asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a páratlan Ikrek társra vágynak, akkor jobb, ha nemcsak sóhajtoznak valaki után, hanem cselekednek. A párban élő Rákok kapcsolata erőlködés és kétségek nélkül is jól alakul majd. Azoknak az Oroszlánoknak pedig, akik keresik az igazit, a december meglepetéseket tartogathat: eddig rejtőzködött a nagy ő, de most fordul a kocka. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Páros: Ősszel többször is eluralkodott rajtad a kétség? Talán nem vagy biztos abban, hogy kedvesed tényleg hozzád való? Netán a hűségében kételkedsz? Ne húzd az időt, kevés van belőle, ráadásul drága is. Gondold át, vele akarsz-e maradni, vagy sem. Cselekedj mihamarabb!
Páratlan: Vajon miért nem kopogtat az ajtódon a szerelem? Azért, mert nem határoztad meg pontosan, mire vágysz. Azon tűnődj el, mi a valódi célod, amikor keresed a szerelmet. Futó kaland vagy tartós elkötelezettség? A Vénusz megteszi a magáét azért, hogy boldog légy.

Bika

Páros: Kétségeid vannak? Megfoghatatlan érzések gyötörnek? Bizonytalankodsz a kapcsolatod miatt? Kérdezz, és ezekre a partnered most megnyugtató válaszokat fog adni. Így harmónia költözik az életedbe, és remek pillanatokban lesz részed. Élvezzétek egymás társaságát!
Páratlan: Az év vége meglepően sok örömteli pillanatot tartogat számodra, szórakozz, menj társaságba, regisztrálj online társkeresőbe, flörtölj bátran, így valakinek a szívét biztosan megdobogtatod. Engedd, hogy udvaroljanak neked, meghívjanak randikra, amelyeken légy önmagad.

Ikrek

Páros: December a ti hónapotok, és minden fontos lépésnél, a közös jövő megtervezésénél, illetve jelentős döntésnél kettőtök közös érdeke legyen szem előtt. Ami a közelmúltban megakadt, amit nem tudtatok megbeszélni, az most rendezhető, mindkét fél teljes megelégedésére.
Páratlan: Szeretnél valakit behálózni? Merj lépni, jelezd, hogy nyitott vagy egy randira, flörtre, tégy azért, hogy felfigyeljen rád a másik! Ne csak sóhajtozz valaki után, hanem cselekedj. Csinos és kedves vagy, tégy olyat, ami felkelti a figyelmét, így a siker garantált.

Rák

Páros: December hava épp úgy telhet, ahogy azt szeretnéd. Erőlködés és kétségek nélkül is jól alakulnak a dolgok. A különféle örömforrások felkutatásával nagyobb teret kap a figyelem, a szeretet és az empátia, így végül még emlékezetesebbé teheted az együtt töltött időt.
Páratlan: Neked kell keresned a lehetőségeket, azok nem jönnek maguktól. Ugye nem akarod az új esztendőt magányosan kezdeni? Akkor hozd magadat formába, mondj igent a randikra, és olyan emberrel hoz össze a sors, aki elsőre nem tűnik főnyereménynek, ám végül meglep téged.

Oroszlán

Páros: Érdekes, egyben nagyon különös érzés lesz úrrá rajtad december első harmadában, és ez nem lesz feltétlenül örömteli. Eleinte nem tudod megfelelően kezelni a bonyodalmakat, vitákat és félreértéseket, ezért tedd azt, amit a belső hangod sugall. Teremts békét!
Páratlan: Még keresed az igazit? Talán ügyesen rejtőzködött eddig előled, ám most fordul a kocka, és nem kell sokat várnod, ugyanis december 7-e után bármikor feltűnhet a színen, még az is megeshet, hogy meglepő tempóval vesz le a lábadról. Innentől kezdve tiéd a világ.

Szűz

Páros: Ebben a hónapban a romantika teret nyer, hát ne legyen szégyen kimondani a legtitkosabb vágyadat – bármi legyen is az. Élvezd az együtt töltött perceket, lepd meg kedvesedet, ügyes praktikákkal ismét vonzóvá válsz. Az önbizalmad nő - kell ennél több?
Páratlan: Olyan emberek bukkannak fel a színen, akik közül többen is egyértelmű jeleit adják annak, hogy szívesen randiznának veled. Ha valaki a kegyeidbe akar férkőzni, hát engedd meg ezt a luxust magadnak! Légy okos, ne a külsőségek alapján dönts, hanem nézd az összképet.

