asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosoknak ez a hétvége a családi kapcsolatokról kell hogy szóljon. A Bikák előtt pedig megnyílhat a szerelem kapuja, csak ne féljenek lehorgonyozni. A Rákok aktívak és tettre készek lesznek ebben a két napban, de a Bakokat is céltudatosság jellemzi majd. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Ugye nem hanyagolod el a fontos emberi kapcsolataidat? Ahhoz, hogy azok érzelemmel és tartalommal legyenek teli, tenned és szeretned kell! Ez különösen igaz a családi és szerelmi kötelékekre. Ezen a hétvégén legyen időd és energiád arra, hogy mindenféle földi jóval elkápráztasd a fontos személyeket! A párjukat még kereső Kosok az eddig sosem próbált társkereső formákat részesítsék előnyben - hisz aki mer, az nyer! A vakrandi vagy épp a rapidrandi könnyen beválhat! Vasárnap se állj le, folytasd tovább azt, amit szombaton elkezdtél.

Bika

Ha van stabil párkapcsolatod, akkor kedveseddel most megélhettek egy hullámvasútszerű érzést, ami később mégis a hasznotokra válik, ugyanis erősen összekovácsol benneteket. Ha viszont épp most nyílik meg előtted a szerelem kapuja, hát bátran horgonyozz le valaki mellett, ám az alapvetőbb szabályokat tartsd be! Őszinteség, egyenesség és tisztességesség – mindenáron. Ha valaki felé ezt sugárzod, most ugyanezt fogod visszakapni tőle. Próbáld ki! Mindenképpen társaságban lelsz rá az igazira, úgyhogy irány egy buli, akár régi barátokkal, akár egy teljesen ismeretlen közeggel!

Ikrek

Nagyon jól, okosan és taktikusan tudsz kommunikálni ezen a hétvégén más emberekkel, akár régi vagy épp új ismerősökkel. Barátságok szökkenhetnek szárba, sőt, akár egy üzleti vonulat is lendületet kaphat. A Jupiter és a Merkúr komoly erővel támogatnak jelentős döntéseid meghozatalában, így kiegyensúlyozott lesz végre újra a lelked. Kedélyállapotod másoknak szinte irigylésre méltó lesz, mosolyogj sokat, hátha felvidíthatod a morcos embereket. Most alkalmad lesz arra, hogy teljesen mértékben kikapcsolódj, felszabadulj a munkanapok nyomása alól.

Rák

A mostani hétvégén igen aktív és tettre kész leszel, nyitott mindenre, régi vagy épp új információk befogadására, így pedig nagyszerűek a kilátások mindenféle életterületen a jelentős sikerekre is! Ne nézd a naptárt, menj a szíved után. Sokan megfordulnak majd körülötted, kíváncsiak lesznek rád, gondolataidra, személyiségedre. Valakit érzelmi téren is megmozgatsz, rajtad múlik, lesz-e belőle több, vagy csírájában fojtod el a helyzetet. Vasárnap senkinek ne engedd, hogy kihozzon a sodrodból! A Mars ezen a téren megnehezítheti a dolgod, de ha kellően tudatos vagy, nagyon okosan kezeled majd a feszült helyzeteket.

Oroszlán

A hétvégi égi hatások nem nehezítik a dolgodat, sőt, inkább megkönnyítik, és támogatnak valaminek a felfedezésében és megismerésében! Sok új és egyben igen érdekes ötlet jut el hozzád, kizárólag rajtad múlik, mit kezdesz ezekkel. Fogadd el a váratlanul érkező inspirációkat, hisz nem véletlenszerűen találnak rád ezek a gondolatok épp most! Ha teljes békében és csendben akartad tölteni a hétvégét, az nem fog sikerülni, de vasárnap este kimondhatod, hogy jól telt ez a két nap. Néhány meglepő helyzetben is részed lesz, de ezek éppen abban segíthetnek, hogy könnyebben feltaláld magad a különféle élethelyzetekben.

Szűz

Ezen a hétvégén csak olyat tégy, amire legbelül vágysz, és közben hű tudsz maradni önmagadhoz. Ha tombolni van kedved, hát legyen! Ha viszont a béke, a csend és egy kis relaxáció vonz, akkor az sem véletlen. Add meg magadnak, ami jár. Ha most alkalmazod ezeket, nagyszerű hatással lesznek rád, így közelebb tudsz kerülni önmagadhoz. Rálelhetsz a belső békére is, és még inspirációra is lelhetsz, mely komoly hajtóerő lesz júliusban, sőt egész augusztusban! A harmónia pozitívan hat majd az egészségedre és az általános kedélyállapotodra is. Azért némi aktív szórakozásról sem kell lemondani!

