asztrológia ezotéria kínai horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2019. február 4-én éjjel beköszönt a kínai újév, ez azonos a holdújévvel. Legyen számodra is kedvező a Disznó éve!

Patkány

Komoly kihívások elé kerülsz, ám egy belevaló Patkány minden nehézségen túlteszi magát. Nem árt óvatosnak maradnod, és a kapkodást elkerülnöd. A vegyes kilátások ellenére éberségre és jó helyzetfelismerő képességre lesz szükséged – át kell látnod, mi hasznos számodra, és mi teljesen felesleges. Az energiádat és az idődet nem pazarolhatod el. Csak így szerezhetsz értékes tapasztalatokat. Problémáid adódhatnak abból, ha olyasmire bólintasz rá, amire nincs időd, energiád vagy kellő tapasztalatod. Maradj mindig óvatos, és összpontosíts a feladataira!
Anyagiak tekintetében kerülendő minden komoly kockázat! Gondosan ellenőrizz minden körülményt és feltételt, egy szerződés esetén az apró betűs részeket!
Szerelmi téren tisztán kell látnod ahhoz, hogy a legjobb döntéseket tudd meghozni. A túl nagy csábítás túl nagy csalódáshoz vezethet.
Karrierfronton visszafogottság javasolt, ne ugrálj egyik munkahelyről a másikra, inkább tanulásra és továbbképzésre fókuszálj.

Bivaly

Sikeres időszaknak ígérkezik a Disznó éve, sok múlik a tudatosságodon és a hozzáállásodon. Semmire ne mondj azonnal nemet, csupán azért, mert az adott témában még nincs jártasságod. Az aktivitás és a bátor tettek komoly előnyöket biztosítanak számodra. Ha ellenállsz a változásoknak, vagy nem teszel meg minden tőled telhetőt a fejlődésért, akkor könnyen elszalaszthatsz több remek lehetőséget. Az előtted álló év a fejlődésről szól, de azért a kedvteléseknek és a kikapcsolódásnak is engedj teret. Próbálj ki néhány szokatlan tevékenységet.
Anyagiak terén kézben kell tartanod a pénzügyeidet, és el kell kerülnöd a hiteleket. Csökkentsd meglévő tartozásaidat, későbbi beruházásokhoz már most tartalékolj.
Szerelmi téren kiemelkedően jó év vár – minden épp úgy alakul, ahogy azt eltervezed!
Karrierfronton sok minden a kezedre játszik, és páratlan lehetőségek nyílhatnak meg előtted. Áprilisban, júliusban és szeptemberben várhatóak érdekes fordulatok.

Tigris

Bár úgy tűnhet, hogy kissé megakadnak a fogaskerekek februárban, végül március végére ismét lendületbe jössz. Örömtelinek és pozitív kilátásokkal kecsegetetőnek néz ki a Disznó éve, így nincs ok az aggodalomra. Fontos, hogy merj új dologba kezdeni, kilépj a megszokott közegedből, tervezz és szervezz, valamint tedd meg az első lépéseket egy új irányba. Az események alkalmanként gyorsabban zajlanak, minthogy azt követni tudod, ezért szemfülesnek kell lenned, és a legjobb dolgok mellett kell letenned a voksodat. Alkalmazkodj a változásokhoz!
Anyagiak terén tanulj és képezd magadat, így az ismereteid gyarapítása automatikusan vastagítani fogja a pénztárcádat.
Szerelmi téren fellendülés várható, kiemelkedően jó időszak a szenvedélyhez, házassághoz a nyárutó és a december hava.
Karrierfronton mivel ez az év kedvez az új vállalkozások indításának, a most elkezdett projektek vagy az újonnan létrejött pozíciók olyan lehetőségeket teremthetnek, amelyek összességében nagyon kedvezőek. Tanulj, ülj be az iskolapadba, kérdezz, kutass, merj nagy dolgot vállalni - és persze megvalósítani!

Nyúl

Gondold végig a terveidet alaposan, és csak olyasmire koncentrálj, aminek tényleg van értelme, és hosszú távon kamatozik számodra. 2019-ben lezárhatod mindazt, ami már nem ad fejlődési lehetőséget, és tovább tudsz lépni más irányba. Ha készen állsz nyitni, változtatni, és bátor is vagy, akkor lehetőségek egész sora nyílik meg előtted. Ne várj másokra, ne várj a csodára, lépj ismeretlen útra, fedezd fel a világot. Sokan sietnek a segítségedre, ha ki mered mondani, miben van szükséged támogatásra. Szeptemberben és október kiemelkedő hónapok lesznek.
Anyagiak terén komoly visszafogottságra lesz szükség. A gyorsan jövő pénz hamar elfolyhat. Tartalékolj okosan, előre!
Szerelmi téren izgalmas időszak elé nézel. Sok Nyúl megházasodik vagy legalábbis megállapodik a partnere mellett, a függetlenek pedig ősszel rátalálhatnak az igazi szerelemre.
Karrierfronton az a Nyúl nyer, aki nagy távolságot is hajlandó bejárni a hőn áhított munkáért.

