Hétvégi horoszkóp (augusztus 25-26.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlánok hétvégéje a kikapcsolódásról kell hogy szóljon: legyen a szórakozásé és a féktelenségé a főszerep. A Nyilasoknak ezzel szemben nyugalmat és csendes kikapcsolódást hoz ez a két nap. A Halak viszont bátran tombolhatnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Megtörténhet, hogy egy titkos vágyad végre a megvalósulás felé vezető útra lép, s bizony kapkodnod kell, mert hirtelen minden adott a sikeres befejezéshez is. Hab a tortán, hogy pont ezen a hétvégén minden úgy alakul, ahogy remélted. Örülj ennek! Kiváló a most következő két nap arra, hogy a kezedbe vedd sorsod irányítását, s valami nagyszerű dolgot tégy önmagadért, s csak másodsorban másokért. Tégy meg mindent a sikerért, és természetesen ne hagyd, hogy bárki keresztülhúzza számításaidat. Választhatsz magadnak új hobbit, rátalálhatsz arra a lakhelyre, amelyre mindig is vágytál, esetleg új baráttal gazdagodhatsz.

Bika

Biztos akadnak remek terveid a hétvégére, ám a sok különféle program mellett feltétlenül figyelj az egészségedre, mert a Hold most nem kedvez neked, s kissé talán le is gyengíthet. Könnyen megeshet, hogy emésztési zavarok, hasi fájdalmak alakulnak ki, viszont ezeket igen könnyen megakadályozhatod, amennyiben eleve figyelsz arra, mit viszel be a szervezetedbe. Ne terheld le magadat nehéz ételekkel, esetleg alkohollal, s akkor biztos nem lesz semmi gond. Bármi adódjék, elegendő pihenéssel, tartalmas étkezéssel, és némi testmozgással távol tudod tartani magadtól a gondokat.

Ikrek

Ikrek jegyeddel szinte természetes számodra, ha kényeztetnek, valamint figyelnek rád. Nos, ezen a két napon minden a te malmodra hajtja a vizet, ugyanis valaki sokat tesz azért, hogy jól érezd magad a társaságában. Általa és a kellemes hétvége által feltöltődsz energiával, sőt, pár új ötlet is megfogalmazódik a fejedben. Emellett lényeges momentum lesz, hogy ne csak elvárd, hogy szeressenek, hanem adj is vissza a feléd áramló érzelmekből, így a mérleg nyelve kiegyensúlyozódik. Ha elvágyódsz az otthonod négy fala közül, akkor csakis vízpart irányába mozdulj!

Rák

Tartsd szem előtt, hogy gyorsan közeleg a nyár vége, így, ha kikapcsolódásra és fürdésre vágysz, akkor most tedd meg a szükséges lépéseket. Talán más nyári hétvége esetében a pihenés kapna főszerepet, ám most inkább engedd szabadon a fantáziádat is vágyaidat, s csináld azt, amit akarsz! Bontakoztasd ki a kreativitásodat, ötletelj, az otthonoddal pedig leghamarabb vasárnap délután vagy este törődj. Találj ki valami formabontó dolgot, s hagyd magad sodortatni az árral. Igyekezz bevonni a saját elképzeléseidbe a szeretteidet, így két legyet ütsz egy csapásra.

Oroszlán

Feltétlenül mozdulj ki otthonról, legyen a szórakozásé és a féktelenségé a főszerep! Űzd messzire az egyhangúságot, ne tápláld magadat pesszimista gondolatokkal, hisz ez az örömöt távolítja el mellőled. Kihagyhatatlan kellékei ennek a hétvégének a fesztiválok, zenés, táncos helyek és mulatságok. Ne keress kifogást a bulira, a barátaiddal való találkozásra, a kultúrára. Semmi nem lehet elég messze, ha érdekel az adott hely, az emberek, vagy a program. Megkérdezted már a barátaidat vagy azt a helyes szomszédot, lenne-e kedvük veled tartani? Ha meg sem kérdezed, honnan tudnád a választ? Légy merész és fedezz fel új dolgokat!

Szűz

Vége a mókuskerék időszakának, ugorj ki gyorsan belőle, s élvezd a nyár utolsó hétvégéjét - ameddig még tart. Az energiatartalékaidat felőrölted, így elkerülhetetlen, hogy pihenésre szánj időt. Szerencsére senki nem akar megakadályozni, sőt, szeretteid támogatnak abban, amit programként tűzöl ki célul, akkor is, ha az jelentős részben a láblógatásról szól. Talán úgy érzed, nem vagy túl jó formában, mégis több apró, főleg magánügyekhez kötődő dolgot le tudsz rendezni, amelyek már nem tűrnek további halasztást. Légy büszke eddigi eredményeidre, és miután már minden kötelezettségnek a végére értél, keress olyan szórakozási formát, ami neked tetszik.

