Heti horoszkóp (december 3–9.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek számára elérkezett az idő, hogy csak magukkal foglalkozzanak, az Oroszlánoknak pedig erőteljes változásokat ígér ez a hét: tele lesznek ambícióval és eltökéltséggel, terveiket pedig maximálisan teljesíthetik. A Skorpiókra is remek hét vár pozitív energiákkal, jó ötletekkel. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

December hava itt van, ám ez nem ok a láblógatásra. A téli szezon nem egyenlő a ráéréssel, halogatással. Fontos döntések meghozatala vár rád, főleg azért, mert az évváltás jelentős módosulásokat hoz neked, és ezt te is pontosan érzed. A belső hangod nem csap be, jelzi, hogy ideje az alapvető dolgaidat – akár drasztikusan is – átformálni, hogy ismét magasba emelkedhess, így pedig sikereket arathass. Alapos átgondolás mellett jelentős döntéseket kell hoznod, és azért kell okosnak és taktikusnak lenned, mert ezek hosszú évekre szólnak! Racionalitásod és kellő merészséged révén most könnyedén jó irányba terelheted saját utadat.

Bika

Az elmúlt időszakban bizony voltak előtted akadályok bőven. A különféle nehézségeket követően végre valahára fellélegezhetsz, a szokottnál mozgékonyabb, elevenebb, határozottabb leszel. Egyértelműen közel jársz az alagút végéhez, a fény ott dereng, tarts ki, hogy a hétvégére kijuss a labirintusból. Kedélyállapotod látványosan javul, sokat mosolyogsz, kicsattansz az egészségtől, önbizalmad ismét magasban szárnyal. Hát kell ennél több? Olyan lépések megtételéhez is lesz bátorságot, amelyek sokat lendítenek rajtad. Az aktuális égi konstellációk kedveznek neked, így pedig jelentős elképzeléseidet segítik elő.

Ikrek

Hétfőn és kedden ingerlékenység és feszültség jellemez, és ezt szabadon is engeded, ami nem feltétlenül lesz örömteli a környezeted számára. A fogyó hold miatt leszel néha egyenesen szélsőséges vagy épp elutasító. Alkalmazkodóképességed csökken, nem akarsz senkinek megfelelni, kizárólag magaddal foglalkozol. Tudod, mit? Igazad van és bizony ez időszerű is! A közelmúltban sokat szorítottak téged háttérbe mások, úgyhogy jogos az igény arra, hogy előtérben lehess. Egyet tehetsz: hagyod, hogy most a maguk útján menjenek a dolgok. Csütörtöktől harmonikusabb időszak kezdődik, fontos döntések meghozatalára alkalmas a hétvége.

Rák

Ha még tanulsz, netán épp most tervezed ennek megkezdését, egy percig se halogasd tovább a startot! Minden égi segítséget megkapsz új célod gyors és látványos megvalósításához. Kiemelkedően fogékony vagy, gyorsan és hatékonyan leszel képes felfogni minden újdonságot, a tanulás könnyen megy, és ez talán még téged is meglep. Ha vizsgák előtt állsz, ez lesz az egyik legsikeresebb periódusod. Szívod magadba az új információkat, jól kombinálsz, érted a dolgokat, logikusan cselekszel, és jól kapcsolod össze az egyes részleteket. Csütörtökön vagy szombaton megvalósíthatsz egy régi álmot, mely jelentős mértékben megváltoztathatja anyagi körülményeidet.

Oroszlán

Erőteljes változásokat ígér ez a hét, érdemes a régi, függő ügyeket számba venni, és ami elavult, azon túllépni. Ami marad, azt állítsd fel fontossági sorrendbe, aztán láss neki. Amennyiben elakadsz, biztos, hogy gyorsan kapsz segítséget valakitől. Tisztán fogod érezni, hogy a legjobb úton jársz a sikerek és elismerések felé. Olyan pozitív irányú javulást helyeznek kilátásba a csillagok ezekben a napokban, melyek legalább egy életterületedet gyökeresen fogják megváltoztatni – abszolút jó irányba! Szerdán megnőhet az önbizalmad, tele leszel ambícióval és eltökéltséggel, terveidet pedig maximálisan teljesítheted, még irigyeid is akadnak, sárgulni fognak rendesen.

Szűz

Hétfő, kedd és szerda annak a Szűznek kedvez különösen, aki pénzügyeit szeretné ráncba szedni, így pedig átstrukturálni egzisztenciális helyzetét. Használd ki azt a fantasztikus körülményt ahhoz, hogy most szinte bárkit, bármiről meggyőzöl! Véleményt ne erőltess, csupán engedd szabadon a gondolataidat, terveidet, hogy valaki megláthassa benne a közös munka lehetőségét, amely anyagilag is gyarapodást hoz később. Ha bátor vagy, könnyedén kifordítod a világot a négy sarkából. Ha csak egyszerűen megélhetési problémáidat szeretnéd orvosolni, légy a megszokottnál is megfontoltabb és előrelátóbb, de mindezt fűszerezd meg némi kreativitással! Hosszú távra szóló terveid alapköveit ezekben a napokban le tudod tenni.

