asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek számára nagyszerűen alakul a hét, minden a terveik szerint halad majd, de a Rákoknak sem lesz okuk a panaszra: komoly kilátásokat ígérnek nekik az égiek. A Nyilasok pedig jelentős fordulópontra számíthatnak, ha van bátorságuk módosítani a bevett szokásokon. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Ugye nem akarsz jelentős döntéseket jövő hétre tolni? Az egy helyben toporgás kifejezetten hibás döntés, ugyanis energikus, inspirációval teli napok követik egymást. Ne töprengj azon, hogy vajon jó dolog-e a változás lehetősége – annál inkább cselekedj, tégy valami különleges dolgot, egyedit, formabontót. Itt az ideje, hogy a tétlenkedés és a bizonytalanság fogalmát elfelejtsd, és cselekvésre buzdítsd önmagadat! Hozz fontos döntéseket! Mi az, amit meg szeretnél valósítani? Bármibe is kezdj most, azt sikerrel véghez fogod vinni, ha kell, kérj segítséget. Azért figyelj arra, hogy ne vállald túl magadat!

Bika

Ez a hét kiváló arra, hogy lezárj néhány függőben lévő ügyet. A fogyó hold nem csak segít ebben, hanem egyenesen bökdösni fog ma és holnap is, és nem nyugszik, míg el nem eresztesz pár rossz szokást, berögzöttséget. Tedd félre a negatív dolgokat, ne hagyd, hogy mások mondják meg, mit, mikor és miképpen tégy. A te életedről minden esetben magad dönts – ezekben a napokban ez különösen igaz. Bikaként most tele leszel tűzzel, hát cselekedj is ennek megfelelően. Legkésőbb szerdán fel fog oldódni benned az elmúlt időszakban összegyűlt feszültség, és egy jóval nyugodtabb periódus köszönt be, amikor végre nem állandó rohanással fognak telni a napjaid! Nagyszerű égi konstellációk segítenek hozzá a jó kedvhez.

Ikrek

Nyugodt napok jellemzik ezt a hetet, jól fogod magad érezni a bőrödben, nem kell aggódnod semmiért, összességében minden a terveid szerint alakul. A sors tálcán kínál neked sok izgalmas dolgot, ám csak a tényleg hasznos és praktikus célok mellett tedd le a voksodat. Érzelmek terén megoldást találsz az esetleges gondjaidra, a legkönnyebben akkor, ha kommunikálsz és diplomatikus megoldásokra törekszel. Ha baráttal vagy partnerkapcsolatban vannak rendezetlen ügyeid, ez a hét segít túllendülni rajtuk. Magad is alkalmas vagy arra, hogy formáld, így pedig széppé tedd mindennapjaidat. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

Rák

A heti konstellációk vegyes hatásokat hoznak, leszel fent és lent, de vasárnap már látni fogod, több volt az öröm, mint a bánat. Szerencsére képes leszel élni a Jupiter nagyon kedvező hátszelével, amely főleg szerdán és csütörtökön segíti a fejlődésedet. Komoly kilátásokat ígérnek számodra az égiek most, különösen szakmai kérdésekben és bővülő anyagi javakat illetően. Jelentős sikereket könyvelhetsz el, bár ezért sokat kell tenned, nem lógathatod a lábadat, cselekedj, légy szorgalmas! A dolgok nem oldódnak meg maguktól, a cél felé neked kell törekedned, találd meg a módját annak, hogy akár a megszokott rutinokat felülírva új dolgokat próbálj ki. Vegyél erőt magadon, és ne torpanj meg az első akadálynál.

Oroszlán

Komoly erényed az, hogy odafigyelsz másokra, örömeikre és gondjaikra, meghallgatod az emberek búját-baját, és mivel jószívű vagy, így segítesz is, ha épp úgy adódik. Ezekben a napokban még a megszokottnál is érzékenyebbé válsz, és igen könnyen alkalmazkodsz minden körülményhez. Diplomatikus jellemvonásod és megértő képességed garancia arra, hogy mindig a legjobb tanáccsal láss el másokat - akár idegeneket is. Ez persze dicsérendő cselekedet, ám ne feledkezz meg magadról és saját tennivalóidról. A világ összes gondját nem veheted a saját nyakadba. Neked ki nyújt támaszt? Önmagadnak légy te a legfontosabb, bármi történjék.

Szűz

A heti konstellációk megmozgatnak, ötletelésre sarkallnak, kibillentenek végre az esetleges holtpontról, így nem hagynak pihenni. Folyamatosan inspirációt kapsz a külvilágtól, olyasmit is megteszel, amit eddig talán sosem. Emellett még ahhoz segíthetnek hozzá az égiek, hogy mindenféle akadályt vagy lelki nehézséget le tudj küzdeni, végérvényesen megszüntess. Ha úgy véled, nem boldogulsz ügyeid intézésével, és másodjára sem sikerülnek a dolgaid, akkor kérj külső segítséget hozzáértőktől. Akár családtagjaidhoz, akár barátaidhoz is fordulhatsz bizalommal, csak merj kérdezni. Aki kérdez, válaszokat fog kapni. Egészen bizonyos, hogy szívesen adnak neked tanácsot az emberek. A hétvégén jöhet a megérdemelt pihenés!

