asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek jobban teszik, ha nem maradnak egyedül a négy fal között, a társasági élet csal majd mosolyt az arcukra, de a Rákok sem lesznek egyedül: pikáns hétvégére számíthatnak, ahogy a Szüzek is tele lesznek szerelmes, romantikus, szenvedélyes pillanatokkal. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Ezen a hétvégén sokszor fogsz azon tűnődni, vajon akarsz-e komoly hírnevet szerezni magadnak, vágysz-e arra, hogy örökké fókuszban légy, így pedig mindig figyeljenek rád. Természetesen megvan benned az a bizonyos x-faktor, ami által feljebb juthatsz a ranglétrán, csak eddig nem hagytál teret rejtett képességeid szabad szárnyalásának. Itt az ideje, hogy egészen másképp állj a világhoz, magadhoz ragadd a lehetőségeket, és megmutasd magad, különben sosem jön a vágyott siker és az elismerés. Növő hold van, így energetikailag minden segítséget megkapsz a jó tervek kidolgozásához.

Bika

Pihenni, kikapcsolódni, lábat lógatni? Igen, ez legyen a fő célkitűzés az előtted álló két napra. Kerüld a munkát messzire. Adódik sok apró élmény, melyek mind boldoggá tesznek. Megeshet, hogy nem jut elég időd az alvásra, de ezt egy percig se bánd. A felelősségvállalás kérdése fókuszba kerül, véleményt kell formálnod valamiről: akarod-e vagy sem, és később nem változtathatod meg ezt, úgyhogy hozz bölcs döntést. Vasárnap érdekes dologról kapsz hírt, mely részben örömmel tölt el, másrészt megrémiszthet kicsit, hisz ez tőled is igen sok idő- és energiabefektetést igényel a későbbiekben. Vajon bevállalod ezt a feladatot?

Ikrek

Kissé nyűgösen kezdődik a hétvége, elfáradtál, s bizony sokkalta szívesebben lennél egyedül, mint nagy és zajos társaságban, mozgalmas programok közepette. Ám, életed szerencsés fordulatot vesz, hisz ahogyan telnek majd a percek és órák, látni fogod, hogy épp a társasági élet az, ami kizökkent a monotonitásból és a mosoly feltűnik az arcodon. A családod vagy barátaid nem óhajtanak nélkülözni téged. Hidd el, jót fog tenni, ha körbeölel a szeretet, és te is adhatsz valamit másoknak. Hiába gondolod azt, hogy kell az egyedüllét, tévedsz! Az öröm és a társaság az, amire szükség van.

Rák

Emelkedett hangulatban telik a hétvégéd, remekül fogod magadat érezni, nem csak a Hold, hanem a Vénusz is támogatja különféle terveid megvalósulását. Ez különösen igaz akkor, ha ezek szerelemhez, szenvedélyhez és romantikához kötődnek. Elsodor az érzéki vágy - még akkor is, ha épp nincs partnerkapcsolatod... mert most lehet! Kelj útra, szerezz valakit, akivel elmerülhetsz a szerelem bugyraiban. Ne rettentsen el az, ha rád tör a hódítási vágy, hisz bárkit az ujjad köré tudsz csavarni az ellenkező nem tagjai közül. Ez a két nap extra mennyiségű szerelemmel lesz teli, használd ki!

Oroszlán

Ez a hétvége épp a reményeidnek megfelelően alakul, s hab a tortán, hogy hozzásegít anyagi ügyeid alapos áttekintéséhez. Bátran módosíts kiadási szokásaidon, s ha szükséges, igenis mondj le néhány apró luxusról egy jelentősebb álom megvalósításának érdekében. Amennyiben pénzügyi gondjaid lennének, kérj segítséget hozzáértő szakembertől, aki irányt mutat, hisz a régi mondás továbbra is igaz... több szem többet lát! A Szaturnusz utat mutat most azzal kapcsolatban, hol csúsztál el a banánhéjon, és ez segít a gyors talpra állásban. S ha már elkezdtél tisztán látni, tehetnél egy kis rendet bonyolult emberi kapcsolataid terén is.

Szűz

Ez a hétvége minden szempontból kedvez neked. Tele lesz szerelmes, romantikus, szenvedélyes pillanatokkal, így hát rajtad múlik, mennyire merülsz bele az érzelmekbe, s mire bólintasz rá. Még te is érezni fogod, hogy odaadóbb és figyelmesebb leszel másokkal, mint az megszokott, így az emberek hálásak lesznek neked. Kérésekkel fordulnak hozzád, te pedig örömmel segítesz. Kedélyállapotod emelkedik, a kapcsolatban élő Szüzekkel könnyen megtörténhet, hogy most egy rég várt elköteleződésre sor kerül, legyen az eljegyzés, házasság, összeköltözés vagy épp gyermekáldás. Aki viszont még keresi az igazit, ne hagyjon ki semmilyen alkalmat egy flörtre.

