asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szüzek bővelkedni fognak erőben, energiában, kitartásban és végtelen jókedvben, de a Mérlegeknek sem lesz okuk szomorkodni: pénzügyeik végre kedvezően alakulnak. A Vízöntők előtt pedig egy olyan kapu nyílik meg, melyen vétek lenne nem belépni. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Számos feszültség és bosszankodásra okot adó körülmény bonyolítja napjaidat. Tele leszel olyan tennivalókkal, melyekre nem számítottál, de mégis sikerül másoknak azokat rád sózniuk. Könnyen megeshet, hogy kicsúszik a kezeidből az irányítás, és időzavarba kerülsz. Alkalmanként idegesnek és feszültnek tűnhetsz, s ez kihat magánéletedre, szakmai előmeneteledre egyaránt. Indokolatlan konfliktusokba bonyolódhatsz, mindennapossá válhatnak a súrlódások körülötted. Nem leszel könnyű helyzetben, mert a Mars kifejezetten megnehezíti a dolgodat, de csütörtök estére ismét rátalálsz a nyugalom forrására.

Bika

Bizony megesett már, hogy azért adódtak különféle konfliktusaid, mert nem voltál hajlandó nyíltan beszélni az aktuális gondokról, hiányosságokról vagy sérelmeidről. Ez a probléma a hét elején ismét felüti fejét mindennapjaidban, s bár jó ötlet lehet eleinte homokba dugni a fejedet, ám te is tudod, hogy ez kifejezetten hibás döntés. Nézz szembe a tényekkel, beszélj azokkal, akik szintén érintettek az épp megoldandó ügyekben, így pedig végül a felek kompromisszumával gyorsan rendezhető minden. Ugye, hogy nem is volt olyan nehéz? S ha már túl vagy a leterhelő dolgokon, fogadd el, hogy csütörtöktől kisüt a fejed felett a nap, s valami egészen különleges lehetőséged adódik.

Ikrek

A hétfői napod kellemesen és eredményesen telik, pedig alapvetően nem kedveled a hét kezdetét. Kivételesen neked is lehet jó dolgod! Kedden nagyon sok tennivaló gyűlik össze az asztalodon, s érdemes lenne némi túlórát vállalni, hogy a hét további részében ne a keddi ügyek terheljenek. A csütörtöki nap kifejezetten zűrős lehet, kellemetlen helyzetek, konfliktusok bonyolítják életedet, kizökkensz a pozitív kedélyállapotodból, bár nem jellemző rád, hogy tudatosan vitába keveredj, ugyanakkor, ha ma nem adod végre ki magadból a hirtelen felgyűlő indulatokat, az a későbbiekben csak még több galibát okozhat. Légy óvatos, éld túl a csütörtököt, mert péntek és a hétvége ismét végtelenül nyugodt lesz.

Rák

Ezekben a napokban kedélyállapotod ingadozó lesz, emiatt ide-oda sodródsz, alkalmanként kapkodsz, egyik nap csak a munkád érdekel, aztán csak a magánéleted. Szerdán és csütörtökön lényegesek lesznek számodra a családi és a baráti kapcsolataid, olyannyira, hogy bizonyítanod is kell azt, bármikor lehet rád számítani, amennyiben úgy adódik a helyzet. Támogasd környezetedet, ahol csak tudsz, most ne várj ellentételezést, mert nem ez a lényeg! Az a fontos, hogy meglásd, más slamasztikában van, s akár kérés nélkül is nyújtsd ki felé a kezedet. Ha átsegítetted a bajban lévőket a problémán, ideje, hogy pihenj és szórakozz is egy kicsit.

Oroszlán

Remek formában vagy, telve erővel, energiával. Életkedved irigylésre méltó, bármibe is fogsz ezen a héten, azt sikerrel be is fejezed, ráadásul az átlagsebességed is jóval gyorsabb lesz a megszokottnál. Új eszmék, érdekes gondolatok pattannak ki a fejedből, hosszú távú terveid alapjait teheted most le, melyek mind megvalósíthatók, arról már nem is szólva, hogy felettesed, üzletfeled is megemeli a kalapját előtted. Tartsd szem előtt, hogy az igazi hatékonyság egyik fő eleme, hogy egyszerre csak egy dologgal foglalkozz, így azt biztosan sikerre viszed. Ha kapkodsz, hamar túlterheled magad, s képtelen leszel megfelelni az elvárásoknak. Pedig csodákra vagy képes!

Szűz

Erőből, energiából, kitartásból és végtelen jókedvből ezen a héten nem lesz hiány, szinte már-már zavaró, hogy nem lehet téged ebből a pozitív állapotból kibillenteni. Minden napra találsz magadnak kötelezettségeid mellett valami érdekes, izgalmas, és kikapcsolódásra is tökéletesen alkalmas elfoglaltságot, ami javítja környezeted kinézetét, vagy éppen mások hangulatát. Új ötletekkel, elképesztő tervekkel vagy tele, nagyon készülsz ezek megvalósítására, itt az ideje, hogy belekezdj valamelyikbe. Ugyanakkor ne feledkezz meg arról, hogy kötelezettségeid vannak munkád és magánéleted terén, figyelj oda, hogy minden egyensúlyban legyen.