Mérleg

Váratlan akadályok állják utadat, így pedig alaposan megnehezíthetik eredeti terveid kivitelezését. Különösen kommunikációd válhat döcögőssé, úgy tűnhet, mindenki félreért téged, vagy egyszerűen nem akarják mások meghallani azt, amit mondani szeretnél. Az előbbiek miatt előfordulhatnak kisebb súrlódások, nézeteltérések, amelyeket azért alakítanak ki az égi hatások, hogy felnyissák a szemed! Figyelmedet arra kell irányítanod, hogy neked mi a jó! Magadat rangsorold előre, mások helyett. A váratlanul kibontakozó konfliktusok abból gyökereznek, hogy mások véleményével szöges ellentétben lesz a tiéd. Nehéz most megtalálni a mindenki számára megfelelő arany középutat, de törekedj erre!

Skorpió

Remek hét vár rád, kellemes energiákkal, jó ötletekkel, szárnyakra kapó kreativitással. Egy különleges oldaladat fogod megmutatni a világnak, sokakat meglepsz ezzel, mert új embert látnak majd benned, aki valamiben nagyon egyedi lesz sokak számára. Akadnak majd olyanok, akik egyenesen irigykedni fognak. A jóindulat, az észszerűség és a rátermettség hármasának ötvözetét tudod a magad javára fordítani, így ennek eredményeképpen képes leszel függőben lévő, elhúzódott ügyeidet gyorsan rendezni. Az elmúlt időszak kissé zűrzavaros állapotaihoz képest rendeződik életed, amin talán még te is meglepődsz.

Nyilas

A Vénusz és a Jupiter óriási támaszod lesz abban, hogy különféle emberi kapcsolataid minősége pozitív irányba módosuljon, úgy, ahogy az számodra ezekben a napokban a lehető legmegfelelőbb. Szakmai téren – ha pedig tanulsz, akkor ott is – meglepő dolgokra leszel képes, jóval többre, mint az év elmúlt hat-hét hónapjában. A jelenlegi csillagállások arra sarkallnak, hogy eddig jól eltitkolt tehetségedet, értékeidet mihamarabb a felszínre hozd, megmutasd környezetednek, milyen rejtett értékekkel és tulajdonságokkal bírsz még. Az aktuális lehetőségek váratlan, pozitív irányú fordulatot hozhatnak az életedbe, csupán magadhoz kell ragadnod a kezdeményezést.

Bak

A hét első felében állandóan lesz többlet tennivalód – ha kérsz magadnak ilyet, ha nem. Valahogy mindenki megtalál a bánatával, vagy ha elakadnak, tudják, hogy te biztosan utat mutatsz. A Mars átmeneti hatása kellemetlennek tűnhet, ugyanakkor később meg fogod érteni, hogy mindez nem haszontalan számodra. Úgy fogod érezni, hogy időnként könnyebben elragadnak az indulataid, heves leszel, sőt, alkalmanként letorkolsz másokat. Váratlan kitörésekkel traktálod a környezetedet, amitől egyesek kissé megrémülhetnek. Ne riaszd el az embereket magadtól, inkább nyeld le a békát, és bírd ki csütörtökig, amikorra enyhül a helyzet, és végre újra kisüt a fejed felett a nap.

Vízöntő

Új kapukat nyit meg előtted a Merkúr, jobbá válhat a kommunikációd, megérteted magadat és terveidet a környezeteddel. Ez fél siker a céljaidhoz vezető úton. Elsősorban az új elképzeléseknek, vad ötleteknek, kreatív megoldásoknak lesz most helyük és idejük, a Szaturnusz arra sarkall, hogy a lehető legtöbb dologba vágd bele a fejszédet, légy merész, és legfőképpen ne félj az ismeretlentől. A szerelem és a harmónia megteremtője, a Vénusz új energiákkal örvendeztet meg, ha keresed az igazit, hirtelen betoppanhat az életedbe. Bátran tervezgesd a jövőt, koncentrálj az új és merőben meglepő lehetőségekre, különösen szerelem terén! Csütörtökig gőzerővel törj előre.

Halak

Sok tennivalóval, váratlan feladatokkal szembesülsz ezen a héten, ám ezek a kihívások jót tesznek neked, inspirálnak téged, és akár új tanulási vagy munkamódszereket is elsajátíthatsz. A feladatokat jó időbeosztással tudod helyesen kezelni, majd rendezni. Ráadásul környezetedből pár ember még a saját tennivalóit is rád pakolnk, ezt most végképp ne hagyd! Ha mégis jólelkűen bólogatsz, és bevállalsz mindenfélét, akkor ne csodálkozz azon, ha szerdára ingerültté válsz, és a világ ellen fordulsz. Mielőtt kitörne belőled a kevésbé békés éned, lázadás és veszekedés helyett próbáld nézeteltéréseidet korrekt és barátságos hangnemben megbeszélni az érintettekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.