Mérleg

Páros: Tele van a noteszed? Sok a tennivalód? Nincs elég időd a kapcsolatodra? Ne gyötörd magadat feleslegesen! Talán nem gond, ha keveset adsz magadból, de a kevés legyen tökéletes, így partnered megértő lesz veled. A Vénusz segítségetekre lesz abban, hogy a szerelmetek kivirágozzon.
Páratlan: A struccpolitikának hátat kell fordítanod! Irány a szerelem és az érzelmek tengere! Tárd ki szíved ajtaját, fogadd be az érkező impulzusokat, különben az új esztendőnek egyedül futsz neki. Rád is vár szerelem, de nem otthon, a négy fal között. Fogadd el a meghívásokat, és nem fogsz csalódni.

Skorpió

Páros: Az adventi előkészület kizökkent nyugalmi állapotodból, és jelentős időt elvonhat a kapcsolatodtól. Erre készülj fel, így el tudod kerülni azt, hogy kedvesed elhanyagoltnak érezhesse magát. Keresd az arany középút lehetőségét, szentelj neki figyelmet, mert ez értékes számára.
Páratlan: Mostanában jó volt a szingli lét? Így érezted magadat teljesen szabadnak és függetlennek? Elköteleződés helyett inkább bulikba jártál? Ez eddig jó iránynak tűnt, ám decemberben be kell látnod, hogy kezd nyomasztóvá válni ez a helyzet. Hát módosítsd a körülményeket sürgősen!

Nyilas

Páros: December minden lesz, csak egyhangú nem. Nő a szexualitás iránti vágyad? Ennek bátran adj teret. Emellett az ismeretlen iránti vágyad is fokozódik, amit a partnered egy percig sem fog ellenezni, sőt odaadó társ lesz az újdonságok felfedezésében. Örömteli napokat!
Páratlan: Vajon miért nem jártál eddig sikerrel? Ne törődj a kérdés megválaszolásával, ugyanis a Vénusz a segítségedre siet, mert olyan emberekkel kerülsz kapcsolatba, akiket eddig elkerültél. Neked csak annyit kell tenned, hogy kinyitod a szívedet és a lelkedet, hogy megtalálhasd a számodra tökéleteset.

Bak

Páros: Az év végén át kell szerveznetek az eddigi rutinokat, így pedig másképp, máshol, más metódusokkal lenne érdemes a közös időt kihasználni. Feltétlenül beszélnetek kell a 2019-es évről, az új jövőképről, amely komoly mérföldkő lehet! Merjetek nagyot álmodni!
Páratlan: Dobd végre sutba a magányt, a szingli lét eddig izgalmas volt, mostantól nem lesz az! Vedd kezedbe a sorsodat, tégy lépéseket önmagadért és a szerelemért. Menj új helyekre, kezdeményezz randikat. Vesd bele magadat az éjszakába, és hódítsd meg valaki szívét.

Vízöntő

Páros: Az érzéseid és a hangulatod ingadozni fognak decemberben. Ezáltal a partnereddel is nőhet a viták száma. Módosíts a körülményeken, legyél vele türelmesebb és empatikusabb. Nem engedheted, hogy ez az érzés éket verjen közétek. Tedd magad tüzessé, vonzóvá!
Páratlan: Teljesen elvette a kedvedet az, hogy az ősz folyamán egyáltalán nem voltak szerelemmel teli impulzusok az életedben? Ami késik, nem múlik! Fokozd a tempót, és jó eséllyel szakmai vagy tanulmányi területen bukkanhat fel a nagy Ő! A karácsony meglepetést tartogat neked.

Halak

Páros: December eleje bonyodalmakat rejt, nagyon sok dologban eltér a véleményed a kedvesedétől, és ez akár vitákat is előidézhet. A felbukkanó kétségek nem tesznek jót a kapcsolatotoknak, így rajtatok áll, mit vagytok hajlandók megtenni egymásért.
Páratlan: Vedd a kezedbe az irányítást! Ne hagyd, hogy a magány érzése elhitesse veled, hogy nincs szükséged társra és szerelemre. Módosíts a hozzáállásodon, a szemléletmódodon, ismerkedj új helyekkel, más típusú emberekkel, merj rálépni ingoványosnak tűnő talajra is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.