asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikáknak érdekes impulzusokkal lesz teli a hétvégéjük, de a Rákok számára sem lesz unalmas. A Nyilasok is élvezhetik az életet, a forgatagot és az impulzusokat, amelyek körülveszik őket. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A hét dolgosabbik részében erős tempót diktáltál, bárhol kellett is helyt állnod. Tudd, hogy jó döntést hoztál akkor, amikor a hosszú hétvége békéjének érdekében tudatosan visszafogtad magadat. Talán nem értél minden tennivalónak a végére, ám ami megmaradt, az meg nem számít. Megérdemled a láblógatást, ne is keress kibúvót, ne kezdj komoly és sok időt felemésztő otthoni tevékenységekbe! Szombaton mindenképp ruccanj ki valamerre, szívj friss levegőt, és kösd össze a kellemest a hasznossal, akármiről legyen szó. Vasárnapra nem terveztél különösebb programot? Akkor kipihenheted a hét összes fáradalmát!

Bika

Érdekes, impulzusokkal teli, mégis fura ellentéteket rejtő lesz ez a két nap. Míg a hosszú hétvége eddigi része nyugalomban telt, a szombat és a vasárnap vegyes hatásokkal lesz teli, de végül jó irányba terelik az életedet. A szombatod békésen indul, és minden dolognak a végére érsz, amit erre a napra terveztél. Vasárnap sikerülhet valakinek alaposan felbosszantania téged, de inkább fogd vissza magadat. Ha mindenképpen hangot akarsz adni a véleményednek, azt próbáld meg diplomatikus keretek közé szorítani, humorral ötvözve. Ne hagyd, hogy magukkal ragadjanak az indulatok!

Ikrek

Pozitív kisugárzásod jó hatással lesz azokra, akikkel együtt töltöd a hosszú hétvége ezen részét. Képes leszel megmosolyogtatni mindenkit, ezzel pedig a saját népszerűségedet és elismertségedet növeled. Nem unatkozol, sok tennivaló elvégzését tervezted be, így jól teszed, ha szaporázod a lépteidet, az égiek segítenek az otthoni dolgok rendezésében. Szombaton és vasárnap is akad bőven tennivalód, és adódik mód arra, hogy másoknak támasza légy. Ezt ne utasítsd el, különös tekintettel az idősebbekre vagy hátrányos helyzetűekre. Csak arra figyelj, hogy egyenlő arányban oszd be az aktív és passzív oldalát a hétvégének.

Rák

Ez a hétvége sokkal mozgalmasabb és zsúfoltabb lesz, mint tervezted, a pár napja elindult pozitív folyamatok folytatódnak. Örülj annak, hogy minden a kedved szerint alakul. Nem érzed a fontosságát annak, hogy lógasd a lábadat, sőt egyenesen az a vágyad, hogy sokat mozoghass, jöhess és mehess, megnézz egy előadást vagy kiállítást, beülj egy jó étterembe. Erőteljes aktivitás jellemez, bármibe fogj, azt látványosan teszed, így jóval hamarabb a végére is érsz mindennek, ráadásul az eredmények is kézzelfoghatóak lesznek. Végül is kipihented magad a hosszú hétvége első napján, minek lazsálnál továbbra is?

Oroszlán

A pénteki napod nyugalomban telt, a szombati nap hasonlóan alakul, de ezt nem fogod bánni. Érezhetően feltöltődtél, pozitív energiával leszel körülvéve, az égiek minden körülményt megteremtenek ahhoz, hogy a kedélyállapotod emelkedett lehessen. Sokat beszélgetsz, meghallgatod az emberek búját, okos és jól megfogalmazott véleményed lesz mindenről, de neked is kínálnak majd érdekes, egyben megfontolandó tanácsokat mások. A békés szombat után vasárnap délelőtt egy meglepő, lelkesítő hír érkezik hozzád, szó szerint elfog az izgalom. Figyelj oda a részletekre, és ne ugorj bele semmilyen kétes dologba.

Szűz

A már csütörtökön megkezdett pihenőfázist töretlenül folytasd tovább, és ne hagyd abba a terveid megvalósítását. Merészen lustálkodj, bátran lazsálj, ki tilthatná ezt meg neked? Teremts békét magad körül, és az egészségeddel is foglalkozz! Ha úgy véled, egy ideje valami nincs rendben veled, illetve a testeddel, akkor most ne legyints, hanem tegyél valamit önmagadért. A közelgő újhold előtt beiktatott 1-2 napos böjt kifejezetten hasznos lehet. Különösen vasárnap érezheted a jeleit valamilyen kellemetlen lelki, vagy akár fizikális problémának. Tervezd meg a jövő heti beosztásod okosan, szüneteket beiktatva.