Sárkány

A Disznó éve remek kilátásokkal kecsegtet - az ezen időszak alatt szerzett tapasztalatok új távlatokat nyitnak meg előtted – ez különösen igaz akkor, ha csapatban dolgozol, vagy a jelenlegi lakóhelyedtől távol szeretnél munkát vállalni, esetleg letelepedni. Tele leszel lelkesedéssel, tapasztalattal és elszántsággal. Kiváló ötletekkel traktálod a környezetedet, és megtalálod azokat az embereket, akik támogatnak ezek megvalósításában. Légy kellően szemfüles, így némi erőfeszítés árán meglepően sok babért arathatsz le.
Anyagiak terén könnyen növelheted bevételeidet, de ez ne adjon okot a költekezésre! Ingatlanvásárlásra az év második fele kedvezőbb.
Szerelmi téren a sikered garantált, főleg, ha házasodni szeretnél, vagy a gyermekvállalás válik aktuális témává.
Karrierfronton az áprilistói júniusig, illetve az augusztustól októberig terjedő időszak hoz kiemelkedő eredményt.

Kígyó

Meglepően sok tervvel és reménnyel kezded el a Disznó évét. A tőled megszokott vehemenciával igyekszel munkához látni, ennek ellenére a dolgok nem mindig alakulnak kedved szerint. Az év során óvakodnod kell a kapkodástól és a rizikó felvállalásától – főleg anyaiak és munka terén. Ha a pillanat hatása alatt döntesz, és állandóan spontán cselekszel, az megbosszulhatja önmagát. Több megfontoltságra és türelemre lesz szükséged ahhoz, hogy eljuss a célhoz és valódi, látványos sikert érj el. Építs már megszerzett tapasztalataidra!
Anyagiak terén a meggondolatlan költekezés vagy hitelfelvétel gondot okozhat. Ellenőrizz minden apró betűs részt szerződéskötéskor.
Szerelmi téren a március közepétől májusig terjedő időszak, továbbá a július és a szeptember rejt szenvedélyes periódusokat.
Karrierfronton ebben az évben nem tanácsos hirtelen változtatni vagy kevésbé ismert munkaterületekre átnyergelni.

A 2019-es esztendő vegyes hatásokkal bír – leszel fent és lent, ám a végeredmény csakis rajtad múlik. Igaz rád, hogy megfontoltan szereted végezni a dolgaidat, ám a Disznó évében túl gyorsan zajlódnak az események ahhoz, hogy minden döntésedre aludj egyet. Adódnak olyan ügyek, amelyek feszültté tesznek, érdemes ezekkel összefüggésben mások véleményét kikérned, főleg, ha ingatlannal is összefügg a téma. A nagy mozgalmasság nem mindig nyeri el a tetszésedet. Így megeshet, hogy nehezen találod a helyedet, pihennél, de erre kevés mód adódik.
Anyagiak terén ez az év nem kedvez a nagy kockázatoknak, így ha szerződéskötésre kerül sor, alaposan nézz utána a részleteknek.
Szerelmi téren minden adott ahhoz, hogy szenvedéllyel fűszerezd a napjaidat júliustól decemberig.
Karrierfronton a kiélezett helyzetek értékes tapasztalatokkal gazdagítanak.

Kecske

A Disznó éve cselekvésre ösztökél, ragadd magadhoz a gyeplőt, irányítsd saját magad az életedet – ezt ne engedd meg másoknak. Sok elképzelésed megvalósítható, ám te döntöd el, mibe vágod a fejszédet. Munka szempontjából kedvezők a kilátásaid, főleg, ha csapatban dolgozol, s megosztod a feladatokat, majd pedig a sikert is másokkal. Kiemelkedően fontos, hogy képezd magadat. Kérj külső segítséget, iratkozz be egy tanfolyamra, kezdj egyéni kutatásba. Ha így teszel, ki tudod használni maximálisan a sodró lendületű Disznó év előnyeit.
Anyagiak terén a Disznó éve páratlan lehetőséget nyújt saját vállalkozás megalapításához, ha eddig ez nem foglalkoztatott.
Szerelmi téren törekedj az egyensúlyra és a békességre.
Karrierfronton vagy a jelenlegi munkahelyen kerülsz feljebb a ranglétrán, vagy másutt keresel jobb és jövedelmezőbb állást.

