asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák hétvégéje spontán fog jól alakulni, de az Oroszlánoknak sem lesz okuk a panaszra, hiszen sok örömben lesz részük, csak ki kell mozdulniuk. A Nyilasoknak sem ajánlott otthon ücsörögni, a friss levegő és a mozgás kiváló hatással lesz rájuk. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

A szeretet, a másikra való odafigyelés és az összetartás lesznek fókuszban ezen a hétvégén. Emeld magasba a hangulatot, mosolyogj sokat, légy kedves és figyelmes másokkal. Ilyen apróságok biztosítják a maximális testi-lelki feltöltődést. Az időjárás lehet bármilyen, te akkor is megleled a módját annak, hogy remekül érezd magadat, emellett másokat is felvidíts. Érezd magadat nagyon szerencsésnek azért, mert a kellemetlenségek közt is meglátod a jó dolgokat, ráadásul a környezeted jelentős része szeret, bármiben a segítségedre sietnek.

Bika

Pénteken úgy tűnhet, a béke és a csend jellemzi a hétvégét, ám a szombat délelőtt nyugalmát felboríthatja egy fura hír, ami teljesen lázba hoz, felvillanyoz, és meglepően gyors tettekre sarkall. Nagy eséllyel egy előre nem várt eseményre kapsz meghívást, rendkívül jónak és érdekfeszítőnek ígérkezik a társaság vagy a téma, így ha igent mondasz, biztos lehetsz abban, hogy éjjel vagy csak vasárnap érsz haza. Bár nem terveztél semmit, spontán fog jól alakulni a hétvégéd, hagyd magad sodortatni az árral.

Ikrek

Itt a hétvége, nagyon vártad, és ennek jó oka van – igaz? Végre tényleg lesz mód és idő, sőt energia arra, hogy egy kicsit kényeztesd magadat, testedet és lelkedet felszabadítsd a hét közben összegyűlt stressz terhe alól. Szeretteidet is invitáld meg különféle tervezett és spontán programra, hidd el, kifejezetten jót fog neked tenni a társasági élet, a beszélgetések és eszmecserék. Ha teheted, menj el otthonról, akár egy wellnesshétvégére, ám csak olyan emberrel, aki biztosan kiváló partner lesz minden elképzelésed megvalósításában.

Rák

Szombaton a ház vagy a lakás körül összegyűlt teendőkkel kell törődnöd, és ezen feladatok elől nem érdemes megfutamodni. Ne húzd ki magad semmilyen tennivaló alól, akkor különösen ne, ha azt másokkal közösen csinálhatod. A csapatmunka feldobja a hangulatot, és segíti az eszmecseréket. Sok minden felgyűlt, ezért kevés idő lesz a pihenésre, viszont tetteidért cserébe a lelked, sőt, a gondolataid is teljesen megtisztulnak. Mindent végezz el, ami csak belefér az idődbe, ne told tovább a takarítás, mosás, vasalás, főzés, szelektálás velejáróit.

Oroszlán

Vannak dolgok, amiket nem kedvelsz, ezen a hétvégén pedig még inkább ellenállsz? Ilyen a takarítás és a bevásárlás, ám ezeket most aligha kerülheted el. Ha olyan helyre kell menned, ahol tumultus van, az nagyon fog frusztrálni, igyekezz tudatos lenni, listát készíteni a beszerzendőkről, így hamarabb végezhetsz. Vannak dolgok, amiket meg kell tenni, cserébe viszont tiéd a hétvége összes többi része, és tartalommal töltheted ki az órákat. Egy-két kellemetlenebb pillanatért cserébe sok örömben lesz részed, aminek feltétele, hogy kimozdulj és jó társaságba menj!

Szűz

A szombati napon bonyodalom adódhat körülötted, sőt, inkább a zűrös szó illik majd a kialakuló helyzetre. A megszokottól eltérően nem találod a közös hullámhosszt szeretteiddel, és egy-két vita is beárnyékolhatja a hangulatot. Folyamatosan kényszert fogsz arra érezni, hogy nyaggasd őket a legkülönfélébb indokokkal. Mégis jó lenne, ha ezt átgondolnád, és visszafognád magadat, keresd az egyensúly és a béke lehetőségét – morgolódás helyett. Ezen a hétvégén nem az a kérdés, hogy vajon igazad van-e, hanem az, hogy helyrebillents mindent, így jó élményekkel telik a vasárnap.