Mérleg

Hétfőn és kedden egyáltalán nem leled a helyedet, de szerencsére szerdára kisüt a nap a fejed felett, és gyorsan elfelejtheted, hogy nehézségeid voltak. Ha azt érzed, hogy valami lóg a levegőben, kezdd el keresni ennek az érzésnek a valódi okát. Talán eleinte nem tudod hová tenni a körülötted történő eseményeket, ám lassan mindent a helyére teszel, és ismét rádöbbensz, semmi sem történik véletlenül. Nagy baj szerencsére egyáltalán nincsen, csupán egy kellemetlen égi fényszög rak a válladra némi terhet. Ráadásul ezen a héten azzal a pozitív ténnyel is szembesülsz majd, hogy senki nincs ellened, sokkal inkább melletted!

Skorpió

Már a hétfő reggeli órákban mocorognak a gondolataid, inspirációt gyűjthetsz, beszélgess másokkal, oszd meg a terveidet, és figyeld meg, milyen sok és jó iránymutatást kapsz majd. Mire lendületet veszel, már hosszú lista áll össze a fejedben arról, mit is kell tenned azért, hogy kiemelkedő sikert érhess el. Mostantól az év hátralévő időszakában meglepő dolgokat tudsz alkotni. Ha mindennek a végére akarsz járni, akkor bizony össze kell kapnod magadat, de biztasson a tudat, hogy energiatartalékaid elengedők. Régi, már-már feledésbe merült ötleteidet vedd elő, aktualizáld egy kicsit, és hagyd, hogy emberek, helyzetek, tárgyak motiváljanak egész héten.

Nyilas

Életed jelentős fordulóponthoz érkezett. Ugye van annyi bátorságod, hogy módosíts a bevett szokásokon? Hát változtass a régin, és vállald be az ismeretlent! Dönthetsz az elavult és egyhangú dolgok mellett, ez esetben nem fogsz tudni feljebb lépni a ranglétrán, vagy épp learatni valamilyen babérokat. Lehetsz merész, új utakat keresve, küszöböket átlépve, másokat is inspirálva. Tanulmányaidnak, karrierednek, emberi kapcsolatodnak és szerelmi életednek kedvezni fog a most következő egy hét, és jó eséllyel az anyagiak terén is végre választ kapsz pár kérdésre. Ne dugd a fejed a homokba, nem éri meg kockázat nélkül élni!

Bak

Sok szőnyeg alá sepert probléma bukkanhat elő hirtelen, és ezek gyorsan galibát okozhatnak, ha megoldás helyett a homokba akarod dugni a fejedet. Ez a szituáció kibillenti nyugodt lelkedet az egyensúlyból, ám a döntés a tiéd, mit teszel. Meglehet, hogy napokig nem találod majd a helyedet, és azon fogsz tűnődni, vajon miért nem rendezted ezeket akkor, amikor még nem volt ekkora kuszaság körülöttük. Az, hogy még mindig függőben vannak ezek a témák, a te halogatásodnak köszönhető, hát ne mutogass másra! Mindennel szembe kell nézni egyszer, most pedig számodra is eljött az idő a lezárásra, még akkor is, ha komoly kellemetlenségként éled meg a helyzetet. A kulcs a te kezedben van!

Vízöntő

Az elmúlt időszak nem mindig volt felhőtlen, gyakorta kellett különféle nyűgökkel szembenézned, és nemritkán még mások bajára is te kerestél gyógyírt. Sok nagyon várt eredmény elmaradt, de az érzelmi, erkölcsi vagy épp anyagi válságnak most véget tudsz vetni. Ehhez bizony le kell mondanod olyasmiről, ami számodra jelentős: egy szokás, egy tárgy vagy akár egy barát, ám később belátod, hogy a most megejtett józan mérlegelés jelentős eredményeket hoz a későbbiekben, főleg a 2019-es esztendőben. Eljön az a pillanat, amikor meg fogod érteni, miért van szükség a drasztikus változtatásra ezekben a napokban. A helyzetet ne bonyolítsd túl, minden, amit megcselekszel, azt a legegyszerűbb módon tedd.

Halak

Kiemelkedően fontos időszak lesz ez a hét az életedben, bár hétfőn ennek előjeleit talán még nem érzékeled. Komoly esély nyílik meg előtted a szakmai előmenetelre, rég elmaradt vizsgák pótlására, bonyolult emberi kapcsolatok rendezésére. Javallott most az is, hogy lecserélj régi dolgokat újakra. Ez utóbbit még kedden is elképzelhetetlennek fogod tartani. Ám az időhúzás csak elbizonytalanít, úgyhogy légy spontán, dönts mindenben gyorsan. Ha van rá mód, akkor ezen a héten és egész novemberben szánj a tervezettnél több energiát és időt a tanulásra és az önfejlesztésre. Ez azért jelentős tényező, mert tisztábban láthatod önmagadat, a lehetőségeidet, sőt a környezeted egyes tagjait is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.