Mérleg

Kedvezően alakulnak végre a pénzügyeid, egzisztenciádat jobbnak, így pedig szilárdabbnak fogod érezni. Amennyiben eddig anyagi gondjaid voltak, akkor most találhatsz rá arra a meglepően új pénzforrásra, amely segít a stabil körülményeidet megteremteni, ráadásul hosszú távra tudsz előre tervezni. Váratlan munkaajánlat is érkezhet, melyre bátran mondj igent! Nemcsak jól jön ez a lehetőség, hanem végre valahára kamatoztathatod a tapasztalataidat, rejtett képességeidet, s hasznos üzleti kapcsolatokra is szert tehetsz. Gondolj a jövődre, s bizonyítsd be, értesz ahhoz, amit csinálsz. Merj nagyot álmodni, és tedd meg a cél felé az első lépést.

Skorpió

Új szelek fújnak, s ezt te pontosan érzed. Ugye nem húzol a fejedre takarót, azért, hogy a körülötted zajló folyamatokat ne kelljen látnod és észlelned? Már nem csak a belső hangodtól, hanem környezetedtől is érkeznek egyértelmű jelzések azzal összefüggésben, hogy lépned kell a saját érdekedben. Egy régen sutba dobott terved, vágyad megvalósításával kapcsolatban most minden körülmény adott. Amit ezen a héten meg mersz tenni, az jelentős hatással lesz a következő hónapokra, pénzügyi és erkölcsi szempontból egyaránt. A pozitív visszaigazolások gyorsan megmutatkoznak, úgyhogy érdemes bátornak lenni. Amennyiben szükséged van támogatásra, akkor számíthatsz szeretteid bátorítására is!

Nyilas

Döcögősen, sok akadállyal indul ez a hét, sőt, néha egyenesen macerás, érzelmi ingadozásokkal teli órákat kell megélned – a kérdés az, hogy hagyod magad sodortatni az árral, vagy mosollyal és kedvességgel megpróbálsz mindenre gyógyírt találni? Szerdától enyhül ez a feszült helyzet, ekkor már lesznek vegyesen jó és bonyolult pillanatok egyaránt. A hét első felében olyan váratlan nehézségek gátolják utadat, melyek ellen nem tehetsz túl sokat, ezért csütörtökig várj a jelentősebb döntések meghozatalával. Érzelmi életedet is feszültség jellemezheti, könnyen morcossá válhatsz, kibújhat belőled a kisördög, melynek konfliktus lehet a vége. Mivel ezt a horoszkópot már a hét elején olvasod, felkészülhetsz tudatosan ezen szituációkra.

Bak

Ennek a hétnek a bolygóállásai szó szerint rákényszerítenek arra, hogy mélyrehatóan eltűnődj jelenlegi élethelyzeteden, az elmúlt hónapok kudarcain és felemelkedésein, elmélázz a távoli jövődön, új terveket szőj, s hidd el, bármire képes vagy! Több kiemelkedő lehetőséget is tartogat neked a sors, de egészen szerdáig csak döcögősen haladsz előre. Ezt környezeted nem fogja megértően kezelni, így kialakulhat pár konfliktus. Az élet nagy kérdésein kell elméláznod, mi és hogyan működik, miként és miért alakulnak bizonyos dolgok úgy, ahogy. Ideje, hogy visszatérj a realitás talajára, álmodozás helyett cselekedj!

Vízöntő

A hét elején szinte semmihez sem lesz kedved, ez a munkára és a tanulásra kiemelkedően igaz. Sokkal inkább lazsálnál, ám közben a feladatok egyre csak szaporodnak... A csütörtöki nap megérkezésével érdekes dolog tárul fel előtted, egy olyan kapu nyílik meg, melyen vétek nem belépni. Tanulmányi vagy szakmai téren adódik alkalmad a fejlődésre, nagy szükség lesz logikádra, észszerűségedre, no és némi kreativitásra. Ennek a remek lehetőségnek köszönhetően végre megint magadra találsz, elkezd gyorsabban járni az eszed, új ötletekkel állsz elő. Nagyon szókimondóvá válsz, környezeted szerint már-már bosszantóan igazad van. Közben ne feledd: amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

Halak

Bonyodalmak várhatóak hétfőn és kedden munkád terén vagy az iskolában. Olyan szakmai kérdések kerülnek fókuszba, melyek megnehezítik pillanatnyi helyzetedet, ugyanis akadnak olyanok, melyekre nem fogsz tudni válaszolni. Ugyanakkor épp ez a helyzet segíti azt, hogy fejlődj szellemileg és kutasd azt, amit nem ismersz. Le leszel terhelve, így a lelked harmóniája átmenetileg kibillenhet az egyensúlyából. Ennek a megakadályozása érdekében ki kell végre mozdulnod a bebetonozottságból! Tesztelj új dolgokat, vállalj extra feladatokat, hogy új tapasztalatokat gyűjtve ne tudjanak ismét megszorítani ellenlábasaid. Szerdától felszabadulsz, minden ügyed jó irányba halad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.