asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek novemberben mindenkin túltesznek, kívánatosak és szexisek lesznek, az egyetlen dolguk, hogy szabadon engedjék a titkos fantáziájukat. Az egyedülálló Rákok számára véget ér a magány korszaka, végre megtörténhet velük a csoda. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Páros: Érzelmi életed izgalmak, kalandok lehetőségét rejti. Megéled ezt, vagy megfutamodsz ezek előszeleinek megérkezésekor? Adj teret titkos vágyaidnak, és tudatosítsd azt a partneredben, hogy az egyhangúság neked nem jövőkép. Ha okos vagy, nyit feléd.
Páratlan: A magány végérvényesen eltűnik a szótáradból, ha előveszed bátran a csendes, békés, cuki oldaladat, és messzire elrejted az akaratos Kos énedet. Jöjjön a szerelem? A Vénusz segítségedre lesz ebben. Itt az ideje a gyökeres változásoknak, ám ehhez nyitnod kell a világ felé. Másképp.

Bika

Páros: Ne kérdőjelezd meg a pozitív érzéseidet. Igenis létezik olyan periódus, amikor remekül tudod kezelni a különféle dolgokat, átlátod a helyzeteket, boldoggá tudod tenni a kedvesedet. Ne kétkedj magadban vagy a kapcsolatodban! Mutass valami újat a szerelmednek – hálás lesz.
Páratlan: Mozdulj ki a megszokott közegedből, újulj meg kívül és belül, mert ennek most van értelme! Fedezz fel ismeretlen helyeket, menj vakrandira. Légy bátor, és akad, aki erre felfigyel majd a megfelelő helyen és időben. Mondj igent minden randi- vagy bulimeghívásra!

Ikrek

Páros: Tudsz csinos és vonzó lenni, ám novemberben mindenkin túlteszel, kívánatos és szexis leszel. Éld meg a nőiességedet, hass a partneredre, mutasd meg neki rejtett vágyaidat, álmaidat, a titkos fantáziádat engedd szabadon. Kedvesed épp úgy reagál majd, ahogy várod...
Páratlan: A Vénusz olyan energiákkal tölt fel, amelyek sok izgalmas embert vonzanak köréd. Akad majd romantikus és lelkes hódoló, te pedig teszteld őket, és bátran válaszd ki a leginkább tetszőt magadnak. Alakítsd át az eddigi elképzeléseidet, elvárásokat, és nyert ügyed van.

Rák

Páros: Érzelmek téren kissé összekuszálódnak a szálak, nem érted, mi történik, mondasz valamit, és úgy tűnhet, az nem jut el kedvesed füléig. Ha kérdezel, nem, vagy csak késve kapsz feleletet. Fura kétely kezd gyökeret verni a gondolataid között, ám végül a válaszai pozitívok lesznek.
Páratlan: Vége az egyedüllét periódusának. Igen, most végre megtörténhet veled a csoda. Légy bátor és kalandvágyó, emellett nyitott és befogadó, mert jön a szerelem, és nem mindegy, hogy kitárt vagy zárt ajtó fogadja. Engedj a csábításnak, és biztos a sikered!

Oroszlán

Páros: Örömteli pillanatokat tartogat november hava. Az intimitás új formáit ismerheted meg, és partnered nyitott lesz mindenre. Ő a tenyerén fog hordozni, szeretete őszinte lesz, megértő figyelemmel fordul feléd. Csak teret kell engedned a vágyaidnak, és ő máris ott terem.
Páratlan: Ideje továbbmenni, és végleg kilépni az egyedüllét szorító kötelékéből. Jár neked a szerelem, a szexualitás és az új élmények hada. Váratlanul több udvarló is feltűnik a színen, és az ezzel együtt járó pozitív érzések boldoggá tesznek. Valaki teljesen levesz a lábadról.

Szűz

Páros: Pár napig úgy tűnhet, szerelem helyett az unalom nyer teret. Kissé egyhangúak a mindennapok, a házon kívüli dolgok nagyon lefoglalnak. Aztán hirtelen érezni fogod a vágy hiányát, amit közölj a kedveseddel, és gyorsan fény derül arra, hogy a szerelmetek ismét lángolni tud.
Páratlan: Akaratlanul is kinyitod a szívedet az érdeklődők előtt, pedig már majdnem elhitted, hogy egyedül lenni jó. Rajtad múlik, mennyire leszel aktív, hány bulira mész, kivel ismerkedsz, és elmész-e randizni. Minél gyorsabban merülsz bele az érzelmek tengerébe, annál könnyebben jön a siker.

