asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosoknak csak a saját testi és lelki harmóniájukkal kell foglalkozniuk, de a Bikák is jobban teszik, ha visszavonulnak a világ zajától. A Rákok viszont nem fogynak ki az energiából, minél többet tesznek, annál többet akarnak még cselekedni. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A napokban volt részed néhány zűrös helyzetben, amikor azt sem tudtad, mihez kapj, mibe fogj bele, és végül lesz-e kiút a gödörből. Ám te ismét remekeltél, így nyugodtan kezded meg a második adventhétvégét. Idődet és energiádat annak szentelheted, ami neked jólesik. Ne dolgozz szombaton, legfeljebb az otthonod körüli teendőket végezd el, minden más ráér később! Csak a saját testi és lelki harmóniáddal foglalkozz. Vasárnap feltöltődsz energiával, kellően fitt leszel, mintha kicseréltek volna, és hétfőn lehengerelsz majd mindenkit.

Bika

Végre a hétvége, amely nem a munka, hanem a kikapcsolódás pillanata! Pontosan érezned kell, hogy az elmúlt időszak különféle eseményei, terhei, extra feladatai leszívták az energiáidat, így az elemeidet fel kell tölteni. A stressz igencsak megviselt, hát bátran menekülj el az otthoni tennivalók serege elől! Vonulj vissza a világ zajától, leld meg a pihenés számodra kedvező formáját. Lényeges, hogy ismét elégedett légy önmagaddal! Már alig van hátra a 2018-as évből, ezért vasárnap este fogj egy papírt, s írd össze, mit szeretnél még megvalósítani, és cselekedj!

Ikrek

A szombati napod békét ígér, nyugalom és harmónia ölel körbe, ugyan túl sok hasznos dolgot nem teszel vagy hozol létre, de nem is ez a fontos! Az a lényeges, hogy törődj önnön magaddal, terveiddel, vágyaiddal, igényeiddel, ez az egyetlen jó választás! Vasárnap délután viszont egy kisebb bonyodalomba keveredhetsz, és ha nem figyelsz eléggé a szűk környezetedben zajló történésekre, még a végén téged is belerángatnak valamibe, ennek állj ellen! Beszéljétek át a vacsora során a probléma forrását, és orvosoljátok azt közösen!

Rák

Az utóbbi hetekben sokat tettél a sikerért, emellett - saját megelégedésedre - valószínűleg mindenből kihoztad a maximumot. Ugyanakkor nem tudsz leállni, s ha nem a munkahelyeden, akkor otthon igyekszel teljesíteni környezeted kívánságait. Ehhez képest nem fogy el az energiád, sőt minél többet teszel, annál többet akarsz még megcselekedni. Sokan ámulnak majd ezen a helyzeten. Vajon honnan van benned ez a rengeteg extra energia? Mások ennyi hajsza után már rég kidőltek volna vagy tudatosan visszavonulnak. Kezdd el megtervezni a karácsony részleteit!

Oroszlán

Messzire vonulnál a világ zaja és körforgása elől? Eleged van már a leterheltségből, a túl sok otthoni teendőből? Ez érthető, de ha nem akarod emiatt magadat egy családi vita kellős közepén találni, és azt se szeretnéd, hogy bűnbaknak kiáltsanak ki, akkor kivételesen bólints rá mindenre, amit szeretteid kérnek vagy elvárnak tőled. Ezen a hétvégén ne nyilváníts egyértelmű véleményt semmiről, különösen akkor ne, ha az teljesen ellentmond mások igényeivel. Hagyd, hogy a dolgok maguktól formálódjanak. Ha valaki tanácsot kér, ne utasítsd el a segítséget. Jó támasza vagy másoknak, ezt ne feledd!

Szűz

Érzelmi stabilitás jellemzi a hétvégét, nem tud senki kibillenteni a béke állapotából, sőt talán még te leszel mások támasza, ha arra szükség lenne. Tele leszel energiával, óriási lendülettel végzed otthoni tennivalóidat, és még a kreativitásnak is teret tudsz adni, akár át is rendezed a lakóteredet. Szinte minden a kedvedre való lesz, így mosollyal körülölelve telik mindkét napod. Tégy bármit, az eredményeidet és örömödet oszd meg szeretteiddel is! Sokszor nélkülöznek téged, de most teljes erőbedobással tervezheted a karácsonyt és a szilvesztert velük.

