinek még jól jöhet, vagy cseréld el a bolhapiacon vagy interneten.

Skorpió

A pénteki napod leterhelő volt, és a stressz sem volt elhanyagolható, ezért azt gondolhatod szombat reggel, hogy a hétvége is hasonló lesz... ám szerencsés vagy, szó sincs erről! Semmilyen negatív hatástól, kellemetlen élethelyzettől nem kell tartanod. Ha a lelkedet még nyomasztja egy kis feszültség, azt is fel tudod dolgozni a hétvégén. Sok mosolygós barát vagy családtag társasága mindenre gyógyír lesz, mondj igent minden meghívásra. Jó buli ígérkezik, vegyél részt benne, ha invitálnak, nincs vesztenivalód. A tánc, a mulatozás se maradjon ki a sorból, szükséged van egy kis féktelenségre. Hidd el, megéri néha elveszteni a realitásérzéket.

Nyilas

Ezt a hétvégét kötelező házon kívül tölteni, ne keress kifogásokat, jót tesz neked a változatosság. Bárhová is indulj, bárkivel találkozz, érezd jól magadat! Meglehet, hogy hamar elkap a honvágy, de ne hagyd, hogy a szíved hazahúzzon és a 4 fal bámulására ösztökéljen. Ne maradj ki semmilyen programból, buliból, kell a kikapcsolódás, és ismerkedni is lesz mód. Ha az égiek üzeneteivel szemben erősen eltökéled, hogy nem mozdulsz ki a négy fal közül, akkor se maradj tétlen! Aktivizáld magadat, pakolgass, szelektálj és szortírozz, járd körbe az otthonodat, s ha valamiről úgy véled, nincs jó helyen, tedd arrébb, add el, csereberélj! Lelj örömöt az egyszerű dolgokban is.

Bak

Ezen a hétvégén érdekes, egyben vonzó arcodat mutatod a világ felé – és ez jó, ennek csakis pozitív eredménye lehet! Igyekszel eljátszani a házitündér, a kedves barát és az odaadó szerető szerepét? Mindegy, mi adódjon, a lényeg, hogy jól akarsz mutatni, valami különleges dolgot akarsz adni az embereknek önmagadból. Persze talán akadnak olyanok a környezetedben, akik átlátnak a szitán, s pontosan tudják, ez az álarc egyáltalán nem illik hozzád. Felmagasztalnak, megdicsérnek, még talán elismerő szavakkal is kedveskednek, de aztán dobd le ezt magadról, és inkább bulizz egy nagyot. Ereszd el magad maximálisan.

Vízöntő

Reálisan gondolkodsz egész hétvégén, ami neked nem, de másoknak talán meglepő lehet. Sokszor voltál tüzes és heves mostanság, amin bizony sokaknak nem tetszett, ám ez a hétvégét körbelengő kifinomultság és békesség még többeknek nem tetszik. Szeretnék a jó hangulatú, picit vad és szárnyaló embert látni – vajon melyik arcodat fogod végül megmutatni? Ha eddig magányosan élted a mindennapjaidat, most egyik pillanatról a másikra kopogtathat szíved ajtaján a szerelem, beengeded? Bátran told háttérbe a jelentéktelen dolgokat, s csakis önmagad legyél a saját világod középpontjában. Ha már elköteleződtél, akkor fogsz okot találni arra, hogy izgalmat vigyél kapcsolatodba.

Halak

Szárnyaló, szabadságra vágyó Halakként fogsz megmutatkozni a most következő két napon, s a legnagyobb gondod legfeljebb az lesz, mivel töltsd az időt, kivel találkozz, igent mondj-e egy randira. Moziba menj, netán egy új étterembe az ismerősökkel? Utazz el otthonról? Már régóta időszerű egy jó kis kiruccanás, ahol megélheted a szabadság, függetlenség teljes tárházát. A naptári dátumot nézve semmiképpen se maradj otthonod négy fala közt, inkább élvezd ki a hétvége minden percét, sőt, már most tegyél ajánlatot a következő alkalomra a barátaidnak, családodnak! Szuper jó lesz minden, ha teret adsz a fantáziádnak!
Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Ezekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigoMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.