Mérleg

Páros: A saját lelki békéd érdekében tisztázd a függő ügyeket, és ne engedj teret a felesleges vitáknak. Ha kérdésed van, hát tedd fel, ha téged kérdeznek, akkor válaszolj. Partnered átmeneti zárkózottságát neked kell feloldanod, légy furfangos, vess be minden praktikát!
Páratlan: Az égiek teret adnak egy lassan kibontakozó szerelemnek, hát figyeld a jeleket. Ugyanakkor jó hír, hogy megóvnak a kudarctól és a szomorú pillanatoktól. Minden zsákutcát el tudsz kerülni, ha nem dőlsz be a túlzó ígérteknek, és a belső tulajdonságokat tartod szem előtt.

Skorpió

Páros: Légy hű önmagadhoz és az elveidhez! A tudatosság és a megfontoltság hozhat sikert számodra. Légy bátor kezdeményező, akár tüzes vagy épp szenvedélyes. A féktelenség sem árt, ám a féltékenység annál inkább! Nyújtsd a maximumot, és ezt fogod visszakapni cserébe.
Páratlan: Jó dolog volt egy ideig homokba dugni a fejedet, de most ennek legyen vége. Öltözz másként, menj ismeretlen társaságba, ne félj közeledni ahhoz, aki tetszik. Sok impulzus ér, ezek elutasítása hibás döntés. Akad jó néhány izgalmas ember körülötted, akik szívesen randiznának veled.

Nyilas

Páros: A szíved és a lelked nyugtalan. Kicsit mást, forróbbat, szenvedélyesebbet szeretnél megélni, mint az ősz eddigi részében? Inspiráld kedvesedet az átalakulásra, ám te sem tétlenkedhetsz. Ez a hónap a döntések ideje, és komoly előnyöd fog származni a bátorságodból.
Páratlan: A szerelem bekopog a szíved ajtaján, még szerencse, hogy nyitott leszel mindenre. Könnyen megeshet, hogy már rég ismered az érdeklődőt, ám csak most pattan ki a szikra köztetek. Ő biztosan komoly kapcsolatot akar, nem köntörfalaz, és őszinteséget vár el. Te hogy állsz ezekkel?

Bak

Páros: Nyitott vagy mindenre? Vajon fordítva is igaz ez? Légy befogadó kedvesed formabontó ötleteire, mert épp ezek által tudsz fejlődni, módosítani a megszokott helyzeteken. Örülni fog ő is, ha friss energiákat visztek együtt a mindennapokba, szex és érzelmek terén.
Páratlan: Tárd nagyra a szemedet, emeld fel a fejedet, mosolyogj sokat, öltözz másként, mutass új dolgot magadból. A világ felfigyel ezekre a módosulásokra, így pedig sokan látnak benned végre többet, mint eddig. A külső átalakulás derűlátóbbá tesz, és jön valaki, aki elkápráztat.

Vízöntő

Páros: Érzelmi életedben átmenetileg káosz uralkodhat, viták rombolhatják le a harmóniát, ám te remekül kezeled ezeket a helyzeteket, és felismered, hogy a hangoskodás és az erőfitogtatás nem megoldás. Mindketten megnyugszotok 20-a után, és ismét egymásra találtok.
Páratlan: Az égi konstellációk 20-áig igencsak megnehezítik a vágyaid beteljesülését, párra találási törekvéseid zátonyra futnak. A sok randi és flört céltalannak tűnik, valahogy nem jutsz el a második lépésig. Ám ezekből is tanulhatsz, és te is tudod, hogy ami késik, az nem múlik!

Halak

Páros: Meglepetésként hat rád az, milyen békés napok és hetek követik egymást. Ám ha te titkon izgalomra vágysz, akkor lépj a tettek mezejére. Inspiráld kedvesedet, ötleteljetek együtt, alakítsatok ki új időbeosztást, fedezzetek fel új helyeket, szenteljetek több figyelmet egymásnak.
Páratlan: Fáradhatatlanul keresed azt, aki mellett leteheted a voksodat? Lásd be, neked nem a nagy Ő-re, hanem egy tartalmas kapcsolatra van szükséged. Tégy a kettő között különbséget. Meglehet, hogy akit keresel, már régóta ott van körülötted. Ne add fel a vágyaidat, november hava meglepetéssel szolgálhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.