Mérleg

Ha vannak anyagi gondjaid, azokra hirtelen adódhatnak gyorsan hasznosítható, praktikus megoldások. A tisztánlátást követően a hétvégéd nyugalomban telik, hisz tudod, hogyha nem is oldódott meg minden függő ügy egy csettintésre, te már megláttad az alagút végén a fényt. A hangulatod emelkedett, önbizalmad stabil, és elégedett is leszel magaddal és a környezeteddel, amit nem ártana kicsit megújítani, szépítgetni. Ugyanakkor enyhe túlzásokba eshetsz, ne költekezz feleslegesen. Jusson eszedbe, hogy a tartalékolás lényeges dolog, élj is ennek a lehetőségével, különösen most, karácsony előtt!

Skorpió

Talán a szombati napot kissé egyhangúnak és eseménytelennek fogod tartani, ám összességében ez mégis sokkalta jobb, mintha egyfolytában valamilyen családi ügyet kellene intézned, vagy éppen takarítanod, bevásárolnod – igaz? A szombatot követően egy sokkal mozgalmasabb, de élhető vasárnapnak futsz neki, amikor rájössz, hogy nyakadon a karácsony, s mennyi mindent elő kell készítened. Ne bánd ezt a mozgalmasságot, mert minden az elképzelésed szerint alakul. Inkább élvezd az advent illatait, ízeit, a karácsonyi vásárt.

Nyilas

Ha még egyáltalán nem volt időd törődni a karácsonyi tervekkel, valamint az ajándékok és a vacsora alapanyagainak beszerzését is halogattad, talán itt a remek alkalom, hogy pár részfeladatot kipipálj ezen a hétvégén. Szerinted még messze a karácsony? Hát nem! Lásd be, hogy a következő két heted rettentő zsúfolt lesz, így most nyugalomban előkészíthetsz pár dolgot. Ugyanakkor biztasson a tudat, hogy vasárnap minden gördülékenyen halad majd a maga útján, és mosollyal nyugtázod a hétvégét.

Bak

Erre a két napra munkát vagy épp otthoni tennivalók sokaságát tervezted? Tényleg erre akarod a szabadidődet felhasználni pihenés és kikapcsolódás helyett? Ugye nem? Ha mégis így döntesz, ne feledd, hogy az időt szeretteidtől és önnön magadtól rablod el. Biztos, hogy nem lenne jó megoldás az arany középút felkutatása és végigjárása? Nem éri meg elpazarolni az adventi napokat, és különösen nem a hétvégéket túlbuzgóságoddal, ismerd be! Elég terhelésnek vagy kitéve a munkanapokon, úgyhogy vesd le a béklyóidat, és helyezd magadat a középpontba.

Vízöntő

Egy olyan adventi hétvége vár rád, amely tele lesz harmóniával. Lehetsz kicsit álmodozós hangulatban, most senki nem fogja ezt számon kérni rajtad. Fordítsd a szabadidődet a saját javadra, pakolgass, alkoss valamit, főzz finomat, tervezd meg a karácsonyi menüt. Neked is érezned kell, hogy összességében jól alakulnak a dolgaid, s ez nem lesz másként az év hátralévő heteiben sem. Használd ki a kreativitásod, ötleteidet ne hessegesd el, csak mert valaki bolondnak tart miattuk! Ha jól kommunikálsz, a családtagjaid is értékelni fogják sziporkázó hangulatodat.

Halak

Kicsit másképp kezdődik majd a hétvégéd, mint ahogy azt eltervezted, de ez nem baj, mert vasárnap estére összességében elégedett leszel mindazzal, amit a sorstól kapsz. Akad néhány összetett vagy épp leterhelő helyzet, mégis a legjobbat fogod tudni kihozni mindenből. Ne keseredj el semmi miatt, inkább alkalmazkodj a folyamatosan módosuló körülményekhez, s tartsd azt szem előtt, hogy minden rosszban van valami jó! Ha valaki hirtelen felbukkan a régmúltból, azt fogadd örömmel, mert jó híreket fog hozni.
Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Csillagjegyed elárulja, hogyan díszíted a karácsonyfát - Nem hiszed? Teszteld!http://www.life.hu/horoszkop/20141223-horoszkopod-es-csillagjegyed-elarulja-hogyan-diszited-el-a-karacsonyfat.htmlValakiknél már teljes pompájában áll a fa, mások csak december 24-én díszitik fel. Ha még csak most kerülnek elő a gömbök, fénysorok és egyéb díszek, akkor időben vagyunk. Eláruljuk, melyik csillagjegy hogyan díszíti fel a fát. Rád igaz, amit a horoszkópod állít? Kommentben írd meg!HoroszkópThinkstockVersenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Ilyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigoEzekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.