Heti horoszkóp (augusztus 13-19.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára mozgalmas, impulzív és energiával teli napok követik egymást, de az Ikrek hete sem lesz unalmas: jelentős és hosszú távon meghatározó élményekben lesz részük. A Nyilasoknak olyan vágyuk is teljesülhet, amiben mostanság nem is reménykedtek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Hangulatod remek, sőt, a jó kedélyállapotod csak fokozódik a napok múlásával. Érdekel a világ, de egyetlen rossz hír sem tud letaglózni. Tudod azt is, hogy a hétvégén háromnapos hosszú szünet van kilátásban. Sziporkázol, bárkit le tudsz venni a lábairól, érdekes leszel mások szemében, így magad köré vonzol sok idegent is. Kifejezetten jó benyomást teszel az emberekre, ismerősökre és ismeretlenekre egyaránt. Jó alkalom nyílik arra, hogy új kapcsolatokat, barátságokat alapozz meg. Olyan ajánlatokat is kaphatsz, melyek kellően hízelgők, s bizony nem lesz akadálya annak, hogy ezeket az lehetőségeket ki is használd. Akár a szerelem is bekopogtathat szíved ajtaján.

Bika

Mozgalmas, impulzív, energiával teli napok követik egymást, bőven akad tennivalód – ne tedd le a lantot, hacsak nem épp erre a hétvégére tervezted a vakációdat. Sokan várnak rád, hisz tudják, rád mindig lehet számítani. A szabadnak vélt pillanatokat is kénytelen leszel betáblázni, ha végére akarsz járni függő ügyeidnek. Munkád, karriered vagy – az iskolaév kezdetének egyre közelgő pillanatai miatt – szellemi fejlődésed kerül fókuszba. Érdemes tudatosan készülni minden változásra, semmit ne hagyj az utolsó pillanatra. Te is sokat tehetsz önmagadért, és környezeted is lényeges része lehet életed ezen szakaszának. Anyagiakkal összefüggő fejlődésed garantált.

Ikrek

Jelentős és hosszú távon meghatározó élményekben lesz részed ezen a héten – bárhol tartózkodj, bárhová sodorjon is az élet. Azért lehet kiemelkedő ez a pár nap, mert az idei év hátralévő részével összefüggésben kell sok különféle döntést meghoznod. Minden, amit most teszel, amit adsz vagy épp elveszel, nagyon erősen rányomják életedre a bélyegüket. Ez a bélyeg viszont a bátor Ikrek esetében csakis pozitív, eredményes és hatásos lehet. Összességében érezni fogod, hogy jó irányba halad az életed. Rálelhetsz olyan lehetőségekre, melyeket eddig automatikusan elutasítottál volna, ám most merészen felvállalod! Ami eddig hidegen hagyott, az most lázba hoz. Megéri az erőt és az energiát a jövődbe fektetni.

Rák

Ezen a héten tervekről vagy épp a szabadság utáni vágyról is lemondasz egyvalamiért cserébe... Nem titkolod, hogy a szeretetéhséged hatalmas, falsz mindent, ami érzelmekkel, romantikával, odaadással, figyelemmel és kedvességgel függ össze. Ezt a fajta – egyébként normális – szükségletedet most családtagjaidból próbálod „kisajtolni”, ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy minden vágyadat kielégítik. Vajon barátfronton más lenne a helyzet? Ha a régiek sem tudnak újat adni, akkor keress magadnak idegeneket, akikkel érdekes beszélgetéseket folytathatsz, akik azért isszák majd a szavaidat, mert nem ismernek, és kölcsönösen tudjátok egymást építeni, szépíteni. No, ez az, amit igazán imádni fogsz most.

Oroszlán

Az egyszerű hétköznapokon és hétvégéken bevett rutinok ezekben a napokban alaposan megváltoznak, s elsősorban magányügyekkel és pénzzel összefüggésben érezhetsz komoly bizonytalanságot magad körül. Ha sok a megválaszolatlan kérdés, akkor azokkal törődni kell. Hétfőn és kedden talán még sötétségben tapogatózol, ám szerdán érkezik a válasz feltett kérdéseidre, s utána megnyugszol, s visszatalálsz az eredeti kerékvágásba. Szakmai kérdésekkel, esetleg vállalkozásoddal kapcsolatban sok tennivaló gyűlik fel hirtelen, de mivel vannak rejtett tartalékaid, ezért mindent megoldasz. Igyekezz esténként pár órára kikapcsolódni is, nem tesz jót neked, ha merev és feszült vagy.

Szűz

A bolygók leterhelő hatása – mely főleg az érzelmek kuszaságában fog megnyilvánulni – aligha javítja a kedélyállapotodat. Sokszor elmélázol, vagy épp kissé szeleburdi leszel, máskor kapkodsz, vagy elfeledkezel egy fontos ügy elrendezéséről. Ezekben a napokban különösen igényelnéd a szeretet, amit nem feltétlenül kapsz meg azoktól az emberektől, akiktől ezt várnád. Neked kell kezdeményezned a mély és őszinte beszélgetéseket, törődj kiemelten a számodra fontos emberekkel, hátha észreveszik törekvéseidet, és végül viszonozzák kedvességedet. Az alkalmasint eltúlzott érzelmek miatt nagyon oda kell figyelned a cselekedeteidre és mondandód jó megfogalmazására, mert akaratlanul konfliktushelyzetekben találhatod magadat. Gondold át, mit és kinek mondasz.

