asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákoknak ezen a héten valami formabontót kell tenniük, valami szeleburdi dolgot, különben megeszi őket az unalom. A Skorpiók számára meglepően sok és érdekes lehetőséget kínál fel az élet ezekben a napokban, a Mérlegek pedig megerősítést kapnak abban, hogy jó irányba haladnak, s hamarosan átszakíthatják a vágyott célszalagokat. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Sok dolgot halogattál a közelmúltban? Talán úgy érezted, nincs még itt az ideje, hogy új dolgokba vágd a fejszédet? Nos, ezt biztosan rosszul vélted! Már a hét első két napján nyakadba szakad rengeteg tennivaló, esetleg tanulmányaiddal összefüggő témákat kell feldolgoznod. Eközben azok az ígéretek, melyeket te vállaltál fel, most már nem tűrnek halasztást. Többen is számon akarják kérni rajtad az adott szavadat, te pedig kapkodhatod a fejedet. Sokat leszel távol otthonról, ám összességében megéri befektetned az idődet karriered és szellemi fejlődésed érdekében. Régóta húzódó ügyek kerülhetnek ismét terítékre, de szerdától mindent könnyedén megoldasz.

Bika

Fogékonyságod látványosan megnő az új dolgok, érdekes ideák, vallások, távoli kultúrák iránt. Ösztönösen érzed, mely dolgok, amikből sokat okulhatsz ezen a héten, így pedig jobban fogsz figyelni minden információra, hírre, amit hallasz vagy látsz. Tanulmányaid, munkád, vagy épp szakmai előmeneteled kiemelkedő szerepet kaphat. Amennyiben épp állást keresel, vagy a meglévőt szeretnéd váltani, akkor minden körülmény adott a sikerhez. A Merkúr hathatós segítségével rálelsz egy testhezálló feladatra, figyelj a jelekre. Emellett teljes erőbedobással végezd el az elmúlt hétről megmaradt tennivalókat.

Ikrek

Ezen a héten erős tempóra kell készülnöd, nem lesz időd láblógatásra, halogatásra, ráadásul az égiek is erős hátszelet adnak dolgaid rendezéséhez, így a megszokottnál is sokkalta gördülékenyebben haladsz a céljaid felé. Ha munkahelyváltáson, ingatlanvásárláson, komoly anyagi jellegű beruházáson töröd a fejedet, most kiváló napok állnak előtted, akár kockázatosabb ügyletekbe is kezdhetsz. Eközben ne siettesd a dolgokat, gondold át alaposan a lehetőségeket, és dönts a logika segítségével. Mivel befogadó és felkészült vagy új feladatokra, így nem véletlen, hogy érdekes ajánlatokkal fognak bombázni. Az egyik nagyon csábító...

Rák

Mozdulj ki a megszokott közegedből: otthonról, irodai környezetből. Kifejezetten hátrányos lehet számodra az, ha bezárkózol, s örökké ugyanazon egyhangú területen közt tengeted a hétköznapjaidat. Legalább ebédidőben csenj magadnak pár percet, és fedezz fel egy ízletes étkeket kínáló étkezdét, ahol összefuthatsz egy régi, kedves ismerőssel. Tégy valami formabontót, valami szeleburdit, különben megesz az unalom. Jó dolog, hogy megbízható és pontos vagy, de néha szükség van egy kis bolondozásra. Rajta! Találkoznod kellene közeli és távoli ismerőseiddel, esetleg meglátogathatnál pár rég nem látott rokont is.

Oroszlán

Figyelj minden változásra, eseményre, történésre, emberi reakcióra, mert árulkodó lehet bármilyen apróság. A körültekintés, az óvatosság és az alaposság kiemelt szerepet kapnak életedben, tetteid legyenek megfontoltak, ne kapkodj el semmit, legyen tágra nyitva mindkét szemed, és kihegyezve a füleid, hisz érdekes információk juthatnak el hozzád. Szerdán vagy csütörtökön könnyen félreismerhetsz valakit egy olyan ügy kapcsán, mely eleinte nagyon izgalmasnak tűnik, ugyanakkor végtelenül sok kockázatot rejt! Nem jellemző rád a kapkodás, a meggondolatlan döntéshozatal, de most beleeshetsz a neked előkészített csapdába, hát légy nagyon óvatos.

Szűz

Régóta éhezel komoly elismerésre, tapsviharra? Nos, minden körülmény adott, hogy ezt ezekben a napokban átéld. A siker körülölel, sokan fel- és elismerik tehetségedet, teljesítményedet. Ez itt most a te időd! A Merkúr és az Uránusz hátszelet biztosít ahhoz, hogy feljuss a csúcsra, gyarapodj valamilyen formában, vagy épp növeld anyagi javaidat. Minden örömteli pillanatért keményen megdolgoztál a közelmúltban, bizony nem kímélted magadat, s a megérdemelt jutalom végre megérkezik. A hét második felében sziporkázni fogsz, ötleteiddel magadra vonod az emberek figyelmét. Pozitív kedélyállapotoddal új barátokra is lelsz, akikre hosszú távon számíthatsz.

