asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria október
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A páros Kosok számára felívelést hozhat az október, amire már szükségük volt, a páratlanoknak pedig, ha eddig nem teljesültek a reményeik, akkor most fordulhat a kocka. Az egyedülálló Szüzeknek a Vénusz egyértelmű utat mutat, új ismeretségeket kínál, de a magányos Oroszlánoknak is csak annyi lesz a dolguk, hogy közel engedjék magukhoz a nagy Ő-t. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Páros: Lendületesen indul október hava, s ez csak jót hozhat neked. Épp erre a felívelésre van szükséged ahhoz, hogy mindketten örömötöket leljétek egymásban. Hidd el, megéri teljesíteni partnered ismert és titkos vágyait, hiszen a jutalmad sem marad el! Még a tenyerén is szívesen hordoz.
Páratlan: Ha eddig nem teljesültek a reményeid, hát most fordulhat a kocka. Új kaput nyit ki előtted a Vénusz, talán még a villanyt is felkapcsolja, hogy tisztán láss. Vállalj kockázatot! Mondj le a túlzott elképzeléseidről! Így megláthatod az egyszerűben, a hétköznapiban is a szépet, a jót!

Bika

Páros: Struccpolitika? Eddig működött, de mostantól nem fog. Nézz szembe a ténnyel, hogy valami nem működik tökéletesen köztetek, s ideje ezen módosítani. Döntsetek fontos témákról, két ember közös jövőjéről, netán a különválásról... A válaszút nehéz, de elkerülhetetlen.
Páratlan: Október eleje inkább munka vagy tanulás terén foglalja le az idődet, ám 15-e körül nagy változások várnak rád, jöhet végre a szerelem, csupán engedd meg az érdeklődőknek, hogy megmutassák magukat neked. A Vénusz hozzásegít egy stabil kapcsolat kialakulásához.

Ikrek

Páros: Feszültséget vélsz felfedezni a kapcsolatodban? Jól érzed! Mintha nem találnátok a közös hangot, pedig biztos, hogy mindketten erre törekedtek. Nos, októberben ez többször okozhat vitát, de végül a kölcsönös szeretet örömteli megbékélést hozhat számotokra.
Páratlan: Valaki megbabonázott? Megnő az esély arra, hogy a vágyad viszonzásra talál, úgyhogy bátran lépj a tettek mezejére és egyértelműen add tudtára a másik félnek, hogy befogadó vagy rá. A csábítás útja vonzó és izgalmas, és garantáltan érkezik pozitív választ kapsz.

Rák

Páros: Legyen most a harmónia fókuszban, így pedig a közös terveket ki- vagy át tudjátok dolgozni, s együttműködésetek pozitív eredményt hoz. Október közepén igen eltérő lesz a véleményetek egy konkrét ügy kapcsán, ám a kompromisszumkészség elvisz titeket a célig.
Páratlan: A szerelmi szálak mostanság összegubancolódtak, ám októberben szét tudod választani a lényegest a lényegtelentől. Változz meg egy kicsit kívül és belül, így pontosan megjönnek azok a válaszimpulzusok, melyeket te magad küldtél a világnak. Adj esélyt mindenkinek!

Oroszlán

Páros: Légy bátor és kérj olyasmit partneredtől, ami rámutat arra, mennyire szeret, s milyen áldozatot hajlandó megtenni a kapcsolatért. Bármikor rábírhatod egy kis hancúrozásra, bolondos dolgokra, pár napos utazásokra, vagy épp hosszú távra szóló, komoly döntésekre.
Páratlan: Eddig az egyedüllétet részesítetted előnyben? Felejtsd el! Ennek a korszaknak pontot kell tenni a végére. Olyan impulzusok érkeznek októberben, melyekkel a flörtök, kalandok, randik nagyon izgalmasak lesznek. Engedd közel magadhoz a Nagy Őt!

Szűz

Páros: Megérzéseid most könnyen megtéveszthetnek, így kétely jelenhet meg benned, sőt, akár még a féltékenykedésnek is teret engedsz. Ez utóbbit kerüld el a békesség érdekében! Igazi okod nincs a kétkedésre, ezt pedig kedvesed odaadásával be is fogja neked bizonyítani.
Páratlan: Még keresed a Nagy Őt? Jó esélyeid vannak arra, hogy megleld végre! Október kedvez egy új szerelem szárba szökkenésének – gyorsan és látványosan. A Vénusz egyértelmű utat mutat, új ismeretségeket kínál számodra, és aligha maradsz novemberre egyedül.