Mérleg

Ezen a héten nehezen találod a helyedet, valahogy mindent előbb vagy épp késve kezdesz el, még az is könnyen megtörténhet, hogy magadba fordulsz, s nem mondod el, mi bánt valójában, így nem is tudnak a környezetedben élők gyógyírt kínálni a gondodra. Ennek banális oka az lehet, hogy azt feltételezed, téged nem szeretnek eléggé, nem foglalkoznak veled, vagy nem úgy teszik ezeket a dolgokat, ahogy elvárnád. Ez azonban egy abszurd gondolat, melyet gyorsan száműzni kellene jó messzire! Persze ezt is csak akkor tudod sikeresen végrehajtani, ha szánsz magadra és kusza gondolataid rendezésére némi időt, s eltöprengsz azon, vajon mi táplálja benned ezeket a botor eszméket. Péntekre rátalálsz a válaszra, s innentől minden sínen lesz.

Skorpió

A naptár egy ideje már augusztust mutat, s úgy tűnhet, te csak most ébredsz rá, hogy vakációzni is kellene valamikor! Van egy régi vágy, s szeretnél eljutni valahová, ami eddig nem sikerült? A logika és a szív most egy hullámhosszra tudnak kerülni, ideje bátran felvállalnod, hogy benyomod a stop gombot. Persze a lelkiismereted is megszólal, s a fontos vagy elhanyagolt dolgokra hívja fel a figyelmedet. Melyik mellett döntesz? Létezik arany középút? Biztos, hogy van ilyen, gondold át, s cselekedj! Akár családi összejövetelt is szervezhetnél, mit gondolsz erről? De lehet, hogy ehhez sem lesz feltétlenül kedved... Nehéz nemet mondanod családodnak, de ha tudják, miért utasítod el őket, meg fognak érteni. Úgyhogy légy őszinte, de ne csak velük, hanem önmagaddal is!

Nyilas

Ezen a héten olyan vágyad is teljesülhet, amiben mostanság nem is reménykedtél. Sok terved van a tarsolyodban, lassanként sorban megvalósítod azokat, de mindent felülmúl majd az, hogy váratlanul pénz vagy egyéb vagyoni értéket képviselő tárgy állhat a házhoz. Bármi legyen ez, fogadj mindent örömmel. Akár egy különleges esemény vagy jó tetted eredményeként is érkezhet egy örömteli hír, dicséret vagy elismerés. Talán egyszerűen csak pluszmunkához jutsz, netán szüleid, rokonaid szeretnének neked meglepetést okozni, vagy csoda folytán egy régi adósod jelentkezik nálad, hogy törlessze a hitelt... Az elmúlt hónapokban elég sokat dolgoztál és most meglesz ennek a jutalma.

Bak

Érdekes, mozgalmas, izgalmakkal körülölelt napok követik egymást, meglepően sok új tapasztalatot gyűjthetsz, melyek egytől-egyig jelentős hasznodra lesznek a későbbiekben. Fogékonnyá válsz ismeretlen dolgokra, végre megnyílsz arra, hogy több irányból szemléld a dolgokat, ne csak mindig egyfelől, így sokkal tágabb spektrumban látod a különféle eseményeket, s magát az életet, a sorsot. Nagyon érzékeny hangulatba kerülhetsz a hétvégére, s talán kissé nehezedre fog esni, hogy odafigyelj a kötelezettségeidre, aktuális teendőidre vagy éppen a családtagjaid vagy a barátaid kéréseire. Álmodozással akarod tölteni a hosszú hétvégét? Ugye nem? Ezt egyáltalán nem engedheted meg magadnak!

Vízöntő

Kellemesen monoton, stressztől és túlzott feszültségektől mentes hét vár rád – az esetleges egyhangúságtól, látszólagos állóvíztől ne riadj meg. Ugyanakkor érzelmi hatásoktól nem lesz mentes ez az időszak, szerencsére mindaz, ami történik most veled, végül mosolyra és elégedettségre ad okot. Ezek a napok leginkább baráti és kollegális kapcsolataidról szólhatnak, egyben nagyon kedvező minden körülmény arra is, hogy ne csak a régi kötelékek ápolásával foglalkozz, hanem nyiss a világ felé, így pedig újabbakra tegyél szert. Érdemes most társasági programokat szervezni, igent mondani minden meghívásra, hát vedd kezedbe az irányítást. Nagyon fontos, hogy azokkal az emberekkel feltétlenül tarts fenn kapcsolatot, akik jóban, rosszban melletted álltak eddig is.

Halak

A komoly nehézségek és a stresszes helyzetek szerencsére elkerülnek, gondok vagy konfliktusok aligha tarkítják az életedet, ugyanakkor kellő időt szánhatnál arra, hogy átgondold a közelmúlt eseményeit, s keresd a miértekre a válaszokat. Bizonyos összefüggések felett ugyan szemet hunytál mostanság, pedig lényeges lenne, hogy ne részleteiben, hanem egészében szemléld a saját helyzetedet, így pedig megérted, mi és miért történik. Olyan dolgok és események jutnak most eszedbe, melyeket talán jobb lenne elfelejteni, de éppen ezekből kell okulnod. Próbáld megélni maximálisan a jót, de a rossz dolgokat is értékeld, csak így fogod megérteni, hogyan kerülheted el ezeket a jövőben.

Ezekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigoMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.