Mérleg

Izgalmas dolgokra van kilátás a hosszúra nyúló hétvége második felében, akkor jársz a legjobban, ha hagyod magad sodortatni az árral, és mindenre bátran bólintasz! A szombati nap egy új kapcsolat lehetőségét kínálja, és ha ezt kellő nyitottsággal fogadod, tartóssá válhat, izgalmas, sőt hasznos is lesz számodra. Nem az a lényeg, hogy ez a kapcsolat a magánéletedre vagy a karrieredre lesz-e pozitív hatással, sokkal inkább az, hogy jó irányú változást hoz, ami hasznodra lesz. Bárkit sodorjon az utadba az élet, hagyd, hogy közeledjen hozzád.

Skorpió

Ha eddig az egyedüllét jobban vonzott, mint az elkötelezettség, akkor ezen a hétvégén a Vénusz és a Hold különleges hatásával kísérve gyökeresen megváltozhatnak a mindennapjaid. Sok segítséget és információt kapsz ahhoz, hogy megértsd, feleslegesen küzdenél a boldogság és az örömteli pillanatok megélése ellen. A szombat délután és az este tartogathat meglepetéseket számodra, figyelj a jelekre, új ismeretségek vannak kilátásban – akár baráti vagy üzleti formát öltve. Add meg a lehetőséget valakinek, hogy a magánéletedben pozitív változásokat hozzon, jó tanácsot adjon, irányt mutasson. Ha van már kedvesed, akkor ő hozza a szívet melengető változást.

Nyilas

Rajtad és a döntéseden múlik az, milyen lesz a hosszú hétvégéd hátralévő része. Feltétlenül tartsd szem előtt, hogy az égiek szeretnék, ha lenne benne egy kis spontaneitás és vadság. Egyszerűen csak élvezd az életet, a forgatagot, reagálj az érkező impulzusokra, fogadd el a meghívásokat, mondj igent a randikra, vagy szervezz te magad egy bulit. Javallott belevágni mindenféle ismeretlen kalandba. Ha megfelelően felvértezted magad, akkor szenvedélyeddel, érzékiségeddel bárkit elcsábíthatsz, merj valami extrém dolgot tenni.

Bak

Legyen ez a hosszú hétvége teljesen más, mint amilyet terveztél. Rúgj ki a hámból, tégy valami különleges dolgot, alkoss valami egyedit! Legyen a hátralévő kettő napban tartalom, szeretet, figyelem, mások iránt való őszinte tisztelet. A terveket formáld át, csinálj valami szokatlant, formabontót, extrémet, de csakis úgy, hogy abban legyen öröm és elégedettség. Vigyél egy kis színt az átlagos napokba, nem kell a megszokott tevékenységeket ismételned, vagy ugyanazokat a helyeket felkeresned. Alakítsd ezt a két napot saját igényeid szerint, és ne mások elvárásaihoz igazodva!

Vízöntő

A család és a szoros emberi kapcsolatok szentek és sérthetetlenek? Ez rendjén van így, de néha neked is szükséged lenne egy kis csendre és egyedüllétre, hogy tervezgethesd, átgondolhasd az életedet, aktuális helyzetedet, és ennek megfelelően szervezhesd meg a novemberi hónapodat. Add át a szombati napot a társasági élet lehetőségének, hadd élvezze mindenki a közös programok csodáját. Vasárnap viszont önmagadat helyezd a középpontba, akkor is, ha mások úgy vélhetik, kissé önző vagy. Próbáld megtalálni az arany középutat, kommunikálj azokkal, akiket szeretsz!

Halak

A hosszú hétvége második részében helyezd fókuszba az emberi kapcsolataidat, ápold őket, formáld valamelyiket, ha szükséges, és nem utolsósorban vedd figyelembe, ha mások eltérő véleménnyel vannak, mint te. Teljesíts egy-két kívánságot, hátha a tiédet is lesi, majd teljesíti valaki. Kedveskedj másoknak, gondoskodj azokról, akik bajban vannak, hisz a te életed most rendben van. És bár a hosszú hétvége ellenére alig marad majd időd a házimunkákra, ne bánd azt, hogy lelki szemetesládája lehetsz néhány embernek. Az ő kárukból úgy tanulhatsz, ha megérted, hol hibáztak. Teljes erővel koncentrálj a szeretteidre, törődj velük!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.