Mérleg

Páros: Kapcsolatodat úgy tudod jó irányba terelni, ha nem aggatsz pórázt partnered nyakába. Ezt te is nehezen tűrnéd, hát még Ő! Adj neki teret a kibontakozáshoz, hagyd élni, lélegezni. Ha felszabadult tud lenni, akkor ismét örömmel lesz veled és az elkötelezettsége megkérdőjelezhetetlen lesz.
Páratlan: Az egyedüllét csupán egy lehetőség a sok közül. A döntés a tiéd! Maradsz magad vagy keresel egy kedves személyt, akivel megosztod az idődet, utána pedig a szívedet is. Ideje elhinni azt, hogy létezik számodra tökéletes társ, s könnyen lehet, hogy már ismered...

Skorpió

Páros: Október eleje feszült lehet, kialakulhat némi vita, s a különféle nézeteltéréseket mindketten másképp akarjátok meg- illetve feloldani. A béke nagyon távolinak fog tűnni. Kontrolláld az érzelmeidet, a cselekedeteidet, ne engedd szabadon a haragodat, s akkor minden rendeződik.
Páratlan: Az előítéletek komolyan gátolnak az ismerkedésben, illetve a kialakulóban lévő kapcsolatok elmélyítésében. Legyél nyitott mindenre, légy befogadó mindenkire. Így fog a boldogság megtalálni. Nem a szépség és a külcsín számít, ezt most fogod belátni.

Nyilas

Páros: A Vénusz meglepően sok segítséget ad ahhoz, hogy megértsd a partneredet, s elfogadd őt olyannak, amilyen. Ez biztosan célba talál nála, így háláját különféle módokon fogja kinyilvánítani feléd. Tanuld meg értékelni az aprócska örömöket, s légy Te is hálás mindenért!
Páratlan: Párban vagy egyedül szebb az élet? Te döntesz, ám a szíved egyértelműen jelezni fogja, hogy inkább az elkötelezettség érdekelné, mint a magányosan eltöltött esték. Ideje, hogy bátor légy, s megtedd az első lépést az örömteli boldogság felé. A Vénusz segítségedre lesz!

Bak

Páros: Minden körülmény adott ahhoz, hogy olyasmi történjen, ami tőled nem megszokott... Megeshet, hogy mellékvágányra tévedsz, s talán ez az alkalom nem egyszeri lesz. Mi hiányzik otthon, mivel vagy elégedetlen? Fogalmazd meg, légy őszinte és párod társ lesz a helyzet megoldásában.
Páratlan: Október elején látszólag a semmiből bukkan fel valaki, aki heves udvarlással kápráztat el, ám légy körültekintő. Nem kell kapkodni, van bőven idő, ami segít abban is, hogy átlásd azt, vajon helyes úton jársz-e! Ne csüggedj, talán két-három nekifutás kell a sikerhez.

Vízöntő

Páros: Kialakulhat pár bonyolult szituáció, s valamelyik akár komoly kétségeket is ébreszthet benned társad megbízhatóságát illetően. Jobb, ha ezeket minél előbb megbeszélitek és rendezitek, különben komoly vitáitok lehetnek. Légy türelmes és a hónap végére a harmónia helyreáll.
Páratlan: Elkerült a szerelem? Ennek az időszaknak vége, ám változtatnod kell a megszokott rutinjaidon. Szükséged van egy társra, aki most megmutatkozik, ám nem fog a lábaid előtt heverni. Mindkettőtöknek áldozatot kell hozni a kiteljesedésért, hát légy merész és tedd a dolgodat.

Halak

Páros: Érzelmeidet maximálisan viszonozza kedvesed, épp úgy, ahogy arra vágysz. Szerelmetek töretlen, felívelő szakaszban vagytok, érdemes sok energiát és időt egymásra szánnotok. Társad aktívan kiveszi részét a programokból, sőt, az otthoni dolgokból is.
Páratlan: Kutasd elszántan a vágyott partnert, itt az idő, hogy szerencsét próbálj új területeken. Mondj igent minden meghívásra, akkor is, ha ismeretlenek az emberek, szokatlan a környezet, vagy messzire kell utaznod. Az égiek támogatni fognak abban, hogy megleld azt, akit keresel!

Ezekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigoMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.