Mérleg

Jó ideje készülsz egy őszinte vallomásra, csupán a megfelelő időt és helyszínt nem lelted meg ehhez, igaz? Akkor ennek a dátumát nem érdemes tovább odázni, ugyanis most a Vénusz és a Merkúr pozitív hatása hozzásegít ahhoz, hogy a kommunikáció tiszta legyen, ne értsenek félre, s éppen azt az eredményt érd el, amit tervezel. Legyen szó szerelmi vagy baráti kapcsolatokról és érzelmekről, anyagi ügyek rendezéséről, minden kételyedre kapsz választ, ha kimondod, ami a lelkedet jelentős súlyként nyomja. Légy őszinte ezen a két napon mindenkihez, így ugyanezt fogod visszakapni.

Skorpió

Magad mögött tudhatod végre ezt a leterhelő, energiarabló hetet, s végre talán fellélegezhetsz egy kicsit, így végül elkezdhetsz foglalkozni egy kicsit a magánéleteddel, azokkal az emberekkel, akiket szeretsz, de nem jutott rájuk annyi idő a közelmúltban, mint amennyit szerettél volna. Ne keseredj el, ha valami meghibásodik a hétvége folyamán, vagy egyszerűen nem találsz valamit, pedig épp nagyon kellene. Semmi ne szegje a kedvedet, csak önmagad és a szeretetenergia áramlása foglalkoztasson. Átmenetileg felejtsd el a kötelezettségeidet, s csak a hétvégének megfelelően keress magadnak programokat.

Nyilas

Ez a hétvége kötelezően a pihenésé, rendben? Ne keress kifogást, ha vannak is elmaradt ügyeid, halaszd el azokat hétfőre, nem ezen a hétvégén fogod megtalálni a megoldókulcsokat. Ha kibírod és elviseled, akkor most kerüld el a zajos és túlzsúfolt helyeket. Legyen ez a két nap a csendes visszavonulás ideje, amikor jut idő a gondolkodásra, tervezésre, valamint a következő időszak feladatainak összegzésére. Nem vagy csodabogár, épp úgy szükséged van kikapcsolódásra, mint másoknak. Lazíts is kicsit, szükséged van békességre, különben kiégsz, s hetekbe kerülhet, míg újra visszatalálsz önmagadhoz.

Bak

Ezen a kellemes hétvégén minden olyan dologra jut időd, amit tényleg lényegesnek tartasz. A mély gondolatok, a jó beszélgetések, az emberi kapcsolatok ápolása fókuszba kerülnek. Az elmúlt időszak esetleges hibáinak, valamint pozitív eredményeinek kiértékeléséhez feltétlenül kérd olyan személyek segítségét, akik kívülállóként mondhatják el neked, hol hibáztál, mit lenne érdemes másképp csinálni. Lesz időd és kedved átgondolni aktuális, ügyes-bajos feladataidat, amire azért van szükség, hogy jobbá formáld életedet, s még jobb úton haladhass tovább. Komoly kérdőjelek vannak a fejedben, de mindenre megkapod a választ.

Vízöntő

Különleges dolgokra, újdonságra vágysz? Egy szuper hétvégét szeretnél? Úgy kívánod eltölteni ezt a két napot, hogy abban legyen hév és szenvedély, valamint ritmus, mozgalmasság és izgalom egyaránt? Nincs lehetetlen, csak jól kell szervezned a feladataidat, s ebben általában jól teljesítesz! Tedd azt, ami jól esik, ott és azokkal, akikkel szeretnél együtt lenni, ne hagyd magad visszatartani semmitől, még akkor se, ha valaki az elvetemült terveid miatt botornak titulál. A közelmúltban kevés idő jutott önmagadra, így itt a lehetőség, hogy pótold a kiesett órákat.

Halak

Örömteli és élményekkel teli hétvége köszönt be, csupán ki kell mozdulnod otthonod négy fala közül. Ezen a két napon ne tartsd vissza magad, bátran tombolj, légy egy kicsit bolond, és ha kell, lépj át határokat, melyeket eddig sosem mertél megkockáztatni! Ez a hétvége a bulin és a szórakozáson kívül arra is kiváló, hogy kerekasztalhoz ültesd ellenlábasaidat, és végre helyére tegyétek a dolgokat. Ha visszafogva és diplomatikusan közölnéd a mondandódat az érintettekkel, akkor pontosan találsz célba, így akár kibéküléseket hozhatnak a törekvéseid.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.