Mérleg

Nyűgös leszel kicsit szombat reggel, de ezt ne vetítsd ki másokra. Rajtad múlik, hogy az egész délelőttödet így töltöd, vagy keresel valami örömforrást magadnak. Ha kell, lustálkodj egy kicsit, vagy csinálj egy formabontó reggelit, meditálj - mindegy, csak érezd jól magad! A pihenés lényegi rész legyen a következő órákban, hisz megérdemled a kikapcsolódást. Hiába van két szabad napod, folyamatosan visszakanyarodnak a gondolataid a munkához vagy a tanuláshoz. Szombat estére végre ismét elemedben leszel, a mosolyt és az örömöt már nem másokon, hanem magadon is felfedezed. Gyorsan rántsd össze a barátokat vagy a családot, és menjetek el valahová, akár két napra is!

Skorpió

Új élethelyzeteket ismerhetsz meg ezen a hétvégén, idegen emberek, ismeretlen kultúrák, felfedezni való helyek hívogatnak, hogy ismerd meg mindet. Élvezni fogd a mozgalmas órákat, a nagy jövés-menést, ami körbevesz, és bizony lenyűgöz. Mindent megnézel, szívesen utazol, ha adódik ilyesmire mód, és olyanokkal is szóba elegyedsz, akiknek eddig tudatosan és messzire elkerülted a társaságát. Értékes és érdekes emberekkel hoz össze a sors, nagyon sok pozitív élményben lesz részed. Meglátod azt, hogy a nem szokványos emberi külsők mögött micsoda szellemi magasságok bújnak meg, és ez csodálattal, elégedettséggel és persze kíváncsisággal tölt majd el. Imádni fogod azt, ami történik veled és körülötted.

Nyilas

Ezen a hétvégén az a legfontosabb teendőd, hogy építsd és javítsd meglévő emberi kapcsolataidat. Aki fontos számodra, azt ne hanyagold el a továbbiakban, még károd származik ebből! Szánj most sok időt és energiát azokra, akikkel rég nem cseréltél eszmét, vagy csak nagyon felületesen tetted azt meg. Sokakkal nem találkoztál, pedig akad pár olyan ismerősöd vagy barátod, rokonod, akik emberi értéke igen jelentős, az elvesztésük pedig nagy lelki fájdalommal járna. Az idő mindig kevés, de erre a nemes feladatra nem sajnálhatod! S ha letudtad ezt a Szaturnuszi feladatot, akkor felmerülhet a szombat esti buli helyszínének kiválasztása. Szingliként kiváló esélyed van a flörtökre, egy szerelem bevonzására.

Bak

A belső hangod az elmúlt időszakban igen gyakran megpróbálta tudtodra adni, hogy mit kellene másképp csinálnod, mi vár módosításra, formálásra, de te rendre elnyomtad magadban a jelzéseket. Ám a hétvégén feltétlenül hallgass megérzéseidre, mert az ösztöneid nem csapnak be, és nem hobbiból törekednek belülről kifelé fontos üzenetek! Minden, ami most megesik veled és körülötted, jelentős hatással lehet arra, hogy harmóniába kerülj önmagaddal, és előrébb tudj lépni olyan magánjellegű ügyekkel összefüggésben, amelyek régebb óta megakadtak. Tégy egy szívességet magadnak, s írj fel mindent, ami most pattan ki a fejedből.

Vízöntő

Nem pihentél eleget, hisz sok dolgot megcselekedtél, emellett rengeteg terv van a fejedben, és sok a lezáratlan ügy is körülötted. A hétvégén is egyfolytában járnak a fogaskerekeid, alig tudsz kiugrani a mókuskerékből, pedig kellene, sürgősen! Légy egy kicsit engedékenyebb magaddal, az önsanyargatás haszontalan. Adj két nap szünetet a testednek és a lelkednek, valamint frissülj fel szellemileg. Bőven ráérsz hétfőn belevetni magad ismét a munkába. Ha őszinte vagy, akkor igazából nincs okod a félelemre, aggályoskodásra. Ráadásul valami olyan dolgot szeretnél megalkotni, mely tényleg átütő siker lehet. Az ötlet már megszületett, cselekedj.

Halak

A pihenésre szánható időben sem nyugszol, egyfolytában úton vagy, teszel-veszel valamit, pörög az agyad és a tested folyamatos mozgásban lesz. Tele vagy remekbeszabott ötletekkel, már csak a megvalósítás hiányzik. Ehhez bőven kapsz most inspirációt, az első lépések után jöhetnek a következők. Ne hagyd, hogy bárki, bármiről lebeszéljen vagy visszatartson, csak mert ő kudarcot vallott már hasonló témában. Légy te az, aki másokat rábeszél a csatlakozásra, így akár a régóta halogatott ötletek megvalósítására is. Minden körülmény adott ahhoz, hogy valami nagy dolgot hozz létre. Érveid könnyen célt érhetnek, beszélj bátran, légy meggyőző!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.