Mérleg

Ezen a hétvégén meglepően vad ideákkal rukkolsz elő, spontaneitásod nem nyeri el mindenki tetszését. Ám öröm az ürömben az, hogy környezeted kellően toleráns veled, és még Jupiter is komoly támogatást biztosít ahhoz, hogy utat találj egy új cél felé. Igyekezz megtalálni az arany középutat, azaz te se mondj le a vágyaidról, de ne okozz zűrt és bonyodalmat mások számára. Ez sosem volt, és nem is lesz könnyű feladat egy Mérleg jegyű számára, de mivel levegős jegy vagy, képes leszel a jót kihozni terveidből, és mások számára azt emészthetővé tenni. A lényeg, hogy maradj kedves, barátságos, ez már félsiker lesz!

Skorpió

Az elmúlt napokban szinte minden jó úton haladt, így szerencsére jó élményekkel kezded a hétvégét. Befejezetlen feladatok sem hátráltatnak abban, hogy szabaddá és boldoggá válj két teljes napra úgy, ahogy azt te szeretnéd. Magánéleted terén sem adódott komoly gond – örülj ennek. Így a hétvégén semmi sem zavarhatja meg a pihenésedet, kikapcsolódásodat, nyugodtan utazz el, mert nem lesz rád szüksége senkinek! Ami viszont az anyagi részét illeti az életednek...nem ártana egy részletes költségvetési tervet készíteni a jövő hónapra, mert kicsit többet költekeztél mostanság, mint kellett volna.

Nyilas

Érdekes hétvége lesz a mostani, amikor a legkülönfélébb dolgok jönnek, ismeretlenbe kell fejest ugranod, és még megbánnod sem kell tetteidet! Elmondhatod, hogy te vagy a társaság vagy a családod középpontja, kézben tartod a dolgokat, hát érezd jól magad ebben a megtisztelő szerepben! Ha a változás szele megérint, nem szabad nemet mondanod semmire! Ha a sors meg akar mutatni neked valami újat, hát hagyd magad! Jupiter ötletessé tesz, a Szaturnusz elgondolkodtat, Merkúr pozitív hatására pedig amúgy is csupa jó dolgok történnek most.

Bak

Ezen a két napon meglepően kitartó, rámenős, akaratos és céltudatos leszel, aktuális terveidet bármi áron végre akarod hajtani, emellett lényegtelennek tartod azt, hogy mások erről miként vélekednek. Tulajdonképpen igazad van! Az a fontos, hogy megmaradsz eredeti célod mellett, mert érzed, hogy minden úgy jó, ahogyan kitaláltad. A Mars és a Jupiter együttese folyamatosan lendületben tart, így annyira erőteljes lesz a kisugárzásod, hogy aligha tud neked bárki ellenállni. Ha még keresed a másik feled, akkor is csupa boldogság vár rád, szingliként óriási esélyt kapsz!

Vízöntő

Testileg és szellemileg is alaposan elfáradtál, úgyhogy a hét nehezebbik részéért cserébe jöhet a megérdemelt pihenés. Bár nem érzed magadat teljesen kiegyensúlyozottnak, különösebb veszélyeknek szerencsére nem vagy kitéve, csak aludd ki magad alaposan. Emellett segíthetsz magadon úgy is, hogy sok friss gyümölcsöt és zöldséget veszel magadhoz! Próbálj természetes úton minél több energiát juttatni szervezetedbe, és a mozgást se hanyagold. Ha odafigyelsz magadra, hétfőre megint csúcsformába kerülsz. Ha épp nyaralsz, bátran vesd bele magad az élvezetek tengerébe.

Halak

A függetlenséged megtartása mellett mindig alapvető elvárás volt önmagaddal szemben, hogy ne mások véleménye által formáld a sajátodat. Nem függhetsz mások gondolataitól és vágyaitól. Ne ess abba a hibába, hogy épp ezen a hétvégén akarj megfelelni környezeted elvárásainak, furcsa kéréseiknek. Ha valami nem tetszik, hát mondd ki! Emellett nem szabad még véletlenül sem elfogadnod azt, hogy egy szeretted felkínálja annak lehetőségét, majd ő mindenről gondoskodik, vagy helyrerázza az esetleges gondjaidat! Nem! Ami a te gondod, azzal neked is kell megbirkóznod, mert csak így tanulsz! Ha elfog a bizonytalanság, hallgass a belső hangodra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.