Mérleg

Mérleg létedre a téli sportok csak csekély része vonz és tartozik a kedvteléseid közé, ám ezen a hétvégén talán kedvet kapsz a korcsolyázáshoz, a síeléshez vagy épp a szánkózáshoz... Bátran tedd próbára most magad valami új sportágban, főleg, ha egy ilyen lehetőség kellős közepén találod magad a hétvégén. Bármilyen kihívás elé állítson a családod vagy a barátaid, fogd fel úgy a dolgot, hogy az együtt töltött percek úgyis bearanyozzák a napodat. Ezeket a pillanatokat nem lehet elfelejteni. Kimozdulni otthonról, utazni egy kicsit, világot látni remek móka!

Skorpió

A hétvégén békére és csendre vágynál? A Hold már fogyóban lesz, így a hatása miatt kifejezetten rosszul fogod viselni a tömeget, a tumultust, olyan dolgok is zavarhatnak, amik máskor nem. Igyekezz elkerülni azokat a helyeket, ahol sok ember gyűlhet össze egy időben. Ne feledd, hogy közeledik az advent, és sokan megbolondulhatnak egy kicsit a kezdődő karácsonyi felhajtástól. Ha megteheted, akkor el se menj otthonról, mert egy ilyen helyzetben könnyen elveszítheted az önkontrollodat, ami a végén konfliktusban teljesedhet ki. Ugye ezt nem akarod?

Nyilas

Ha nem vigyázol magadra és az aktuális körülményekre, időjárásra, könnyen megfázhatsz, vagy bonyolult szituációba kerülhetsz. Ezek egyike sem túl jó kilátás a hétvégére, és meggátolhatja a jövő heti programokat is. Vedd észre, hogy a szervezeted tartalékai lemerültek, és ehhez alkalmazkodva fel kell tölteni magadat energiával, úgy, hogy sokat pihensz. A friss levegő és a mozgás kiváló hatással lesz rád, úgyhogy ne ücsörögj otthon. Viszont készülj extra tartalékokkal, még egy réteg ruha, forró tea, házi süti, egy csipetnyi jókedv!

Bak

A hétvégét még véletlenül se töltsd munkával! Biztos hasznos dolgokat cselekednél, ám pihenni és kikapcsolódni épp ugyanolyan fontos! Otthon végezz el pár sürgető dolgot, amitől jobb lehet a közérzeted, ám a leglényegesebb célod a kielégítő pihenés legyen! Jövő héten mozgalmas napok követik egymást, márpedig fel kell töltened magad tartalékenergiákkal. Az előtted álló tennivalók sokaságát csak úgy fogod tudni gond nélkül megoldani, ha a most következő két napon teljesen elereszted magad, és csakis olyan dolgokat csinálsz, amelyek jólesnek.

Vízöntő

Ezen a hétvégén sok praktikát bevetsz annak érdekében, hogy megcáfold a rólad kialakult sztereotípiákat. Azok, akik eddig nem voltak feltétlenül jó véleménnyel rólad, most belátják, hibásan vélekedtek, így pedig sokakat a magad oldalára tudsz állítani. Arra is lesz mód, hogy egy kicsit ismét gyerek lehess! Keress magadnak olyan társaságot, ahol vannak kiskorúak, totyogók vagy épp tinédzserek, mert megtalálod a közös hullámhosszt velük. Minden bolondozásban vegyél részt, hagyd, hogy bármire rávegyenek, arra is, amit tegnap még kézzel-lábbal elutasítottál!

Halak

Ez a hétvége mozgalmas, izgalmas, sőt, akár fergeteges is lehet, mókával és kacagással. Sok dologra bólintottál rá mostanság, így ezen a két napon kapkodnod kell magadat, hogy mindenhova odaérj, és minden eseményen részt tudj venni. Igazából magadnak alakítottad így a dolgokat, tehát most már ne visszakozz! A leszervezett programok feltöltenek, boldoggá és elégedetté tesznek. Bátran hagyd magad sodortatni az árral. Menj társaságba és bulizz, látogass el ismeretlen helyekre, mondj igent olyanra, amit eddig sosem tettél meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.