Majom

A Disznó éve teret ad a kreativitásnak, tele leszel inspirációval, ráadásul másokat is képes leszel motiválni. Ezért 2019 kiemelkedően eredményes időszak lehet. Ez az év az újdonságok jegyében telik, fedezz fel új helyeket, tanulj, vállalj másodállást, ne félj költözni, hitelt felvenni – egyszerűen nem tévedhetsz. Ha egy ideje elhanyagoltad a kedvteléseidet, vagy ismeretlen kihívásokra vágysz, minden körülmény adott az új tevékenységek elkezdésére. Töltsd hasznosan az idődet, ez esetben a most következő esztendő hónapjai értékesen telnek.
Az anyagiak terén kedvező helyzetben leszel, ám a megnövekedő bevételeket fegyelmezett költekezés kell, hogy kísérje.
Szerelmi téren a magányos vagy magánéleti gondokkal küzdők számára fellendülés ígérkezik, a helyére kerül minden.
Karrierfronton izgalmas kihívások várnak rád. Bíznod kell magadban, légy elszánt, így a kitartásod megtérül.

Kakas

A Disznó éve jelentős kihívások elé állít. Öntörvényűség helyett hallgass meg másokat, és bátran légy spontán. Kitartásod elvisz a célig, ám ne vállalj többet annál, mint amennyi az idődbe belefér. Leszel fent és lent, sokszor kell sietned vagy épp megosztani a figyelmedet, hogy utolérd magadat. A megfontoltság garantálja a sikeredet, a szeleburdiság gátol. A lehető legokosabban alkalmazkodj a különböző és egyben váratlan helyzetekhez. Bármennyire megterhelő is 2019, támaszkodhatsz pozitív tulajdonságaidra. A Disznó évében rengeteget tanulhatsz.
Anyagiak terén nehéz és embert próbáló helyzetekkel kell megbirkóznod, veszteség és jelentős bevétel egyaránt adódik.
Szerelmi téren eleinte egyáltalán nem úgy alakulnak majd a dolgaid, ahogyan szeretnéd, ám az ősz mindent megold.
Karrierfronton ne válts kapkodva munkahelyet, mert ez több kárt okozhat, mint amennyi hasznot hoz.

Kutya

Sok ígéretes lehetőségeket kínál számodra a Disznó éve – talán többet, mint a Kutya éve. Ha lassan jársz, úgy tovább érsz! Légy tudatos, összeszedett, így nem tévedsz el a tennivalók rengetegében. Kiemelkedő eredményeket érhetsz el, ám a hozzáállásod döntő fontosságú lehet – ez pedig leginkább az elkötelezettségedben mérhető majd. Ha ölbe tett kézzel várod a szerencsét, kudarc, ha tevékeny leszel, siker vár rád. Minden körülmény adott a céljaid eléréséhez, légy bátor! Nagy utat tehetsz meg, hisz a változások tempósan követhetik egymást.
Az anyagiak terén garantált a gyarapodás, ám hajlamos lehetsz így a költekezésre is. Bánj okosan a pénzzel!
Szerelmi téren megnő az esélyed arra, hogy tartós kapcsolatot alakíts ki, vagy a meglévőt elmélyítsd.
Karrierfronton kiemelkedő év vár rád. Sikerül megvetned a lábadat egy adott területen, komoly előrelépésre számíthatsz.

Disznó

Ha elégedetlen vagy a Kutya évének eredményeivel, és van benned némi hiányérzet, akkor tudd, hogy 2019 minden kétségedre és csalódottságodra pozitív választ ad. Vedd a kezedbe a sorsodat, és alkoss valami egészen kiválót, nagyszerűt, szokatlant. Ha jól megfogalmazott célokat szemelsz ki, mindent meg tudsz valósítani. Komoly erősséged a találékonyságod. Akármilyen ötleted vagy javaslatod adódjék, azt habozás nélkül terjeszd elő, mutasd be, és megkapod az elismerést. A legjobb eredmények elérése érdekében dolgozz csapatban, és ez igaz a családi tennivalókra is.
Az anyagiak terén jár neked a fizetésemelés állásváltoztatással vagy pluszmunka révén. Év közben csökkentsd a tartozásaidat!
Szerelmi téren a baráti és más társasági összejövetelek kínálnak változást, akár egy szerelmet is, ha keresed a Nagy Őt!
Karrierfronton lehetőséget kapsz a bizonyításra. Légy lelkes és kreatív, így kitűnő ajánlatok érkezhetnek.

Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Ilyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigoEzekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.