Mérleg

Kellemes és inspiráló heti konstellációk támogatnak téged utadon. Megerősítést kapsz ahhoz, hogy jó irányba haladsz, s hamarosan átszakítod a vágyott célszalagokat. Kirobbansz az energiától, motivált vagy, ezt pedig olyan tennivalók elvégzésére kell fordítanod, amiket halogattál mostanában, ugyanakkor ezen a héten játszi könnyedséggel pipálsz ki mindent, mint kész feladatot. Helyezd a hangsúlyt az aktív tevékenységre, ötletelj, légy kreatív. Sok időt érdemes szánnod a tartalmas munkára, kötelezettségek és pénzügyi gondok megoldására. Péntekre alaposan elfáradsz, de még ennek ellenére is marad elég energiád kikapcsolódásra a hétvégén.

Skorpió

Meglepően sok és érdekes lehetőséget kínál fel neked az élet ezekben a napokban, legyen bátorságod ahhoz, hogy valami újba kezdj. Ne foglalkozz mások félelmeivel, a saját belső hangodra figyelj, tégy fontos lépéseket karriered fellendítése, szakmai pozíciód megerősítése vagy tanulmányi eredményeid formálása érdekében. Ne legyenek kétségeid afelől, hogy jó irányba haladsz, jól dolgozol, s alkalmas vagy egy magasabb pozíció betöltésére. Egyszerűen csak élj azzal, amit felkínálnak neked, tálcán. Mindent fogadj nyitottsággal! Se feladatot, se meghívást, se egy apró ajándékot ne utasíts el. Akár egy összejövetelre szóló meghívás is befuthat a napokban, melyen nagyon jól éreznéd magad!

Nyilas

Kedélyállapotod sokat javul ezekben a napokban, fantáziád és kreativitásod erőteljesen megmutatkozik, tehetséged pedig kibontakozhat a héten, akár olyan területeket is érintve, melyeken eddig nem mutattál fel jelentős eredményeket. Meglepően sok és új ötlet születik meg a fejedben, a töredékét sem fogod tudni megvalósítani, úgyhogy legalább jegyzeteld fel ezeket, később még jól jöhetnek! Vesd bele magadat a tanulásba vagy a munkádba, szakmai téren kiválóan fogsz tudni teljesíteni. Lesz elég erőd és energiád a különféle tennivalók ellátására. Örömteli sikereket fogsz elkönyvelni, de semmiképpen se szálljon fejedbe a dicsőség. Ne félj belevágni nagyszabású pénzügyi tranzakciókba!

Bak

Ezekben a napokban előtör belőled őszinte, érzelgős, szerethető éned, ugyanakkor nagyon figyelj arra, hogy kinek, s miként mondod el a véleményedet, és milyen módon adod át gondolataidat, ugyanis akaratlanul megbánthatsz, netán épp félreinformálhatsz valakit, aki fontos számodra. Nem tudatosan teszed meg az előbbieket, remélhetőleg a másik fél elnézi ezt neked. Lehetőleg fogd vissza magadat akkor is, ha biztosan igazad van, hidd el, jobb a békesség. Könnyen lehet, hogy a másik fél hibázott, de ezért még ne akaszd össze a bajuszodat vele. Péntektől új kapuk nyílnak meg előtted, Vénusz barátokat, vagy egy új szerelmet is utadba sodor.

Vízöntő

A hétfői és a keddi nap harmonikus lesz, gondok és viták nélkül, csupán a megszokott rutindolgokat kell sorban elvégezned. Szerdán azonban váratlanul eluralkodhat rajtad valamiféle megmagyarázhatatlan feszültség, úgy vélheted, csúszol le a lejtőn, ám az, hogy ez miért történik, arra nem leled a választ. Ne hidd, hogy apró darabokra törik az életed, a pillanatnyi helyzet nem ennyire kusza, viszont átmenetileg sötétebben látod a dolgokat, mint amilyenek valójában. Gondold át alaposan, vajon nem a folyamatos kétkedéseid, valamint eltúlzott aprólékosságod okozta a pillanatnyi bonyodalmat? Bizonytalanságodra talán más emberek adnak segítő ötleteket, s csak rajtad múlik, mikor uralod újra a helyzetet. Ne félj tanácsot kérni!

Halak

Ezen a héten biztosan sikerül meglepetést okozni környezetednek, ráadásul úgy, hogy egy eddig teljesen ismeretlen, egyben nagyon izgalmas oldaladat mutatod meg az embereknek. Ez az éned látványosan kreatív és nyitott, emellett eltérően gondolkodik, képes alkalmazkodni, és igen hatékony. Ez a hét nem a csendről, hanem a munkáról, ötletek megvalósításáról szól, majd ráérsz hétvégén lábakat lógatni. Amit fontos észben tartanod, hogy ne gondolkodás és tervezés nélkül vágj bele egy-egy feladatba, hanem legyenek nagyon konkrét terveid. Ne ess a megszokott hibádba, hogy előbb cselekszel, s csak azt követően gondolkodsz. Így minden bajt, gondot és galibát el tudsz kerülni.

Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Nagy hódító, szenvedélyes szerető vagy a tűzhely őrzője - Csillagjegyed elárulja, milyen vagy szerelembenhttp://www.life.hu/horoszkop/20150623-csillagjegyed-elarulja-milyen-vagy-a-parkapcsolatban.htmlAz ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.Horoszkóp--Ezekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigoMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMost jön az igazi? Horoszkópodból kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20161122-a-life-hu-december-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlAkik eddig egyedül voltak, december havában biztosan rájuk talál az, aki mellett hosszú távon is el tudják képzelni magukat. Az égiek arra intenek, hogy maradj nyitott, ne ítélj első pillantásra, és élvezd ki a romantikával töltött perceket, amikben bővelkedni fog ez a hónap. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.